Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Zwolle

Onze experts staan voor je klaar

Wijkopenautos.nl

Vestiging Zwolle-Marslanden
Curieweg 19
8013 RA Zwolle

Telefoon:

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

Auto verkopen Zwolle? Makkelijk bij Wijkopenautos.nl!

Als je in Zwolle overweegt om je auto te verkopen, wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Al snel kom je er dan achter dat er een hoop manieren zijn om je auto te verkopen in Zwolle. Welke manier de beste is, hangt van een aantal factoren af. Wil je gelijk een nieuwe auto kopen? Dan kun je ervoor kiezen je oude auto in te ruilen. Gemakkelijk, maar financieel gezien niet de beste keus. Zelf verkopen levert vaak meer op, maar is ook weer meer werk. Hoe kun je toch eenvoudig en snel je wagen voor een goede prijs verkopen? Wijkopenautos.nl maakt het verkopen van een auto in Zwolle gemakkelijk. Wij kopen iedere auto, vaak binnen 24 uur! Omdat wij al onze klanten een gratis taxatie aanbieden, weten zowel jij als wij hoeveel je auto precies waard is.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Zwolle:

Vanaf Amersfoort/Apeldoorn:

Volg de A28 en neem afslag 20 richting de Ceintuurbaan/N35. Volg deze weg gedurende 3,7 kilometer en sla vervolgens rechtsaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je wederom rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de straat ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf Heerenveen:

Volg de A28 en neem afslag 20 richting de Ceintuurbaan/N35. Volg deze weg gedurende 3,7 kilometer en sla vervolgens rechtsaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je wederom rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de weg ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf Almelo:

Je rijdt naar Zwolle via de Heinoseweg. Ter hoogte van Golfclub Zwolle sla je linksaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de weg ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Een goede en nette afhandeling. Ik beveel het iedereen aan! (28-08-2016 door Ewout de K. uit Zwolle)

Netjes geholpen en echt een behoorlijk bod. De afhandeling verliep voorspoedig en simpel. Al met al erg tevreden. (12-08-2016 door Barbara B. uit Zwolle)

De medewerkers maakten een vriendelijke en behulpzame indruk. Ben erg tevreden over de complete service. Goed! (08-09-2016 door Tim de P. uit Zwolle)

Uitstekende service. Een duidelijke en snelle afhandeling van de koop. Goede ontvangst en werd vriendelijk te woord gestaan. (25-10-2016 door René van K. uit Zwolle)

Gemakkelijk een afspraak gemaakt via internet. Definitieve prijs kwam goed overeen met eerste taxatieprijs. Afhandeling, service, niks op af te dingen. Super ! (09-11-2016 door Simon T. uit Zwolle)

Je auto verkopen Zwolle, hoe doe je dat?

De verkoop van een auto is een proces dat zich vaak langzaam maar zeker ontwikkelt. Eerst moet je besluiten of je je auto echt wilt verkopen. Dan moet je jezelf afvragen hoe je dit gaat doen. Het liefst wil je natuurlijk gratis je auto verkopen in Zwolle, zodat je zoveel mogelijk geld aan de verkoop overhoudt. De mogelijkheden hiervoor zijn talloos.

Zet je auto bijvoorbeeld te koop op een autoverkoop- of autoveilingsite in Zwolle. Als je een populair model dat in een goede staat verkeert te koop zet, zullen de reacties uit heel het land binnenstromen. Verkoop je een auto in Zwolle die ouder en minder gewild is? Dan zul je minder reacties krijgen. Reageer in beide gevallen op de reacties waar je het beste gevoel bij hebt en maak een kijkafspraak. De potentiële koper zal een testrit willen maken om een compleet beeld van je auto te krijgen. Zorg dat de aansprakelijkheid tijdens deze testrit zorgvuldig geregeld is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Na de testrit, volgt de echte uitdaging: de prijsonderhandeling. Zorg dat je een minimumprijs in je hoofd hebt, voordat je gaat onderhandelen. Zo zal de verkoop uiteindelijk niet op een financiële teleurstelling uitdraaien. Is er een akkoord? Wacht dan niet met de afmelding en de vrijwaring van de auto en zorg dat je het geld direct ontvangt. Dit zijn slechts enkele auto verkopen tips om in Zwolle een particuliere autoverkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Wij bieden hét alternatief voor inruilen.

Een autoverkoop in Zwolle kan meer voeten in de aarde hebben dan je in eerste instantie denkt. Dit hoeft niet zo te zijn. Je kan je auto inruilen in plaats van hem zelf proberen te verkopen. Dit is de eenvoudigste manier om van je oude auto af te komen. Je neemt hem mee naar de dealer en krijgt op basis van de inruilwaarde, een lagere prijs voor je nieuwe auto. Bedenk wel dat de inruilprijs niet bekend staat als de hoogst mogelijke prijs voor je auto. Dit heeft te maken met een inruilmarge waarmee autodealers rekening houden. Zou je je oude auto niet inruilen, dan zou je deze marge tijdens de prijsonderhandelingen kunnen afdingen. Onder aan de streep is verkopen daarom toch de beste optie.

Zoek je een andere manier om je auto snel te verkopen in Zwolle? Dan biedt Wijkopenautos.nl een interessant alternatief! Wij kopen je auto snel en voor een goede prijs. Zo kan je de snelheid van het inruilen combineren met de goede prijs van het verkopen. Op onze site wordt je een taxatietool aangeboden, waarmee je eenvoudig de dagwaarde van je auto berekent. Vul je kenteken, de kilometerstand van je wagen en je e-mailadres in en zie zo gelijk hoeveel je auto ongeveer waard is. Maak daarna meteen een afspraak voor een professionele taxatie bij onze Zwolse vestiging. Of je nou een auto wilt verkopen die nog glimt, of een auto die eigenlijk rijp is voor de sloop: bij onze vestiging kan iedereen zijn oude auto verkopen in Zwolle.


Een RDW-erkende taxatie.

Wanneer je bij ons langskomt voor een taxatie, neemt een RDW-erkende taxateur je auto uitvoerig onder de loep. Hij onderzoekt de technische staat van het voertuig en inspecteert de carrosserie. Hoe minder roest, vlekken, krassen en deuken hij zal ontdekken, hoe beter de prijs. Aansluitend maakt de taxateur een proefrit en doet zijn eindbod. Hoe hoog dit bod uitvalt, hangt af van de algehele staat waarin de auto verkeert.

Ook met een sloopauto kun je prima bij onze Zwolse vestiging terecht. In een dergelijk geval loont het zelfs des te meer om een professionele taxateur eens naar je auto te laten kijken. Over het algemeen zijn de mogelijkheden om je sloopauto verkopen in Zwolle niet zo groot. Wil je toch van je sloopauto af? Dan kom je al snel uit bij de autosloperij. Een teleurstellend en financieel weinig aantrekkelijk einde van je oude auto. Vaak zijn sloopauto’s lang niet zo slecht eraan toe als de naam doet vermoeden. Een groot deel van de sloopauto’s bestaan uit economisch total loss verklaarde auto’s. Het zijn schadeauto’s waarvan de reparatiekosten de dagwaarde overstijgen.

Ook een schadeauto verkopen in Zwolle is niet eenvoudig. Het is daarentegen zonde om zulke auto's, die in principe nog jaren meekunnen, naar de sloop te brengen. Wijkopenautos.nl neemt ook sloop- en schadeauto’s snel en gemakkelijk van de huidige eigenaren over. Omdat ook deze auto’s een uitvoerige taxatie ondergaan, weten we ze op de juiste waarde te schatten. Zo krijg je bij ons een marktconforme prijs, die de schrootwaarde overstijgt


Verkoop je auto makkelijk en snel.

Welke auto je ook wilt verkopen, bij Wijkopenautos.nl in Zwolle ben je altijd welkom. Vul de taxatietool in en maak eenvoudig een afspraak op een tijdstip naar keuze. Wij taxeren iedere auto en doen altijd een weloverwogen bod. Daarnaast regelen we gratis de afmelding en vrijwaring van de auto. Ook maken we het geld dezelfde dag nog naar je rekening over. Zo wordt het na ongeveer twee werkdagen bijgeschreven. Je auto in de verkoop in Zwolle? Denk eerst aan Wijkopenautos.nl!


Autobedrijven in Zwolle. Of gewoon naar Wijkopenautos.nl!

Je kunt op zoek gaan naar de beste deal voor je auto door hem in te ruilen bij autodealers in Zwolle, maar gezien het variërende aanbod moet je maar net geluk hebben dat jouw droomauto daar ook tussen zit. Daarnaast is het altijd maar de vraag wat je voor je oude auto terugkrijgt. Dit hangt namelijk ook af van de auto die je terugkoopt bij het autobedrijf. Daarnaast moet de auto je verkoopt ook nog eens goed in de markt liggen van de dealer, of hij nu merk-onafhankelijk is of niet. Heb je bijvoorbeeld een auto die minstens 15 jaar oud is of al meer dan 200.000 kilometer op de teller heeft, zeggen veel autobedrijven dat het lastig wordt om deze nog door te verkopen. Dit betekent dat je er niet de beste prijs voor krijgt, als het autobedrijf je auto al koopt. Er is dan ook veel kans dat autodealers je auto naar de sloop brengen voor de onderdelen en de oud ijzer prijs. Na een nieuwe APK en een onderhoudsbeurt blijft er voor een autobedrijf dan ook weinig ruimte over voor winst op je auto.


Naar de autosloop in Zwolle dan maar?

Je auto inruilen wordt dus een lastig verhaal. Ga je dan op zoek naar een autosloperij zodat je de oud ijzer prijs nog overhoudt? Helaas is dit evenmin een goed idee. Je auto is meer waard dan de oud ijzer prijs, omdat er nog veel onderdelen prima werken. Wijkopenautos.nl geeft daarom meer voor je auto dan een autosloop in Zwolle zou doen.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet