wijkopenautos.nl: de marktplaats voor auto's

Een auto verkopen via een online marktplaats neemt tijd en energie in beslag. wijkopenautos.nl biedt alternatief.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Er komen per dag meer dan 7500 nieuwe advertenties online. Om jouw advertentie te laten opvallen, moet je tijd steken in het nemen van goede foto’s en het schrijven van een opvallende advertentie.

Kies voor in plaats daarvan voor ons. Jouw auto verkocht binnen 24 uur bij wijkopenautos.nl. Maak via onze online taxatietool een afspraak en kom langs bij één van onze vestigingen. Het bod is geheel vrijblijvend en wij regelen al het papierwerk, gratis.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Kosten auto marktplaats of auto verkopen marktplaats gratis?

auto inruilen voor geld

De populariteit van het online auto verkopen marktplaats Nederland is flink toegenomen. Dusdanig dat advertenties op een marktplaats auto al binnen een dag onvindbaar zijn. Hoe gaat jouw auto advertentie opvallen? En ben je bereid om te betalen voor het auto verkopen marktplaats? Weegt de waarde marktplaats auto wel op tegen de advertentieprijs? En wat zijn de kosten van online adverteren auto marktplaats of kan het auto verkopen marktplaats gratis?

De kosten van een online marktplaats

Met 7500 nieuwe advertenties per dag is de concurrentie auto verkopen auto marktplaats Nederland moordend. Het is daarom belangrijk dat je veel aandacht besteed aan jouw advertentie voordat je aan het auto verkopen marktplaats begint. Belangrijk is om zoveel mogelijk details te vermelden, een goede foto te plaatsen en een concurrerende verkoopprijs vaststelt. Maar de doorslaggevende factor is vaak de advertentie plek. Hoe hoger jouw advertentie staat des te meer kopers op de online marktplaats op jouw advertentie bieden. Op een marktplaats auto betaal je voor zichtbaarheid. Maar wat zijn precies de kosten van het auto verkopen marktplaats? De kosten verschillen op basis van een aantal factoren:

  • Zakelijk of particulier
  • Grootte van de advertentie
  • Advertentie rubriek
  • Advertentie plek
  • Hoeveelheid advertenties

Zo betaal je dus minder als particulier voor een advertentie plek dan als autodealer. En wil je dat jouw occasion bovenaan komt te staan, dan betaal je meer voor deze gewilde advertentie plek. De precieze kosten verschillen per online marktplaats auto. Maar houd er dus rekening mee dat auto verkopen marktplaats Nederland niet gratis is.

Auto verkopen marktplaats gratis

Besteed je liever geen tijd aan de occasion advertentie en wil je niet extra kosten maken bij het auto verkopen marktplaats? Verkoop je occasion dan aan onze auto marktplaats gratis! Wij vragen geen extra kosten voor het auto verkopen, zelfs niet voor de volledige taxatie en administratieve afhandeling! Naast dat het adverteren op een verkoop marktplaats Nederland veel werk kost, kost het ook veel tijd voordat je occasion is verkocht. Wij willen het auto verkopen zo snel en gemakkelijk mogelijk voor je maken, vandaar dat je bij al onze 25+ vestigingen gegarandeerd binnen 24 uur terecht kan. Het auto verkopen marktplaats gratis, het kan bij wijkopenautos.nl!

wijkopenautos.nl

  • Gratis auto verkopen
  • Binnen 24 uur verkopen
  • Gratis taxatie
  • Advertentie niet nodig
  • Full-service

Online auto marktplaats

  • Auto verkopen kost geld
  • Gemiddelde verkooptijd van 6 weken
  • Geen taxatie
  • Online adverteren
  • Geen full service

2. De ideale verkoop marktplaats auto Nederland!

Gratis online taxatie

In plaats van je occasion op een online verkoop marktplaats auto’s te zetten, probeer je jouw wagen natuurlijk eerst aan vrienden en familie te verkopen. Dit scheelt je zorgen over hoe je de betaling van de verkoopsom het beste kan laten plaats vinden. Het bepalen van de verkoopprijs is daarentegen wel moeilijk. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun voertuig via een online auto marktplaats Nederland te verkopen. Op zo’n online marktplaats auto’s komen er per dag duizenden nieuwe advertenties bij. Voor zo'n advertentiesite moet je vaak betalen en naast geld moet je ook nog eens tijd besteden aan het vermelden van de details van het voertuig. En vergeet niet een mooie foto te maken. Naast veel tijd gaat er dus ook nog eens geld zitten om je occasion te adverteren. Vervolgens is het afwachten of een van de bezoekers van de marktplaats auto’s contact met je opneemt. Eventueel geïnteresseerden zullen je benaderen met vragen over de wagen en willen een proefrit plannen. En dan komt het aan op het onderhandelen over de prijs. Het verkopen via een advertentiesite kan zo weken duren. Gelukkig biedt wijkopenautos.nl een andere optie aan dan een veilingsite of een online marktplaats Nederland voor je wagen. wijkopenautos.nl is de grootste auto marktplaats Nederland waarbij je niet hoeft te adverteren en jouw occasion nog binnen 24 uur verkocht hebt!

Auto verkopen marktplaats tips

  • Het auto verkopen marktplaats begint met een goede titel bovenaan de advertentie. Kopers zijn in eerste instantie geïnteresseerd in het merk, het model en het bouwjaar. Vermeld deze in de titel van de auto advertentie op de marktplaats auto.
  • Een auto verkopen via een advertentie met goede foto's is het meest succesvol op auto marktplaats Nederland. Een koper wil direct op marktplaats auto's zien hoe het voertuig eruit ziet. De meeste kopers op een online auto advertentie site klikken op de advertenties met duidelijke foto's
  • Het auto verkopen marktplaats gaat makkelijker als je veel details in de auto advertentie vermeldt. Vermeldt eventuele schade, technische accessoires en let op dat je ook de datum van de laatste APK vermeldt.
  • Het auto verkopen marktplaats gaat snel met een concurrerende verkoop prijs. Door de hoeveelheid advertenties op online marktplaats auto websites moet je concurreren met goedkopere auto advertenties. Wil je dat mensen een goed bod doen op je occasion? Stel een waarde op die een aantal euro lager is dan soortgelijke advertenties. Zo zullen er meer kopers bieden op jouw auto advertentie.
Gratis online taxatie

Hoe werkt onze auto marktplaats?

wijkopenautos.nl is met 1.000.000 gekochte auto's in Europa dé auto marktplaats waarbij je zonder het plaatsen van advertenties en ervaring in het auto verkopen, gemakkelijk je occasion kwijt kunt. Hoe werkt het? Ten eerste vul de online taxatie check in op website van wijkopenautos.nl om de dagwaarde van jouw occasion te ontvangen. Zonder relevante advertenties te volgen of vergelijkbare advertenties op te zoeken, weet je zo al de waarde van jouw wagen. Simpelweg in 30 seconden. Ga je daarmee akkoord, klik dan op "afspraak maken" en je kunt binnen 24 uur bij een van onze 25+ vestigingen terecht. Voordat we het uiteindelijke bod doen op het voertuig inspecteren onze experts eerst volledig de wagen van binnen en buiten. Aan de hand van deze taxatie en analytische technieken stellen wij een waarde vast, gebaseerd op de huidige marktprijzen. Zo bespaar je jezelf de moeite om uren thuis advertenties te vergelijken om een dagwaarde auto marktplaats auto vast te stellen. De dagwaarde auto marktplaats is lastig te bepalen en vaak moet je flink in prijs zakken wil je de occasion verkopen. Wij voorzien je van een mooie prijs. Ga hiermee akkoord en je occasion is verkocht via de ideale marktplaats auto Nederland!

3. Een verkoop marktplaats auto's voor iedereen

Een passende en gepersonaliseerde advertentie maken voor je occasion is niet makkelijk. En wat als de wagen schade heeft? Lukt het auto verkopen marktplaats Nederlands dan wel? En hoe bepaal je dan de waarde van de occasion? wijkopenautos.nl biedt je de oplossing voor het makkelijk auto verkopen marktplaats!

Anders dan via een andere marktplaats auto ben je bij wijkopenautos.nl verzekerd van een verkoop. Wij kopen elk voertuig, ongeacht de staat. Bij een online marktplaats Nederland kan het wel weken duren voordat het schade auto verkopen marktplaats is gelukt. Daarnaast helpen wij je met het vaststellen van de waarde auto marktplaats. Door middel van onze gratis taxatie check weet je al binnen 1 minuut hoeveel jouw wagen waard is. De precieze waarde van het voertuig zal bepaald worden bij een professionele taxatie bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. De dagwaarde auto marktplaats Nederland wordt niet bepaald door professionals maar door particulieren die op zoek zijn naar de beste deal en die onderhandelingen kosten je kostbare tijd. Onze taxatie door een RDW-erkende professional is geheel gratis en kan binnen 24 uur heb je de occasion verkocht!

Dus anders dan via een marktplaats auto kost de verkoop bij wijkopenautos.nl jou bijna geen tijd. Geen advertenties meer schrijven, foto’s meer schrijven en geen gedoe met onderhandelingen. Bij wijkopenautos.nl, als grootste auto marktplaats Nederland, ben je simpel en snel van je auto af. Het auto verkopen marktplaats is nog nooit zo gemakkelijk geweest!