Gratis Service Hotline 085 - 888 77 99
Gratis Service Hotline 085 - 888 77 99

Wijkopenautos.nl Ervaringen

Over ons
Wijkopenautos Ervaringen
Karin K. | Zwolle | Seat Ibiza 2005 28.01.2017
Snel en vakbekwame medewerker. Je hoop altijd op meer maar je moet reëel blijven
Mariken de V. | Alphen aan den Rijn | Volvo V50 2008 27.01.2017
Snel, professioneel, servicegericht. En: een zeer goede prijs voor de Volvo V50!
Roelof R. | Rotterdam | Renault Scenic 2003 25.01.2017
De service was prima, de afmelding snel en gemakkelijk.
Jacco H. | Amsterdam-Noord | Volkswagen Passat 2006 24.01.2017
Goede prijs voor mijn auto. Snelle en korrekte afwikkeling. Meteen de vrijwaring en binnen 2 dagen het geld op mijn rekening.
Abdu J. | Roermond | Opel Zafira 2002 23.01.2017
Zeer vriendelijk ontvangen. Medewerkers zijn gewoon heel eerlijk en leggen je precies uit hoe het in zijn werk gaat. Erg professioneel.
Hannie L. | Apeldoorn | Suzuki Alto 2005 21.01.2017
Ervaring positief. Op de website staat duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werk gaat, en in praktijk ging het precies zo. Bedrijf goed bereikbaar. Vriendelijk te woord gestaan. Auto bekeken, proefritje gemaakt, gegevens genoteerd, prijs gemaakt. Vrijwaringsbewijs direct meegekregen. En het geld stond enkele dagen later op de rekening. Niets op aan te merken.
Lieke P. | Rotterdam-Zuid | Nissan X-Trail 2006 18.01.2017
Nette ontvangst. Korte duidelijke uitleg over het te volgen traject m.b.t. waardebepaling. Alles duurde ca 35 minuten en kregen gelijk een bedrag genoemd. Acceptabel genoeg om een deal te maken. Financiele afhandeling correct en snel.
Guus D. | Den Haag | Opel Agila 2002 15.01.2017
Snelle behandeling, transparant over de werkwijze, vriendelijke en professionele aanpak.
Jacqueline van D. | Den Haag | Fiat Panda 2005 14.01.2017
Keurig geregeld en een reële prijs.
André Van S. | Tilburg | Citroen C1 2011 12.01.2017
Contact, taxatie en afronding als zeer prettig ervaren.
Jan L. | Eindhoven | BMW 3 2006 05.01.2017
Prettige kennismaking met een bekwaam en vriendelijk persoon. Goede uitleg.
Arnold K. | Amersfoort | Grand Espace 2008 03.01.2017
Prima service. Goed ontvangen, deskundige medewerkers.
Colinda van der L. | Alphen aan den Rijn | Hyundai H1 2010 02.01.2017
Prima! Erg vriendelijke man.
Marlies G. | Groningen | Toyota Avensis 2008 02.01.2017
Ik werd netjes en snel geholpen. Goeie en snelle afhandeling van afmelding van de auto en snel geld.
Gerritjan B. | Apeldoorn | Chevrolet Nubira 2005 02.01.2017
Vriendelijk en correct. Snelle afhandeling en betaling! Zeker aan te raden!
Geert V. | Eindhoven | Seat Inca 2002 01.01.2017
We werden vriendelijk geholpen en alles werd goed uitgelegd.
Sonja H. | Amsterdam-Noord | Ford Ka 2008 31.12.2016
Goed, snel, eerlijk!
Willem van S. | Den Haag | Subaru Forester 2002 29.12.2016
Heel klantvriendelijk, komt zeer professioneel over, alle lof.
Bert B. | Utrecht-Nijverheidsweg | Mercedes B-Klasse 2008 28.12.2016
Snel, makkelijk. Redelijke prijs.
Henk H. | Alkmaar | Volkswagen Golf Iv 2000 28.12.2016
Netjes ontvangen en prima behandeling echt heel goed geholpen goede service.
Emiel D. | Den Haag | Suzuki Baleno 1996 27.12.2016
De service is goed, ik werd vriendelijk geholpen. Aardige heren die weten waar ze over praten en dat is prettig zaken doen.
Robert K. | Rotterdam | Opel Vivaro 2005 24.12.2016
Een goede en vlotte service. Toen ik aankwam werd ik gelijk ontvangen met een kopje koffie.
Mohamed B. | Amsterdam-Noord | Nissan Micra 2001 21.12.2016
Top service. Vriendelijk medewerkers en alles keurig uitgelegd. Mooie ervaring. Hartelijke dank.
Bernardus S. | Rotterdam | Ford Mondeo 2005 17.12.2016
Goede inspectie van de auto.
Janny V. | Eindhoven | Lancia Delta 1997 14.12.2016
Heel attent, heel professioneel!!
Christine P. | Almere | Fiat Grade Punto 2010 14.12.2016
Zakelijk en zeer correct geholpen.
Joanna L. | Haarlem | Ford Focus 2001 14.12.2016
Uitstekende service, goede duidelijke communicatie en deskundig personeel. Wij hebben er een goede ervaring aan overgehouden.
Hendrikus H. | Haarlem | Ford C-Max 2007 13.12.2016
Prima en vakkundig geholpen. Prima uitleg over het taxeren van de auto.
Bas W. | Amsterdam-Zuid | Volkswagen Golf Vii 2015 13.12.2016
Erg aardige jongens. Ze hebben me goed geholpen.
Serge S. | Utrecht | Toyota Avensis 2007 12.12.2016
Goed geholpen door zeer vriendelijk personeel plus een goede prijs. Ik dacht dat het een laag bod was maar toen ik andere bedrijven bezocht, had wijkopenautos toch het beste bod!
Josien Z. | Breda | Chrysler Pt Cruiser 2003 09.12.2016
Geweldig netjes ontvangen met een glimlach en een bakje koffie. Vriendelijke service en snel een bod gekregen. TOP ervaring!!!!!!
Ruud C. | Amsterdam-Noord | Peugeot 308 2009 09.12.2016
Ik werd goed voorgelicht. Netjes behandeld en snel geld ontvangen. Goed bedrag ook.
Jo M. | Roermond | Hyundai Sonata 2005 08.12.2016
Uiterst correct, netjes en vakkundig. Pluim!
Sabine P. | Alkmaar | Renault Megane 1997 06.12.2016
Goede service. Vriendelijk en rustig personeel met kennis van zaken.
Jacob V. | Haarlem | Citroen Ds3 2015 05.12.2016
Top ervaring! Een aardige, ter zake kundige man, die mij ook helemaal uitlegde hoe de prijs tot stand kwam en waar mijn auto mee moet concurreren op de markt. Verder binnen het uur een keuring en taxatie, dus wat dat betreft echt prima.
Wieger Jan K. | Groningen | Volkswagen Golf Iv 2002 05.12.2016
Goede service: snel ook; op de dag dat ik belde via de site direct een afspraak en verkocht tegen de beste prijs!
Patricia M. | Arnhem | Mini 1.4 2008 03.12.2016
Het was een prima service en een snelle afhandeling. En we werden vriendelijk behandeld. Wij zijn tevreden!
Gerard van de B. | Ben Bosch | Peugeot 206 2011 30.11.2016
Een snelle en goede afwikkeling. Ik heb er een zeer goede ervaring mee.
Karel H. | Tilburg | Volkswagen Passat 1.9 1999 29.11.2016
Kennis, kunde en prima communicatie met de klant. Wat wil je nog meer?
Nune L. | Den Haag | BMW 3 2002 27.11.2016
Very quick, efficient and professional service.
Ron van der V. | Arnhem | Volvo V60 2014 25.11.2016
Kundig personeel, grondige evaluatie. Punctueel volgens afspraak. Al met al prima ervaring en snel geld.
Taco N. | Zwolle | Mazda 626 1998 23.11.2016
Zeer prettig, met verstand van zaken, eerlijke mening en zakelijk.
Patrick R. | Dordrecht | BMW 5 2001 22.11.2016
Super vriendelijk ontvangst en een fijne verkoper! Dank voor de goede ervaring!
Hans S. | Apeldoorn | Volvo Xc 2012 21.11.2016
Goede en snelle afhandeling. Aardig en behulpzaam personeel.
Aukje van den B. | Rotterdam-Zuid | Toyota Yaris 2004 18.11.2016
Keurig geholpen, vrijwaringsbewijs direct meegekregen. Geld stond na twee dagen op mijn rekening.
Rob H. | Tilburg | Volkswagen Golf V 2008 14.11.2016
Super, netjes behandeld! Wij hopen op meer goede ervaringen met wijkopenautos.
Johan S. | Almere | Kia Sorento 2010 13.11.2016
Prima geregeld, duidelijke zaak. Deskundig persoon, klantvriendelijk.
Piet van der L. | Eindhoven | Mercedes-Be 2012 11.11.2016
Zonder meer prima ervaring. Het verkopen van de auto ging soepeltjes.
Arnoud S. | Almere | Renault Laguna 2006 04.11.2016
Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg hoe inruilprijs wordt bepaald. Minder waard dan eerst gedacht, maar bergrepen waarom.
Erik S. | Goes | Renault Megae 2003 02.11.2016
Duidelijke en snelle afhandeling. Ook een nette en vriendelijke ontvangst.
Marcel H. | Amersfoort | Nissan Qashqai 2011 02.11.2016
Ben netjes geholpen tijdens de taxatie van mijn auto.
Erik van U. | Den Bosch | Honda Insight 2011 25.10.2016
Ik was netjes geholpen door de opkoper in de vestiging Den Bosch. Nadat we over het aanbod eens waren, is alles netjes en snel afgehandeld. Bedankt voor de goede ervaringen personeel Den-Bosch!
E. A. van der W. | Dordrecht | Mercedes-Be A-klasse 2008 16.10.2016
Na enig overleg kreeg ik na mijn inzicht een redelijk en eerlijk bod wat ik ook geaccepteerd heb snelle afhandeling vriendelijke benadering ben erg tevreden.
Natasja W. | Leeuwarden | Seat Arosa 2004 14.10.2016
Werd netjes te woord gestaan. En er werd duidelijk uitgelegd. Gewoon goede ervaring.
Marjan G. | Den Bosch | Renault Grand Scenic 2011 09.10.2016
Vriendelijk en correct. Het geld was snel overgemaakt, prettige bijkomstigheid.
Ton J. | Amersfoort | Chrysler Voyager 2007 03.10.2016
Correct, vriendelijk en duidelijke uitleg over de werk methode. En bovendien een mooie paar euro ontvangen voor de wagen.
Murat T. | Haarlem | Volvo V70 2005 25.09.2016
Zorgzame medewerkers die je door de taxatie proces heen begeleiden. Ik kom terug voor meer van zulk soort ervaringen.
Wpt P. | Rotterdam | Fiat Marea 1998 20.09.2016
Persoonlijk advies. Ook voor in de toekomst en wat andere alternatieven.
F. B. | Amsterdam | Audi A3 1998 17.09.2016
Eerlijke service, vlotte afhandeling.
Ab B. | Amsterdam | Volvo C 70 1999 17.09.2016
Goed, duidelijke uitleg over de gang van zaken vriendelijk personeel.
Vanya V. | Rotterdam | Volkswagen Beetle / New Beetle 2001 15.09.2016
Hele vriendelijke, gezellige mensen! De auto wordt professioneel getaxeerd. Dikke duim omhoog! Top ervaring!
Elvira V. | Eindhoven | Ford Ka 2000 11.09.2016
Super service! En vriendelijk personeel die ik graag wil bedanken voor plezierige ervaring.
L. T. | Leeuwarden | Renault Megane 2003 09.09.2016
Ik ben goed te woord gestaan door de medewerker van de vestiging Leeuwarden. Alles werd duidelijk uitgelegd. Nette prijs voor mijn auto gekregen. Ik denk dat ik terug kom voor meer van deze ervaringen.
Ad S. | Eindhoven | Peugeot 1007 2006 05.09.2016
Jullie service is me goed bevallen. Ik kan dan ook ieder aanraden met jullie in zee te gaan.
Harm C. | Amsterdam | BMW 3er 2004 03.09.2016
goed en betrouwbaar
Cees D. | Breda | Hyundai Atos 2000 29.08.2016
Correcte behandeling. Simpelweg een goede ervaring.
Pham H. | Amsterdam | Peugeot 307 2003 29.08.2016
Goede service, snel euro's op mijn bankrekening. In mijn ervaring nog nooit zo snel mijn auto verkocht.
Sandra V. | Rotterdam | Mitsubishi Colt 2005 29.08.2016
Ik werd zeer goed geholpen door de mannen van de vestiging. Alles ging heel soepel en toch nog een mooie prijs voor mijn auto! Bedankt voor de ervaring!
Joke W. | Amersfoort | Suzuki Swift 2011 29.08.2016
Een prettige ontspannen sfeer, ik kreeg een korte maar een heel heldere uitleg over de procedure en tussen door ook nog eens. dit was voor mij verhelderend. Er werd positief over mijn auto gesproken. Op het laatst een heldere uitleg over de min en plus punten van mijn auto. Zo een prima bod op mijn wagen gehad.
Ruud K. | Almere | Opel Meriva 2014 23.08.2016
Goede vriendelijke en professionele ontvangst.
Ari M. | Rotterdam | Daewoo Matiz 2000 22.08.2016
Vriendelijke en snelle service. Uiteindelijke bod goed bevallen.
Chris B. | Amsterdam | Volkswagen T5 2007 20.08.2016
Snel en correct handelen. Een ervaring die ik iedereen aanraad.
Mees V. | Amsterdam | MINI Countryman 2014 18.08.2016
Prima service vriendelijke mensen, mooie ervaring.
Johannes V. | Eindhoven | Fiat Punto 1996 17.08.2016
Prettige ervaringen.
Hans V. | Haarlem | Volvo S 60 2011 17.08.2016
Keurig strak en duidelijke ervaring.
Wim D. | Zwolle | Renault Scenic 2007 07.08.2016
Goede ontvangst en professionele afhandeling. Aan te raden door snelle ervaring.
Marjan S. | Amsterdam | Saab 9-5 2005 07.08.2016
Het contact was heel snel en beleefd, afspraak was zo gemaakt en de verkoper/vertegenwoordiger van 'wijkopenauto's' bijzonder aardig. De deal was snel gesloten, werd heel accuraat afgehandeld en het geld stond de volgende dag op mn rekening. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Paul V. | Almere | mail toegestuurd - Honda Civic 2001 06.08.2016
Wij zijn netjes en vriendelijk te woord gestaan. Ook werd ons verteld wat ze doen en waar ze opletten,zijn ook met proefrijden mee geweest. Na verkoop werd alles netjes uitgevoerd en ook de auto afgemeld, dit werd dezelfde dag nog per e
Tanja V. | Rotterdam | Citroen C2 2007 05.08.2016
Prima, vriendelijk geholpen
Joke D. | Utrecht | MINI MINI 2008 05.08.2016
Correct en vriendelijk geholpen
Michael Olaf B. | Rotterdam | Seat Ibiza 2011 05.08.2016
proffesioneel, duidelijk en snel handelend.
Berend V. | Groningen | Fiat Panda 2010 05.08.2016
Zeer goed en netjes behandeld
Cornelia V. | Den Haag | Opel Omega 2001 02.08.2016
Prima service!
Ferdinand B. | Roermond | Volkswagen up! 2015 27.07.2016
Een woord "Professioneel"
Vincent B. | Apeldoorn | Volkswagen Golf IV 1999 25.07.2016
Goede snelle service!
Zaenal D. | Arnhem | Nissan Almera Tino 2002 25.07.2016
goed
Michel G. | Alkmaar | Citroen Xsara Picasso 2004 24.07.2016
Prima service.
Leonie V. | Arnhem | Ford Fiesta 2009 21.07.2016
vakkundig en beleefd
Gijs Jan M. | Dordrecht | Kia Sportage 2005 17.07.2016
Prettig en deskundig geholpen. Goede uitleg gekregen van hoe de verschillende stappen in proces zijn.
Rob K. | Tilburg | Audi A3 2003 13.07.2016
Warm en vriendelijk ontvangen en behandeld. Openheid van zaken en duidelijke werkwijze.
Koos B. | Alkmaar | Toyota RAV 4 2006 11.07.2016
netjes en snel
Klaus S. | Amsterdam | Volkswagen Eos 2008 09.07.2016
Prima.
Dick V. | 's-Hertogenbosch | Opel Zafira 2001 09.07.2016
Goed geholpen
Gert Jan K. | Amersfoort | Mercedes-Benz 190/190 E 1992 06.07.2016
in 1 woord : uistekend
Michel O. | Rotterdam | Fiat Bravo 1999 04.07.2016
Alles snel en goed geregeld
Jos B. | Tilburg | Kia Carens 2007 29.06.2016
Ik ben tevreden over de manier waarop uw medewerker mij te woord stond en hoe een aanbod tot stand kwam. Helaas ben ik niet verdergegaan, omdat ik niet op tijd een vervangende auto naar mijn zin kon vinden. Door de medewerker werd goed naar mij geluisterd en werd actief meegedacht.
Willem V. | Zwolle | Skoda Octavia 2008 28.06.2016
Prima contact Keurige en professionele medewerker in Zwolle.
Louis V. | Tilburg | Volkswagen up! 2012 28.06.2016
ik heb goede ervaring met wijkopenautos gehad ,vriendelijk personeel ,je moet wel veel vertrouwen hebben ,maar is allemaal netjes en goed afgewerkt.
Auke K. | Groningen | Opel Zafira 2004 22.06.2016
Precies wat er op de website staat snel een voudig betrouwbaar.
Patrick P. | 's-Hertogenbosch | Ford C-Max 2007 20.06.2016
Goede en nette service
Aaf. D. | Apeldoorn | Volvo V 50 2007 20.06.2016
Goed en correct afgehandeld, ook duidelijk advies gekregen, personeel erg goed.
Hircan L. | Maastricht | Dodge Caliber 2008 20.06.2016
Ontvangst en behandeling zeer korrekt
Hans V. | Alphen aan den Rijn | Volkswagen Polo 2010 15.06.2016
Prima.
Bastiaan O. | Amsterdam | Kia Sorento 2009 13.06.2016
Vriendelijk te woord gestaan. Efficient afspraak maken, en snel een bod.
Michel V. | Arnhem | Renault Laguna 2002 04.06.2016
Fijn geholpen en snelle en duidelijke afhandeling. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Super.
Richard J. | Maastricht | Opel Astra 1998 30.05.2016
Snelle afhandeling. Net en correct personeel.
Jan T. | Enschede | Volvo XC 60 2012 30.05.2016
Netjes geregeld: alleen jammer dat er geen Wifi voor klanten is
Willem L. | Amsterdam | Audi A6 2011 28.05.2016
Zeer vriendelijke medewerker: werkt snel en gedetaillerd, heft humor, stelt klant op gemak
Ellen E. | Rotterdam | Peugeot 407 2008 28.05.2016
vriendelijk te woord gestaan, heldere informatie, zeer tevreden
Ellen B. | Alkmaar | Renault Laguna 2007 28.05.2016
Aardige mensen snelle service
Thea P. | Alkmaar | Mercedes-Benz C-Klasse 2004 27.05.2016
Keurig geholpen en snelle afhandeling. Top ervaring!
Arie V. | Eindhoven | Honda CR-V 2001 27.05.2016
op een fijne en vertrouwelijke manier zaken gedaan. Fijne wijkopenautos ervaringen.
Tonnie T. | 's-Hertogenbosch | Mercedes-Benz Sprinter 2007 26.05.2016
netjes alles volgens afspraak nagekomen
Andres S. | Groningen | Peugeot 207 2008 24.05.2016
Rustig en goed overwogen. Kennis was aanwezig.
John D. | Rotterdam | Suzuki Alto 2010 18.05.2016
Deskundig en vriendelijk personeel. Komen terug voor meer wijkopenautos ervaringen!
Randjitsing S. | Rotterdam | Opel Meriva 2006 17.05.2016
Beter kan het niet!
Maurice T. | Enschede | Audi A4 2005 16.05.2016
Goede service
Wijnand S. | Eindhoven | Renault Laguna 2008 15.05.2016
Duidelijk, Eerlijk, Snel. Niet de voorafgestelde prijs, maar dat is vantevoren bekend.
Maurice K. | 's-Hertogenbosch | Renault Scenic 2003 12.05.2016
Snel, goed en duidelijk. Ervaring rijker.
Ronald S C V. | Rotterdam | Mercedes-Benz E-Klasse 2011 12.05.2016
Snel gemakkelijk en een juiste afhandeling
Hubert H. | Rotterdam | Mercedes-Benz GLK-Klasse 2010 07.05.2016
Zeer professioneel(en vriendelijke) in alle stappen van het proces. Alle afspraken worden op tijd nagekomen. Geld op dag van verkoop op rekening bijgeschreven.
Remco V. | Den Haag | MG Rover 25 2002 07.05.2016
Goede en snelle service
Long L. | Eindhoven | Kia Rio 2013 05.05.2016
Ik ben tevreden over de afhandeling
Erik K. | Utrecht | Opel Vectra 1995 04.05.2016
Uitgebreide en eerlijke taxatie. Goed geïnformeerd.
Serge B. | Den Haag | Opel Vectra 2003 01.05.2016
Snelle afhandeling verkoop, voor een redelijke prijs!
Pieter-Jan V. | Amsterdam | Toyota Avensis 2009 30.04.2016
Prima organisatie, netjes op afspraak. Snel, helder en vakkundig geholpen. Procedure wordt helder uitgelegd en vervolgens zo uitgevoerd.
Roelof G. | 's-Hertogenbosch | Lancia Ypsilon 2011 29.04.2016
Snelle, correcte en zorgvuldige afhandeling. Op de vestiging in den Bosch werden we uitstekend geholpen door uw medewerker die goed en begrijpbaar uitlegde hoe de verdere afhandeling zou plaatsvinden. Gratis en zeer snelle vrijwaring prima.
Bas V. | Alphen aan den Rijn | Suzuki Alto 2003 26.04.2016
Simpel, snel en makkelijk. Afspraak gemaakt en op dezelfde dag nog m'n auto verkocht. Aardige medewerkers. Goed geholpen, zelfs even thuisgebracht
Aad E. | Rotterdam | Volkswagen Golf IV 1999 24.04.2016
prima en snel
Jens V. | Leeuwarden | Ford Ka 2004 24.04.2016
Prima service!
Thomas S. | Goes | Volkswagen Golf V 2004 22.04.2016
Prima behandeling en correcte service!!!!
Don G. | Breda | Renault Grand Espace 2003 22.04.2016
Prima ervaring gehad. We werden vlot geholpen, kregen een heldere uitleg over werkwijze en wat we konden verwachten. Vriendelijk en deskundig. Heel handig dat afmelding meteen geregeld werd. En ook nog gratis (hoewel ik niet wist dat daaraan kosten verbonden zijn).
Mies V. | Goes | Seat Ibiza 2004 22.04.2016
Een zeer snelle en correcte afhandeling van de verkoop. Ervaring wijkopenautos zeer goed.
Leo P. | Maastricht | Toyota Corolla 1988 19.04.2016
Was zeer tevreden over de gang van zaken en werd vriendelijk te woord gestaan.
Jeff V. | Apeldoorn | Volvo V 70 2006 16.04.2016
Een snelle goede manier om van je auto af te komen is een aanrader voor een ieder die van zijn auto af wil.
Eugène M. | Roermond | Renault Grand Scenic 2005 13.04.2016
helemaal goed
Henny K. | Amersfoort | Renault Twingo 2012 07.04.2016
Duidelijk en snelle afhandeling
Kevin D. | Amsterdam | Nissan Primera 2002 03.04.2016
super service.
van Dirk K. | Utrecht | Jaguar S-TYPE 2002 31.03.2016
Heel goed. Uw medewerkers in Utrecht zijn erg vriendelijk en deskundig in hun optreden.
Douwe B. | Den Haag | Mazda Premacy 2000 30.03.2016
Helemaal top! geen gezeik, goed sfeertje, instand koffie.
Marcel D. | Haarlem | Nissan Qashqai 2009 29.03.2016
Snelle, goede service. Goed bod en snelle betaling. Alles werd ook goed uitgelegd
John C. | Eindhoven | MINI MINI 2002 19.03.2016
Eerlijk open gesprek, niet opdringerig. Al bij al prima.
Cyrill V. | Maastricht | Citroen C3 2014 17.03.2016
goed verzorgd
Eric V. | Tilburg | Opel Astra GTC 2005 15.03.2016
Word vriendelijk te woord gestaan en goede afhandeling
Anna C. | Haarlem | Citroen Berlingo 2004 14.03.2016
Prima geholpen. Zeer vriendelijk en informatief!
Coen S. | Eindhoven | Renault Espace 2003 09.03.2016
Snel afspraak gemaakt, goede beoordeling en alles snel afgehandeld.
Jan O. | Arnhem | Daihatsu Gran Move 1999 08.03.2016
Prettig geholpen, snelle afwikkeling, redelijke prijs.
Fabienny T. | Tilburg | Volkswagen Beetle / New Beetle 1999 06.03.2016
Professioneel, snel, en klantvriendelijk. Top service!
Ed M. | Amersfoort | Peugeot 3008 2012 04.03.2016
Duidelijk no nonsens eerlijk en helder
Jan B. | Haarlem | Mercedes-Benz M-Klasse 2007 02.03.2016
vriendelijk, vakkundig geholpen
D.C. L. | Rotterdam | Ford Fusion 2010 28.02.2016
Snel en duidelijk. Prijs net iets onder online taxatie.
Michael D. | Leeuwarden | Opel Signum 2004 28.02.2016
Keurige en duidelijke toelichting op de waarde van de auto. Afspraak op tijd.
Martin W. | Amsterdam | Skoda Octavia 2006 25.02.2016
Was erg snel en doeltreffend.
Marcel G. | Apeldoorn | Volvo Serie 850 1996 23.02.2016
Goede ontvangst met koffie en thee. Duidelijke uitleg en eerlijk bod gedaan! Zeker aan te bevelen boven een marktplaats verkoop!
Paulo P. | Rotterdam | Volkswagen Golf V 2003 23.02.2016
Goede & snelle service
Jim R. | Roermond | Hyundai Coupe 2001 21.02.2016
Ik vond het een hele fijne en gastvriendelijke ontmoeting! Open en eerlijk! Je word er super snel en fijn geholpen! Service is top! Ga zo door, dit hebben we nodig in onze samenleving!
Huub K. | Den Haag | BMW X3 2014 21.02.2016
Redelijke prijs. Prima service en supersnelle betaling. Aanrader.
Frans S. | Eindhoven | Kia Sportage 2010 20.02.2016
Ben heel tevreden over de verkoop van onze Kia aan Wijkopenautos. Goede prijs, directe vrijwaring en na 2 dagen het geld op de rekening. Hele goede ervaring.
Paul S. | Maastricht | Audi Q5 2010 20.02.2016
Vriendelijk, professioneel en goede uitleg
Thea A. | Tilburg | Saab 9-5 2003 19.02.2016
Service was prima. Lekker bakje koffie. Prima ervaring.
Shuhaynel B. | Rotterdam | Toyota Yaris 2007 18.02.2016
Goede service, snelle taxatie
Andreas S. | Amsterdam | Mercedes-Benz 190/190 E 1989 15.02.2016
Hele vriendelijk en correct! meer dan 3 dagen, maar dat is mijn schuld
Willfred V. | Tilburg | Seat Cordoba 1999 14.02.2016
Je word vriendelijk geholpen.
Meindert N. U. | Dordrecht | Volkswagen Caddy 2008 13.02.2016
Perfecte service goede prijzen. Prima ervaringen wijkopenautos.
Ruud H. | Amsterdam | Chrysler Viper 1994 07.02.2016
Nette professionele houding, vriendelijk te woord gestaan.
Jos B. | Zwolle | BMW 3er 1990 07.02.2016
zorgvuldig
David S. | Amsterdam | Toyota Auris 2009 04.02.2016
Ik vond de service en ontvangst prettig en werd netjes geholpen!
Lourus G. | Amsterdam | Fiat Punto 2000 04.02.2016
Hele leuke jongens die ons hebben geholpen.
Jacobus K. | Goes | Ford Transit 2003 01.02.2016
Heel goed ontvangen en correct afgehandeld
Jeroen K. | Roermond | Opel Astra GTC 1999 01.02.2016
Prettig ontvangst, leuke benadering, fijne gesprekspartner. Er wordt ook echt moeite gedaan om een goede deal te krijgen voor de verkoop van een auto. Aanrader!
Henk G. | Roermond | Toyota Starlet 1997 31.01.2016
zeer vriendelijk personeel goede uit leg hoe als verloopt en wat ze allemaal doen en een perfecte af handeling als je akkoord gaat met het aan bod wat ge krijgt zeker aan te bevelen bij iedereen.
Kristel D. | Breda | Audi TT 2000 30.01.2016
Super goed en snel geholpen!
Monique N. | Amsterdam | Ford Fusion 2004 26.01.2016
Prima service, niets op aan te merken
Kailas R. | Amsterdam | Honda Accord 1999 25.01.2016
Prima
Saskia H. | Roermond | BMW Z4 2003 21.01.2016
Nette vakkundige service'
Patricia V. | Utrecht | Volkswagen Polo, 2003 18.01.2016
Mijn auto verkopen bij wijkopenautos.nl is een hele goede ervaring geweest vriendelijke mensen ze nemen de tijd voor je nette afhandeling en een goede prijs.
Melvin W. | Almere | Alfa Romeo 159, 2006 18.01.2016
Ik was verbaasd over de snelheid en service van Wijkopenautos.nl. Van tevoren had iedereen natuurlijk al een mening gevormd dat de auto tegen een slechte prijs ingekocht zou worden en dat de auto naar de Oostblok verscheept zou worden. De inkoper was erg open over de status van de auto en wist mij zelfs nog complimenten te geven over de manier waarop ik de auto had onderhouden. Wij hebben het zelfs tijdens het invullen van de gegevens van de auto nog over een verwachte inkoopprijs gehad. Wat verbaasde mij: Wijkopenautos.nl gaf een inkoopprijs die 2,5x hoger lag dan de inkoopprijs die mijn standaardgarage wilde geven! Vandaar de vijf sterren!
Hailey W. | Utrecht | Volkswagen Golf, 2002 18.01.2016
De behandeling/afhandeling en de service is perfect. Leuke manier van zaken doen. Ben uiterst tevreden!
Rikkert S. | Groningen | Opel Agila, 2009 17.01.2016
Wij kregen een prima prijs voor de auto,uitstekende service en binnen een dag het afmeldingsbewijs en binnen twee dagen het geld op de rekening. Wij hebben goede ervaringen met wijkopenautos.nl.
Mario W. | Utrecht | Mercedes-Benz C-klasse, 2006 17.01.2016
Vriendelijk, goede service! Snelle afhandeling.
Wijkopenautos ervaring Ruben K. | Utrecht | Ford Mondeo Wagon, 2004 16.01.2016
Snel prima service, vriendelijk personeel
Wijkopenautos ervaring Martha P. | Breda | Kia cee'd, 2013 15.01.2016
Gemoedelijk, vriendelijk, professioneel. Top ervaring wijkopenautos!
Wijkopenautos ervaring Frank B. | Haarlem | Volkswagen Touran, 2004 14.01.2016
Een goede service voorzien van een uitstekend uitgelegd verkoop proces. Medewerkers zijn positief en gedreven in hun werk.
Wijkopenautos ervaring Mitchell K. | Haarlem | Volkswagen Golf IV, 1999 14.01.2016
De afspraak was snel gemaakt. Bij aankomst werd ik warm ontvangen met een kopje koffie. Na een kort proefritje werd de auto getaxeerd naar waarde en binnen een half uur na aankomst had ik mijn auto verkocht aan WijKopenAutos.nl Super snelle en nette service.
Wijkopenautos ervaring Ronald V. | Goes | Mitsubishi Grandis, 2008 14.01.2016
klant vriendelijk en duidelijk, snelle afhandeling en correct met een mooie prijs.
Wijkopenautos ervaring Nadine H. | Roermond | Volkswagen Beetle / New Beetle, 1999 14.01.2016
Goede service. Nette afhandeling. Afspraak is afspraak. Absoluut een aanrader om een auto in te ruilen. Binnen dezelfde dag heb je hem verkocht en geld staat binnen 2 dagen op de rekening (in de tussentijd blijft de auto natuurlijk van jou).
Wijkopenautos ervaring Robert Jan B. | Haarlem | Volkswagen Passat Variant, 2004 14.01.2016
Prima manier om niet te hoeven leuren met je auto. Dit voorkomt contact met allerlei vage figuren met loze beloftes Goede prijs terug gekregen voor mijn Passat, Helder, duidelijk en eerlijk.
Wijkopenautos ervaring Ronald V. | Utrecht | Opel Corsa, 2003 13.01.2016
Goed en vriendelijk geholpen en snelle afhandeling duurde alleen wat langer omdat ik de code van het overschrijven kwijt was, maar dat was niet jullie schuld.
Wijkopenautos ervaring van Haima W. | Rotterdam | Citroen Xsara Picasso, 2001 12.01.2016
Snel en eenvoudig.
Wijkopenautos ervaring Leendert V. | Utrecht | Renault Kangoo Express, 2004 11.01.2016
Zeer snel afspraak en bijzonder correct. Ik denk het max aantal sterren!
Wijkopenautos ervaring Jaap Z. | Goes | Citroen C8, 2006 11.01.2016
Nette en eerlijke beoordeling van de auto. Goede prijs, vergeleken met anderen. Afmeldingsdocumenten direct gekregen, geld na 1,5 werkdag.
Wijkopenautos ervaring Roelof C. | Apeldoorn | Citroen Berlingo, 2002 10.01.2016
Het was een fijne ervaring om met deze mensen kennis te maken. Deze mensen weten waar ze over hebben ik voelde mij goed behandeld
Wijkopenautos ervaring Lonneke K. | Haarlem | Opel Agila, 2003 08.01.2016
Prima ontvangst, een duidelijk verhaal, een goed bod Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan. Een aanrader!
Wijkopenautos ervaring Bea B. | Rotterdam | Daewoo Matiz, 2000 07.01.2016
In 1 woord geweldig!!! Aaardige mensen en ik kreeg veel meer terug dan bij de autohandelaren. ik heb via de site een afspraak gemaakt en ik ben langs geweest. Echt een uitkomst!!!
Wijkopenautos ervaring Stefanie D. | Den Haag | Seat Ibiza, 2010 06.01.2016
Super geholpen door de heren!! Onder het genot van een bak koffie bekijken hun je auto. Maken foto's.. binnen 10 a 15 min antwoord hoeveel je terug krijgt van de auto!! Hun regelen alles. Zelfs met onze gefinancierde auto regelen ze top!! Heb je vragen mail je contact persoon, zelfde dag, nog binnen het zelfde uur antwoord!! Lars en collega's super bedankt!!
Wijkopenautos ervaring Hendrikus P. | Groningen | Volkswagen Passat, 2007 05.01.2016
Ben zeer tevreden over correcte ontvangst, vriendelijke behandeling en snelle afhandeling.
Wijkopenautos ervaring Lisa V. | Roermond | BMW 1-serie, 2008 03.01.2016
Alles is op een zeer nette wijze afgewerkt zonder gezeur. Fijne mensen die het afhandelen kan alleen maar zeggen toppie!
Wijkopenautos ervaring Joke J. | Groningen | Nissan Micra, 1998 02.01.2016
Ik werd erg goed geholpen in Groningen en kreeg een realistische prijs voor mijn wagen. Erg klantvriendelijk medewerkers een voorbeeld voor hoe de autobranche zou moeten zijn.
Wijkopenautos ervaring Rob B. | Utrecht | Opel Astra, 1999 29.12.2015
Goede service geld de volgende dag al binnen.Eerlijke prijs voor je auto.Kan iedereen aanbevelen.
Wijkopenautos ervaring Johan V. | 's-Hertogenbosch | Ford Ka, 2000 28.12.2015
smorgens om half zes gekeken op internet en om half tien was alles geregeld, meteen een vrijwaring, en netjes thuis gebracht.
Wijkopenautos ervaring Mariska W. | Rotterdam | Kia Rio, 2004 27.12.2015
Ik kon snel terecht, werd zeer goed en vriendelijk geholpen en het was allemaal helder. Uiteindelijk kreeg ik een betere prijs dan bij een autosloop of de autoverkoper/garage waar ik mijn nieuwe auto had gekocht. Tenslotte werd alles met de papieren ook snel en gemakkelijk verzorgd. Zelfs zo tussen alle feestdagen door.
Wijkopenautos ervaring Wim L. | Breda | Renault Grand Scénic, 2005 27.12.2015
Bij de jongens in Breda geweest!! Goed en eerlijk advies.
Wijkopenautos ervaring Roos R. | Groningen | BMW 3er, 1996 27.12.2015
Vriendelijk. Betrokken maar professionele houding hebben. Compliment
Wijkopenautos ervaring Dhr. Q. | Rotterdam | Chevrolet Nubira Station Wagon, 2006 25.12.2015
Eerlijk en correct en afhandeling papieren en geld snel in orde dus van daar 5 sterren!
Wijkopenautos ervaring Jeroen L. | Enschede | Honda Accord Coupé, 2000 24.12.2015
Leuke aardige jongens, verstand van zaken! Doen goed hun best om een goede prijs te krijgen.
Wijkopenautos ervaring Jos O. | Groningen | Hyundai H 200, 2001 24.12.2015
Het ging Lekker snel, betrouwbaar,en vriendelijk, en daad na woord gehouden, daar hou ik van.
Wijkopenautos ervaring Juliette C. | Almere | Ford Ka, 2003 23.12.2015
Goede ervaring! Wij werden heel vriendelijk ontvangen en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. We waren tevreden met het uiteindelijke bod en alles werd netjes en plezierig afgewikkeld. Wij zijn zeer tevreden en willen graag de medewerkers van Almere hiervoor bedanken!
Wijkopenautos ervaring Ronald R. | Den Haag | Ford Focus, 2011 22.12.2015
Grandioze service en snel je geld fijne feestdagen en een Gelukkig Nieuwjaar mvg een tevreden klant
Wijkopenautos ervaring Rikkert V. | 's-Hertogenbosch | Toyota Aygo, 2007 21.12.2015
Zeer prettige ontvangst een goede uitleg omtrent de behandeling en afhandeling een nette prijs en een snelle en correcte afhandeling. Betrouwbaar en zeker aan te bevelen.
Wijkopenautos ervaring Mart B. | Alkmaar | Volkswagen Bora Variant, 2001 21.12.2015
Afspraak nagekomen. Nette behandeling. Geld na 24 uur op mijn rekening.
Wijkopenautos ervaring van Nadja Z. | Alkmaar | Renault Mégane Cabrio, 2001 21.12.2015
een snelle afhandeling en heel vriendelijk geholpen
Wijkopenautos ervaring van Greg G. | Breda | Porsche Panamera, 2011 20.12.2015
Erg tevreden over het hele proces de inkoper heeft een goeie job gedaan.
Wijkopenautos ervaring van Willem V. | Haarlem | Suzuki Grand Vitara, 2006 20.12.2015
Geweldig, zeer kundig, informerend, vriendelijk en toch zakelijk, heb bovendien de prijs voor mijn auto gekregen die ik in mijn hoofd had. En dat alles binnen een half uur.
Wijkopenautos ervaring van Rob M. | Almere | Audi A3 Sportback, 2008 19.12.2015
Een fijne en professionele benadering vsn het personeel. Ze creëren de juiste sfeer e n dringen niet op. De beslissing ligt bij de klant. Een aanrader dus
Wijkopenautos ervaring van Fedde J. | Utrecht | Hyundai Tucson, 2006 18.12.2015
Eerlijk gezicht tegen verwachting goed, netjes en uiteindelijk 200 euro meer gekregen dan ik had gedacht.
Wijkopenautos ervaring van Hakim E. | Almere | BMW 5er, 1999 17.12.2015
Vriendelijk personeel, goede service.
Wijkopenautos ervaring van Ronald A J. | Rotterdam | Kia Sorento, 2004 17.12.2015
prettig zaken zoen en zal jullie aanbevelen.
Wijkopenautos ervaring van Hans K. | Rotterdam | Peugeot 208, 2012 16.12.2015
Zeer vriendelijk en professiomeel. Soper !
Wijkopenautos ervaring van Derick D. | Amsterdam | Peugeot 307 SW, 2005 16.12.2015
Goed en snel service dus als je snel van jou auto wil je weet de adres
Wijkopenautos ervaring van Dick D. | Amsterdam | Chevrolet Spark, 2012 15.12.2015
Zeer vriendelijk en professioneel geholpen, door alle medewerkers.
Wijkopenautos ervaring van Vincent P. | Rotterdam | Audi A6, 2005 13.12.2015
Super service, heel erg goed geholpen en uitleg gehad van hoe het werkt , raad het iedereen aan!
Wijkopenautos ervaring van Mark S. | Groningen | Volkswagen Polo, 2007 13.12.2015
Alles liep lekker vlot, binnen 30 minuten wist ik wat mijn auto waard was. Ben vriendelijk geholpen.
Wijkopenautos ervaring van Koen K. | Alkmaar | Ford Mondeo, 2003 11.12.2015
Ik ben zeer goed behandeld en professioneel geholpen. Je krijgt binnen een half uur een eerlijke en goede prijs voor je auto. Geen gedoe meer op straat en al vaker mee gemaakt dat de koper gewoon niet komt opdagen. Dat betekend weer een vrije dag weg. Ik zou iedereen aanraden die zijn/haar auto wilt verkopen naar Wijkopenautos te gaan. Ik geef als cijfer een dikke 10.
Wijkopenautos ervaring van Henk K. | Almere | Fiat Panda, 2005 11.12.2015
Er is heel snel gereageerd na mijn input via de website. Daarna een afspraak gemaakt op zeer korte termijn. Goede en vriendelijk ontvangst en na opname van de status van de auto al snel een bod ontvangen. Na accoord ging alles razendsnel en professioneel. Meteen de documenten uitgewisseld en klaar was kees.
Wijkopenautos ervaring van Sander M. | Eindhoven | Opel Vivaro, 2008 10.12.2015
Goede service
Wijkopenautos ervaring van Thijs P. | Tilburg | Volvo V50, 2008 10.12.2015
Snelle taxatie en binnen twee dagen geld op de bank. Chapeau.
Wijkopenautos ervaring van Rick J. | Arnhem | Toyota Starlet, 1996 09.12.2015
Goede service, snel geholpen
Wijkopenautos ervaring van Nathalie C. | Maastricht | Opel Corsa, 1999 09.12.2015
Nette afhandeling. Goed bod voor de auto. Geld snel op de rekening. Top!
Wijkopenautos ervaring van Paul Ö. | Amsterdam | Skoda Fabia Combi, 2005 07.12.2015
Vriendelijk en snel behandeld. Alle beloften nagekomen
Wijkopenautos ervaring van Rien A. | Breda | Citroen C3, 2014 07.12.2015
Het is mij prima bevallen,de service en betaling was vlot en uitstekend geregeld,
Wijkopenautos ervaring van Edwin F. | Roermond | Peugeot 407 SW, 2005 07.12.2015
Perfect alken geregeld
Wijkopenautos ervaring van Reinhart P. | Utrecht | Kia Rio, 2006 07.12.2015
Snelle en professionele afhandeling door zeer vriendelijke staf. De geboden prijs kwam tot stand na een testrit en verdere inspectie en was zelfs hoger dan het eerste Internet bod. Afmeldingsformulier kreeg ik ter plekke mee, en de betaling stond de volgende dag op mijn rekening. Kortom ik zou wijkopenautos aan eenieder aanbevelen die geen zin heeft om zelf met marktplaats aan de slag te gaan en die zijn auto snel wil verkopen.
Wijkopenautos ervaring van Will V. | Leeuwarden | Opel Agila, 2012 05.12.2015
Perfecte afhandeling! Ik werd zelfs nog thuis afgezet en ze hebben me geholpen om kentekendeel 3 aan te vragen.
Wijkopenautos ervaring van Frank G. | Leeuwarden | Daewoo Matiz, 1998 03.12.2015
ben zeer correct en vriendelijk behandeld
Wijkopenautos ervaring van Trey D. | Utrecht | Renault Clio, 2000 03.12.2015
Netjes afgehandeld.
Wijkopenautos ervaring van Peter W. | 's-Hertogenbosch | Suzuki Swift, 1997 03.12.2015
De service is geweldig alles word netjes uitgelegd waar ze naar kijken en bij elke vraag die je stelt krijg je een direct en eerlijk antwoord kortom in een klein half uur een taxatie die passend is voor de leeftijd en staat van de auto. Je krijgt als je beslist te verkopen een contract waar alles lekker simpel en door iedereen te snappen die je tekent voor akkoord een vrijwaring word uitgeprint en het kentekenbewijs door midden geknipt en na 2 dagen je geld op de bank. Al met al een prettige ervaring en beslist aan te raden
Wijkopenautos ervaring van Theo V. | Apeldoorn | Peugeot 205, 1987 03.12.2015
Prima geregeld in apeldoorn en prima mensen
Wijkopenautos ervaring van William D. | Den Haag | BMW Z4 Roadster, 2004 03.12.2015
Heel goede service!
Wijkopenautos ervaring van Saskia V. | Eindhoven | Renault Scénic, 2001 30.11.2015
Goed personeel.vriendelijk en behulpzaam
Wijkopenautos ervaring van Rianne O. | Rotterdam | Hyundai i10, 2011 29.11.2015
Goede service en goede ontvangst. Alles werd ook goed uitgelegd en afgehandeld.
Wijkopenautos ervaring van Christina V. | Zwolle | Opel Corsa, 1996 29.11.2015
Prima service met een glimlach!
Wijkopenautos ervaring van Jack G. | Goes | Mercedes-Benz S-klasse, 2006 28.11.2015
Goed geregeld. Pluim.
Wijkopenautos ervaring van Arie L. | Alphen aan den Rijn | Peugeot Partner, 2002 27.11.2015
Prima service!! Heel vriendelijke mensen. Direct de vrijwaring en 2 dagen later het geld op de r rekening. Klasse! En wat heel belangrijk is, een redelijke tot goede prijs! Mocht het weer eens zover komen dat we een auto willen verkopen, zouden we het zeker weer doen.
Wijkopenautos ervaring van Grovert T. | Groningen | Mercedes-Benz M-klasse, 2004 27.11.2015
Snelle en prettige service
Wijkopenautos ervaring van Jacolien K. | Den Haag | Daihatsu Terios, 2000 26.11.2015
prima service
Wijkopenautos ervaring van Cagri G. | Eindhoven | Seat Altea, 2005 26.11.2015
Alles is goed gerelgeld. Ik ben zeer tevreden.
Wijkopenautos ervaring van Pat S. | Amsterdam | Fiat Panda, 2004 26.11.2015
Na kennismaking en proefrit een uitermate plezierig en eerlijk gesprek gehad, waarbij de verkoop meteen tot stand kwam.
Wijkopenautos ervaring van Nicolas D. | Haarlem | Kia Sportage, 2011 25.11.2015
Goede prijs en afwikkeling ging heel snel en hele aardige mannen.
Wijkopenautos ervaring van Lucy P. | Alphen aan den Rijn | Audi A5 Cabriolet, 2010 25.11.2015
Ik werd zeer correct geholpen, kreeg koffie, werd betrokken bij de beoordeling (ik heb er zeker wat van geleerd) en kreeg duidelijke uitleg over het proces. Gelukkig was het resultaat een bod in de buurt van het internetvoorstel en kon ik na het afhandelen van het papierwerk zonder auto vertrekken. Omdat de volgende klant nog even op zich liet wachten werd ik ook nog op mijn bestemming gebracht. Het geld stond na 3 dagen op mijn rekening.
Wijkopenautos ervaring van Annelies T. | Amsterdam | Volkswagen Golf Variant, 2014 24.11.2015
snelle service! op dezelfde dag terecht, na verkoop binnen 24 uur geld op de rekening! aanrader
Wijkopenautos ervaring van Hanneke V. | Eindhoven | Fiat Seicento, 2000 24.11.2015
Vriendelijk personeel, eerlijk en betrouwbaar! Een echte aanrader!
Wijkopenautos ervaring van Simon V. | Maastricht | Hyundai Sonata, 2002 24.11.2015
Nette benadering met duidelijke uitleg over procedure. Eerst wordt een taxatie gedaan, gratis, en daarna kun je bepalen of je akkoord gaat met de prijs. Zeer tevreden over het personeel in Maastricht! Klantvriendelijk en niet opdringerig.
Wijkopenautos ervaring van Nick C. | Zwolle | Volkswagen Golf Variant, 2000 24.11.2015
Uitstekend en betrouwbaar. Ik ben tevreden!
Wijkopenautos ervaring van Henk-jan R. | Groningen | Fiat Punto, 1999 24.11.2015
Ik ben zeer tevreden over de gastvrijheid bij het filiaal Groningen. We werden met koffie ontvangen , door heel aardig personeel . De gratis afmelding vond ik erg goed , want ik hoefde me verder nergens druk over te maken. Wij kopen autos heb ik als zeer positief ervaren.
Wijkopenautos ervaring van Dan J. V. | Arnhem | Citroen C5, 2005 22.11.2015
Vlot en snel geregeld voor een goede prijs.
Wijkopenautos ervaring van Mick K. | Groningen | Volvo V70, 2002 21.11.2015
Aardige zakelijke snelle afwikkeling. Prima prijs gekregen.
Wijkopenautos ervaring van Bart V. | Goes | Fiat Stilo Multi Wagon, 2003 20.11.2015
Prima ervaring met wijkopenautos.nl Snel een afspraak kunnen maken, keurig ontvangen, goede uitleg m.b.t. de procedure en een zeer snelle correcte afhandeling. In een uur alles geregeld.
Wijkopenautos ervaring van Rick P. | Alkmaar | Ford Focus, 2005 19.11.2015
Wat een top service. Alles netjes geregeld, geld wordt netjes en op tijd overgemaakt. Helemaal top!
Wijkopenautos ervaring van Dirk H. | Den Haag | Kia Venga, 2014 19.11.2015
De medewerkers van Wijkopenautos in de vestiging Den Haag doen hun werk met veel plezier. Ze wekken vertrouwen door te zeggen wat ze doen en te doen wat ze zeggen. En dit vertrouwen maken ze ook waar. Echt helemaal geweldig...!
Wijkopenautos ervaring van Antwan K. | Eindhoven | Mercedes-Benz S-Klasse, 1999 18.11.2015
Erg goed de afhandeling ging heel soepel en je legen alles uit je ver koopt je auto en hebt geen zorgen meer erg goed
Wijkopenautos ervaring van Madelène S. | Amsterdam | Mercedes-Benz A-klasse, 2013 18.11.2015
Vriendelijk, snel
Wijkopenautos ervaring van Cheryl A. | Almere | Kia Rio, 2003 17.11.2015
Vriendelijk, eerlijk en snelle afhandeling in Almere.
Wijkopenautos ervaring van Maria A V. | Rotterdam | Toyota Aygo, 2011 17.11.2015
Prima service, eerlijke prijs, snelle afhandeling. Doen wat ze beloven.
Wijkopenautos ervaring van Casper L. | Den Haag | Volkswagen Touran, 2008 17.11.2015
Na de prijsindicatio op de website, toch maar een afspraak gemaakt voor een taxatie in Den Haag. Goede eerste indruk, netjes voorgesteld en taxatie verliep snel en de prijs was goed! zeker een aanbeveling waard! Ga zo door!
Wijkopenautos ervaring van Michel V. | Rotterdam | Smart forfour, 2005 17.11.2015
Ik ben zeer tevreden over hoe alles is verlopen, een eerlijke taxatie en een eerlijke prijs. Allemaal heel netjes afgehandeld.
Wijkopenautos ervaring van Frank S. | Maastricht | Volvo XC60, 2011 16.11.2015
Super service. Snel en eerlijk zaken doen.
Wijkopenautos ervaring van Peggy W. | Amsterdam | Volkswagen New Beetle Cabriolet, 2005 16.11.2015
Heel goed. Snel, aardige bediening. Goed systeem. Voor mij geen Marktplaats gedoe meer!!
Wijkopenautos ervaring van Gerarda V. | Den Haag | Suzuki Alto, 2010 15.11.2015
Eerlijk bod: geld de volgende dag op mijn rekening. Prima
Wijkopenautos ervaring van Eef W. | Groningen | Suzuki Ignis, 2002 14.11.2015
Dit was de 2e auto en het beviel heel goed. heel netjes word alles afgehandeld. Afmeldings formulier heb ik beide keren gelijk mee gekregen.
Wijkopenautos ervaring van Ali S. | Zwolle | Volkswagen Golf, 2009 14.11.2015
Professioneel en goed. Prima service die verder gaat dan alleen je auto verkopen.
Wijkopenautos ervaring van Anishkoemar S. | Rotterdam | Mercedes-Benz S-Klasse, 1984 12.11.2015
Gezellig en professioneel personeel. Goed geholpen door Ziaad.
Wijkopenautos ervaring van Hanke V. | Leeuwarden | Volkswagen Polo, 2005 12.11.2015
Snelle reactie op onze mail en konden direct een afspraak maken. Vervolgens een goede service in Leeuwarden en kwamen snel tot een overeenkomst waar we allen tevreden over waren. De overmaking van het geld verliep ook sneller dan afgesproken. Een en al lof vandaar vijf sterren waard,
Wijkopenautos ervaring van Sanne G. | 's-Hertogenbosch | Seat Arosa, 1999 12.11.2015
Aardig personeel , snel en gemakkelijk je auto kwijt. Ik vind het geweldig!
Wijkopenautos ervaring van Willeke J. | Zwolle | Volkswagen Polo, 2010 12.11.2015
Erg goede eevaring. Uiteindelijke bedrag was nagenoeg gelijk aan 1e offerte (Polo uit 2010). Geld stond 2 dagen later op rekening. Professionele organisatie.
Wijkopenautos ervaring van Odyl P. | Utrecht | Renault Twingo, 2009 12.11.2015
Heel goed geholpen.
Wijkopenautos ervaring van Ineke K. | Alkmaar | Chevrolet Matiz, 2007 12.11.2015
Zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Geld de volgende dag op mijn rekening.
Wijkopenautos ervaring van Hans S. | Apeldoorn | Volvo V70, 2005 11.11.2015
Geweldige service. Klantvriendelijk en behulpzaam.
Wijkopenautos ervaring van Anneke D. | Amsterdam | Volkswagen Touran, 2003 11.11.2015
Kan maar kort over zijn: goed snel, netjes en eerlijk.
Wijkopenautos ervaring van Alfred C. | Eindhoven | Ford Mondeo Wagon, 2014 10.11.2015
Snel en vriendelijke service. Geld binnen 2 dagen binnen!
Wijkopenautos ervaring van Mirthe G. | Den Haag | Smart city-coupé, 2002 10.11.2015
Goede service! Ook telefonisch werden mijn vragen duidelijk beantwoord. Afhandeling van de verkoop verliep soepel.
Wijkopenautos ervaring van Theo K. | Enschede | Opel Vectra, 1996 10.11.2015
Gewoon perfect
Wijkopenautos ervaring van Dennis E. | Eindhoven | Citroen Xsara Picasso, 2002 10.11.2015
De afwikkeling van zaken rond de auto waren goed geregeld netjes en eerlijk .
Wijkopenautos ervaring van Maurice L. | Roermond | Volkswagen Passat Variant, 2003 09.11.2015
zeer goede afhandeling
Wijkopenautos ervaring van Chris S. | Almere | Fiat Punto Evo, 2011 09.11.2015
Zeer vriendelijk en duidelijk in het hele proces van de verkoop. Nette en zorgvuldige afhandeling, inclusief de afmelding op het kantoor.
Wijkopenautos ervaring van Bert R. | Zwolle | Nissan Qashqai, 2012 08.11.2015
Snel en netjes afgehandeld.
Wijkopenautos ervaring van Berry E. | Rotterdam | Opel Zafira, 2002 08.11.2015
Goede service en behandeling.
Wijkopenautos ervaring van Huub H. | Enschede | Renault Scénic, 2004 08.11.2015
Goed en snel! Toffe ervaring.
Wijkopenautos ervaring van Hakkim V. | Alkmaar | Volkswagen Touran, 2009 08.11.2015
Jelle en joris hebben me goed geholpen.
Wijkopenautos ervaring van Derick D. | Zwolle | Peugeot 306, 1999 07.11.2015
Uitstekend!
Wijkopenautos ervaring van Hans D. | Goes | Opel Zafira, 2006 06.11.2015
Heel goed.
Wijkopenautos ervaring van Cornelis S. | Den Haag | Daewoo Matiz, 2004 05.11.2015
Ik was heel tevreden,jullie service was heel goed en heel vriendelijke mensen. Mijn geld stond de volgende dag al op mijn rekening.
Wijkopenautos ervaring van Ronald E. | Amsterdam | Fiat Croma, 2006 05.11.2015
Naast een correcte en vriendelijke ontvangst met dito, eerlijke taxatie ook een keurige en snelle afhandeling. Aan te raden!
Wijkopenautos ervaring van Janni D. | Groningen | Opel Agila, 2012 05.11.2015
Ik vindt het geweldig. Zoals jullie met mensen omgaan niets dan lof!
Wijkopenautos ervaring van Dhr S. | Zwolle | Volkswagen Sharan, 1997 05.11.2015
Eerlijk en kundig personeel ( zwolle). Vriendelijk te woord gestaan. En een keurig bod gekregen. Dik tevreden.
Wijkopenautos ervaring van Jeroen V. | Amsterdam | Mercedes-Benz A-klasse, 2013 04.11.2015
Keurig geholpen en een goede prijs gekregen.
Wijkopenautos ervaring van Shane W. | Rotterdam | Peugeot 107, 2010 04.11.2015
Zeer vriendelijke en goede service!
Wijkopenautos ervaring van Reinoud R. | Apeldoorn | Mercedes-Benz Vito, 2008 02.11.2015
Bijzonder correct, goed uitgelegd en uitstekend uitgevoerd.
Veelgestelde vragen