Auto inruilen voor andere auto - waarom?

Je auto inruilen voor een andere auto is snel en makkelijk, maar niet de beste deal. Waar krijg je wel de beste prijs voor je auto?

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Je auto verkopen levert vaak meer op dan inruilen bij een dealer. Hoe zit dat? Dat heeft alles te maken met vraag, winst en jouw nieuwe aankoop.

Verkoop je auto eerst om vervolgens ook meer van jouw nieuwe auto af te krijgen. Doe onze gratis online waardebepaling en ontvang een gegarandeerde prijs.

Maak een inleverafspraak bij een vestiging bij jou in de buurt en verkoop meteen!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Auto inruilen voor andere auto bij dealer

Auto inruilen voor andere auto

Het is zo ver! Je hebt een nieuwe wagen op het oog. Hoe ga jij van je oude afkomen? Ruil je hem in bij de dealer of verkoop je hem eerst? Waar kun je jouw auto inruilen en het meeste verdienen met zo weinig mogelijk inspanning?

Auto inruilen voor andere auto bij de dealer

Jouw oude auto inruilen bij de dealer klinkt wel zo makkelijk en je weet dat je door de inruilwaarde van jouw auto een beetje korting krijgt op de nieuwe.

Maar is dit de meest gunstige manier? Om het gunstigste bod te krijgen bij de dealer moet je ervoor zorgen dat je goed voorbereid bent.

Voordat je jouw oude auto inruilt bij de dealer is het belangrijk om de waardevte weten. Hierdoor kun je voorkomen dat je een onredelijk bod krijgt.

Hoe krijg je de waarde van jouw auto? Door je autogegevens en de staat van je auto via onze online waardebepaling door te geven, kunnen wij je een gegarandeerde prijs bieden. Zo weet je precies wat je auto écht waard is.

Veelal zitten dealers niet te wachten op occasions. Dat kan omdat ze niet van hetzelfde merk zijn dan dat zij normaal verkopen of omdat ze weten jouw model moeilijk te kunnen verkopen.

Het bod dat de dealer doet is daarom vaak een heel stuk lager dan de daadwerkelijke waarde en krijg je ook niet veel korting meer op de nieuwe auto. Geen gunstige deal dus.

2. Auto inruilen bij wijkopenautos.nl

Bij wijkopenautos.nl krijg je altijd de beste deal. Bij ons weet je waar je aan toe bent en krijg je een gegarandeerde prijs voor jouw auto.

Zo pak jij de beste prijs én zorg je voor een goede onderhandelingspositie tijdens de aankoop van jouw nieuwe wagen.

Zonder het inruilen van je oude auto kun jij je focussen op het krijgen van de hoogste korting op jouw nieuwe auto. En in combinatie met het geld dat wij geven voor jouw oude auto heb jij gegarandeerd de beste deal.

TIP: Verkoop jouw auto eerst in plaats van hem in te ruilen. Dit zorgt ervoor dat je én het beste bedrag voor jouw oude auto krijgt én ook nog eens een goede onderhandelingspositie hebt bij de dealer.

3. Een vrijblijvende prijs

Wil je jouw auto snel en gemakkelijk verkopen voor de beste prijs dan kan dat via wijkopenautos.nl. Vaak levert dit meer op dan de auto inruilen bij een dealer.

Prijs aanvragen?

  • Vul de gratis online waardebepaling in en ontvang een gegarandeerde prijs
  • Boek een inleverafspraak bij een van onze vestigingen om te verkopen
  • Krijg het bedrag overgemaakt naar je bankrekening en laat ons het papierwerk regelen
Gratis online taxatie

Onze gegarandeerde prijs is geheel vrijblijvend en je hebt 4 dagen om te beslissen of je dit accepteert. Meteen verkopen? Boek een inleverafspraak en verkoop al binnen 24 uur!

Het geld wordt direct overgemaakt en staat al na twee werkdagen op je rekening. Ook regelen wij de afmelding en de vrijwaring van jouw auto.

Bij wijkopenautos.nl krijg je een gegarandeerde prijs én nemen we jouw zorgen uit handen bij de verkoop. Start je verkoop nu!