Auto met financiering verkopen bij Wijkopenautos.nl!

Auto verkopen tijdens afbetaling is nu geen probleem meer. Wijkopenautos.nl koopt direct jouw auto in, zelfs met lening.

Auto financieren door een lening af te sluiten, wordt steeds gemakkelijker. Maar de wagen is tot de volledige afbetaling niet van jou. Toch wil je hem verkopen.

Het kan nu bij Wijkopenautos.nl. Wij regelen alles met de autofinanciering zelfs tot aan de vrijwaring. Maak een afspraak online en kom langs bij onze vestiging. Wij helpen je daar graag verder met het beantwoorden van je vragen rondom het auto verkopen met financiering.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

1. Wat houdt auto financieren in?

Het kopen van een voertuig kost een hoop geld. Vandaar dat veel mensen kiezen voor auto financieren. Auto financieren houdt in dat je een lening bij de bank of dealer afsluit waardoor je die nieuwe auto kan veroorloven. Je lost maandelijks een bedrag inclusief rente af aan de financieringsmaatschappij. Hoe meer je van deze lening hebt betaald, hoe meer het voertuig van jou is. Uiteindelijk, wanneer de laatste betaling is voldaan, mag je het voertuig op jouw naam laten registreren. Als je de wagen nog niet officieel op jouw naam staat, omdat de lening niet is afgelost, kan je alleen verkopen als je toestemming hebt van de financieringsmaatschappij. Zij willen eerst de volledige betaling ontvangen voordat ze akkoord gaan met de verkoop.

Doordat er veel verschillende aanbieders van autofinancieringen zijn, raden wij aan eerst goed onderzoek te doen voordat je een autofinanciering afsluit. Let op de levensduur van het voertuig. Ben je van plan niet langer dan 2 jaar met de auto te rijden, zorg er dan voor dat de looptijd van de lening ook maximaal 2 jaar is. Is de looptijd van de autofinanciering langer dan zit je nog steeds met restschuld.

Waar laat je de auto financieren?

Auto financieren kan via bank of een autodealer. Een autofinanciering afsluiten bij een bank of dealer maakt geen verschil. Wat wel een verschil maakt zijn de voorwaarden die de financieringsmaatschappijen aanbieden. Bij de ene dealer kan de rente lager zijn dan bij de andere dealer. Of een bank biedt een lening aan met verzekeringsvoordeel. Tegenwoordig bieden veel autodealer ook een fifty-fifty regeling aan. Dat houdt in dat je de helft van de lening betaalt en de andere helft over 2 jaar, vaak zonder rente. Een auto financieren kan dus op verschillende manieren bij verschillende aanbieders. Doe goed onderzoek naar autofinancieringen voordat je leningen afsluit.

TIP: Banken en autodealers hanteren verschillende rentepercentages betreft financiering auto. Een verschil in rente op een bedrag van 25.000 kan een flink verschil maken. Doe dus onderzoek naar de verschillende financiering auto voor de beste rente voordat je een auto financiering afsluit.

2. Auto met financiering verkopen of auto inruilen met financiering?

Een auto kopen is een grote investering. De kosten lopen hoog op als particulier. Vandaar dat veel particulieren of bedrijven ervoor kiezen om een autolening of autofinanciering af te sluiten. Zo wordt het bedrag verspreid over een aantal maanden of jaren. Zo hoef je niet in één keer het volledige bedrag af te tikken. Autolening afsluiten noemt men dus auto financieren. Auto financieren kan uitkomst bieden, maar wat als door gezinsuitbreiding de wagen met autofinanciering te klein is en het bedrag dat nog afgelost moet worden te hoog is? Er zijn twee opties om een grotere wagen aan te schaffen. De auto inruilen met financiering of de auto met financiering verkopen.

Auto inruilen met financiering

De wagen is te klein geworden, maar de autolening nog niet afgelost? Dan kan inruilen met financiering een optie voor jou zijn. De wagen gekocht bij een dealer, bijvoordbeel een Opel dealer dan kan je daar inruilen met autofinanciering. Lever de oude wagen in en zijn regelen de afbetaling. Inruilen met financiering is daar dus mogelijk en voor een bijkomend bedrag kan je die mooie en grote wagen aanschaffen. Houd er wel rekening mee dat het auto inruilen met financiering meer geld kost dan het aflossing van de lening en vervolgens een nieuwe wagen aanschaffen. Mocht er tijdsdruk op staan, bijvoorbeeld door een gezinsuitbreiding, dan zou auto inruilen met financiering een uitkomst bieden. Het ligt hierbij wel aan de voorwaarden van de lening of auto inruilen met financiering mogelijk is.

Auto met financiering verkopen

Een wagen kopen met autofinanciering is een stuk eenvoudiger dan een voertuig verkopen met autofinanciering. Auto financieren betekent dat de wagen niet op jouw naam staat en als particulier moet je eerst toestemming hebben van de bank of dealer. Bovendien moet je in één keer het resterende bedrag aflossen. Een autofinanciering kan het auto verkopen lastig maken. Gelukkig maken wij het verkopen met lening een stuk gemakkelijker. Bij Wijkopenautos.nl verkoop je de wagen zonder problemen. Hoe? Onze experts doen jou na taxatie een vast bod. Accepteer je het bedrag, dan betalen we met de koopsom de lening af en maken we het resterende bedrag direct naar je rekening over. Geen administratief gedoe, want Wijkopenautos.nl regelt de complete administratieve afhandeling. Zo heb je binnen 24 uur gemakkelijk en snel je auto met lening verkocht bij Wijkopenautos.nl! Wij maken de auto financieren beslissing makkelijker.

Wat je moet doen is simpel. Vul je kenteken in hierboven in en vermeld bij het maken van een afspraak de autofinanciering. Breng de wagen naar een van onze 25 vestigingen voor een professionele taxatie. Het voertuig met autofinanciering kan je direct verkopen en het auto financieren is geen obstakel meer. Auto financieren is nog nooit zo makkelijk geweest!

TIP: Pas op een financiering auto is niet gratis!
Laat je jouw auto financieren en sluit je een financiering auto af dan betaal je per maand rente aan de bank of autodealer. Uiteindelijk ben je dus meer geld kwijt aan een auto financiering dan als je de wagen in een keer koopt zonder financiering auto. Let op financiering auto afsluiten kost geld!

Veelgestelde vragen over auto financiering.

Q: Welke lening past bij jou?

A: Welke lening bij jou past, hangt af van jouw persoonlijke situatie en jouw persoonlijke wensen. Mocht je graag een nieuwe wagen willen aanschaffen en dus een autolening afsluiten, dan heb je een eenmalige lening en los je maandelijks een vast bedrag af inclusief rente. Of je betaald per drie maanden, het hangt volledig af van je krediet en je wensen. Leningen vergelijken is dus belangrijk. Wat zijn de voorwaarden van de lening? Wat is het maandbedrag plus rente wat je moet aflossen? En is de lening geschikt voor wat je wilt aanschaffen? Contact dus verschillende banken en verzekeraars en vraag een offerte aan. Kies niet direct voor de goedkoopste lening maar zoek uit welk krediet bij jouw persoonlijke situatie past.

Q: Kan ik mijn auto verkopen tijdens afbetaling?

A: Een wagen met auto financiering verkopen is mogelijk, maar er zijn beperkingen. Stel je hebt een autolening afgesloten waarbij er maandelijks een bedrag inclusief rente van je bankrekening wordt afgeschreven. Een auto met financiering inruilen betekent dan dat het resterende bedrag en de rente nog steeds afgelost moet worden. Hier kan een autobedrijf of dealer bij helpen. Bij hun kan je de auto met financiering inruilen voor een andere wagen. Let op dit kost geld. Je ruilt de oude wagen in maar je betaald nog een flink bedrag voor de nieuwe wagen en je houdt er een hogere lening op na, met een hogere rente. Bij Wijkopenautos.nl kun je de auto tijdens afbetaling verkopen. Wij bieden je een mooi bedrag voor het voertuig en daarmee is de lening afgelost en hou je wellicht nog een mooi bedrag over. Dus kom langs voor een taxatie!

Q: Regelt Wijkopenautos.nl de afbetaling van de auto financiering?

A: Een wagen met auto financiering verkopen kan bij Wijkopenautos.nl. Breng het voertuig langs en na een zorgvuldige taxatie brengen wij een bod op de wagen met financiering uit. Wij betalen de auto financiering af mits het bod gelijk of hoger is dan de resterende financiering auto. Is dit het geval, mooi! Dan is je auto financiering volledig afbetaald. Is dit helaas niet het geval? Dan kun het resterende bedrag bij betalen en is alsnog de auto financiering afgelost. Wijkopenautos.nl regelt al het papierwerk omtrent de auto financiering

Gratis online taxatie