Auto inkoop in jouw buurt? Dé nummer 1 auto inkoper!

Je zoekt vandaag nog een geschikte plek voor auto inkoop in jouw buurt? Met onze 20+ vestigingen zitten wij als auto inkoper overal in Nederland te vinden.

wijkopenautos.nl is dé plek voor de inkoop van alle auto's! Onze service is van begin contact tot de daadwerkelijke verkoop compleet kosteloos!

Doe nu de gratis waardebepaling en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto. Ruim 2 miljoen klanten waren je voor.

Doe vandaag nog de online waardebepaling en ontvang heel gemakkelijk de schatting van de waarde van jouw auto.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Auto inkoop? Doe eerst een online waardebepaling!

Auto's inkopen

Om te weten wat je auto nog oplevert doe je een online waardebepaling met onze online ool om de dagwaarde te berekenen.

De dagwaarde van auto's berekenen wij online aan de hand van de cataloguswaarde. Dit is de officiële nieuwwaarde op het moment dat je auto voor het eerst verkocht werd.

Hoe werkt de online waardebepaling?

 1. Vul het merk, model, kilometerstand en het bouwjaar in.
 2. Je ontvangt snel de schatting van de waarde van de auto.
 3. Wil je de definitieve verkoopprijs ontvangen? Voer dan de zelfevaluatie uit.

Zodra er een nummerplaat wordt ingevoerd ontvangen wij de cataloguswaarde en extra informatie over het voertuig. Aan de hand hiervan, de kilometerstand en de waardevastheid berekenen wij de dagwaarde.

Dit is slechts een schatting van wat een auto echt waard zijn. Wil jij weten wat deze echt waard is en een definitieve verkoopprijs intvangen? Voer de zelfevaluatie uit.

wijkopenautos.nl is een erkend auto inkoop bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met auto's inkopen. Hierdoor zijn wij de ideale partner als jij van jouw auto af wilt.

Auto inkoop voor het juiste bedrag

De definitieve verkoopprijs ontvang je na de zelfevaluatie.

De waarde heeft te maken met hoe waardevast een auto blijft over de jaren. Over het algemeen zijn kleine auto’s waardevaster dan grote en het kan per type verschillen.

Ook de locatie kan van invloed zijn op de waarde. Een auto inkoop Rotterdam geeft vaak een ander bedrag dan een auto inkoop in Den Haag.

Wij raden ook aan om de online waardebepaling uit te voeren, dan weet je in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is.

2. Auto inkoop of auto inruil?

Je kunt je auto natuurlijk inruilen en de dealer zal je een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk je hier niet op, want je zult merken dat je tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto.

De locatie, het vraag en aanbod én het merk zijn van grote invloed op de inkoopprijs die de dealer geeft voor jouw auto.

Gratis online taxatie

Auto inkoop bij wijkopenautos.nl

Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen alle auto's: wij hebben belangstelling voor alle occasions. Dat maakt ons dé juiste auto inkoper voor jou.

Voordelen van wijkopenautos.nl

 • Gratis service: van de online waardebepaling tot de verkoop
 • 20+ vestigingen in heel Nederland
 • Inleverafspraak in de vestiging
 • Definitieve verkoopprijs en de mogelijkheid om direct te verkopen
 • Wij regelen het papierwerk
 • We maken het geld veilig en snel over op jouw bankrekening

Je hebt meerdere online auto inkopers die een soortgelijke service aanbieden als wij. Waarom kies je voor wijkopenautos.nl?

Waar deze andere bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online waardebepaling tot het verkopen zelf. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij.

Wij hebben alles in eigen hand en daarom garanderen wij een hoogwaardige service. Er zijn auto inkopers waar je betaalt voor een taxatie. Onze taxatie is altijd kosteloos en vrijblijvend.

3. Hoe verkoop je jouw auto bij wijkopenautos.nl?

Kies je voor wijkopenautos.nl als auto inkoper? Goede keus. Zo bereid je je voor op de inkoop van je auto bij wijkopenautos.nl.

 1. Online waardebepaling
 2. Inleverafspraak maken
 3. Verkoop snel & gemakkelijk

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid als je jouw auto wil gaan verkopen. Volg daarom de volgende tips:

 • Rijd met je auto door de wasstraat en zet hem in de wax of geef hem zelf een flinke wasbeurt
 • Poets het interieur
 • Maak het dashboard kastje en andere vakken leeg
 • Laat kleine krassen verwijderen. Het hoeft niet duur te zijn en hierdoor kan de auto hoger getaxeerd worden. Gebruik bijvoorbeeld Turtle Wax voor kleine krasjes.
 • Spuit bandenzwart op je banden. Het kost bijna niets en jouw banden lijken weer als nieuw.
 • Kijk onder de motorkap en vul vloeistoffen bij. Dit maakt een goede indruk.

Online waardbepaling bij wijkopenautos.nl

Tijdens de inleverafspraak controleren onze experts de ingevulde gegevens.

Hij controleert de buitenkant op roest, krassen en deuken. Checkt onder de motorkap en onderzoekt ook het volledige interieur. Daarna doet hij een proefrit om de motor goed te testen en om te voelen of de auto goed rijdt.

Het proces voor een sloopauto verloopt enigzins anders dan bij de normale controle, omdat onze expert niet kijkt naar de auto als geheel, maar naar de functionerende onderdelen.

Laat, indien gewenst, de auto direct achter na de inleverafspraak.

Laat je auto inkopen door wijkopenautos.nl

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoef je nooit ver te rijden naar een van onze locaties. Omdat wij niet zijn gebonden aan lokale prijsschommelingen door ons Europese dealernetwerk, krijg je overal de beste prijs.

Dat betekent dat je niet op zoek hoeft naar een auto inkoop Amsterdam of een auto inkoop Den haag voor het beste bedrag. Wij kijken waar jouw auto het meeste waard is in heel Europa en daar baseren wij het bod op.

Snel en veilig

Wij vinden het belangrijk dat de auto inkoop snel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur na de online waardebepaling een inleverafspraak kunt maken.

Tijdens de inleverafspraak controleren onze experts de ingevulde gegevevens. Dit duurt ongeveer een half uur. Als je de auto besluit te verkopen, maken wij het geld dezelfde dag nog over.

Twijfel niet en voer nu de online waardebepaling uit. Voeg daarna aanvullende voertuiggegevens toe en ontvang de definitieve verkoopprijs. Wil je verkopen? Maak dan een inleverafspraak in een vestiging. Wij kopen elke auto, ook een schadeauto of sloopauto.

Je auto verkopen gebeurt bij wijkopenautos.nl binnen 24 uur, want wij zijn experts op het gebied van auto inkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede service, duidelijke werkwijze en goed bod!
Donny D. | Amsterdam | Seat Altea, 2006 13.11.2019
uitstekend,vriedenlijk service
martin C. | Rotterdam | Chevrolet Aveo, 2009 12.11.2019
zeer snelle afwikkeling en discrete verwerking van persoonlijke gegevens. snel verkocht, goeie prijs.
Martin V. | Helmond | Citroen Xsara Picasso, 2006 05.11.2019