Auto inkoop BMW

Na jarenlang rijplezier te hebben gehad aan je BMW is het tijd voor een nieuwe auto. wijkopenautos.nl is de auto inkoper die je helpt van je BMW af te komen.

Een oude BMW of een jonge, geen APK of schade. Geen probleem. Wij kopen iedere BMW dus ook wanneer deze de nodige kilometers op de teller heeft staan, schade heeft opgelopen of niet beschikt over een goedgekeurde keuring.

Het verkopen van je BMW kan al binnen 24 uur door een aantal stappen te volgen. Taxeer je auto nu op de website, maak een afspraak bij een van onze vestigingen en verkoop je voertuig direct. Zo snel kun je al van je BMW af zijn.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. wijkopenautos.nl: Dé inkoop expert voor iedere BMW

Auto inkoop

Je voertuig verkopen kan tegenwoordig op veel verschillende manieren. Is dat een groot voordeel? Niet altijd, want je BMW verkopen kan uiteindelijk niet via meerdere kanalen. Een mogelijkheid is om naar de dealer bij jou in de buurt te gaan die de auto inkoopt. Echter krijg je hier niet altijd de beste prijs, omdat de dealer de auto weer door moet verkopen en er een winstmarge aan over wil houden.

Een andere mogelijkheid is je BMW op een advertentie website te plaatsen, maar het nadeel hieraan is dat je dan te maken krijgt met vreemden die bij jou aan de deur komen om een proefrit te maken. Hier zit lang niet iedereen op te wachten. Daarnaast zullen mensen onderhandelen over de prijs en geven advertentie websites geen koopgarantie. Het kan dus zijn dat je meerdere bezoeken verder bent en nog niet van je BMW af bent.

wijkopenautos.nl heeft een oplossing voor je BMW. Wanneer wij je BMW inkopen geven we een vaste prijs. Dat betekent geen onderhandelingen en één afspraak is voor ons voldoende om een bod te doen. Om de prijs te bepalen maken we slechts eenmalig een proefrit. Met meer dan 1.000.000 gekochte auto's in heel Europa kunnen wij onszelf een heuse expert noemen als het gaat om auto inkoop!

2. Hoe werkt de inkoop BMW

Wij maken de inkoop van BMW’s zo gemakkelijk mogelijk. Dat doen we aan de hand van een stappenplan waarbij jij zo snel mogelijk van je BMW af bent. Via de website wordt de tool voor de waardebepaling ingevoerd. Voer het kenteken van een BMW in. Op basis van de RDW gegevens wordt de informatie van jouw auto erbij gehaald. Vervolgens wordt de dagwaarde van het voertuig vastgesteld. De dagwaarde wordt in beeld gebracht. Deze waardebepaling is een indicatie van het bod op jouw BMW.

Spreekt deze waarde je aan? Kijk direct welke vestiging van wijkopenautos.nl het dichtst bij jou in de buurt is te vinden en maak een afspraak. Een afspraak maak je al binnen 24 uur. Bij onze vestiging doen we een grondige taxatie en we maken een proefrit. Vervolgens doen we direct een bod op je auto. Zodra jij akkoord gaat met het bod is je auto verkocht. Wij regelen het papierwerk en maken het afgesproken bedrag direct naar je over.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Perfect afgehandeld, een goed bedrijf met hart voor de mensen.
Elly v. | Dordrecht | Citroen C3, 2013 24.08.2019
Goede beoordeling, fijne service en snelle financiële afhandeling
Bauke S. | Haarlem | Ford Fiesta, 2011 17.07.2019
Een zeer professionele beoordeling en afhandeling. In het begin verwacht je er niks van maar de afhandeling was zakelijk correct en tevens vriendelijk.
M. D. | Haarlem | MINI Countryman, 2013 03.06.2019

Gratis online taxatie