Sloopwaarde auto berekenen - Binnen 24 uur!

Naar de sloop lijkt vaak de enige manier om geld te vangen. Wat als er meer opties zijn? Zoals wijkopenautos.nl? Sloopwaarde auto berekenen en direct verkopen!

Wat levert een sloopauto op bij wijkopenautos.nl? De sloopwaarde auto berekenen je aan de hand onze online waardebepaling.

Doorloop de online waardebepaling aan de hand van een zelfevaluatie van jouw sloopauto. Vervolgens kunnen wij je vrijblijvend een definitieve verkoopprijs aanbieden waarvoor je direct kunt verkopen.

Soms is een auto nog meer waard dan je denkt. Hoeveel dat is, dat ontdek je uit bij wijkopenautos.nl. Doorloop nu gratis onze online waardebepaling!

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online waardebepaling

Ontvang definitieve verkoopprijs
direct online

Verkoop als jij dat
wilt & snelle betaling

1. Wat is de sloopwaarde van mijn auto?

Sloopwaarde auto

Op de sloop wordt de waarde van je sloopauto berekend aan de hand van de oud ijzer prijs. Terwijl er vaak nog meer werkende onderdelen aan je auto zitten!

Wil jij meer dan de sloopwaarde voor jouw auto? Een taxatie van de sloopauto is cruciaal in het vaststellen van de sloopauto waarde. Op wijkopenautos.nl kun je direct de sloopwaarde van je auto bepalen.

Wat is een sloopauto? En wanneer is jouw wagen een sloopauto?
Het antwoord is eenvoudig: een auto waarbij de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde is rijp voor de sloop. Een sloopauto dus.

2. De sloopwaarde auto berekenen

Je auto naar de sloop brengen is verleden tijd. Want bij wijkopenautos.nl weten we dat een sloopauto meer oplevert dan slechts de sloopwaarde.

 1. De eerste stap in de sloopwaarde auto berekenen bij wijkopenautos.nl doe je met de online waardebepaling. Vul deze in en ontvang meteende dagwaarde.
 2. De tweede stap doe je via de zelfevaluatie. Voorzie ons van verdere details over de auto en voeg een paar foto's toe. Aan de hand hiervan kunnen we je vrijblijvend een definitieve verkoopprijs voor jouw sloopauto bieden. Jij bepaalt of je verkoopt of niet.

De waarde is dus zo gecheckt en je kunt binnen 24 uur bij ons terecht om je sloopauto in te leveren.

De waarde uit onze kentekencheck is een indicatie van de dagwaarde. Voer de zelfevaluatie verder uit om de daadwerkelijke waarde en een definitieve verkoopprijs te ontvangen.

Waar verkoop jij jouw sloopauto?

Waar krijg je het meeste geld voor je sloopauto en besteed je het minste tijd? Hieronder de voor- en nadelen op een rij:

wijkopenautos.nl

 • Gratis professionele taxatie
 • Inkoop auto's met verlopen APK
 • Gratis afmelding
 • Aankoop van sloopauto's
 • Onmiddellijke betaling

Autohandelaren

 • Geen gratis professionele taxatie
 • Geen inkoop auto's met verlopen APK
 • Geen gratis afmelding
 • Geen aankoop van sloopauto's
 • Geen onmiddellijke betaling

Autosloperij

 • Geen gratis professionele taxatie
 • Wel inkoop auto's met verlopen APK
 • Geen gratis afmelding
 • Wel aankoop van sloopauto's
 • Onmiddellijke betaling van de sloopwaarde

3. Sloopwaarde van je auto berekenen bij wijkopenautos.nl

Om de waarde van je gebruikte auto vast te stellen, kun je simpelweg zelf de online waardebepaling doorlopen. Dit kun je dus volledig vanuit je luie stoel doen.

Hoe bepalen wij de sloopprijs van je auto?

Aan de hand van jouw autogegevens krijg je meteen de dagwaarde van je auto. Om de uiteindelijke waarde van je sloopauto te kunnen berekenen vragen we je de zelfevaluatie in te vullen. Voeg tenslotte enkele foto's toe zodat wij de staat van de auto goed kunnen bepalen.

Omdat het gaat om een sloopauto worden met name de onderdelen die nog goed functioneren onderzocht, alsook de defecten.

Op basis van deze informatie kunnen wij je een nauwkeurige schatting van de waarde van jouw auto geven.

Wat krijg je voor een sloopauto bij wijkopenautos.nl?

De waardebepaling wordt vervolgens omgezet in een definitieve verkoopprijs. Dit is hoeveel wij je definitief kunnen geven voor jouw auto. Deze definitieve verkoopprijs is vrijblijvend. Voor dit bedrag kun je direct aan ons verkopen als je dat wilt. De ingevulde informatie wordt tenslotte bevestigd tijdens de inleverafspraak.

Ter plaatse wordt de afmelding en de vrijwaring van je auto meteen geregeld. Het geldbedrag staat na twee werkdagen op je rekening.

Vergeet dus die autosloperij. In Nederland is wijkopenautos.nl hét adres voor alle sloopauto’s.

Gratis online taxatie

Welke auto's kan ik bij jullie kwijt?

In de tabel hieronder zie je een overzicht van wat voor auto's we wel en niet kopen. In principe hebben wij interesse in iedere auto, maar er zijn grenzen.

Bijvoorbeeld wrakken zonder wielen, of onderdelen met alleen het frame (gedemonteerde auto's) of helemaal uitgebrande auto's kunnen we helaas niet accepteren.

Rijdt je auto niet meer? Dan kunnen wij deze helaas niet aannemen!

Als je deze auto's bij de autosloperij aanbiedt kan er over het algemeen ook vrij weinig mee gedaan worden.

Afgezien daarvan zijn wij er voor de inkoop van tweedehands schade auto's, sloopauto's, total loss voertuigen waarvan de dagwaarde door de verzekering wordt uitgekeerd of afgekeurde auto's die niet meer door de keuring heen komen.

wijkopenautos.nl koopt:

 • Auto's met een verlopen keuring
 • Total loss voertuigen
 • Schadeauto's
 • Aankoop van sloopauto's
 • Geen autowrakken

4. Sloopauto verkopen bij wijkopenautos.nl

Sloopauto verkopen? De beste manier om je oude, kapotte voertuig te verkopen is dus via wijkopenautos.nl.

Op de autosloperij is de prijs die je voor je auto krijgt vaak niet veel meer dan de oud ijzer prijs, of een schatting van wat de losse onderdelen onderling opbrengen.

Maar aangezien deze ook tweedehands zijn en uit een sloopauto komen kun je hier niet de hoofdprijs voor verwachten.

Wat krijg je voor een sloopauto bij wijkopenautos.nl? De sloopwaarde van je auto berekenen wij eenvoudig online. Doorloop daarom nu onze online waardebepaling en kijk wat jouw sloopauto oplevert!

 1. Gratis online waardebepaling
 2. Ontvang een definitieve verkoopprijs direct online
 3. Zorgeloos en snel verkopen

Verkoopt je sloopauto vandaag nog! Start nu de online waardebepaling.

4. Veelgestelde vragen

V : Wat krijg je voor een sloopauto?

A : De waarde van je sloopauto wordt berekend aan de hand van de dagwaarde en de staat van je auto. Op basis daarvan wordt de prijs bepaald. Bij de sloop gaat men uit van de oud-ijzerprijs en de waarde van eventuele bruikbare onderdelen.

V : Welke prijs krijg ik voor mijn auto bij de sloop?

A : Dit hangt erg af van de staat van je auto en welke onderdelen de sloper nog kan gebruiken. In het minste geval krijg je alleen de oud-ijzerprijs. Bereken eerst wat je auto nog waard is via onze gratis online waardebepaling en kijk vrijblijvend wat je voor jouw sloopauto bij ons kunt krijgen.

V : Wat is de oud ijzer prijs voor een auto?

A : De waarde van een sloopauto hangt samen met de oud-ijzer prijs, ook wel de schrootprijs genoemd. Deze schrootprijs ligt rond de €0,16 per kilogram. Dat is niet het bedrag wat je er zelf voor krijgt want de auto moet nog worden opgehaald en worden gesloopt.

V : Wat krijg je voor een sloopauto bij wijkopenautos.nl?

A : Hier kom je snel achter door onze gratis online waardebepaling uit te voeren. Houdt er rekening mee dat de auto nog wel moet kunnen rollen.

Voer je autogegevens in en doe vervolgens de zelfevaluatie. Hierin geef je aanvullende informatie over de staat van je voertuig door, inclusief enkele foto's. Vervolgens krijg je van ons een definitieve verkoopprijs voor jouw sloopauto.Hoe onze klanten onze service beoordelen

Alles was perfect geregeld!
Jos G. | Maastricht | Opel Zafira, 2007 28.11.2017
Snelle service. Alles netjes afgehandeld.
Wim v. | Alphen aan den Rijn | Alfa Romeo Alfa 159, 2006 09.08.2017