wijkopenautos.nl Ervaringen
Snel en eenvoudig super service
N. A. | Amsterdam | Volkswagen Touran, 2003 23.01.2023
Prima geholpen zowel vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam als de Rotterdamse vestiging.
B.V. M. | Rotterdam | Honda CR-V, 2017 23.01.2023
Wij hebben onze auto te koop aangeboden bij "wij kopen autos". Via mail keurig op de hoogte gehouden van de afspraken die we gemaakt en gewijzigd hebben. Eenmaal in Eindhoven op locatie werd onze auto grondig geïnspecteerd. Er is een stukje mee gereden en echt alles werd nagekeken en gecontroleerd. Het zag er uit zoals wij de auto opgegeven hadden, dus de prijs bleef gelijk. Een en ander werd goed uitgelegd en keurig afgehandeld. Geen verkoop praatje, gewoon eerlijk.
S B. | Eindhoven | Skoda Superb, 2011 23.01.2023
Alles vlot verlopen, maandag middag auto ingeleverd en woensdag ochtend centen op de bank....
JHW K. | Roermond | Renault Zoe, 2020 23.01.2023
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Eerlijk gezegd waren iets sceptisch, maar nadat we direct een reël bod aangeboden kregen afspraak gemaakt. Meer dan keurig behandeld en zonder afdingen of dergelijk onze Golf 7 aan wij kopen auto's verkocht! Volgende keer weer! Fam. C.
BJH C. | Maastricht | Volkswagen Golf VII, 2015 22.01.2023
Gegevens van onze auto op de site ingevoerd en al heel snel een acceptabel bod. Direct een afspraak gemaakt op de locatie. Na inspectie alles akkoord en onze auto voor het afgesproken bod verkocht. Zeer vriendelijke verkoper. Alles snel geregeld. Wij zijn heel tevreden!
INM A. | Maastricht | Mercedes-Benz Vito, 2009 22.01.2023
Complimenten voor de garage en de man die alles heeft geregeld. Roermond Fijne samenwerking
JWA M. | Roermond | Skoda Fabia, 2009 22.01.2023
Goede offerteprijs gekregen voor mijn auto. We waren een beetje huiverig naar aanleiding van verschillende reviews op die prijs stand zou houden bij het inleveren, maar het is bij de geoffreerde prijs gebleven. Snelle en professionele inleverservice. Niets op aan te merken. Vrijwaring gelijk ontvangen via de mail en betaling stond de volgende dag op de rekening.
T.R. v. | Rotterdam | Volvo V 40, 2015 22.01.2023
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Goed
FGJ S. | Eindhoven | Renault Captur, 2014 22.01.2023
Goede prijs voor mijn auto en alles keurig en snel afgehandeld.
EBWT K. | Maastricht | Renault Captur, 2017 22.01.2023
Goede en vooral snelle afhandeling.
Tim H. | Nijmegen | Nissan Almera Tino, 2004 22.01.2023
Top service en je ontvangt je geld binnen twee dagen. Ik heb inmiddels al twee van mijn auto's verkocht aan jullie, waarbij ik beide keren goed geholpen ben.
Zu E. | Amsterdam | Mercedes-Benz CLA-Klasse, 2013 21.01.2023
Wij hebben met veel plezier en met betrouwbaarheid onze auto voor een mooi aangeboden bod kunnen verkopen aan Wijkopenauto,s. Zijn zeer correct behandeld en zijn met een zeer tevreden gevoel huiswaarts gegaan daar alles ook prima afgehandeld werd. Wij kunnen zeker Wijkopenauto,s aanbevelen wil je je auto voor een goede en mooie prijs verkopen. Mvg Fam.Pijnenburg
J.M.M P. | Tilburg | Renault Clio, 2010 21.01.2023
Onze bedrijfsauto verkocht hier het bod was exact het bedrag dat we ontvangen Ontvangst en de afhandeling is gewoon netjes en duidelijk. Wij zouden deze service aanraden aan ieder die een reël bod wil ontvangen voor hun voertuig zonder veel poespas Ford transit connect uit 2017
Marcel Vriend V. | Arnhem | Ford Transit, 2017 21.01.2023
Mijn ervaring met wijkopenautos ging vlekkeloos Aardige mensen en in voor een leuke gesprek met een koffie van het huis.
J.D.J. M. | Rotterdam | Volkswagen Golf IV, 2002 21.01.2023
Een eerlijke prijs voor onze auto gekregen. De afhandeling gebeurde uiterst vriendelijk en was binnen een half uurtje voor elkaar. Donderdagavond onze auto ingeleverd en vrijdagochtend stond het geld al op de rekening! En dat terwijl er 1 a 2 werkdagen voor staan. Echt super geregeld! Dank daarvoor.
Gert v. | Amersfoort | Volvo V 70, 2004 21.01.2023
Goed en vriendelijk geholpen. Prijs gekregen die ons geboden werd.
HWA L. | Roermond | Volkswagen Polo, 2006 20.01.2023
mijn zoon was heel tevreden en mijn man ook als wij onze auto zouden verkopen komen wij zeker naar jullie. maar dat is nog niet aan de orde. met vriendelijke groet Beppie
PGH J. | Eindhoven | Nissan Almera, 2002 20.01.2023
Duidelijke afspraken vooraf. En geen gezeur tijdens de verkoop. Alle documenten netjes op tijd binnen, en ook de betaling volgens afspraak. Echt een aanrader voor iedereen die zonder gezeur van zijn oude auto af wilt.
Berry K. | Vianen | Fiat Punto, 2010 20.01.2023
Het was een veel prettiger ervaring dan ik had verwacht: vriendelijke mensen, goede service en een goede prijs.
Petra H. | Amsterdam | Peugeot 308, 2008 20.01.2023

Over ons