Je auto snel verkopen? Hier kan het binnen 24 uur!

Vul jouw kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

km
Snel je auto verkopen met wijkopenautos.nl

Een occasion staat doorgaans 6 weken te koop. Met wijkopenautos.nl gaat dat veel sneller. Vraag jouw prijs aan en verkoop al binnen 24 uur.

 • Doe de gratis online waardebepaling
 • Ontvang een vrijblijvende prijs
 • Kies een vestiging en verkoop

Voordelen van direct je auto verkopen met wijkopenautos.nl

 • Je doet de waardebepaling eenvoudig online
 • Je ontvangt een vrijblijvend bod
 • Het bod is 4 dagen geldig
 • Jij bepaalt of je wilt verkopen
 • Lever in bij een vestiging in de buurt
 • Wij regelen al het papierwerk inclusief vrijwaring

Waar kan ik mijn auto snel verkopen?

man doet de online waardebepaling

Snel geld nodig? Of al een nieuwe auto op het oog? Dan is zo snel mogelijk je auto verkopen fijn. Maar niet via elk platform gaat het zo snel.

wijkopenautos.nl is een platform dat streeft naar snel je auto verkopen voor een eerlijke prijs. Zo kan het hele proces van waardebepaling online tot verkopen in de vestiging al binnen 24 uur geregeld zijn!

Het vrijblijvende bod van wijkopenautos.nl

Je wil snel je auto verkopen, maar ook een eerlijk bod hebben. Dat regelen wij voor je bij wijkopenautos.nl. Hoe zorgen wij voor het beste bod?

In tegenstelling tot particuliere verkoop of verkopen aan de dealer heeft wijkopenautos.nl geen last van lokaal vraag en aanbod en lokale prijsschommelingen. Dat komt door ons Europese dealernetwerk.

Bij het vaststellen van de waarde van jouw auto kijken wij naar waar jouw auto het meest opbrengt en daarop passen wij ons bod aan. Zo krijg je het beste bod én kun je direct je auto verkopen!

Bij wijkopenautos.nl kijken we niet naar wat jouw auto lokaal oplevert. Door ons Europese netwerk van autohandelaren kunnen wij jouw auto internationaal verkopen daar waar hij het meest oplevert.

Auto snel verkopen in 3 stappen

man voert autogegevens in

1. Voer je gegevens in

Voer de gegevens en verdere details over je auto in

man ontvangt verkoopprijs

2. Ontvang vrijblijvend bod

Ontvang een direct bod op basis van jouw doorgegeven informatie

man levert auto in bij wijkopenautos.nl vestiging

3. Maak een inleverafspraak

Maak een inleverafspraak bij een vestiging een verkoop al binnen 24 uur

Nadeel van andere verkoopmethoden

Je auto snel verkopen kan niet overal. Wij zetten de voor- en nadelen per methoden voor je op een rij.

Je auto particulier verkopen

Je auto particulier verkopen via internet is een populaire methode, alleen weten niet veel mensen dat een auto gemiddeld 6 weken te koop staat. Daarnaast krijg je vaak te maken met een hoop gedoe bij particulier verkopen.

Allereerst maak je een advertentie, die vaak geld kost. Daarna is het wachten, moet je afspraken regelen met potentiële kopers en moet je onderhandelen over de prijs. Ben je er dan al? Nee, want je krijgt te maken met een betaling van een groot bedrag en bovendien komt fraude vaak voor. Daarnaast heb je bij de particuliere verkoop geen garantie op een goede prijs.

Nadelen particuliere verkoop

 • wachttijd op reacties
 • Afspraak maken
 • Proefrit
 • Prijsonderhandelingen
 • Auto overschrijven postkantoor

Je auto verkopen aan de dealer

Verkopen of inruilen bij een dealer gaat vaak sneller dan particuliere verkoop en je hebt meer zekerheid. Maar ook aan de verkoop bij een dealer kleven nadelen.

Niet elke dealer zit op elk merk te wachten. Zo koopt een Volkswagen dealer liever geen occasion van Peugeot. Om deze reden biedt een dealer vaak niet veel. Hij moet winst maken en daarbij heeft hij te maken met het lokale vraag en aanbod.

Snel je auto verkopen bij een dealer is mogelijk, mits je een dealer vindt die echt interesse heeft in jouw merk.

Nadelen dealer verkoop

 • De juiste autobedrijven vinden
 • Keuzes opstellen
 • Proefritten organiseren
 • Inruilwaarde onderhandelingen
 • Afleverbeurt en keuring nieuwe auto

Klantervaringen

Snelle beoordeling en afhandeling zonder poespas. Tuurlijk zou je particulier kunnen verkopen, maar daar heb ik bewust niet voor gekozen.

Snel en fijn geholpen, ook de afhandeling en beoordelen van de auto wordt vakkundig opgepakt met een goed eindoordeel. Top

Veelgestelde vragen over auto verkopen

V : Hoe verkoop ik mijn auto binnen 24 uur?

A : Je hebt een paar opties. Zo kun je particulier verkopen via advertentiesites, maar de kans dat je binnen een dag verkoopt is erg laag vanwege bezichtigingen en testritten. Je auto inruilen is in principe een snelle optie als je al een terugkoopauto hebt uitgekozen. Helaas krijg je niet altijd waar voor je auto. Bij wijkopenautos.nl wordt altijd eerst de waarde berekend zodat je verzekerd bent van een juiste prijs. Je hoeft geen auto terug te kopen en we hebben direct interesse. Zo kan je auto bij ons al binnen 24 uur zijn verkocht.

V : Hoe wordt de waarde van mijn auto berekend?

A :De waarde van je auto wordt bepaald aan de hand van de dagwaarde en de staat van je voertuig. De dagwaarde is de waarde van je auto in perfecte staat en zonder gereden kilometers. De staat van je auto bepaald vervolgens wat de daadwerkelijke waarde is. Vraag nu gratis en vrijblijvend een gegarandeerde prijs aan en ontdek wat jouw auto waard is.

V : Welke papieren heb ik nodig bij de verkoop van mijn auto?

A : Om je auto te verkopen heb je het kentekenbewijs (of kentekencard) met de tenaamstellingscode van het voertuig nodig. Bij particuliere verkoop dien je de koper het Overschrijvingsbewijs of Tenaamstellingsbewijs, en het kentekenbewijs met de tenaamstellingscode te overhandigen. De koper moet op zijn beurt jou voorzien van het vrijwaringsbewijs. Bij wijkopenautos.nl hoef je je hier geen zorgen over te maken: wij regelen de vrijwaring en de tenaamstelling.Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve tips van experts over alles rondom auto's

Met de aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy .