Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

BMW verkopen, hoe doe je dat?

Ben je een BMW liefhebber en ben je van plan een nieuwe BMW aan te schaffen? Om het budget te bepalen voor je nieuwe auto is het natuurlijk handig om eerst de oude te verkopen. Je hebt misschien al een idee wat je BMW nog oplevert, maar je weet het niet zeker. Anno 2016 zijn er talloze mogelijkheden om je auto te verkopen. Maar is dat nou echt zo eenvoudig? Wellicht heb je mensen in je directe omgeving aan wie je je BMW kan verkopen. Vrienden of familie die misschien weer iemand kennen? Als dit niet het geval is en je hebt genoeg tijd, dan kun je er voor kiezen om een advertentie te plaatsen op diverse verkoop- en veilingsites. Maar je weet nooit precies wie er op je advertentie af komt, of diegene wel echt geïnteresseerd is en of die persoon akkoord gaat met jouw vraagprijs. Ben je liever minder tijd kwijt aan het verkopen van je auto? Dan is het snelle taxatie- en verkoopproces van Wijkopenautos.nl de beste oplossing voor jou! We zullen je uitleggen waarom.

De meest belangrijke vraag is nu, wat is je BMW waard? De eerste stap om je auto snel en gemakkelijk te verkopen is het invullen van de online kentekencheck hierboven. Wij zijn gespecialiseerd in het kopen van auto's, maar dan zonder zorgen en gedoe. Binnen een paar minuten krijg je namelijk een accurate dagwaarde van wat je auto op papier nog waard is. Vraag een gratis half uur durende taxatie aan bij een van onze vestigingen. Je kunt vaak al binnen 24 uur bij een van onze vestigingen terecht! Na de taxatie ontvang je een bod en kun je je auto direct aan ons verkopen. Je bent echter tot niets verplicht, want het bod dat wij doen is geheel gratis en vrijblijvend.

Onder onze service valt:

bmw verkopen
Aankoop binnen 24 uur
Gratis afmelding
Snelle verkoop
Online taxatietool
Berekening van de dagwaarde

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

"Goede ontvangst met koffie. Was te vroeg en moest ff wachten, geen probleem. Verder goed geholpen en taxatie verricht."
01-10-2016 door Kees T. uit Amsterdam

"Wijkopenautos.nl werkt erg precies en heeft mijn auto meteen aangekocht. De afspraken werden allemaal keurig nagekomen."
13-11-2016 door John de W. uit Rotterdam

"De service was precies zoals ik het graag wilde hebben."
29-11-2016 door Hugo F. uit Den Haag
BMW X3, BJ 2005
BMW X3, BJ 2005
BMW 316 i, BJ 2001
BMW 316 i, BJ 2001
BMW 5er Touring 530, BJ 2002
BMW 5er Touring 530, BJ 2002
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
01-09-2016 door Erik van der W. uit Maastricht

"Hele vriendelijke medewerkers, deskundig en behulpzaam. Wil je je auto verkopen, kies dan voor Wijkopenautos.nl"

04-12-2016 door Thijs G. uit Zwolle

"Hoewel er een weekend tussen zat, werd alles snel afgehandeld. De service was goed en ik ben dan ook akkoord gegaan met het bod."

BMW verkopen? Bepaal de waarde!

Een BMW verkopen kan op een aantal verschillende manieren. Je kunt je auto online proberen te verkopen en je auto door middel van een advertentie op veiling- en verkoopsites zetten en aan andere particulieren verkopen. Het risico is dat je lang moet wachten voordat jouw BMW is verkocht en dus wordt het lang wachten voordat je geld op de bank hebt staan. Deze manier van verkopen klinkt alsof je het zo geregeld hebt, maar men vergist zich er vaak in hoeveel tijd dit proces in beslag gaat nemen. Ook al is het een BMW, wereldwijd een van de meest waardevolle merken en na Toyota het meest waardevolle automerk ter wereld; het verkopen van je BMW gaat niet altijd zoals je zou willen. Het voordeel van ons platform is dat je je auto niet zelf hoeft te adverteren wat betekent dat je tijd en geld bespaart. Op het moment dat je besluit om je BMW te verkopen is het zaak om dit zo effectief mogelijk te doen. Naarmate er meer tijd verstrijkt zal de dagwaarde afnemen door de afschrijving van de auto. Wist je dat een nieuwe BMW 3-serie een afschrijvingspercentage heeft van 42% binnen vijf jaar na aanschaf ? Wees dus bewust van de keuze die je maakt. De timing van de verkoop van je auto speelt namelijk een belangrijke rol. Onze BMW inkoop gaat snel en gemakkelijk en is voor velen de ideale oplossing.

Gratis RDW-erkende taxatie

Je BMW online verkopen doe je uiteraard niet tegen elke prijs. Om te kunnen weten of een bod op je auto goed of slecht is, is het uiteraard belangrijk om te weten hoeveel je auto waard is als particulier. We raden je dan ook aan om gebruik te maken van onze online taxatietool voordat je begint met de verkoop van je auto. Je vult het kenteken, de kilometerstand en een geldig e-mailadres in op deze pagina. Vervolgens geven we je de dagwaarde van je auto. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van je auto op papier, omdat er nog geen rekening is gehouden met de staat van je auto. Er is een RDW-erkende taxateur voor nodig om de precieze waarde van je auto vast te stellen.


bmw x5 verkopen

BMW X5 - VERKOCHT

bmw 320 verkopen

BMW 3 Serie - VERKOCHT

bmw 520 verkopen

BMW 5 Serie - VERKOCHT

Na het invullen van onze online taxatietool plan je een afspraak op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Tijdens de taxatie controleert een van onze RDW-erkende taxateurs je auto aan de hand van een checklist. De gehele taxatie duurt ongeveer een half uur en daarna vindt een proefrit plaats om onder andere de wegligging te ervaren. Vervolgens vertelt de taxateur hoeveel je auto waard is. Wist je dat deze waarde meteen ons bod is op jouw BMW? Zo kun jij je BMW dus zo snel en effectief mogelijk verkopen. Een gemakkelijke, snelle en veilige verkoop van je auto regel je dus bij wijkopenautos.nl. Ook als je auto schade heeft hebben wij interesse. Schroom dus niet om onze online taxatietool in te vullen en een afspraak bij ons te maken, ook al heeft je BMW krassen, deuken, motorschade of missende onderdelen. Wij kopen ook gebruikte en beschadigde BMW’s in. Een beschadigde BMW 3-serie of een BMW X-5 die total loss is? Maak een afspraak en verkoop je BMW!

Maar waarom zou je je auto nou aan ons verkopen en niet aan een ander auto inkoopbedrijf, hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van de rest? Goeie vraag! Wij hebben onze eigen vestigingen en zijn dus zowel offline als online goed vindbaar. We zijn verantwoordelijk voor het hele proces, dit betekent dat er geen andere partij nodig is om de verkoop van jouw auto soepel te laten verlopen. Wij doen namelijk alles zelf; de waardebepaling, de taxatie en uiteindelijk de inkoop. Je regelt alle zaken dus met ons! We zijn geïnteresseerd in elke auto dus ook in jouw BMW occasion. Al met al kunnen we je garanderen dat onze BMW inkoop service snel en gemakkelijk verloopt.

Bij de verkoop van je BMW maken wij het afgesproken bedrag direct naar je bankrekening over, zodat je na twee werkdagen over het geld beschikt. Bovendien regelen wij gratis de afmelding en vrijwaring als je besluit je auto aan ons te verkopen. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de administratie, maar kun je je meteen richten op het uitzoeken en aanschaffen van een nieuwe auto. Wil jij je BMW gemakkelijk verkopen en ook snel rondrijden in je nieuwe auto? Dan weet je dus nu wat je te doen staat, je bent welkom bij één van onze 26 vestigingen, de koffie staat klaar!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: