Je oude auto verkopen aan wijkopenautos.nl

Je oude auto verkopen is één ding, maar je oude auto snel verkopen én voor een goed bedrag is een ander verhaal.

Is je auto zo oud dat hij eigenlijk tot de categorie sloopauto behoort? In dat geval kun je bij wijkopenautos.nl terecht. Wij bieden niet alleen een goed alternatief voor de particuliere verkoop, maar ook voor de autosloperij.

Ons concept is simpel. Bereken de dagwaarde van je oude auto via onze kenteken check. Breng de wagen vervolgens langs bij een vestiging in de buurt. Daar inspecteren wij de staat van het voertuig en doen we je een vrijblijvend bod. Verkoop de auto direct voor dit bedrag en wij maken de verkoopsom direct over!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Een oude auto verkopen aan wijkopenautos.nl

auto verkopen

De term ‘oude auto’ is een breed begrip waaronder een heel scala aan auto’s geschaard kan worden. Zo kan de term op auto’s slaan die ondanks hun leeftijd nog in een prima staat verkeren, maar zal het ook meer dan eens om een afgekeurde auto of sloopauto gaan.

Of wat dacht je van de APK? Oude auto's komen vaak minder makkelijk door de keuring, maar de reparatiekosten zijn vaak meer dan de auto waard is. Wanneer je een oude auto wilt verkopen, is het daarom van belang dat je goed op de hoogte bent van de waarde van het voertuig. Hierin kan onze online taxatietool uitkomst bieden. Doe de online check en zie direct wat de dagwaarde van je auto bedraagt.

Vraag je de waarde op van een kapotte auto die je wilt verkopen? Dan kan het zijn dat de dagwaarde niet overeenkomt met de werkelijke waarde. Om toch een indicatie van de huidige waarde te krijgen, kun je de reparatiekosten van het door ons berekende bedrag aftrekken. Wat je dan beter kunt doen, is een afspraak maken bij één van onze vestigingen voor een gratis taxatie.

2. Oude auto inkoop Nederland

Iedereen die van onze taxatietool gebruik maakt, kan ook een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis taxatie. In 25+ vestigingen in Nederland staat er een team van RDW-erkende taxateurs voor je klaar, die zes dagen per week je auto grondig onder de loep nemen. Ze zijn bekend met het taxeren van alle auto’s: wil jij een afgekeurde auto of sloopauto verkopen? Onze taxateurs weten hoeveel je auto nog waard is en of het daadwerkelijk om een sloopauto gaat.

Een sloopauto is een defecte auto, waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Het gaat dus in feite om een auto die economisch gezien waardeloos is. Toch blijft een auto een zekere waarde behouden, al is het maar voor enkele onderdelen en de schrootprijs. Hoeveel die waarde bedraagt, weten onze experts als geen ander.

Een afspraak voor een taxatie is zo gemaakt en het proces zelf neemt niet langer dan een uur in beslag. In deze tijd wordt je auto volledig nagelopen, wordt een proefrit gemaakt en krijg je de uitslag te horen. Voor dit bedrag kun je ook direct gratis je auto aan ons verkopen. Dit betekent dat wij de afmelding en de vrijwaring voor je regelen, zonder kosten in rekening te brengen. Hier heb je dus geen omkijken naar. Hetzelfde geldt voor de betaling: de koopsom maken wij direct naar je over en staat na twee werkdagen op je rekening. Wil je ook zo gemakkelijk je oude auto of afgekeurde auto verkopen? Kom dan langs bij wijkopenautos.nl en ervaar zelf ons full-service concept!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snelle en correcte afhandeling.
Anita C. | Maastricht | Fiat Panda, 2011 15.11.2017
gewoon geen nonsens verhaal,duidelijke uitleg van de procedure.
marc v. | Eindhoven | Mitsubishi Colt, 2005 19.07.2017

Gratis online taxatie