Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto inruilen voor andere auto? Niet nodig.

Het is weer zover. De zoektocht naar de volgende auto. Ga je hem inruilen voor een andere auto, verkopen aan een particulier, probeer je hem te slijten aan een inkoper van occasions of is het niet beter een paar jaar door te rijden? Waar je ook voor kiest, de waarde van je auto moet het uitgangspunt worden van je keuze. Bij de inruil van je auto voor een andere krijg je bij autobedrijven nooit het meest objectieve bedrag, dat is moeilijk in te schatten met het blote oog. Daarnaast moet men de auto ook weer verkopen mét garantie. Dealers hebben te maken met onderhoudskosten, nieuwe APK of onverwachte gebreken. Om dan ook winst te maken op jouw auto moet het autobedrijf inleveren op de inruilwaarde. Daarom bestaat Wijkopenautos.nl. Wij maken het makkelijker om je auto in te ruilen en bieden een professionele taxatie! Op die manier ruil je je auto nog steeds in voor een andere, maar dan effectiever en eerlijker. Vul je kenteken in en ontdek de waarde van je auto voordat je hem inruilt!

Onder onze auto inruilservice valt:

Auto inkoop
Ook zonder APK
Alternatief voor particuliere verkoop
Binnen 24 uur auto verkoop
Gratis en vrijblijvende taxatie

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Je wordt goed en snel beleefd geholpen (03-03-16 door Maikel van den H. uit Apeldoorn)

Bij wijkopenautos.nl werken echt keurige medewerkers. Top, echt een geweldig snelle service. Het filiaal was ook enorm makkelijk te vinden. Het bod op mijn auto was goed (13-06-16 door Ted G. uit Amsterdam)
Hyundai
Hyundai
Volvo
Volvo
Volkswagen
Volkswagen
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
07-03-16 door Ted G. uit Doetinchem

De taxatie was absoluut in orde en ze hebben mij een eerlijke prijs gegeven. Als autobezitter en gebruiker heb je het gevoel dat je in goede handen bent bij wijkopenautos.nl

30-01-15 door Peter van de K. uit Rotterdam

Een goede manier om van je auto af te komen. Geen gedoe met onderhandelingen en mensen aan de deur. Doen we volgende keer weer!

Auto inruilen voor andere auto bij het autobedrijf

Voordat je gaat inruilen, zorg er eerst voor dat je weet wat de dagwaarde is als je je auto gaat inruilen voor een andere. Door je kenteken en kilometerstand in combinatie met je e-mailadres in te vullen, weet je deze waarde in een mum van tijd. Vervolgens rijd je naar de dealer om daar je auto inkopen. De dealer zal een bod doen op je auto en vervolgens dit bedrag van de nieuwprijs van de nieuwe auto afhalen. Is het bod lager dan de dagwaarde? Dan is auto inruilen voor andere auto niet de gunstigste optie. Is het bod net zo hoog als de dagwaarde, maar kan je verder niets van de prijs afdingen? Dan is auto inruilen voor andere auto ook niet het beste wat je kan doen. Alleen als er naast de dagwaarde van je auto ook nog iets van de prijs van de nieuwe auto af kan, is de deal gunstig. Je zult begrijpen dat dit niet vaak voorkomt. Op zich logisch, de dealer koopt je auto waarschijnlijk voor de Auto export en wil bij verkoop zelf ook nog wat verdienen.

Bij Wijkopenautos.nl doen we dat anders. Met een objectieve prijs voor zowel de dagwaarde als de actuele marktwaarde geven wij meer duidelijkheid over wat je auto waard is. Zo kun je je auto alsnog ruilen voor een andere, je auto direct ruilen voor een mooi bedrag als spaarcentje en heb je de garantie dat je auto áltijd verkocht wordt.

Een uitgebreide taxatie

Naast het inruilen van je auto, kan je er ook voor kiezen om je auto te verkopen. Bij wijkopenautos.nl kopen wij auto’s na een uitgebreide taxatie door één van onze RDW-erkende taxateurs. Zo weet je zeker dat je een juiste prijs krijgt voor je auto. Een afspraak is gemakkelijk gemaakt via de taxatietool op deze website. Kies simpelweg een datum en een tijd die jou uitkomen.

Tijdens de taxatie loopt de taxateur je auto van voor naar achter na. Hij checkt of je motor geen vreemde geluiden maakt en of er geen sterretjes in de zijspiegels zitten. Ook wordt je hele auto gecontroleerd op roestplekken. De binnenkant van je auto wordt geïnspecteerd en na een half uur sluit de taxateur de taxatie af met een proefrit. Hij kan je nu precies de waarde van je tweedehands auto vertellen. Deze waarde is ook gelijk ons bod op jouw auto.

Je kunt nu beslissen of je ons bod accepteert. Doe je dat niet? Geen probleem, wij brengen geen kosten in rekening. Onze service is namelijk gratis en geheel vrijblijvend. Als je ons bod wel accepteert, kan je je auto direct bij ons achterlaten. Wij zorgen voor de afmelding en de vrijwaring, net als bij de dealer. De koopsom maken wij dezelfde dag nog over, zodat je na twee werkdagen het geld op je rekening hebt staan. Vergeet dus het idee om je auto te gaan inruilen voor een andere auto. Kies voor het voordeel van verkopen met het gemak van de dealer. Kies voor wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: