wijkopenautos.nl Ervaringen
Ik werd ontzettend goed geholpen door de mensen bij wijkopenautos.nl en alles was snel geregeld!
Celine H. | Eindhoven | Seat Ibiza, 2009 25.11.2019
Plezierige vakkundige benadering behandeling tijdens keuring afhandeling van de verkoop van mijn auto!
F.P.H. d. | Alkmaar | Volvo XC 60, 2010 25.11.2019
goed geholpen goede service
ahpj b. | Den Haag | Fiat Panda, 2003 24.11.2019
Heel netjes geholpen en een goede prijs voor mijn auto gekregen. Aanmerkelijk meer dan de dealer wilde geven bij inruil.
Stichting ABRI .. | Rotterdam | Citroen C4 Grand Picasso, 2014 24.11.2019
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Dit was onze eerste ervaring en beveel ze absoluut aan. Wij kregen een te lage inruilwaarde bij de dealer en hebben toen contact gezocht met Wijkopenautos.nl: de service, de klantvriendelijkheid, eerlijke onderhandelingsmanier en de snelheid van het afwikkelen.we hebben een aanbod gekregen dat veel hoger dan de inruilwaarde zat. Geen moment getwijfeld en gelijk het contract getekend. Wij zijn ontzettend tevreden! En bevelen ze dan ook van harte aan.
Silvie A. | Eindhoven | Toyota Yaris, 2007 24.11.2019
Netjes geholpen en snel afgehandeld
Kai V. | Den Haag | Renault Megane, 2012 23.11.2019
Het gehele proces heb ik als vlot en prettig ervaren. Degene die de auto heeft bekeken en was heel eerlijk in zijn oordeel. Nooit het gevoel gehad dat de prijs omlaag zou moeten. Ook de afhandeling en afmelding waren heel vlot. 2 dagen later was het afgesproken bedrag al overgemaakt. Kortom, prima service.
Rene U. | Amersfoort | Toyota Prius, 2006 23.11.2019
Goed geregeld, online afspraakje ingepland, ze lopen alles netjes met je door, rijden er een klein stukje mee en doen vervolgens bijna gelijk een bod. In ons geval hadden we een wat afwijkende uitvoering van onze Opel Agila, ivm een gasinstallatie af fabriek, ik hier werd direct rekening mee gehouden en melden ze netjes en eerlijk dat dit afwijkend is van standaard. Duidelijk, vriendelijk en recht door zee. Totaal niet opdringerig, een prettige ervaring en ook het inleveren en overschrijven verliep zoals verwacht. Goed uitgelegd, geen rare addertjes onder het gras.
Michael H. | Rotterdam | Opel Agila, 2010 23.11.2019
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Omdat het hier niet om een reguliere auto gaat, was er wat misverstand over de procedure. De auto is op een veilingsite gezet door wijkopenautos. Later zag ik mailtjes komen met biedingen. Bij een acceptabel bod, het bod geaccepteerd en vervolgens is alles prima afgehandeld.
Ton v. | Haarlem | Ford Sierra, 1990 22.11.2019
Afspraak maken op een tijdstip dat jou uitkomt. Netjes geholpen en een vlotte afhandeling en mooi bod. Top geregeld.
Ronald d. | Utrecht | Toyota Yaris, 2008 22.11.2019

Over ons