Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Een oude auto verkopen aan wijkopenautos.nl

Je oude auto verkopen is één ding, je oude auto snel verkopen voor een goed bedrag is een ander verhaal. Waar kun je in dat geval het beste terecht? Bij wijkopenautos.nl natuurlijk. Wij kopen alle auto’s, ongeacht de staat waarin ze verkeren. Is je auto zo oud dat hij eigenlijk onder de categorie ‘sloopauto’ geschaard kan worden? Ook dan kun je zonder problemen bij ons terecht. Daarmee bieden we niet alleen een goed alternatief voor de particuliere verkoop, maar ook voor de autosloperij.

Ons concept is simpel: allereerst bereken je online de dagwaarde van je auto via onze kenteken check. Hiervoor heb je alleen je kenteken en de kilometerstand van je auto nodig. Vooraf registreren is niet nodig!

Nu je ongeveer weet hoeveel je auto waard is, kun je bij ons langs komen voor een gratis taxatie van je oude of APK afgekeurde auto. Hoor van een RDW-erkende taxateur de exacte waarde van je auto en verkoop hem direct voor dit bedrag. Dan regelen wij gratis de administratie en maken we de verkoopsom meteen over!

Waarom Wijkopenautos.nl?

APK geldigheid niet van belang op de prijs
RDW vrijwaring en afmelding gratis
Schadeauto verkopen
Õude auto inkoop voor alle merken
RDW-erkende taxateur

Ervaringen van onze klanten

Ben makkelijk van mijn Renault afgekomen. Die Clio was al veel te oud, inruilen was moeilijk. Top! (03-08-2016 door Coen K. uit Amersfoort)

Goed en snelle afhandeling. En een mooie prijs voor onze auto gehad. (22-07-2016 door Mark R. uit Goes )
Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Citroen Xsara Picasso, BJ 1999
Citroen Xsara Picasso, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Bmw 316, BJ 1999
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
15-08-2016 door Nicole C. uit Maastricht

Ik heb jullie service als zeer prettig ervaren; medewerker staat je netjes te woord en is duidelijk.

06-08-2016 door Bas de B. uit Leeuwarden

Na een korte test rit kon er snel een prijs vast gesteld worden. Hartstikke bedankt!

Een oude auto verkopen aan wijkopenautos.nl

De term ‘oude auto’ is een breed begrip waaronder een heel scala aan auto’s geschaard kan worden. Zo kan de term op auto’s slaan die ondanks hun leeftijd nog in een prima staat verkeren, maar zal het ook meer dan eens om een afgekeurde auto of sloopauto gaan. Of wat dacht je van de APK? Oude auto's komen vaak minder makkelijk door de keuring, maar de reparatiekosten zijn vaak meer dan de auto waard is. Wanneer je een oude auto wilt verkopen, is het daarom van belang dat je goed op de hoogte bent van de waarde van het voertuig. Hierin kan onze online taxatietool uitkomst bieden. Doe de online check en zie direct wat de dagwaarde van je auto bedraagt.

Vraag je de waarde op van een kapotte auto die je wilt verkopen? Dan kan het zijn dat de dagwaarde niet overeenkomt met de werkelijke waarde. Om toch een indicatie van de huidige waarde te krijgen, kun je de reparatiekosten van het door ons berekende bedrag aftrekken. Wat je dan beter kunt doen, is een afspraak maken bij één van onze vestigingen voor een gratis taxatie.

Oude auto inkoop Nederland

Iedereen die van onze taxatietool gebruik maakt, kan ook een vrijblijvende afspraak maken voor een gratis taxatie. In 25 vestigingen in Nederland staat er een team van RDW-erkende taxateurs voor je klaar, die zes dagen per week je auto grondig onder de loep nemen. Ze zijn bekend met het taxeren van alle auto’s: wil jij een afgekeurde auto of sloopauto verkopen? Onze taxateurs weten hoeveel je auto nog waard is en of het daadwerkelijk om een sloopauto gaat.

Een sloopauto is een defecte auto, waarvan de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde. Het gaat dus in feite om een auto die economisch gezien waardeloos is. Toch blijft een auto een zekere waarde behouden, al is het maar voor enkele onderdelen en de schrootprijs. Hoeveel die waarde bedraagt, weten onze experts als geen ander.

Een afspraak voor een taxatie is zo gemaakt en het proces zelf neemt niet langer dan een uur in beslag. In deze tijd wordt je auto volledig nagelopen, wordt een proefrit gemaakt en krijg je de uitslag te horen. Voor dit bedrag kun je ook direct gratis je auto aan ons verkopen. Dit betekent dat wij de afmelding en de vrijwaring voor je regelen, zonder kosten in rekening te brengen. Hier heb je dus geen omkijken naar. Hetzelfde geldt voor de betaling: de koopsom maken wij direct naar je over en staat na twee werkdagen op je rekening. Wil je ook zo gemakkelijk je oude auto of afgekeurde auto verkopen? Kom dan langs bij wijkopenautos.nl en ervaar zelf ons full-service concept!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: