Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De grootste auto marktplaats Nederland - Wijkopenautos.nl!

Je tweedehands auto op een online marktplaats verkopen is een lastige zaak. Een goede foto van je occasion maken kost tijd, evenals het schrijven van een opvallende en gepersonaliseerde advertentie. Doordat een auto marktplaats wel 6000 nieuwe particuliere auto advertenties per dag ontvangt, betalen veel autohandelaren en ook particuliere autoverkopers geld voor zichtbaarheid op de online marktplaats. Hoe gaat jouw occasion opvallen met zo veel concurrentie?

Geen zorgen, bij Wijkopenautos.nl, verkoop je jouw wagen binnen 24 uur zonder extra kosten! Wijkopenautos.nl is een grote auto marktplaats en biedt je een gratis en volledig vrijblijvende full-service aan. In tegenstelling tot een andere online marktplaats auto's hoef je geen tijd te besteden aan onderhandelingen. Wij bieden je een goede en een vaste prijs aan voor je occasion. Via onze online taxatietool weet je binnen één minuut de dagwaarde van je wagen en kun je een afspraak maken bij een van onze vestigingen voor een professionele taxatie. Geen gedoe meer bij de verkoop met het afhandelen van het papierwerk. Wijkopenautos.nl zorgt voor de afmelding en de vrijwaring, die je meteen na de verkoop ontvangt.

Wijkopenautos.nl is een internationale auto marktplaats die jou de mogelijkheid biedt om simpel, snel en gratis je occasion te verkopen.

Onze verkoop marktplaats auto biedt:

Inkoop van elke auto
Gratis en vrijblijvende taxatie
Administratieve afwikkeling
RDW-erkende proffesionals
Binnen 24 uur occasion verkocht

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Een fijne plek voor marktplaats auto's. Zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers, zo net zie je het tegenwoordig niet vaak meer. Zeer goede service ook, we kregen zelfs een drankje aangeboden. Soepele en zorgeloze afhandeling.
15-07-2016 door Lydia de V uit Amsterdam

Afspraak gemaakt via internet voor een taxatie. Zeer vriendelijke medewerker en ook een vakkundig team. Super prijs ontvangen voor mijn auto. De beste plek voor marktplaats auto's. Dankjewel!
28-09-2016 door Mark L. uit Alkmaar
Verkocht: via onze marktplaats
via onze marktplaats
Verkocht: via onze marktplaats
via onze marktplaats
Verkocht: via onze marktplaats
via onze marktplaats
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
20-08-2016 door Tina G.uit Veldhoven

De service van Wijkopenautos.nl is erg goed en de geboden prijs was ook niets mis mee.

05-10-2016 door Simon K.uit Zwolle

Het personeel was erg vriendelijk en informatief. Het aanbod was ook prima, ik zie jullie graag weer!

De ideale verkoop marktplaats auto Nederland!

In plaats van je occasion op een online verkoop marktplaats auto’s te zetten, probeer je jouw wagen natuurlijk eerst aan vrienden en familie te verkopen. Dit scheelt je zorgen over hoe je de betaling van de verkoopsom het beste kan laten plaats vinden. Het bepalen van de verkoopprijs is daarentegen wel moeilijk. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun voertuig via een online auto marktplaats Nederland te verkopen. Op zo’n online marktplaats auto’s komen er per dag duizenden nieuwe advertenties bij. Voor zo'n advertentiesite moet je betalen en naast geld moet je ook nog eens tijd besteden aan het vermelden van de details van het voertuig. En vergeet niet een mooie foto te maken. Naast veel tijd gaat er dus ook nog eens geld zitten om je occasion te adverteren. Vervolgens is het afwachten of een van de bezoekers van de marktplaats auto’s contact met je opneemt. Eventueel geïnteresseerden zullen je benaderen met vragen over de wagen en willen een proefrit plannen. En dan komt het aan op het onderhandelen over de prijs. Het verkopen via een advertentiesite kan zo weken duren. Gelukkig biedt Wijkopenautos.nl een andere optie aan dan een veilingsite of een online marktplaats Nederland voor je wagen. Wijkopenautos.nl is de grootste auto marktplaats Nederland waarbij je niet hoeft te adverteren en jouw occasion nog binnen 24 uur verkocht hebt!


Succesvol auto verkopen marktplaats.

Het auto verkopen marktplaats online blijft populair. Maar hoe werkt het auto verkopen marktplaats en welke occasion verkoopt bijvoorbeeld? Ontdek hoe je het beste je een auto advertentie kan samenstellen met behulp van de volgende auto advertentie tips:

 • Het auto verkopen marktplaats begint met een goede titel bovenaan de advertentie.
  Kopers zijn in eerste instantie geïnteresseerd in het merk, het model en het bouwjaar. Vermeld deze in de titel van de auto advertentie op de marktplaats auto.
 • Een auto verkopen via een advertentie met goede foto's is het meest succesvol op auto marktplaats Nederland.
  Een koper wil direct op marktplaats auto's zien hoe het voertuig eruit ziet. De meeste kopers op een online auto advertentie site klikken op de advertenties met duidelijke foto's,
 • Het auto verkopen marktplaats gaat makkelijker als je veel details in de auto advertentie vermeldt.
  Vermeldt eventuele schade, technische accessoires en let op dat je ook de datum van de laatste APK vermeldt.
 • Het auto verkopen marktplaats gaat snel met een concurrerende verkoop prijs.
  Door de hoeveelheid advertenties op online marktplaats auto websites moet je concurreren met goedkopere auto advertenties. Wil je dat mensen een goed bod doen op je occasion? Stel een waarde op die een aantal euro lager is dan soortgelijke advertenties. Zo zullen er meer kopers bieden op jouw auto advertentie.

 • Hoe werkt onze auto marktplaats?

  Wijkopenautos.nl is met 445.000 dé marktplaats auto waarbij je zonder het plaatsen van advertenties en ervaring in het auto verkopen, gemakkelijk je occasion kwijt kunt. Hoe werkt het? Ten eerste vul de online taxatie check in op website van Wijkopenautos.nl om de dagwaarde van jouw occasion te ontvangen. Zonder relevante advertenties te volgen of vergelijkbare advertenties op te zoeken, weet je zo al de waarde van jouw wagen. Simpelweg in 30 seconden. Ga je daarmee akkoord, klik dan op "afspraak maken" en je kunt binnen 24 uur bij een van onze 25 vestigingen terecht. Voordat we het uit bod doen op het voertuig inspecteren onze experts eerst volledig de wagen van binnen en buiten. Aan de hand van deze taxatie en analytische technieken stellen wij een waarde vast, gebaseerd op de huidige marktprijzen. Zo bespaar je jezelf de moeite om uren thuis advertenties te vergelijken op marktplaats auto sites om een prijs vast te stellen voor de occasion. Wij voorzien je van een mooie prijs. Ga hiermee akkoord en je occasion is verkocht via de ideale marktplaats auto Nederland!

Een verkoop marktplaats auto's voor iedereen.

Een passende en gepersonaliseerde advertentie maken voor je occasion is niet makkelijk. En wat als de wagen schade heeft? Lukt het auto verkopen marktplaats Nederlands dan wel? En hoe bepaal je dan de waarde van de occasion? Wijkopenautos.nl biedt je de oplossing voor het makkelijk auto verkopen marktplaast!

Anders dan via een andere marktplaats auto ben je bij Wijkopenautos.nl verzekerd van een verkoop. Wij kopen elk voertuig, ongeacht de staat. Bij een online marktplaats Nederland kan het wel weken duren voordat het schade auto verkopen marktplaats is gelukt. Daarnaast helpen wij je met het vaststellen van de waarde van je occasion. Door middel van onze gratis taxatie check weet je al binnen 1 minuut hoeveel jouw wagen waard is. De precieze waarde van het voertuig zal bepaald worden bij een professionele taxatie bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt. De waarde van de occasion op een online auto marktplaats Nederland wordt niet bepaald door professionals maar door particulieren die op zoek zijn naar de beste deal en die onderhandelingen kosten je kostbare tijd. Onze taxatie door een RDW-erkende professional is geheel gratis en kan binnen 24 uur heb je de occasion verkocht!

Dus anders dan via een marktplaats auto kost de verkoop bij Wijkopenautos.nl jou bijna geen tijd. Geen advertenties meer schrijven, foto’s meer schrijven en geen gedoe met onderhandelingen. Bij Wijkopenautos.nl, als grootste auto marktplaats Nederland, ben je simpel en snel van je auto af. Het auto verkopen marktplaats is nog nooit zo gemakkelijk geweest!


Een verkoop marktplaats auto's voor je occasion.

Als Nederlands grootste auto inkoper krijgen we veel vragen van onze klanten over onze online auto marktplaats. We hebben een aantal vragen over de marktplaats auto's uitgekozen en voor jou beantwoord.

Jan de Vries
Expert Wijkopenautos.nl

V: Jullie pretenderen Nederlands grootste auto inkoper te zijn. Hoeveel vestigingen hebben jullie en hoeveel auto’s hebben jullie ingekocht als Nederlands grootste auto marktplaats?
A: Binnen Europa alleen al hebben wij meer dan 445.000 auto’s gekocht. Voor Wijkopenautos.nl is Europa momenteel de balngrijkste auto marktplaats. Wij hebben binnen deze marktplaats auto 310 vestigingen in 250 steden. In Nederland hebben we 25 vestigingen, maar we blijven groeien. Wijkopenautos.nl is een marktplaats voor ieders wagen!
V: Ik wil mijn occasion via de online marktplaats auto Wijkopenautos.nl verkopen, maar zijn jullie RDW gecertificeerd? En kopen jullie ook schadeauto's in?
A: Als Nederlands grootste auto verkoop marktplaats zijn wij natuurlijk RDW gecertificeerd en onze klanten zijn zeer positief over onze online marktplaats. Onze service koopt ook schadeauto’s in. Wijkopenautos.nl is een van de grootste marktplaats voor schadeauto’s. Wat ons onderscheid van andere auto marktplaatsen is dat wij elk voertuig inkopen, ongeacht de staat van de occasion. Houdt er rekening mee dat we geen marktplaats zijn voor onderdelen.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze experts je auto taxeren.

2. Betaling

Op basis van de taxatie komen we tot een bod op je auto, het geld wordt direct overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: