Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Auto verkopen Zwolle

Onze experts staan voor je klaar

wijkopenautos.nl

Vestiging Zwolle-Marslanden
Curieweg 19
8013 RA Zwolle

Telefoon:

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Auto verkopen Zwolle? Makkelijk bij wijkopenautos.nl!

Als je in Zwolle overweegt om je auto te verkopen wil je eerst weten wat de mogelijkheden zijn. Al snel kom je er dan achter dat er een hoop manieren zijn om je auto te verkopen in Zwolle. Welke manier de beste is hangt van een aantal factoren af. Wil je gelijk een nieuwe auto kopen? Dan kun je ervoor kiezen je oude auto in te ruilen. Gemakkelijk, maar financieel gezien niet de beste keus. Zelf verkopen levert vaak meer op maar is ook weer meer werk. Hoe kun je toch eenvoudig en snel je auto voor een goede prijs verkopen? wijkopenautos.nl maakt het verkopen van een auto in Zwolle gemakkelijk. Wij kopen iedere auto, vaak al binnen 24 uur! Doe onze gratis waardebepaling en vraag jouw gegarandeerde prijs aan.

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Route – Wijkopenautos.nl vestiging Zwolle:

Vanaf Amersfoort/Apeldoorn:

Volg de A28 en neem afslag 20 richting de Ceintuurbaan/N35. Volg deze weg gedurende 3,7 kilometer en sla vervolgens rechtsaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je wederom rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de straat ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf Heerenveen:

Volg de A28 en neem afslag 20 richting de Ceintuurbaan/N35. Volg deze weg gedurende 3,7 kilometer en sla vervolgens rechtsaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je wederom rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de weg ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV. aan je linkerhand.

Vanaf Almelo:

Je rijdt naar Zwolle via de Heinoseweg. Ter hoogte van Golfclub Zwolle sla je linksaf de Oldeneelallee op. Na 350 meter sla je rechtsaf de Gerenweg op. De Gerenweg gaat over in de Pascalweg en je blijft deze volgen. Aan het einde van de weg ga je rechts en zie je na 30 meter Wijkopenautos BV aan je linkerhand.

Onze openingstijden:

09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-19:00
09:00-18:00
Zondag:Gesloten

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Een goede en nette afhandeling. Ik beveel het iedereen aan! (28-08-2016 door Ewout de K. uit Zwolle)

Netjes geholpen en echt een behoorlijk bod. De afhandeling verliep voorspoedig en simpel. Al met al erg tevreden. (12-08-2016 door Barbara B. uit Zwolle)

De medewerkers maakten een vriendelijke en behulpzame indruk. Ben erg tevreden over de complete service. Goed! (08-09-2016 door Tim de P. uit Zwolle)

Uitstekende service. Een duidelijke en snelle afhandeling van de koop. Goede ontvangst en werd vriendelijk te woord gestaan. (25-10-2016 door René van K. uit Zwolle)

Gemakkelijk een afspraak gemaakt via internet. Definitieve prijs kwam goed overeen met eerste taxatieprijs. Afhandeling, service, niks op af te dingen. Super ! (09-11-2016 door Simon T. uit Zwolle)

Je auto verkopen Zwolle: hoe doe je dat?

De verkoop van een auto is een proces dat zich vaak langzaam maar zeker ontwikkelt. Eerst moet je besluiten of je je auto echt wilt verkopen. Dan moet je jezelf afvragen hoe je dit gaat doen. Het liefst wil je natuurlijk gratis je auto verkopen in Zwolle, zodat je zoveel mogelijk geld aan de verkoop overhoudt. De mogelijkheden hiervoor zijn talloos.

Zet je auto bijvoorbeeld te koop op een autoverkoop- of autoveilingsite in Zwolle. Als je een populair model dat in een goede staat verkeert te koop zet, zullen de reacties uit heel het land binnenstromen. Verkoop je een auto in Zwolle die ouder en minder gewild is? Dan zul je minder reacties krijgen. Reageer in beide gevallen op de reacties waar je het beste gevoel bij hebt en maak een kijkafspraak. De potentiële koper zal een testrit willen maken om een compleet beeld van je auto te krijgen. Zorg dat de aansprakelijkheid tijdens deze testrit zorgvuldig geregeld is. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Na de testrit, volgt de echte uitdaging: de prijsonderhandeling. Zorg dat je een minimumprijs in je hoofd hebt, voordat je gaat onderhandelen. Zo zal de verkoop uiteindelijk niet op een financiële teleurstelling uitdraaien. Is er een akkoord? Wacht dan niet met de afmelding en de vrijwaring van de auto en zorg dat je het geld direct ontvangt. Dit zijn slechts enkele auto verkopen tips om in Zwolle een particuliere autoverkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen.


Wij bieden hét alternatief voor inruilen.

Een autoverkoop in Zwolle kan meer voeten in de aarde hebben dan je in eerste instantie denkt. Dit hoeft niet zo te zijn. Je kan je auto inruilen in plaats van hem zelf proberen te verkopen. Dit is de eenvoudigste manier om van je oude auto af te komen. Je neemt hem mee naar de dealer en krijgt op basis van de inruilwaarde een lagere prijs voor je nieuwe auto. Bedenk wel dat de inruilprijs niet bekend staat als de hoogst mogelijke prijs voor je auto. Dit heeft te maken met een inruilmarge waarmee autodealers rekening houden. Zou je je oude auto niet inruilen dan zou je deze marge tijdens de prijsonderhandelingen kunnen afdingen. Onder aan de streep is verkopen daarom toch de beste optie.

Zoek je een andere manier om je auto snel te verkopen in Zwolle? Dan biedt wijkopenautos.nl een interessant alternatief! Wij kopen je auto snel en voor een goede prijs. Zo kan je de snelheid van het inruilen combineren met de goede prijs van het verkopen. Bij ons krijg je namelijk een gegarandeerde prijs - gratis en voor niets! Vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in en start jouw waardebepaling. Vul je gegevens vervolgens aan met verdere informatie over je auto inclusief foto's, zodat wij je een gegarandeerde prijs kunnen aanbieden. Dit aanbod is vrijblijvend. Ga je over tot aankoop? Boek dan een inleverafspraak bij onze Zwolse vestiging, die voldoet aan alle veiligheidsmaatregelen rondom corona. Of je nou een auto wilt verkopen die nog glimt, of een auto die eigenlijk rijp is voor de sloop: wij hebben interesse in iedere auto.

Ook met een sloopauto kun je prima bij onze Zwolse vestiging terecht. Over het algemeen zijn de mogelijkheden om je sloopauto verkopen in Zwolle niet zo groot. Wil je toch van je sloopauto af? Dan kom je al snel uit bij de autosloperij. Een teleurstellend en financieel weinig aantrekkelijk einde van je oude auto. Vaak zijn sloopauto’s lang niet zo slecht eraan toe als de naam doet vermoeden. Een groot deel van de sloopauto’s bestaan uit economisch total loss verklaarde auto’s. Het zijn schadeauto’s waarvan de reparatiekosten de dagwaarde overstijgen.

Ook een schadeauto verkopen in Zwolle is niet eenvoudig. Het is daarentegen zonde om zulke auto's, die in principe nog jaren meekunnen naar de sloop te brengen. wijkopenautos.nl neemt ook sloop- en schadeauto’s snel en gemakkelijk van de huidige eigenaren over. Omdat ook deze auto’s een uitvoerige taxatie ondergaan, weten we ze op de juiste waarde te schatten.


Verkoop je auto makkelijk en snel.

Welke auto je ook wilt verkopen, bij wijkopenautos.nl in Zwolle ben je altijd welkom. Vul de online waardebepaling in en ontvang jouw gegarandeerde prijs razendsnel per e-mail. Wij taxeren iedere auto en doen altijd een weloverwogen bod. Daarnaast regelen we gratis de afmelding en vrijwaring van de auto. Ook maken we het geld dezelfde dag nog naar je rekening over. Zo wordt het na ongeveer twee werkdagen bijgeschreven. Je auto in de verkoop in Zwolle? Denk eerst aan wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet