Auto inkoop in jouw buurt? Dé nummer 1 auto inkoper!

Je zoekt vandaag nog een geschikte plek voor auto inkoop in jouw buurt? Met rond de 30 vestigingen zitten wij als auto inkoper overal in Nederland.

wijkopenautos.nl is dé plek voor de inkoop van alle auto's! Onze service is van begin contact tot de daadwerkelijke verkoop compleet kosteloos!

Maak nu een kosteloze afspraak voor taxatie en een vrijblijvend bod en wordt een van de ruim 1.500.000 tevreden klanten van wijkopenautos.nl.

Maak vandaag nog een afspraak via de kentekencheck en verkoop simpel en snel voor het beste bod!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Auto inkoop? Doe eerst een online waardebepaling!

Auto's inkopen

Om te weten wat je auto nog oplevert doe je een online waardebepaling met onze taxatietool om de dagwaarde te berekenen.

De dagwaarde van auto's berekenen wij online aan de hand van de cataloguswaarde. Dit is de officiële nieuwwaarde op het moment dat je auto voor het eerst verkocht werd.

Hoe werkt onze kentekencheck?

 1. Merk, model, kilometerstand en bouwjaar of het kenteken invullen in de kentekencheck
 2. Binnen een halve minuut ontvang je een indicatie van de dagwaarde
 3. Uitgebreide en persoonlijke taxatie voor de exacte dagwaarde? Snel een afspraak maken via de kentekencheck

Zodra er een nummerplaat wordt ingevoerd ontvangen wij de cataloguswaarde en extra informatie over het voertuig. Aan de hand hiervan, de kilometerstand en de waardevastheid berekenen wij de dagwaarde.

Dit is slechts een indicatie van wat auto's echt waard zijn. Wil jij weten wat deze echt waard is en een gratis vrijblijvend bod ontvangen van de nummer 1 auto inkoper in Europa? Maak dan een afspraak!

wijkopenautos.nl is een erkend auto inkoop bedrijf dat jarenlange ervaring heeft met auto's inkopen. Hierdoor zijn wij de ideale partner als jij van jouw auto af wilt.

Auto inkoop voor het juiste bedrag

Door een taxatie te doen voor je je auto laat inkopen dan zorg je dat je het juiste bedrag krijgt. Zelf de waarde schatten is niet accuraat genoeg.

De waarde heeft te maken met hoe waardevast een auto blijft over de jaren. Over het algemeen zijn kleine auto’s waardevaster dan grote en het kan per type verschillen.

Ook de locatie kan van invloed zijn op de waarde. Een auto inkoop Rotterdam geeft vaak een ander bedrag dan een auto inkoop in Den Haag.

Wij raden aan om altijd een waardebepaling te doen via onze taxatietool, ook als je je occasion inruilt. Dan weet je in ieder geval of de inruilprijs een geschikte prijs is.

2. Auto inkoop of auto inruil?

Je kunt je auto natuurlijk inruilen en de dealer zal je een op het eerste gezicht mooi bod doen. Verkijk je hier niet op, want je zult merken dat je tegelijkertijd bijna niets kunt afdingen op de nieuwe auto.

De locatie, het vraag en aanbod én het merk zijn van grote invloed op de inkoopprijs die de dealer geeft voor jouw auto.

Gratis online taxatie

Auto inkoop bij wijkopenautos.nl

Wij specialiseren ons niet in één merk, maar kopen alle auto's: wij hebben belangstelling voor alle occasions. Dat maakt ons dé juiste auto inkoper voor jou.

Voordelen van wijkopenautos.nl

 • Gratis service: van online taxatie tot het verkopen
 • Rond de 30 vestigingen: oa auto inkoop in Rotterdam, Den haag en auto inkoop in Amsterdam
 • Kosteloze taxatie in de vestiging van 30 minuten
 • Gegarandeerd bod en mogelijkheid tot direct verkopen
 • Wij regelen de vrijwaring en de afmelding
 • Geld wordt direct overgemaakt naar je bankrekening

Je hebt meerdere online auto inkopers die een soortgelijke service aanbieden als wij. Waarom kies je voor wijkopenautos.nl?

Waar deze andere bedrijven vaak werken met externe garagebedrijven, doen wij alles in eigen beheer: van de online taxatie tot het verkopen zelf. Hierdoor voorkomen wij gedoe met een derde partij.

Wij hebben alles in eigen hand en daarom garanderen wij een hoogwaardige service. Er zijn auto inkopers waar je betaalt voor een taxatie. Onze taxatie is altijd kosteloos en wordt uitgevoerd door een RDW gecertificeerde inspecteur.

3. Hoe je auto verkopen bij wijkopenautos.nl?

Kies je voor wijkopenautos.nl als auto inkoper? Goede keus. Zo bereid je je voor op de inkoop van je auto bij wijkopenautos.nl.

 1. Online taxeren voor een indicatie van de dagwaarde
 2. Afspraak maken
 3. Verkopen voor het beste bod

Het is belangrijk dat je je goed voorbereid op een taxatie en dat je auto goed voor de dag komt. Volg daarom de volgende tips:

 • Rijd met je auto door de wasstraat en zet hem in de wax of geef hem zelf een flinke wasbeurt
 • Poets het interieur
 • Maak het dashboard kastje en andere vakken leeg
 • Laat kleine krassen verwijderen. Het hoeft niet duur te zijn en hierdoor kan de auto hoger getaxeerd worden. Gebruik bijvoorbeeld Turtle Wax voor kleine krasjes.
 • Spuit bandenzwart op je banden. Het kost bijna niets en jouw banden lijken weer als nieuw.
 • Kijk onder de motorkap en vul vloeistoffen bij. Dit maakt een goede indruk.

Taxatie bij wijkopenautos.nl

Tijdens jouw afspraak voor taxatie loopt onze RDW erkende expert je auto van top tot teen langs.

Hij controleert de buitenkant op roest, krassen en deuken. Checkt onder de motorkap en onderzoekt ook het volledige interieur. Daarna doet hij een proefrit om de motor goed te testen en om te voelen of de auto goed rijdt.

Het taxatieproces voor de sloopauto inkoop verloopt enigszins anders dan bij een normale taxatie, omdat onze inspecteur niet kijkt naar de auto als geheel, maar naar de nog functionerende onderdelen. Hier baseert hij de taxatiewaarde op.

Na de taxatie volgt een gegarandeerd bod op je auto en als dit bevalt ben je direct van je auto af.

Laat je auto inkopen door wijkopenautos.nl

Omdat wij vestigingen in het gehele land hebben hoef je nooit ver te rijden naar een van onze locaties. Omdat wij niet zijn gebonden aan lokale prijsschommelingen door ons Europese dealernetwerk, krijg je overal de beste prijs.

Dat betekent dat je niet op zoek hoeft naar een auto inkoop Amsterdam of een auto inkoop Den haag voor het beste bedrag. Wij kijken waar jouw auto het meeste waard is in heel Europa en daar baseren wij het bod op.

Snel en veilig

Wij vinden het belangrijk dat de auto inkoop snel en veilig verloopt. Daarom zorgen wij ervoor dat je binnen 24 uur na de online waardebepaling een afspraak hebt voor een taxatie.

De taxatie wordt vakkundig en vlot uitgevoerd en neemt ongeveer een half uur in beslag. Als je je auto bij ons achterlaat maken wij het geld dezelfde dag nog over.

Twijfel niet en ga nu naar de taxatietool en voor een waardebepaling. Maak ook meteen een afspraak voor een taxatie. Het maakt niet uit welke auto je hebt. Wij kopen elke auto, ook je auto schadeauto of sloopauto.

Je auto verkopen gebeurt bij wijkopenautos.nl binnen 24 uur, want wij zijn experts op het gebied van auto inkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede service, duidelijke werkwijze en goed bod!
Donny D. | Amsterdam | Seat Altea, 2006 13.11.2019
uitstekend,vriedenlijk service
martin C. | Rotterdam | Chevrolet Aveo, 2009 12.11.2019
zeer snelle afwikkeling en discrete verwerking van persoonlijke gegevens. snel verkocht, goeie prijs.
Martin V. | Helmond | Citroen Xsara Picasso, 2006 05.11.2019