Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Je auto inruilen voor geld via wijkopenautos.nl

Wanneer de tijd rijp is om je auto van de hand te doen, kun je voor de optie inruilen kiezen: je ruilt dan je oude auto in en je rijdt met je nieuwe auto bij de dealer de deur uit. Waar zo’n overschrijving normaal gesproken heel wat voeten in de aarde heeft, neemt de dealer het belangrijkste deel van de administratie over. Bovendien wordt de waarde van de ene auto direct met de waarde van de andere verrekend. Je hebt dus nauwelijks omkijken naar het proces. Maar wat nu als je toch een gemakkelijke afhandeling wenst, maar liever je auto wilt inruilen voor geld? Dan heeft wijkopenautos.nl de oplossing!

Wij kopen iedere auto ongeacht de staat waarin deze verkeert met het gemak van inruilen. Zo regelen wij de afmelding en de vrijwaring, helemaal gratis.

Wil je weten hoeveel jij voor je huidige auto kunt krijgen? Volg dan het volgende stappenplan.

 1. Doe een gratis taxatie met onze online taxatietool
 2. Maak een afspraak in de buurt, je kunt ook in het weekend terecht
 3. Ga akkoord met het bod als dit je aanspreekt en profiteer van een veilige verkoop
Je auto inruilen voor geld: wij maken het mogelijk in 3 stappen. Je kunt binnen 48 uur weten welk bedrag wij voor jouw auto kunnen bieden!

Onder onze service valt:

Alerte taxateurs
Kostenloze afmelding
RDW-erkend
Snelle en veilige uitbetaling
Snelle waardebepaling

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De expert in de garage was uiterst vriendelijk en het bod was goed. Wijkopenautos.nl is een absolute aanrader! (Erwin Z.)

Ik vond jullie service super! Het maken van een afspraak ging erg gemakkelijk, de taxatie was erg goed en het bod was ook naar verwachting. Ik wil jullie in ieder geval zeker aanraden aan andere autobezitters die hun auto willen verkopen. (Corry G.)
Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Alfa Romeo 156, BJ 2004
Alfa Romeo 156, BJ 2004
Fiat Panda, BJ 2008
Fiat Panda, BJ 2008
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
10-02-16 door Shanice H. uit Groesbeek

Vlak voordat mijn auto opnieuw naar de keuring moest maar even gekeken wat ik er eigenlijk nog voor terug kreeg. Dat was genoeg om de keuring over te slaan en hem meteen te verkopen!

24-10-15 door Rudy S. uit Roelofarendsveen

Ben helemaal blij met deze mensen! Mijn auto inruilen voor geld bleek helemaal niet zo moeilijk te zijn. Ik heb ook geen auto meer nodig dus dit is gewoon winst!

Wanneer auto inruilen?

Wanneer je je auto inruilt is voor iedereen anders. Dit kan soms aan het jaargetijde liggen. Denk bijvoorbeeld aan seizoenen, na een nieuwe keuring, onderhoud of wellicht op een mooie zonnige dag! Vaak gaat het verkopen van een auto gepaard met onderhoud dat eraan zit te komen. Dit geldt ook wanneer je je auto inruilt. De autohandelaar waar je je auto laat inruilen kijkt vaak met enige argwaan naar iedere auto die er binnen komt, hij weet namelijk niet wat er wel of niet mis mee is. Gezien zijn ervaring als handelaar weet hij daarentegen wel wat voor onderhoud hij per auto kan verwachten. Dit neemt hij dan ook altijd mee in zijn berekeningen voor in de inruilprijs. Hou hier dus rekening mee wanneer je je auto inruilt voor een andere.

Een gratis waardebepaling

Voordat je besluit je auto in te ruilen, wil je natuurlijk eerst een antwoord op de vraag: wat krijg ik voor mijn auto terug? Op wijkopenautos.nl is deze vraag zo beantwoord. Vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in onze taxatietool in, wacht slechts enkele seconden en voilà: de dagwaarde van je auto staat op je scherm én in je mailbox. Het bedrag vertegenwoordigt de waarde van je auto op de automarkt op dit moment. Het gaat echter om een indicatie op basis van een paar basisgegevens. Wil je precies weten hoeveel je auto waard is? Dan is er meer nodig. Je auto heeft namelijk gebruikerssporen die invloed hebben op de waarde. Dit moet worden beoordeeld door een professional. Dat kan gratis en zonder verplichtingen tot verkoop bij wijkopenautos.nl.

Voordat je je auto naar onze vestiging brengt voor een locatie, raden wij aan de binnenkant en buitenkant van je auto schoon te maken. Naast dat je auto er mooier uitziet voor de taxateur, heeft het ook een praktische reden. Mocht je akkoord willen gaan met het bod en je direct je auto willen verkopen, dan is het niet handig als je nog allerlei persoonlijke spullen in de auto hebt liggen.

Hoeveel je auto kan opbrengen, dat kan een RDW-erkende taxateur als geen ander bepalen. Wijkopenautos.nl heeft zulke experts in dienst, die zes dagen in de week voor je klaar staan om je auto gratis en vakkundig te taxeren. Maak een vrijblijvende afspraak en hoor voor welk bedrag jij je auto kunt inruilen voor geld

Omdat jij eerst een online dagwaardebepaling hebt uitgevoerd, weten wij precies om wat voor auto het gaat. Bij aankomst in één van onze vestigingen kunnen onze taxateurs dus direct met de taxatie beginnen. Deze duurt ongeveer een half uur en bestaat naast een volledige inspectie ook uit een proefrit. Wanneer de rit is voltooid, wordt de balans opgemaakt en hoor je de taxatiewaarde. Deze waarde is ook direct ons eindbod.

Meer dan eens worden auto’s niet voor de juiste prijs verkocht, bijvoorbeeld omdat de kopende en verkopende partij te weinig verstand van auto’s heeft. Zo wordt een auto vaak te duur te koop aangeboden, terwijl er van alles aan schort. Het is moeilijk om hier achter te komen, wanneer je geen expert bent. Een schone auto maakt een goede indruk maar het is uiteindelijk de binnenkant die telt. Omdat wij bij iedere auto verkoop de auto eerst grondig inspecteren, weten we altijd een prijs te bieden die bij het voertuig past. Bovendien is ons bod gegarandeerd: je kunt je auto te allen tijde aan ons verkopen.

Het inruilen van je auto voor geld gaat bij wijkopenautos.nl gemakkelijk en snel. Nadat je ons bod hebt geaccepteerd regelen wij de verkoop, de afmelding en de vrijwaring van je auto. De koopsom maken we dezelfde dag over, zodat het bedrag veilig na twee werkdagen op je rekening staat.

Dus denk je erover om je auto in te ruilen voor een dealer? Bedenk dan dat je je auto ook voor geld kunt inruilen bij wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: