Wil je van jouw auto af? Verkoop vandaag nog!

Wil je van jouw auto af? Het liefst vandaag nog? wijkopenautos.nl vertelt je hoe je jouw auto binnen 24 uur verkoopt - voor de beste prijs.

Ervaar hoe het is om je auto te verkopen zonder gedoe. Maak nu een afspraak!

De manieren om een auto anno 2020 te verkopen veranderen continu. Mede door het internet en het grote online aanbod van gebruikte auto's. Door ons drukke leven heeft niet iedereen genoeg tijd om zelf een auto te verkopen.

Geen zin in tijd vrij maken en zoek je een betrouwbare koper voor jouw auto?

Voer nu de gratis online waardebepaling uit en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Ik wil mijn auto verkopen - gemakkelijk en professioneel

Ik wil mijn auto verkopen

NNiet iedereen doet het dagelijks en daarom kan het voor een hoop mensen ook een hele klus zijn: een auto verkopen. Niet iedere autobezitter weet alles over auto's en bij de verkoop is het wel belangrijk een aantal dingen over de auto te weten.

Stel, je hebt veel kennis over auto's, dan is het nog steeds handig om snel te weten waar je aan toe bent. Als je denkt: "Ik wil mijn auto verkopen, wat is deze waard?", dan is het verstandig om de online waardebepaling uit te voeren.

Gratis online waardebepaling bij wijkopenautos.nl

Na de online waardebepaling ontvang je een schatting van de waarde van jouw auto. Wil je de exacte waarde weten? Voer dan de zelfevaluatie uit.

Welke gegevens heb je nodig?

  • Kenteken OF
  • Merk + model,
  • Bouwjaar,
  • Kilometerstand.

Voer de online waardebepaling uit en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto. Houd er rekening mee dat de conditie van de auto hierin niet is meegenomen.

Let op! De schatting die je ontvangt na de online waardebepaling is een indicatie van wat jouw auto waard is in perfecte conditie, gebaseerd op het merk, model, bouwjaar en kilometerstand.

Denk je nog steeds "ik wil mijn auto verkopen", maar je kunt niet de juiste verkoopplek vinden? Voer de online waardebepaling en daarna de zelfevaluatie uit. Hierna kun je een inleverafspraak maken.

Na een gegevenscontrole in de vestiging bevestigen wij de definitieve verkoopprijs. Ga je hiermee akkoord? Gefeliciteerd, jouw auto is verkocht! Wij regelen gratis al het papierwerk. Dus denk je "ik wil mijn auto verkopen", denk dan aan wijkopenautos.nl. Zo simpel en snel kan het zijn!

2. Ik wil mijn auto verkopen binnen 24 uur

Wil jij van je auto af, maar kunt geen koper vinden? Ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is om van je auto af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld je auto particulier verkopen via een autoveiling of een auto verkoop site door middel van een betaalde advertentie.

Je houdt de regie op deze manier in eigen hand als je besluit "Ik wil mijn auto verkopen", maar er komt veel tijd en geld kijken bij het particulier verkopen. Vaak zijn er kosten verbonden aan het plaatsen van een online advertentie.

Gratis online taxatie

Een andere optie is om jouw auto te verkopen aan een dealer. Ga maar eens op zoek naar een geschikte dealer die genoeg geld geeft voor de auto. Veel potentiële kopers proberen met allerlei trucks een deel van de prijs af te halen. De juiste koper vinden is daarom een hele klus.

Jouw auto verkopen bij wijkopenautos.nl

Zoek je een plek waar je jouw auto direct kan verkopen voor de beste prijs? Én wil je daarvoor zo min mogelijk zelf doen? Wij helpen je uit de zorgen!

De voordelen van de verkoop bij wijkopenautos.nl

  • De complete service is gratis
  • Gratis waardebepaling
  • Snel en gemakkelijk verkopen
  • Het geld wordt dezelfde dag nog overgemaakt
  • Wij regelen de administratieve afhandeling
  • Snel, eerlijk en betrouwbaar

Wil jij jouw auto verkopen voor de beste prijs? Doe nu de online waardebepaling en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto!

Dus denk je "ik wil van mijn auto af"? Maak het jezelf makkelijk en doe de online waardebepaling. Zelfs als jouw auto oud of kapot is.

Gratis en vrijblijvend, maar vooral transparant!

Onze service is geheel vrijblijvend en transparant. Zelfs na de online waardebepaling of de zelfevaluatie zit je nergens aan vast. Wijkopenautos.nl zorgt voor al het papierwerk.

Wij maken de verkoopprijs snel en veilig over op jouw bankrekening. Dus denk je "ik wil mijn auto verkopen", denk dan aan wijkopenautos.nl. Zo simpel en snel kan het zijn!

Wijkopenautos.nl is de beste partner als je snel en betrouwbaar jouw auto wilt verkopen.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Supper snel en goed advies
Piroen M. | Haarlem | Honda HR-V, 2000 13.12.2018
Zeer nette afhandeling van de verkoop van onze auto. Prima prijs. Vlot geregeld en betaald. Zeker een aanrader.
K.E. P. | Zwolle | Renault Clio, 2008 10.11.2017
Vriendelijk personeel, vakkundig, snel bod gekregen, zeer correcte afhandeling!
Jaap R. | Amsterdam | Hyundai Atos, 1998 13.07.2017