Auto inkoop - Dé auto inkoper van Europa

Wat de reden ook mag zijn, bij wijkopenautos.nl ben je op het juiste adres voor auto inkoop. wijkopenautos.nl is de grootste auto inkoper van Europa!

Alle automerken en modellen zijn welkom. Zelfs als de occasion niet meer in de beste staat verkeert, regelen wij de auto inkoop gratis. Inmiddels zijn wij verantwoordelijk voor 1.000.000 gekochte auto’s in Europa.

Dankzij een snel en eenvoudig RDW erkend taxatieproces doen wij direct een bod op je auto, nadat we een proefrit hebben gemaakt. Indien je akkoord gaat dan heb jij jouw auto verkocht en maken we het via bankoverschrijving direct over.

We nemen jou alle moeite uit handen als wij jouw auto inkopen.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Auto inkoop? Doe eerst een online waardebepaling!

Auto inkoop

Om te weten hoeveel je auto nog ongeveer waard is doe je een online waardebepaling met onze taxatietool om de dagwaarde te berekenen. De dagwaarde van je auto berekenen wij aan de hand van de cataloguswaarde. Dit is de officiële nieuwwaarde op het moment dat je auto voor het eerst verkocht werd.

Als jij je kenteken invoert ontvangen wij deze cataloguswaarde en bijkomende informatie over jouw auto. Aan de hand van de kilometerstand en de waardevastheid van jouw type auto berekenen wij de dagwaarde. Waardevastheid is de mate waarin een bepaald type auto aan waarde verliest, dit verschilt per type auto.

wijkopenautos.nl is een erkend auto inkoop bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met auto's inkopen. Hierdoor zijn wij de ideale partner als jij van jouw auto af wilt.

Over het algemeen zijn kleine auto’s waardevaster dan grote en het kan per type van hetzelfde merk verschillen. Van alle Volkswagen occasions zijn de Volkswagen Polo en de Volkswagen Up! het meest waardevast. De Mercedes Benz A Klasse is de meeste waardevaste van alle Mercedes occasions, terwijl de R klasse niet erg waardevast is. Als je onze taxatietool gebruikt, dan verschijnt de dagwaarde gelijk op je scherm en we sturen deze ook naar je e-mailadres.

Wij raden aan om altijd een waardebepaling te doen via onze taxatietool, ook als je je occasion inruilt. Dan weet je in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is.

2. Inruilen voor een andere auto of inruilen voor geld?

Je kunt je auto natuurlijk inruilen en de dealer zal je een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk je hier niet op, want je zult merken dat je tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto. Daarnaast doet zich vaak een situatie voor, waarbij je bijvoorbeeld een nieuwe Volkswagen Golf koopt en je Volvo V40 inruilt. De Volkswagen dealer ruilt niet graag Volvo occasions in en dit zal ook van invloed zijn op de inruilprijs.

Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen elke auto: wij hebben belangstelling voor alle occasions, zowel BMW occasions als Audi occasions en bieden zelfs sloopauto inkoop aan. Een merkdealer staat niet te springen om een sloopauto in te ruilen, maar wij hebben altijd belangstelling voor je sloopauto.

Auto inruilen bij wijkopenautos.nl

Je hebt meerdere online auto inkoop bedrijven die een soortgelijke service aanbieden als wij. Waarom kies je voor wijkopenautos.nl? Waar deze andere auto inkoop bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online taxatie tot de auto inkoop. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij.

Wij hebben alles in eigen hand en daarom garanderen wij een hoogwaardige service. Er zijn auto inkopers waar je betaalt voor een taxatie. Onze taxatie is altijd gratis en wordt uitgevoerd door een RDW gecertificeerde inspecteur.

Voorbereiden op een taxatie

Het is belangrijk dat je je goede voorbereid op een taxatie en dat je auto goed voor de dag komt. Volg daarom de volgende tips:

  • Rijd met je auto door de wasstraat en zet hem in de wax of geef hem zelf een flinke wasbeurt
  • Geef het interieur een grote beurt
  • Stofzuig je auto
  • Maak het dashboard kastje en andere vakken leeg
  • Laat kleine krassen verwijderen. Het hoeft niet duur te zijn en hierdoor kan de auto hoger getaxeerd worden. Gebruik bijvoorbeeld Turtle Wax voor kleine krasjes.
  • Spuit bandenzwart op je banden. Het kost bijna niets en jouw banden lijken weer als nieuw.
  • Kijk onder de motorkap en vul vloeistoffen bij. Dit maakt een goede indruk.
Gratis online taxatie

Taxatie bij wijkopenautos.nl

De taxateur staat voor je klaar als je bij ons komt voor een taxatie. Hij begint direct aan de taxatie en keert je auto binnenstebuiten. Hij controleert de buitenkant op roest, krassen en deuken, neemt een kijk onder de motorkap voor een inspectie en onderzoekt ook het volledige interieur. Daarna doet hij een proefrit om de motor goed te testen en om te checken of de auto goed rijdt.

Het taxatieproces voor de sloopauto inkoop verloopt enigszins anders dan bij een normale taxatie, omdat onze inspecteur niet kijkt naar de auto als geheel, maar naar de nog functionerende onderdelen. Hier baseert hij de taxatiewaarde op. Na de taxatie volgt een gegarandeerd bod op je auto en als dit bevalt ben je direct van je auto af.

Laat je auto inkopen door wijkopenautos.nl

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoef je nooit ver te rijden naar een van onze auto inkoop vestigingen. Wij vinden het belangrijk dat de auto inkoop snel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur na de online waardebepaling een afspraak hebt voor een taxatie. De taxatie wordt vakkundig en vlot uitgevoerd en neemt ongeveer een half uur in beslag. Als je je auto bij ons achterlaat maken wij het geld dezelfde dag nog over.

Twijfel niet en ga nu naar de taxatietool en voor een waardebepaling. Maak ook meteen een afspraak voor een taxatie. Het maakt niet uit wat voor auto je hebt. Wij kopen elke auto, ook je auto schadeauto of sloopauto.

Je auto inkopen gebeurt bij wijkopenautos.nl zonder gedoe, want wij zijn experts op het gebied van auto inkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede service, duidelijke werkwijze en goed bod!
Donny D. | Amsterdam | Seat Altea, 2006 13.11.2019
uitstekend,vriedenlijk service
martin C. | Rotterdam | Chevrolet Aveo, 2009 12.11.2019
zeer snelle afwikkeling en discrete verwerking van persoonlijke gegevens. snel verkocht, goeie prijs.
Martin V. | Helmond | Citroen Xsara Picasso, 2006 05.11.2019