Weet jij al hoe makkelijk jouw Renault verkopen is?

Jaren is het jouw trouwe vervoer geweest en nu wordt het tijd dat jij jouw Renault verkopen gaat. Hij is niet meer nodig of aan vervanging toe.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Misschien vervang jij jouw oude Renault wel weer voor een nieuwe of kies jij voor de elektrische Renault ZOE. Wel zo verantwoord.

Waarom jij jouw Renault verkopen gaat is aan jou. Waar jij jouw Renault verkopen gaat dat laten wij jou ook zelf bepalen. Het verkopen van een auto begint bij het vaststellen van de waarde. Hiermee kunnen wij je helpen bij wijkopenautos.nl. Maak snel een afspraak voor gratis taxatie en bekijk de verkoopopties voor jouw Renault. De auto verkoop wordt op deze manier zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wacht niet langer! Jouw Renault verkopen kan ook nu!

renault verkopen

Renault een Frans automerk waarvan de auto eerder was gemaakt dan het merk zelf. Het begon allemaal met de Voiturette. Dit was de auto die Louis Renault in 1898 had gemaakt door zijn De Dion-Bouton driewieler om te bouwen. Tijdens een weddenschap reed een advocaat met deze wagen de Montmartre op. Met een stijgingspercentage van 13% was dat een hele klus, maar de auto haalde het. Onder de indruk van de kracht van deze wagen bestelde de advocaat er direct een evenals nog meer mensen. In 1899 richten de drie Renault broers Renault Frères op. Het begin van Renault hoe wij het nu kennen.

Alle verkopen sinds 1983 opgeteld tot nu, dan staat Renault op nummer 5 als automerk met de meeste verkopen in Nederland. Het merk doet het nu nog beter. Met 40.729 geregistreerde Renaults in 2017, neemt het automerk de tweede plek in!

Renault wordt goed verkocht. Renault Clio is zelfs dé meest verkocht auto in Nederland (2017) en dit jaar staat het op nummer 2. Alleen komt Renault met andere Franse automerken wel slecht uit de bus als het gaat om betrouwbare auto’s. Franse automerken staan er namelijk om bekend om meer problemen te hebben dan andere automerken.

Maar nu is het moment daar dat jij jouw Renault verkopen wilt. Welke reden dat dan ook is, je moet nu op zoek naar dé beste manier om jouw Renault te verkopen!

2018 t/m oktober

 • Verkoopcijfers Nederland: 35.209
 • Marktaandeel Nederland: 8,97%
 • Verkoopcijfers Europa: 984.667

2017

 • Verkoopcijfers Nederland: 40.694
 • Marktaandeel Nederland: 9,72%
 • Verkoopcijfers Europa: 1.131.402

2016

 • Verkoopcijfers Nederland: 35.032
 • Marktaandeel Nederland: 9,09%
 • Verkoopcijfers Europa: 1.011.311

2. Renault verkopen? Laten we kijken naar de populairste modellen van 2018

Jouw Renault verkopen moet in principe geen probleem zijn, aangezien het merk veel wordt verkocht in Nederland. Hieronder laten wij jou de Top 5 meest verkochte Renault modellen zien in 2018 (tot en met oktober).

Renault Clio

 • 12.463

Renault Captur

 • 7.179

Renault Megane

 • 6.227

Renault Twingo

 • 4.195

Renault Kadjar

 • 2.208

Renault Clio

Een Renault Clio verkopen? Dat het een populair model is, dat is wel duidelijk: De Renault Clio is de meest verkochte auto in 2017! Er is geen gebrek aan ruimte in deze stadsauto, hij heeft een bagageruimte van wel 300 l. Daarnaast zit de Renault Clio vol met functies die het rijden aangenamer en leuker maken. We weten allemaal hoe moeilijk het is om in de stad een plekje te vinden waar jouw auto perfect in past, daarom heeft de Renault Clio Easy Park Assist.

Renault Captur

SUV’s zijn populairder dan ooit. De Captur is een kleine SUV en tot oktober 2018 mag de Renault Captur zich de best verkochte SUV noemen met 7.179 verkopen! Deze SUV zit vol ruimte, zo is de achterbank met drie zitplaatsen flexibel te verschuiven en neer te klappen. Creëer meer ruimte als jij dat nodig hebt. Rondrijden door de stad en inparkeren wordt je gemakkelijk gemaakt met de Easy Park Assist en vele parkeersensoren.

Renault Megane

De Renault Megane is uitgerust met Multi-Sense technologie. Hiermee kun je kiezen uit 5 verschillende rijstijlen. Rij precies op de manier die jij fijn vind! Ook heeft de Renault een hoop functies die de veiligheid vergroten. De Active Emergency Braking berekent de afstand tot de auto die voor je rijdt. Bij risico op aanrijding kan de auto zelfstandig afremmen. En met de Adaptive Cruise Control zorgt Renault dat je altijd de perfecte afstand hebt tussen jou en de voorligger.

Renault Twingo

De Twingo is een kleine stadsauto die we al jaren over de weg zien zoeven. Ideaal vanwege de hoge zit, waardoor je goed zicht hebt op de weg, en de 5 deuren, waardoor je gemakkelijk instapt op welke stoel. En dankzij het handige STOP & START is het verbruik van jouw Renault aanzienlijk minder!

Renault Kadjar

De Renault Kadjar, nog een krachtige SUV van Renault. Dit model is wat groter dan de Captur en heeft een volledige uitrusting die je kunt aanpassen op jouw wensen. Breng jouw familie en vrienden overal op een veilige en comfortabele manier. Door Easy Park Assist manoeuvreer jij je in elk plekje en krijg je een snelheidswaarschuwing als je te hard gaat. De auto verzameld namelijk alle informatie op de borden. Daarnaast rijdt jij veilig rond door de Full LED Pure Vision-koplampen. Handig, want deze koplampen wisselen automatisch tussen grootlicht en dimlicht.

Gratis online taxatie

3. Op welke manier ga jij jouw Renault verkopen?

Renault ligt prima in de markt. Het is een van de best verkopende merken in Nederland. Ongetwijfeld omdat het betaalbare auto’s produceert en veel modellen heeft die zeer geschikt zijn voor in de stad. Ook op elektrisch gebied doet Renault het goed met de Renault ZOE. Spendeer wat aandacht aan de verkoop van jouw Renault en kijk wat de beste manier van verkopen is voor jou!

Je kunt jouw Renault verkopen op verschillende manieren. Zo kan je de verkoop particulier regelen en kun je op zoek naar de perfecte website om jouw Renault te adverteren. Het enige probleem: ruim 7.500 nieuwe occasions die online aangeboden worden. Hoe zorg jij dat jouw Renault opvalt tussen al deze andere auto’s? Dan kun jij ook jouw Renault verkopen of inruilen bij een autodealer. Deze manier bespaard je een hoop tijd en je hebt de garantie dat je van jouw auto af bent, maar voor welke prijs? Een autodealer is gericht op het maken van winst en zit niet te wachten op elk model. Het bod dat je krijgt op jouw Renault zal niet de werkelijk waarde zijn.

De beste oplossing is natuurlijk: Zo min mogelijk inspanning en een eerlijke prijs. De prijs krijgen die jouw Renault waard is en niet minder. Het maakt niet uit of jij jouw Renault Twingo verkopen wilt of jouw Renault Megane verkopen wilt. Een verkoop begin je altijd met het uitzoeken van de waarde van jouw wagen. De autowaarde is belangrijk omdat je hiermee een richtlijn hebt voor wat een eerlijk bedrag is voor jouw auto. Door de kenteken check op wijkopenautos.nl in te vullen krijg je een indruk van de waarde. Echter houdt deze uitkomst geen rekening met de huidige staat van jouw auto.

Maak via de kenteken check een gratis en vrijblijvende afspraak bij wijkopenautos.nl. In de vestiging zullen wij jouw auto in 30 minuten taxeren, de waarde die hieruit komt is de werkelijke waarde waarvoor jij jouw Renault verkopen kunt. Tijd is geld en hoe langer je wacht des te meer jouw Renault afschrijft.

4. Zonder problemen jouw Renault verkopen bij wijkopenautos.nl

Na de gratis taxatie in onze vestiging weet jij wat je kunt verwachten als je jouw Renault verkopen gaat. Tevens vertellen wij jou tijdens deze taxatie wat de mogelijkheden zijn voor jouw Renault. Als het interessant is kun jij jouw Renault binnen 24 uur verkopen aan ons. Wel zo makkelijk!

De voordelen van je Renault verkopen aan wijkopenautos.nl? Mogelijkheid tot verkoop binnen 24 uur, afmelding en vrijwaring worden geregeld door wijkopenautos.nl en het geld wordt veilig en direct overgemaakt naar uw bank. Maak snel een afspraak en bekijk de opties als jij jouw Renault verkopen wilt.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima service, professioneel en zee schappelijke prijs
M. v. | Rotterdam | BMW 4er 2020 30.04.2022
Snel, vakkundig en goede prijs!
JP G. | Amersfoort | Opel Astra 2006 17.11.2017
Fijne service. Hartelijk ontvangen, vriendelijk en goede prijs ontvangen voor de auto
Christel v. | Rotterdam | Suzuki Swift 2006 20.07.2017