Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Het auto taxeren

Het auto verkopen kan niet zonder het auto taxeren, want hoe weet je anders wat je wagen waard is? Het liefst laat je de wagen online taxeren, maar zonder foto's van de wagen of een proefrit krijg je nooit een exacte waarde. Daarom is het beter om de auto te laten inspecteren door professionals. Zij weten precies waar ze op moeten letten en maken zo een taxatierapport op. Het taxeren moet gedaan worden door betrouwbare professionals zodat je een eerlijke taxatiewaarde auto krijgt.

Het taxeren bij Wijkopenautos.nl

De experts bij Wijkopenautos.nl zijn gekwalificeerde, RDW erkend, en betrouwbaar. De professionele taxateurs zijn 6 dagen beschikbaar om jouw auto gratis te taxeren. De taxatie duurt slechts een half uur en is geheel vrijblijvend. Vul eerst onze online taxatie tool in met je kenteken en je ontvangt een indicatie van de verkoopprijs. Hierin is niet de staat van de wagen opgenomen, maak daarom direct een afspraak bij jou in de buurt en laat je auto gratis taxeren door onze experts. Zij geven jou de marktwaarde en baseren hierop ook ons bod. Verkoop direct en wij regelen de rest!

Onder onze autotaxatie service valt:

Gratis auto taxeren
RDW-erkende taxateurs
Online taxatie tool
Auto taxatie binnen 30 minuten
Uitstekende taxatie service

Hoe onze klanten onze auto taxatie service beoordelen

"Netjes ontvangen en prima behandeling echt heel goed geholpen goede auto taxatie service."
28-12-2016 door Henk H. uit Alkmaar

Zeer vriendelijk ontvangen. Zeer goede uitleg over de procedure van waardebepaling. Gelijk vrijwaring ontvangen. Geld stond 2 dagen later op onze rekening."
02-02-2017 door Salvatore C. uit Zwolle
Gratis auto taxateren!
Gratis auto taxateren!
Professionele auto taxatie!
Professionele auto taxatie!
Binnen 24 uur auto taxeren!
Binnen 24 uur auto taxeren!
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
21-01-2016 door Fred van Z. uit Alphen aan den Rijn

Vrijdag mijn auto laten taxeren. Zeer correcte behandeling. De geboden prijs viel mij erg mee en ik heb mijn auto gelijk verkocht. Geld snel binnen. Kortom ik ben een tevreden klant.

30-03-2016 door Rob van der S. uit Zwolle

Vakmensen die rustig het voertuig bekijken en taxeren en geen gekke praat. Heb er meteen mijn wagen verkocht na een goede behandeling.

Ons auto taxatie proces begint online

Hoe werkt het taxeren bij Wijkopenautos.nl? De eerste stap in het taxatie proces is het invullen van onze online taxatie tool. Met behulp van je kenteken, kilometerstand en het model berekent de online taxatie tool binnen 30 seconden de taxatiewaarde. De online taxatie waarde, niet de exacte waarde. Je ontvangt deze prijsindicatie ook per e-mail. De auto taxatie tool is geheel gratis, net zoals het auto taxeren in onze vestigingen. Maak daarom direct een afspraak via de tool bij een vestiging in de buurt. Wijkopenautos.nl zit met 25 vestigingen verspreid over heel Nederland, dus je hoeft gelukkig niet ver te rijden.

Taxatie op locatie

Na het invullen van de online taxatie tool is de tweede stap in het auto taxeren de taxatie op locatie. De auto taxatie duurt niet langer dan een half uur. Dit betekent niet dat de taxatie niet grondig gedaan wordt. Onze taxateurs checken de auto van top tot teen! Waar letten we op bij het taxeren? Ten eerste kijken we naar het exterieur. Zitten en krassen of deuken? Is er lakschade of andere uiterlijke schade aanwezig? De autotaxateur checkt vervolgens het interieur en maakt een proefrit om de checken hoe de motor loopt. Is de wagen goed onderhouden en is de eigenaar er zuinig op geweest? Heeft het voertuig extra accessoires? Tijdens het taxeren checken de professionals ook de kilometerstand, het merk en het type voertuig. Deze factoren worden allemaal mee genomen tijdens het taxeren en op basis van deze bevindingen doen we een vrijblijvend bod op het voertuig.


Waarom laten taxeren door Wijkopenautos.nl?

Met zoveel keuze aan autodealers en taxateurs, waarom zou jij je wagen bij Wijkopenautos.nl laten taxeren? Simpel. De taxateurs bij Wijkopenautos.nl zijn experts op het gebied van auto taxeren. Wij hebben al meer dan 700.000 auto's gekocht, wat betekent dat onze experts nog meer auto's hebben getaxeerd. Zo hebben onze RDW-erkende taxateurs een uniek inzicht in de occasions markt. Wij bieden onze online taxatie én taxatie op locatie geheel gratis aan en het is vrijblijvend. Bevalt de waarde niet, dan zit je nergens aan vast na het taxeren. Mocht je wel geïnteresseerd zijn na de auto taxatie kun je direct je auto verkopen! Binnen 24 uur kun je een afspraak maken via de online taxatie tool en vervolgens overgaan tot de verkoop. Simpel en snel bij Wijkopenautos.nl. Daar boven op nemen wij jou al het papierwerk ook uit handen. Gratis.

Wijkopenautos.nl
Online taxatie tool ✔ 
Gratis professionele taxatie ✔ 
Elke auto welkom voor taxatie ✔ 
Auto taxeren binnen 30 min. ✔ 
Vrijblijvend bod ✔ 
Tip: wacht niet te lang met de verkoop en verkoop je wagen voordat er een nieuw model op de markt komt.

Heb je een tijdloze wagen, die niet trendgevoelig is, dan zal het bod bij het auto taxeren hoger uitvallen. Is er net een nieuw type van hetzelfde merk op de markt, dan valt de taxatieprijs lager uit. Wijkopenautos.nl houdt dus altijd rekening met wat er zich op de automarkt afspeelt. Met al meer dan 700.000 verkochte auto's hebben wij een goed inzicht op de huidige marktprijzen. Deze kennis gebruiken we bij het maken van een eerlijk en marktconform bod na de auto taxatie. Ga je na de gratis taxatie in op ons bod, dan laat je het voertuig direct bij ons achter. Zo makkelijk en snel kan het verkopen gaan! Verlies geen kostbare tijd aan het regelen van de administratie, want net zoals het auto taxeren, maken wij ook al het papierwerk gratis in orde.


Ons taxatie proces samengevat

Stap 1: Online taxatie auto

Gratis online taxatie tool
Vul de jouw kenteken in
Binnen 30 seconden taxatie
Ontvang online de dagwaarde

Stap 2: Auto taxatie op locatie

Gratis taxatie door professionals
Kom langs bij onze vestiging
Auto taxatie binnen 30 minuten
Ontvang vrijblijvend bod

Taxatierapport auto voor de verzekering

Het taxeren van een voertuig helpt niet alleen met het vaststellen van een verkoopprijs, het is ook noodzakelijk bij het verzekeren van de wagen. Zeker als je de wagen getuned hebt, wat inhoudt dat je extra accessoires aan de wagen hebt toegevoegd. Stel je hebt een ongeluk met de wagen, dan keert de verzekering alleen de dagwaarde uit en betalen ze niet voor de extra's. Tenzij je een taxatierapport auto hebt laten opstellen. Een taxatierapport komt ook van pas bij opgelopen schade. De taxateurs houden rekening met de huidige waarde en de investeringen die je hebt gedaan.

Kosten taxatierapport

De kosten auto taxeren verschilt per dealer. Ook hoe de taxatie wordt uitgevoerd verschilt per autodealer. Laat daarom verschillende partijen een taxatierapport auto opstellen. Bewaar de bonnen van gemaakte aankopen zodat je die kan laten zien bij de afspraak en zodat het kan worden meegenomen in het taxatierapport auto. Benieuwd wat je wagen op dit moment waard is? Vul onze online tool in met je kenteken of breng je wagen dan direct langs bij Wijkopenautos.nl. Onze professionals staan 6 dagen per week voor je klaar om je wagen gratis te taxeren. Binnen slechts 30 minuten doen wij een grondige taxatie en kunnen de experts je een accuraat beeld geven van de waarde auto.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: