Een tweedehands hatchback koop je bij wijkopenautos.nl

Een tweedehands hatchback - de beste keuze van je leven

Een hatchbak kopen is zo gek nog niet, want deze wagen domineert de Nederlandse wegen! Er is een grote keuze tweedehands hatchbacks op de markt, maar de beste hatchback occasion vind je natuurlijk bij wijkopenautos.nl.

Hatchback

Wat is een hatchback? Een hatchback is een carrosserievorm bij auto’s, kenmerkend aan de bagageruimte/kofferbak die vanuit het bestuursgedeelte bereikt kan worden. De klep van de kofferbak wordt gezien als een deur, hierdoor is een hatchback altijd 3- of 5-deurs.

1. Kiezen voor een hatchback occasion

Een nieuwe hatchback kopen is natuurlijk leuk, maar de eerste jaren verliest een auto het meest in waarde. Een tweedehands hatchback heeft dit waardeverlies al gehad en is daarom hartstikke gunstig. Je betaalt een stuk minder voor een auto die nog lang mee kan!

De Nederlandse markt is dol op de hatchback. Dat heeft te maken met de flexibiliteit en de ruimte die gepaard gaan met deze carrosserievorm.

Vaak is het mogelijk om de achterbank van een hatchback in te klappen waardoor nog meer ruimte gecreëerd kan worden. Genoeg ruimte en daarnaast ook een interessante gezinsauto, want hij heeft plek voor 5 personen.

Een groot voordeel aan een hatchback is tevens het gewicht. Deze auto heeft standaard een lager gewicht en daardoor zuiniger in gebruik en belastingtechnisch goedkoper. Er kleven zoveel voordelen aan deze wagen, dat de aankoop de juiste keuze is.

2. Wat is de beste hatchback occasion?

Een hatchback kopen, maar geen idee welke je moet kopen? wijkopenautos.nl zet de beste hatchback occasions op een rij om je een handje te helpen.

De Ford Focus is een hatchback met een fraai interieur en heeft een stabiele rijervaring. De Ford Focus heeft zowel een benzine als een diesel uitvoering en is de ideale auto als je er een zoekt voor het gezin met genoeg ruimte.

De Mazda 3 hatchback hoort volgens wijkopenautos.nl zeker in het rijtje met de beste hatchback occasions. Deze is perfect voor de rijder die het allemaal een tikkeltje stoerder en sportiever verwacht. De Mazda 3 is een fraai vormgegeven bolide die naast het sportieve uiterlijk nog behoorlijk zuinig is!

De Opel Astra hatchback komt voor op ons lijstje omdat deze auto perfect is voor mensen die een compacte en kleine gezinsauto zoeken. Deze wagen wordt aangeboden als 3-deurs en als 5-deurs en is niet weg te denken uit het straatbeeld!

De Honda Civic is een ideale hatchback voor iemand die een zuinige auto zoekt. Voor een leuke prijs heb jij een Honda Civic die nog jaren mee gaat. Hij rijdt niet voor niks al sinds 1979 rond. Deze Honda is een echte ‘all time favorite’!

Ben je op zoek naar een betrouwbare wagen met een sportief design en een sterke motor met veel vermogen? Dan is de Audi A3 hatchback mogelijk dé auto voor jou! De Audi A3 is een van de meest verkochte occasions in Nederland dus het is niet gek dat jij ook je oog hebt laten vallen op deze bolide.

3. Een hatchback occasion kopen

Een hatchback kopen begint bij wijkopenautos.nl. Niet alleen omdat wij een groot aanbod voor jou hebben, ook omdat wij een transparant aankoopproces hebben en uitsluitend de beste hatchback occasions verkopen.

Weet jij nog geen keuze te maken tussen een Ford Focus hatchback of een Audi A3? Bekijk het aanbod tweedehands hatchbacks en wij garanderen je dat jij de wagen vindt die bij je past