Auto inruilen voor geld? Dat kan!

Je auto inruilen voor geld? Dat levert een stuk meer op dan je auto inruilen voor een ander voertuig. Waarom?

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Veel mensen kiezen ervoor om de auto in te ruilen voor een andere auto. Echter krijg je dan vaak minder waarde dan je auto nog daadwerkelijk waard is. Een betere optie is om direct de waarde van je auto in geld te ontvangen.

wijkopenautos.nl helpt hierbij. Bij ons ruil jij je auto in voor geld in 3 stappen.

Doe een gratis taxatie via de taxatietool, maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt en ga tot slot akkoord met het bod dat wij op jouw auto doen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wanneer auto inruilen?

Auto inruilen voor geld

Wanneer je je auto inruilt is voor iedereen anders. Dit kan soms aan het jaargetijde liggen. Denk bijvoorbeeld aan seizoenen, na een nieuwe keuring, onderhoud of wellicht op een mooie zonnige dag!

Vaak gaat het verkopen van een auto gepaard met onderhoud dat eraan zit te komen. Dit geldt ook wanneer je je auto inruilt.

De autohandelaar waar je je auto laat inruilen kijkt vaak met enige argwaan naar iedere auto die er binnen komt, hij weet namelijk niet wat er wel of niet mis mee is.

Gezien zijn ervaring als handelaar weet hij daarentegen wel wat voor onderhoud hij per auto kan verwachten. Dit neemt hij dan ook altijd mee in zijn berekeningen voor in de inruilprijs. Hou hier dus rekening mee wanneer je je auto inruilt voor een andere.

2. Een gratis waardebepaling

Voordat je besluit je auto in te ruilen, wil je natuurlijk eerst een antwoord op de vraag: wat krijg ik voor mijn auto terug? Op wijkopenautos.nl is deze vraag zo beantwoord:

  • Kenteken of auto gegevens invullen in onze kentekencheck
  • Indicatie van de dagwaarde ontvangen en direct een afspraak maken voor individuele taxatie
  • Na een half uur durende taxatie krijg jij te horen wat je wagen waard is
  • Verkoop hem direct voor ons bod!

Vul je kenteken, de kilometerstand van je auto en je e-mailadres in onze taxatietool in, wacht slechts enkele seconden en voilà: de dagwaarde van je auto staat op je scherm én in je mailbox. Het bedrag vertegenwoordigt de waarde van je auto op de automarkt op dit moment.

Het gaat echter om een indicatie op basis van een paar basisgegevens. Wil je precies weten hoeveel je auto waard is? Dan is er meer nodig.

Je auto heeft namelijk gebruikerssporen die invloed hebben op de waarde. Dit moet worden beoordeeld door een professional. Dat kan gratis en zonder verplichtingen tot verkoop bij wijkopenautos.nl.

Hou er rekening mee dat de waarde uit de kentekencheck slechts een indicatie is van wat wij voor je auto geven.

Taxatie op locatie bij wijkopenautos.nl

Voordat je je auto naar onze vestiging brengt voor een taxatie, raden wij aan de binnenkant en buitenkant van je auto schoon te maken. Naast dat je auto er mooier uitziet voor de taxateur, heeft het ook een praktische reden.

Mocht je akkoord willen gaan met het bod en je direct je auto willen verkopen, dan is het niet handig als je nog allerlei persoonlijke spullen in de auto hebt liggen.

Hoeveel je auto kan opbrengen, dat kan een RDW-erkende taxateur als geen ander bepalen. wijkopenautos.nl heeft zulke experts in dienst, die zes dagen in de week voor je klaar staan om je auto gratis en vakkundig te taxeren.

Maak een vrijblijvende afspraak en hoor voor welk bedrag jij je auto kunt inruilen voor geld

Omdat jij eerst een online dagwaardebepaling hebt uitgevoerd, weten wij precies om wat voor auto het gaat. Bij aankomst in één van onze vestigingen kunnen onze taxateurs dus direct met de taxatie beginnen.

Deze duurt ongeveer een half uur en bestaat naast een volledige inspectie ook uit een proefrit. Wanneer de rit is voltooid, wordt de balans opgemaakt en hoor je de taxatiewaarde. Deze waarde is ook direct ons eindbod.

Gratis online taxatie

Auto verkopen bij wijkopenautos.nl

Meer dan eens worden auto’s niet voor de juiste prijs verkocht, bijvoorbeeld omdat de kopende en verkopende partij te weinig verstand van auto’s heeft. Zo wordt een auto vaak te duur te koop aangeboden, terwijl er van alles aan schort.

Het is moeilijk om hier achter te komen, wanneer je geen expert bent. Een schone auto maakt een goede indruk maar het is uiteindelijk de binnenkant die telt.

Omdat wij bij iedere auto verkoop de auto eerst grondig inspecteren, weten we altijd een prijs te bieden die bij het voertuig past. Bovendien is ons bod gegarandeerd: je kunt je auto te allen tijde aan ons verkopen.

Je auto inruilen voor geld, zonder gedoe!

  • De taxatie op locatie duurt slechts 30 minuten
  • Als je akkoord gaat met ons bod kun je de auto direct achterlaten
  • Ons bod is geheel vrijblijvend, verkoop jij je auto liever niet of wil je nog nadenken, dan is dat goed!
  • Geen gedoe met papierwerk achteraf, dat nemen wij voor onze rekening
  • Het geld? Dat maken wij direct over. Na 2 dagen staat dit zeker op je rekening

Het inruilen van je auto voor geld gaat bij wijkopenautos.nl gemakkelijk en snel. Nadat je ons bod hebt geaccepteerd regelen wij de verkoop, de afmelding en de vrijwaring van je auto.

De koopsom maken we dezelfde dag over, zodat het bedrag veilig na twee werkdagen op je rekening staat.

Dus denk je erover om je auto in te ruilen voor een dealer? Bedenk dan dat je je auto ook voor geld kunt inruilen bij wijkopenautos.nl!