Je bedrijfsauto verkopen - binnen 24 uur

Je bedrijfsauto verkopen voor een eerlijke prijs? Bij wijkopenautos.nl kan dat 100% kosteloos en binnen 24 uur.

Als ondernemer een bedrijfswagen verkopen kan een tijdrovend proces zijn. Iets waar je liever geen tijd aan verspilt. Verkoop daarom je bedrijfsauto direct bij wijkopenautos.nl.

Wij nemen bij elke autoverkoop de zorgen uit handen en regelen de verkoop van A tot B.

Wil je weten wat wij geven voor jouw bedrijfsauto? Maak een kosteloze afspraak voor vrijblijvende taxatie via onze kentekencheck. Zonder gedoe direct verkopen!

wijkopenautos.nl is jouw partner als het gaat om het verkopen van je auto. Je kunt bij ons met elke auto terecht voor taxatie.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Bedrijfswagen verkopen aan wijkopenautos.nl

bedrijfswagens

Een bedrijfswagen verkopen is vaak een tijdrovend proces. Bij wijkopenautos.nl doen wij het helemaal anders. Wij helpen je verkopen binnen 24 uur én dat voor en eerlijk bod op basis van de huidige waarde. Hoe doen wij dat? Door professionele taxatie.

In 6 stappen jouw bedrijfsvoertuig verkopen

  1. Vul onze kentekencheck in voor een indicatie van de dagwaarde van je auto
  2. Via deze tool maak jij ook een kosteloze afspraak in een vestiging in jouw buurt
  3. Kom naar de vestiging en neem al je documenten mee
  4. Na 30 minuten durende taxatie brengen wij jou het bod uit
  5. Bedrijfsauto verkopen aan wijkopenautos.nl? Goede keus. Dan nemen wij ook gelijk het papierwerk van je over.
  6. Het geld wordt direct overgemaakt en staat na ongeveer 2 dagen op je rekening

2. Bedrijfsauto verkopen aan particulier

Een bedrijfsauto verkopen gaat niet vanzelf. Wellicht met een briefje op de ramen of in de supermarkt, maar die tijden zijn voorbij. Verkoop je hem zelf via een autoverkoop marktplaats of breng je hem (terug) naar een bedrijfswagen dealer?

Hoe je de bedrijfsauto ook wilt verkopen, wijkopenautos.nl is altijd beschikbaar voor een kosteloze taxatie, bedrijfswagen verkoop advies, of de dagwaarde berekening.

Concurrentie bedrijfsauto verkopers

Vanwege de enorme concurrentie van tweedehands bedrijfsauto's op online auto verkoop sites, concurreren veel bedrijfsauto's met elkaar op prijs. En met meer dan 7500 nieuwe advertenties per dag, is de concurrentie vrij heftig.

Daarnaast heb je ook niet de garantie dat de auto daadwerkelijk verkocht wordt, voor de prijs die jij in gedachte hebt.

wijkopenautos.nl is niet alleen 100% kosteloos maar ook vrijblijvend, je kunt na de taxatie afzien van de koop of ons bod vergelijken met andere dealers.

Bedrijfsauto inruilen

Zoals veel ondernemers weten, is een bedrijfswagen inruilen gemakkelijk, maar niet voordelig. Men levert namelijk flink in op de verkoopprijs. Ook de marge wat betreft onderhandelen zit in de inruilwaarde inbegrepen.

De dealer doet de ondernemer zogezegd een gunst door de bedrijfsauto inkoop te regelen. Deze moet vervolgens weer kosten maken om de auto op te knappen en te voorzien van een beurt en APK, want geen enkele dealer levert een tweedehands bedrijfswagen zonder garantie.

Hoe voordelig het ook klinkt, de prijs van gemak is aan het einde van de streep hoger dan gedacht. Een bedrijfsauto verkopen doe je daarom simpel en snel via wijkopenautos.nl!

Bedrijfsauto verkopen voor de juiste waarde

Bij wijkopenautos.nl weten we alles over de bedrijfsauto inkoop. Met onze jarenlange ervaring begrijpen we de jaarlijkse waardevermindering van deze wagens en kunnen deze bijzonder nauwkeurig inschatten.

Hoe schat wijkopenautos.nl bedrijfswagens op waarde?

  • Jarenlange ervaring
  • Werkt samen met een groot Europees dealernetwerk

Ondernemers die hun bedrijfsauto verkopen via wijkopenautos.nl doen dit door eerst een snelle kenteken check te doen. Zo krijgen zij de bedrijfsauto waarde, en besluiten vervolgens om een afspraak te maken voor een taxatie.

Voor de drukke ondernemers zijn wij ook op zaterdag geopend, je kunt dan ook binnen 24 uur terecht voor de bedrijfswagen taxatie. Tijdens de RDW erkende taxatie wordt de auto volledig gekeurd, van boven tot onder.

Gratis online taxatie

Bus verkopen

Voor veel ondernemers is de bedrijfsauto het hart van de onderneming. Zonder de bus kan men geen kant op. Klanten kunnen niet bezocht worden of werk kan niet verricht worden.

Zeker in het geval van bestelbusjes, voor zowel grote als kleine ondernemingen. Een bestelbus die stil valt of niet meer betrouwbaar is betekent maar één ding: bestelbus verkopen.

Maar, wat is jouw bestelbus eigenlijk waard? Na de aanschaf (nieuw of gebruikt) is het lastig om de waarde ontwikkeling te volgen. De bestelbus afschrijving verloopt anders dan die van een personenwagen.

Betrouwbaarheid is bij de bestelbus verkoop gerelateerd aan de kilometerstand en het onderhoud. Ook het aantal chauffeurs van bestelbusjes telt hierin mee. Een bestelbus verkopen waar verschillende (jonge) koeriers in hebben gereden is daarmee moeilijker dan de bestelbus verkoop van een ZZP'er.

Bedrijfswagen opkopers

Verspreid over heel Nederland vind je verschillende bedrijfswagen opkopers. De waarde van je bedrijfsauto is bij iedere opkoper dan ook volledig anders!

De variërende prijzen maken het voor veel ondernemers onduidelijk wat hun bestelbus of bedrijfsauto waard is.

Daarom doet wijkopenautos.nl het anders. In tegenstelling tot alle opkopers, geeft wijkopenautos.nl dezelfde prijs in iedere vestiging. Dat is niet alleen eerlijker, onze prijzen zijn mede gebaseerd op de verkoop van 1.500.000 andere auto's in Europa.

Zowel personenwagens, bedrijfswagens, bestelbussen. Iedere auto onder 3,5 ton wordt door ons gekocht! Voor de juiste marktwaarde, oftewel de bedrijfsauto verkoopprijs.

Bedrijfswagen inkoop

Het grote aantal advertenties op internet, zowel op auto marktplaatsen, websites en zoekmachines verraadt de populariteit van de bedrijfswagen inkoop vandaag de dag.

Het opkopen bedrijfswagen is lucratief voor veel autohandelaren, vanwege de grote marges in de export. Nederlandse occasions staan internationaal hoog aangeschreven. Onder meer vanwege het goede onderhoud en de mate waarin men zuinig is op de (bedrijfs)auto's in Nederland.

Daarnaast is het restbedrag BPM aftrekbaar bij export via de RDW. Afhankelijk van de afschrijving van een bestelbus kan er na 3 jaar soms nog wel tot 50% van de BPM worden teruggevraagd!

wijkopenautos.nl maakt het proces inzichtelijk, toegankelijk en transparant. Binnen 24 uur is de bedrijfswagen voor een eerlijke verkoopprijs verkocht! Inclusief afmelding en RDW vrijwaringsbewijs, dat voor de administratie ook nog eens per e-mail wordt opgestuurd. Dat is nog eens zaken doen!

3. Bedrijfsauto met grijs kenteken verkopen

Bedrijfswagens

Als je als ondernemer een bestelbus of een bedrijfswagen met een grijs kenteken bezit, heb je belastingvoordeel. Fijn, totdat je jouw bedrijfswagen verkopen wil.

De doorschuifregeling zorgt ervoor dat er niet onnodig BPM over bedrijfsauto’s door ondernemers betaald hoeft te worden. Je moet de Belastingdienst op de hoogte stellen van de verkoop. Veel papierwerk dus.

Als je rijdt met een grijs kenteken betekent het dat je geen BPM hoeft te betalen bij aanschaf. Maar als je de bedrijfsbus verkopen wilt binnen 5 jaar aan een particulier dan moet je alsnog het BPM betalen.

Het verkopen bestelbus aan een particulier of privé lijkt lucratief, maar met het betalen van het BPM ben je niet voordelig uit. Wil je binnen 5 jaar toch echt van je tweedehands bedrijfsauto af, maar wil je niet het BPM betalen?

Een optie is om de wagen te verkopen aan een mede-ondernemer die voldoet aan de BPM vrijstelling voorwaarden. Dit wordt de doorschuifregeling genoemd.

Maak je geen zorgen over papierwerk en de tijd die erin gaat zitten bij wijkopenautos.nl. Wij geven jou een eerlijke prijs voor jouw bedrijfsbus én regelen zonder kosten al de administratie.

Je bent van harte welkom bij ons in de vestiging met jouw bedrijfsauto. Wij streven ernaar vanaf het eerste contact tot de verkoop jouw partner te zijn bij elke autoverkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijke mensen,ik ben prima geholpen. Ik was verbaasd over de prijs die ik kreeg.
J F H A O. | Rotterdam | Kia Carens, 2006 06.03.2018
Uitstekende en correcte afwikkeling. En alles heel snel.
Rob v. | Dordrecht | Porsche 911, 2015 02.11.2017
Snel geregeld, vriendelijk personeel, goede prijs.
Dave V. | Haarlem | Opel Ampera, 2012 27.06.2017