Wil je van jouw auto af? Verkoop vandaag nog!

Wil je van jouw auto af? En het liefst vandaag nog? wijkopenautos.nl vertelt je hoe je jouw auto al binnen 24 uur kunt verkopen - voor de beste prijs.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De manieren om een auto te verkopen veranderen continu. Mede door het internet en het grote online aanbod van tweedehands auto's gebeurt auto verkoop nu steeds meer online. Gelukkig maar!

Geen bezichtigingen, geen proefritten en geen moeizame prijsonderhandelingen meer. Dat is hoe je een auto wil verkopen: zonder gedoe. En wijkopenautos.nl maakt het nog gemakkelijker voor je.

Voer nu de gratis online waardebepaling uit en ontdek welke gegarandeerde prijs wij je voor je auto bieden. Ook regelen wij de vrijwaring.

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Ik wil mijn auto verkopen - gemakkelijk en professioneel

Ik wil mijn auto verkopen

Niet iedereen doet het dagelijks en daarom kan het voor een hoop mensen ook een hele klus zijn: een auto verkopen. Niet iedere autobezitter weet alles over auto's en bij de verkoop is het wel belangrijk een aantal dingen over de auto te weten.

Zelfs als je al veel kennis over auto's hebt, dan is het nog steeds handig om te weten waar je aan toe bent. Als je denkt: "Ik wil mijn auto verkopen, wat is deze waard?", dan is het verstandig om de online waardebepaling uit te voeren.

Gratis online waardebepaling bij wijkopenautos.nl

Via deze waardebepaling voorzie je ons van zo veel mogelijk details over je auto. Uiterlijke kenmerken, de staat van het voertuig, eventuele aanpassingen. Op basis hiervan bepalen wij een gegarandeerde prijs voor jouw auto.

Ga je akkoord? Dan hoef je alleen nog maar een inleverafspraak te boeken bij een van onze vestigingen in de buurt.

Na een gegevenscontrole in de vestiging bevestigen wij de gegarandeerde verkoopprijs. Ga je hiermee akkoord? Gefeliciteerd, dan is jouw auto verkocht! Wij regelen al het papierwerk. Zo simpel en snel kan het zijn!

2. Ik wil mijn auto verkopen binnen 24 uur

Wil jij van je auto af, maar kunt geen koper vinden? Dat begrijpen we want de ervaring leert dat het niet altijd gemakkelijk is. Zo kun je bijvoorbeeld je auto particulier verkopen via een autoveiling of een auto verkoop site door middel van een betaalde advertentie. Maar daar kleven ook nadelen aan.

Je houdt de regie op deze manier in eigen hand, maar bij particulier verkopen komt veel tijd en geld kijken. Vaak zijn er bijvoorbeeld kosten verbonden aan het plaatsen van een online advertentie.

Gratis online taxatie

Een andere optie is om jouw auto te verkopen aan een dealer. Een geschikte dealer vinden die genoeg geld voor jou auto over heeft kan lang duren. Veel potentiële kopers proberen met allerlei trucs een deel van de prijs af te halen. De juiste dealer vinden is daarom een hele klus.

Jouw auto verkopen bij wijkopenautos.nl

Zoek je een plek waar je jouw auto direct kan verkopen voor de beste prijs? Én wil je daarvoor zo min mogelijk zelf doen? Wij helpen je uit de brand!

De voordelen van de verkoop bij wijkopenautos.nl

  • De complete service is gratis
  • Gratis gegarandeerde prijs
  • Snel en gemakkelijk verkopen
  • Het geld wordt dezelfde dag nog overgemaakt
  • Wij regelen de vrijwaring
  • Snel, eerlijk en betrouwbaar

Wil jij jouw auto verkopen voor de beste prijs? Doe nu de online waardebepaling en ontvang jouw gegarandeerde verkoopprijs!

Dus denk je "ik wil van mijn auto af"? Maak het jezelf makkelijk en gebruik onze service. Zelfs als jouw auto oud of kapot is.

Gratis en vrijblijvend, maar vooral transparant!

Onze service is geheel vrijblijvend en transparant. Zelfs na de online waardebepaling en de zelfevaluatie zit je nergens aan vast.

Wij maken de verkoopprijs snel en veilig over naar jouw bankrekening. Zo simpel en snel kan het zijn! Dus denk je: "ik wil mijn auto verkopen!", denk dan aan wijkopenautos.nl.

Wij zijn de beste partner als je snel en betrouwbaar je auto wilt verkopen.

3. Veelgestelde vragen

V : Hoe verkoop ik mijn auto binnen 24 uur?

A : Je hebt een paar opties. Zo kun je particulier verkopen via advertentiesites, maar de kans dat je binnen een dag verkoopt is erg laag vanwege bezichtigingen en testritten. Je auto inruilen is in principe een snelle optie als je al een terugkoopauto hebt uitgekozen. Helaas krijg je niet altijd waar voor je auto. Bij wijkopenautos.nl wordt altijd eerst de waarde berekend zodat je verzekerd bent van een juiste prijs. Je hoeft geen auto terug te kopen en we hebben direct interesse. Zo kan je auto bij ons al binnen 24 uur zijn verkocht.

V : Hoe wordt de waarde van mijn auto berekend?

A :De waarde van je auto wordt bepaald aan de hand van de dagwaarde en de staat van je voertuig. De dagwaarde is de waarde van je auto in perfecte staat en zonder gereden kilometers. De staat van je auto bepaald vervolgens wat de daadwerkelijke waarde is. Vraag nu gratis en vrijblijvend een gegarandeerde prijs aan en ontdek wat jouw auto waard is.

V : Welke papieren heb ik nodig bij de verkoop van mijn auto?

A : Om je auto te verkopen heb je het kentekenbewijs (of kentekencard) met de tenaamstellingscode van het voertuig nodig. Bij particuliere verkoop dien je de koper het Overschrijvingsbewijs of Tenaamstellingsbewijs, en het kentekenbewijs met de tenaamstellingscode te overhandigen. De koper moet op zijn beurt jou voorzien van het vrijwaringsbewijs. Bij wijkopenautos.nl hoef je je hier geen zorgen over te maken: wij regelen de vrijwaring en de tenaamstelling.Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zoals beloofd binnen 24 uur een online bod. Dit bod was hoog genoeg een afspraak te maken om de auto te verkopen. De persoonlijke taxatie liep soepel, duidelijk vooraf verteld wat de medewerker ging doen en hoe lang het zou duren. Eind bod was precies het zelfde als internet bod. Denk dat het erg belangrijk is om veel en duidelijke foto’s te maken, dan valt het in het echt niet tegen. Aanrader!
J.W. T. | Arnhem | Hyundai i40, 2012 27.04.2022
Supper snel en goed advies
Piroen M. | Haarlem | Honda HR-V, 2000 13.12.2018
Zeer nette afhandeling van de verkoop van onze auto. Prima prijs. Vlot geregeld en betaald. Zeker een aanrader.
K.E. P. | Zwolle | Renault Clio, 2008 10.11.2017