BMW verkopen - wijkopenautos.nl

Voordat je een nieuwe auto koopt wil je eerst je huidige BMW verkopen. Zo heb je extra budget voor je volgende auto.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Waar ga je van start bij het verkopen van je BMW. Je kunt hem in je kenniskring verkopen, maar bij complicaties wil je geen gedoe met bekenden. Een andere optie is je BMW op advertentie-, veiling- of auto verkoopwebsites plaatsen, maar dit vergt onderhandelingen en garandeert geen auto verkoop.

Om je BMW te verkopen wil je eerst weten wat deze op dit moment waard is. Vul het kenteken van je BMW in onze taxatie tool in. Hierna kom je langs bij een van onze vestigingen waar een van onze experts de dagwaarde van je auto vaststelt.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. BMW verkopen? Bepaal de waarde!

bmw verkopen

Een BMW verkopen kan op een aantal verschillende manieren. Je kunt je auto online proberen te verkopen en je auto door middel van een advertentie op veiling- en verkoopsites zetten en aan andere particulieren verkopen. Het risico is dat je lang moet wachten voordat jouw BMW is verkocht en dus wordt het lang wachten voordat je geld op de bank hebt staan. Deze manier van verkopen klinkt alsof je het zo geregeld hebt, maar men vergist zich er vaak in hoeveel tijd dit proces in beslag gaat nemen.

Ook al is het een BMW, wereldwijd een van de meest waardevolle merken en na Toyota het meest waardevolle automerk ter wereld; het verkopen van je BMW gaat niet altijd zoals je zou willen. Het voordeel van ons platform is dat je je auto niet zelf hoeft te adverteren wat betekent dat je tijd en geld bespaart. Op het moment dat je besluit om je BMW te verkopen is het zaak om dit zo effectief mogelijk te doen. Naarmate er meer tijd verstrijkt zal de dagwaarde afnemen door de afschrijving van de auto.

Wist je dat een nieuwe BMW 3-serie een afschrijvingspercentage heeft van 42% binnen vijf jaar na aanschaf ? Wees dus bewust van de keuze die je maakt. De timing van de verkoop van je auto speelt namelijk een belangrijke rol. Onze BMW inkoop gaat snel en gemakkelijk en is voor velen de ideale oplossing.

2. Gratis RDW-erkende taxatie

Je BMW online verkopen doe je uiteraard niet tegen elke prijs. Om te kunnen weten of een bod op je auto goed of slecht is, is het uiteraard belangrijk om te weten hoeveel je auto waard is als particulier.

We raden je dan ook aan om gebruik te maken van onze online taxatietool voordat je begint met de verkoop van je auto. Je vult het kenteken, de kilometerstand en een geldig e-mailadres in op deze pagina. Vervolgens geven we je de dagwaarde van je auto. De dagwaarde is een indicatie van de waarde van je auto op papier, omdat er nog geen rekening is gehouden met de staat van je auto. Er is een RDW-erkende taxateur voor nodig om de precieze waarde van je auto vast te stellen.

bmw x5 verkopen

BMW X5 - VERKOCHT

bmw 320 verkopen

BMW 3 Serie - VERKOCHT

bmw 520 verkopen

BMW 5 Serie - VERKOCHT

Na het invullen van onze online taxatietool plan je een afspraak op een moment dat voor jou het beste uitkomt. Tijdens de taxatie controleert een van onze RDW-erkende taxateurs je auto aan de hand van een checklist. De gehele taxatie duurt ongeveer een half uur en daarna vindt een proefrit plaats om onder andere de wegligging te ervaren.

Vervolgens vertelt de taxateur hoeveel je auto waard is. Wist je dat deze waarde meteen ons bod is op jouw BMW? Zo kun jij je BMW dus zo snel en effectief mogelijk verkopen. Een gemakkelijke, snelle en veilige verkoop van je auto regel je dus bij wijkopenautos.nl.

Ook als je auto schade heeft hebben wij interesse. Schroom dus niet om onze online taxatietool in te vullen en een afspraak bij ons te maken, ook al heeft je BMW krassen, deuken, motorschade of missende onderdelen. Wij kopen ook gebruikte en beschadigde BMW’s in. Een beschadigde BMW 3-serie of een BMW X-5 die total loss is? Maak een afspraak en verkoop je BMW!

Gratis online taxatie

Maar waarom zou je je auto nou aan ons verkopen en niet aan een ander auto inkoopbedrijf, hoe onderscheiden wij ons ten opzichte van de rest? Goeie vraag! Wij hebben onze eigen vestigingen en zijn dus zowel offline als online goed vindbaar.

We zijn verantwoordelijk voor het hele proces, dit betekent dat er geen andere partij nodig is om de verkoop van jouw auto soepel te laten verlopen. Wij doen namelijk alles zelf; de waardebepaling, de taxatie en uiteindelijk de inkoop. Je regelt alle zaken dus met ons! We zijn geïnteresseerd in elke auto dus ook in jouw BMW occasion. Al met al kunnen we je garanderen dat onze BMW inkoop service snel en gemakkelijk verloopt.

Bij de verkoop van je BMW maken wij het afgesproken bedrag direct naar je bankrekening over, zodat je na twee werkdagen over het geld beschikt. Bovendien regelen wij gratis de afmelding en vrijwaring als je besluit je auto aan ons te verkopen. Zo hoef jij je niet bezig te houden met de administratie, maar kun je je meteen richten op het uitzoeken en aanschaffen van een nieuwe auto.

Wil jij je BMW gemakkelijk verkopen en ook snel rondrijden in je nieuwe auto? Dan weet je dus nu wat je te doen staat, je bent welkom bij één van onze 25+ vestigingen, de koffie staat klaar!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Na het aanmelden snel een bod voor de auto gekregen. Makkelijk een afspraak te maken om het voertuig te bekijken. Vriendelijk ontvangst en snelle afhandeling na het bekijken van het voertuig. Voertuig verkocht voor de afgesproken prijs. Geld snel ontvangen.
Plastirol B.V. J. | Vianen | Peugeot 308 2015 17.02.2023
Snel en goed behandeld
MATW V. | Eindhoven | Renault Megane 2003 20.01.2023
Alles ging soepeltjes en erg vlotjes. Ook de service met gratis afmelding ging prima. Al met al, erg tevreden en voor herhaling vatbaar.
R v. | Haarlem | Ford Focus 2006 04.04.2022