Auto inkoop BMW - Snel verkocht

Een eerlijke prijs voor je BMW én vandaag nog verkopen? Maak een afspraak bij de BMW inkoop van wijkopenautos.nl.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Een oude BMW of een jonge, geen APK of schade. Geen probleem. Wij kopen iedere BMW dus ook wanneer deze de nodige kilometers op de teller heeft staan, schade heeft opgelopen of niet beschikt over een goedgekeurde keuring.

Het verkopen van je BMW kan al binnen 24 uur door een aantal stappen te volgen. Taxeer je auto nu op de website, maak een afspraak bij een van onze vestigingen en verkoop je voertuig direct. Zo snel kun je al van je BMW af zijn.

Dé nummer 1 BMW inkoop in Nederland: maak nu een afspraak via de kentekencheck.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. wijkopenautos.nl: Dé inkoop expert voor iedere BMW

Auto inkoop BMW

Je voertuig verkopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Is dat een groot voordeel? Niet altijd, want je BMW verkopen kan uiteindelijk niet via meerdere kanalen.

Een mogelijkheid is om naar de dealer bij jou in de buurt te gaan die de auto inkoopt. Echter krijg je hier niet altijd de beste prijs, omdat de dealer de auto weer door moet verkopen en er een winstmarge aan over wil houden.

Een andere mogelijkheid is je BMW op een advertentie website te plaatsen, maar het nadeel hieraan is dat je dan te maken krijgt met vreemden die bij jou aan de deur komen om een proefrit te maken. Hier zit lang niet iedereen op te wachten.

Daarnaast zullen mensen onderhandelen over de prijs en geven advertentie websites geen koopgarantie. Het kan dus zijn dat je meerdere bezoeken verder bent en nog niet van je BMW af bent.

wijkopenautos.nl heeft een oplossing voor je BMW. Wanneer wij je BMW inkopen geven we een vaste prijs. Dat betekent geen onderhandelingen en één afspraak is voor ons voldoende om een bod te doen.

Om de prijs te bepalen maken we slechts eenmalig een proefrit. Met meer dan 1.500.000 gekochte auto's in heel Europa kunnen wij onszelf een heuse expert noemen als het gaat om auto inkoop!

2. Hoe werkt de inkoop BMW

Wij maken de inkoop van BMW’s zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we aan de hand van een stappenplan waarbij jij zo snel mogelijk van je BMW af bent. Via de website wordt de tool voor de waardebepaling ingevoerd.

  1. Kentekencheck invullen
  2. Afspraak maken
  3. Bod ontvangen
  4. Verkopen!

Voer het kenteken van een BMW in. Op basis van de RDW gegevens wordt de informatie van jouw auto erbij gehaald. Vervolgens wordt de dagwaarde van het voertuig vastgesteld.

De dagwaarde wordt in beeld gebracht. Deze waardebepaling is een indicatie van het bod op jouw BMW.

Spreekt deze waarde je aan? Kijk direct welke vestiging van wijkopenautos.nl het dichtst bij jou in de buurt is te vinden en maak een afspraak. Een afspraak maak je al binnen 24 uur.

Geen gedoe met administratie of een onveilige betaling. Wij nemen het papierwerk van je over en maken het geld dezelfde dag nog over.

Bij onze vestiging doen we een grondige taxatie en we maken een proefrit. Vervolgens doen we direct een bod op je auto. Zodra jij akkoord gaat met het bod is je auto verkocht. Wij regelen het papierwerk en maken het afgesproken bedrag direct naar je over.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Aan alle afspraken gehouden, snel en transparant.
EW K. | Almere | Volvo V 70 2010 10.02.2023
Correct en snel afgehandeld
H L. | Zwolle | Suzuki Swift 2007 14.01.2023
Snel, eenvoudig en betrouwbaar! Alles werd netjes uitgelegd over de verkoop en wanneer de betaling zou gaan plaatsvinden. Zeer tevreden over het hele proces.
LE R. | Almere | Dacia Sandero 2011 05.10.2022