wijkopenautos.nl Ervaringen
Goede service. Goed bod. Helemaal top!
P.A. v. | 's-Hertogenbosch | Toyota Avensis, 2007 09.10.2022
Goed bod. Vriendelijk en op tijd ontvangen en geholpen. Duidelijke uitleg van de volledige procedure
A.J.M. L. | 's-Hertogenbosch | Volvo V 60, 2015 09.10.2022
Goed en realistisch bod gebaseerd op kennis van zaken en de staat can de aangeleverde auto. Snelle afhandeling en vriendelijke medewerkers
CFM d. | Enschede | Renault Twingo, 2010 09.10.2022
Werd vriendelijk ontvangen netjes behandeld en waren blij met uitkomst
R. M. | Haarlem | Toyota Yaris Verso, 2000 09.10.2022
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Naar waarheid formulier website ingevuld, vaste prijs gekregen, ontvangst in Den Bosch was vriendelijk, werd netjes uitgelegd wat de procedure was. De aangegeven prijs bleek juist. Werd netjes verteld hoe het gaat met vrijwaring (binnen 10 min op mijn mail) en de betaling kon Max 3 dagen duren omdat het vanuit Duitsland komt, vrijwaring idd ontvangen en betaling volgende dag op mijn rekening. Ik was huiverig door de slechte reacties maar Den Bosch was voor mij een fijne ervaring
K.L.J.A. B. | 's-Hertogenbosch | Toyota AYGO, 2012 09.10.2022
Van aanvraag t/m de verkoop, is alles naar tevredenheid verlopen. Professioneel team, taxatie, vrijwaringsbewijs, en financiën volgens afspraak geregeld.
Christien B. | Breda | Kia Picanto, 2019 09.10.2022
Duidelijke en heldere3 informatie
B. V. | Rotterdam-Zuid | Citroen C4, 2011 09.10.2022
bij aankomst heel erg gast vrij.
Murat Y. | Arnhem | Volkswagen Golf V, 2008 09.10.2022
Laat je auto nu:
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Whole process was seamless, very professional and excellent service from staff both on the telephone and on site for the inspection. Will recommend
Steven C. | Maastricht | Mercedes-Benz C-Klasse, 2003 09.10.2022
Vlotte afspraak, redelijk bod. Keurig gevrijwaard en geld binnen 2 dagen op mijn rekening
Frans V. | Groningen | Subaru Forester, 2008 08.10.2022
Wij zijn zeer te vreden zijn heel fijn geholpen op de locatie in Tilburg
W P A V. | Tilburg | Volkswagen Tiguan, 2010 08.10.2022
Prima service, duidelijkheid en snel afgehandeld. Zeer tevreden!
Marcel D. | Rotterdam-Zuid | Opel Astra, 2012 08.10.2022
Vriendelijke ontvangst een eerlijke beschrijving van de staat van de auto. Er werd een faire prijs geboden.
B.S. B. | Groningen | Volkswagen Golf VI, 2010 08.10.2022
Proces is goed. Wij als verkopers dienen de koper een zo juist mogelijk beeld te schetsen rond de status van de auto. Na controle door een medewerker ontvingen we het exacte bedrag en hebben we besloten onze auto te verkopen. Ook voor relatief jonge auto's met een hogere restwaarde is dit een juist adres.
EMC B. | Maastricht | Volkswagen Passat, 2016 07.10.2022
Voor was dit ideaal. Wij konden de auto op zaterdag inleveren en er waren geen verrassingen achteraf.
EMCF P. | Nijmegen | Daihatsu Terios, 2007 07.10.2022
Ben blij met de service goede medewerkers ik was goed geholpen ben er BLIj meeee
Mohamed E. | Vianen | Opel Corsa, 2007 06.10.2022
Goed ontvangen met een duidelijke uitleg
Michel R. | Vianen | Opel Astra, 2005 06.10.2022
Prima!
NAM T. | Amsterdam | Toyota AYGO, 2007 06.10.2022
Zeer prettig contact Duidelijke uitleg van de procedure. Zeer netjes afgehandeld zoals besproken was
P.F. v. | Rotterdam | Dacia Duster, 2011 06.10.2022
Mooi, snel een aangenaam.
Fred B. | Amersfoort | Dacia Logan MCV, 2007 06.10.2022

Over ons