Wil jij van je auto af? Verkoop hem vandaag!

Wil jij van je auto af? Het liefst vandaag nog? wijkopenautos.nl vertelt je hoe jij jouw auto verkoopt binnen 24 uur - en voor het beste bod.

Ervaar hoe het is om je auto te verkopen zonder gedoe. Maak nu een afspraak!

Verkoopmethoden anno 2020 veranderen flink, mede door het internet en het grote aanbod van tweedehandswagens online. Door ons drukke leven heeft niet iedereen genoeg tijd om een auto zelf te verkopen.

Geen zin in tijd vrij maken en zoek je een betrouwbare koper voor je auto?

Maak dan nu een afspraak voor gratis taxatie via de kenteken check en een vrijblijvend bod op je auto.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Ik wil mijn auto verkopen - makkelijk en professioneel

Ik wil mijn auto verkopen

Niet iedereen doet het dagelijks en daarom kan het voor een hoop mensen ook een hele klus zijn: het verkopen van jouw auto. Niet iedere autobezitter weet alles over auto's en bij de verkoop is het wel belangrijk een aantal dingen over jouw auto te weten.

Stel de autobranche is wel jouw branche en je hebt veel ervaring op dit gebied, dan is het nog steeds handig om snel te weten waar je aan toe bent. Als je denkt: "Ik wil mijn auto verkopen, wat is hij waard?", dan is het verstandig je voertuig te laten taxeren. Dit kan geheel vrijblijvend bij ons.

Gratis online taxatietool van wijkopenautos.nl

Onze online taxatietool berekent direct een indicatie van de dagwaarde, waarna je binnen 24 uur terecht kan bij één van onze vestigingen voor een professionele inspectie.

Welke gegevens heb je nodig?

Om een waarde via onze taxatietool te ontvangen hebben wij de volgende informatie nodig:

  • Kenteken OF
  • Merk + model,
  • Bouwjaar,
  • Kilometerstand.

Vul alle gegevens of het kenteken in en een indicatie van de dagwaarde verschijnt direct op je beeldscherm. Houd er rekening mee dat de dagwaarde exclusief eventuele extra opties en accessoires is.

Let op! De waarde uit onze taxatietool is een indicatie van wat jouw auto waard is in perfecte staat, gebasseerd op merk, model, bouwjaar en kilometerstand.

Dus denk je nog steeds: "Ik wil mijn auto verkopen", maar je kunt de juiste verkoopplek niet vinden? Breng je wagen dan langs bij wijkopenautos.nl voor gratis taxatie. Aan de hand van een checklist bepalen wij binnen een half uur de waarde van je auto. Deze waarde zetten we om in een vrijblijvend bod.

Accepteer je het bod? Gefeliciteerd, je wagen is verkocht! Wij regelen vervolgens de complete administratieve afwikkeling, inclusief vrijwaring, geheel gratis. Dus denk je "Ik wil mijn auto verkopen", denk dan direct aan wijkopenautos.nl en vul vandaag nog onze taxatietool in! Zo simpel en snel kan het bij wijkopenautos.nl.

2. Ik wil mijn auto verkopen binnen 24 uur

Wil jij van je auto af, maar kunt geen koper vinden? Ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is om van je auto af te komen. Zo kun je bijvoorbeeld je auto particulier verkopen via een autoveiling of een auto verkoop site door middel van een betaalde advertentie.

Je houdt de regie op deze manier in eigen hand als je besluit "Ik wil mijn auto verkopen", maar er komt veel tijd en geld kijken bij particulier auto verkopen. Vaak zijn er aan het plaatsen van een advertentie kosten verbonden.

Gratis online taxatie

Een andere optie is je wagen verkopen aan een dealer. Vind maar eens een geschikte dealer die jou genoeg geld betaalt. Veel potentiële kopers proberen met allerlei trucs van alles van de prijs af te halen. De juiste koper vinden is daarom een hele klus.

Je auto verkopen bij wijkopenautos.nl

Zoek je een plek waar je jouw auto direct kan verkopen voor de beste prijs? Én wil je daarvoor zo min mogelijk zelf doen? Wij helpen je uit de zorgen!

Voordelen van je auto verkopen bij wijkopenautos.nl

  • De complete service is gratis
  • Gratis en vrijblijvend bod
  • Verkoopmogelijkheid binnen 24 uur
  • Het geld wordt dezelfde dag nog overgemaakt
  • Wij regelen de administratieve afhandeling
  • Snel, eerlijk en betrouwbaar

Wil jij je auto verkopen voor de beste prijs? Maak vandaag nog een afspraak en kijk wat wijkopenautos.nl geeft voor jouw wagen!

Dus weet je "Ik wil mijn auto kwijt"? Maak het jezelf makkelijk en bezoek dan een wijkopenautos.nl vestiging. Zelfs als jouw wagen oud of kapot is en je kunt je auto nergens meer kwijt, dan zijn wij het antwoord op jouw vraag.

Gratis en vrijblijvend, maar vooral transparant!

Onze service is geheel vrijblijvend en transparant. Zelfs na het maken van een afspraak en de taxatie zit je nergens aan vast. wijkopenautos.nl zorgt zelfs gratis voor de volledige administratieve afwikkeling, van de afmelding bij de verzekering tot aan het vrijwaringsbewijs.

Wij storten het bedrag gelijk op je bankrekening zodat je direct een nieuwe wagen kunt aanschaffen. Dus denk je "Ik wil mijn auto kwijt", denk dan gelijk aan wijkopenautos.nl! Auto verkopen simpel en snel bij wijkopenautos.nl.

Vanaf het eerste contact tot de verkoop is wijkopenautos.nl de beste partner als je snel en betrouwbaar je auto wil verkopen.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Supper snel en goed advies
Piroen M. | Haarlem | Honda HR-V, 2000 13.12.2018
Zeer nette afhandeling van de verkoop van onze auto. Prima prijs. Vlot geregeld en betaald. Zeker een aanrader.
K.E. P. | Zwolle | Renault Clio, 2008 10.11.2017
Vriendelijk personeel, vakkundig, snel bod gekregen, zeer correcte afhandeling!
Jaap R. | Amsterdam | Hyundai Atos, 1998 13.07.2017