Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Hoe berekent u 'wat krijg ik voor mijn auto'?

 • ► Dit krijgt u voor uw auto.
 • U wilt een antwoord op de vraag "wat krijg ik voor mijn auto" of "hoeveel krijg ik voor mijn auto terug" dan bent u bij ons op de juiste pagina. De prijs voor uw auto berekent u op de volgende manier. Hiervoor heeft u het kenteken en de kilometerstand van de auto nodig. Zo kan de berekening gemaakt worden die ook wel de dagwaarde wordt genoemd. Dit is een eerste indicatie van 'wat krijg ik voor mijn auto' of 'hoeveel krijg ik voor mijn auto terug'.

 • ► Berekenen bij Wijkopenautos.nl
 • De dagwaarde is wat uw auto op papier waard is, zonder de staat van de auto hierbij mee te nemen. Om de échte prijs te berekenen kunt u een afspraak maken bij één van de 25 vestigingen voor een RDW erkende autotaxatie om de marktwaarde prijs vast te stellen.

 • ► Uw auto direct verkopen
 • De marktwaarde prijs uit de taxatie is vervolgens wat u voor de auto terug krijgt. Wij kopen uw auto voor dit bedrag, regelen de administratie ter plekke en maken het geld direct over. 'Hoeveel krijg ik voor mijn auto terug is op deze manier makkelijk berekend én beantwoord!

Onder onze service valt:

Prijs voor uw auto berekenen
Online dagwaarde taxatie
RDW-erkende service
Gratis professionele taxatie
Direct geld voor uw auto
Auto verkoop
Inclusief afmelding en vrijwaring

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Bedankt voor de professionele en vriendelijke afhandeling door jullie medewerkers. (Bogdan E.)

Ik kreeg direct een mooie prijs voor mijn auto bij de taxatie, super handig! Heb hem meteen verkocht. (Arie L.)

Ik wilde mijn auto in eerste instantie niet verkopen maar ben van gedachte veranderd toen ik het gewoon probeerde. Dat is nog eens service! (Geert de W.)
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Mercedes classe A, BJ 2006
Mercedes classe A, BJ 2006
Fiat Stilo, BJ 2004
Fiat Stilo, BJ 2004
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Rob G.

Mijn ervaring met wijkopenautos.nl was enorm positief. Van het eerste contact tot aan de daadwerkelijke verkoop van mijn auto is alles super soepel verlopen. Dat de taxateur zo de moeite nam om toch nog het optimale uit mijn auto te halen vond ik erg bijzonder. Ook de service en de kostenloze vrijwaring en afmelding vond ik zeer fijn. Al met al een concept waar andere handelaren nog wat van kunnen leren.

Reinout B.

Positieve ervaring. De medewerkers van wijkopenautos.nl waren erg vriendelijk en hebben me zoals beloofd snel van mijn auto af geholpen voor een goede prijs.

Wat krijg ik nog voor mijn auto?

De vraag wat krijg ik nog voor mijn auto? Elke autobezitter vraagt het zich weleens af. Of men de auto nu nog jaren wil houden of erover nadenkt om deze te verkopen: het is goed om de waarde van uw auto te weten. Als u zelf op zoek gaat naar alle factoren waarvan de autowaarde afhankelijk is, gaan er vaak uren verloren. Uiteindelijk heeft u dan alleen de factoren op een rijtje, maar moet u nog uitzoeken hoe deze toepasbaar zijn op uw auto én moet u alles nog uitrekenen. Wij snappen dat dit teveel gedoe is en daarom het internet raadpleegt om uit te vinden: wat krijg ik nog voor mijn auto? Dan bent u bij wijkopenautos.nl aan het juiste adres.

Ons advies is om uw kenteken in te vullen in onze online taxatietool. Heeft u dat gedaan, dan vragen wij alleen om het bouwjaar van uw auto en de kilometerstand. Nadat u deze heeft ingevuld verschijnt er direct een waarde-indicatie op uw scherm. Ook wordt u meteen een optie geboden voor een persoonlijke afspraak met een taxateur in één van onze 25 vestigingen. Hiervan ontvangt u overigens ook een email zodat u het bedrag op papier heeft. Als het bedrag u goed klinkt klikt u in de email meteen door naar de online agenda van onze taxateur om een afspraak in te plannen. In onze garage wordt definitief antwoord gegeven op de vraag: wat krijg ik nog voor mijn auto?

Hoor het van een expert

Uw voertuig is laatst nog door de APK gekomen, maar het kostte flink wat geld. Teveel naar uw mening en toen u wegreed uit de garage dacht u: als ik het voertuig zou verkopen, wat krijg ik voor mijn auto? Nu zijn er veel factoren waarmee u rekening moet houden wanneer het gaat om waardebepaling. Als een afspraak in de garage u te snel gaat, denkt u rustig na over de online waarde-indicatie en welke opties u heeft. Het fijne van onze fullservice is dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Tijdens een uitgebreide inspectie in één van onze garages kijkt onze taxateur alles aan uw voertuig tot in detail na. Door zijn jarenlange ervaring weet hij precies waarnaar hij moet kijken en voorziet hij u van alle informatie wat betreft uw auto. Na de inspectie maakt hij een proefrit en bij terugkomst doet hij een definitief bod.

Binnen een halfuur weet u dus: wat krijg ik voor mijn auto? Dit bod is niet onderhandelbaar, maar omdat onze services vrijblijvend zijn bent u nergens toe verplicht. Bent u het niet eens met ons bod, dan staat het u vrij om langs een dealer te gaan of de auto zelfs helemaal niet te verkopen. Gaat u wel akkoord dan nemen we vanaf de garage alles van u over. Dat betekent dat u de auto bij ons achterlaat, wij afmelding van het voertuig bij de verzekering en het vrijwaringsbewijs regelen en de verkoopsom dezelfde dag nog overmaken op uw rekening. Kortom: u heeft nergens meer omkijken naar. Snel weten wat krijg ik voor mijn auto? Haal uw kenteken dan nu door onze taxatietool en weet waar uw auto aan toe is.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: