Wat krijg ik voor mijn auto? Direct antwoord!

Vraag jij je af: ‘Wat krijg ik terug voor mijn auto?’. Ontdek het hier gratis en snel! Start nu jouw online waardebepaling.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Wat je terug krijgt voor je auto is te berekenen aan de hand van onze gratis online waardebepaling. Start met je kenteken, de kilometerstand en het bouwjaar en ontvang direct dagwaarde auto gratis.

Weten wat je auto werkelijk waard is? Doorloop dan de zelfevaluatie en voeg aanvullende informatie over je auto en wat foto's toe. Op basis hiervan bepalen wij een definitieve verkoopprijs.

Ga je akkoord? Dan hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij een vestiging bij jou in de buurt. Wij regelen het papierwerk en maken het geld direct naar je over. Zo snel kan het gaan!

Gratis een gegarandeerde prijsonline

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wat krijg ik terug voor mijn auto?

Wat krijg ik voor mijn auto

Om een antwoord te geven op ‘Wat krijg ik voor mijn auto?’ houden we rekening met het merk en model, de kilometerstand, het bouwjaar, maar vooral ook de huidige staat.

Wat krijg ik voor mijn auto terug en hoe bereken ik dit?

Een auto verliest jaarlijks aan waarde. Dit waardeverlies noemen we afschrijving. De jaarlijkse afschrijving berekenen, is een manier om erachter te komen wat je voor je auto kunt verwachten.

Ook bij wijkopenautos.nl kun je erachter komen wat je terug kunt krijgen voor je auto.

Wanneer je op wijkopenautos.nl de dagwaarde van je auto opvraagt via de kenteken check, wordt er met alle factoren rekening gehouden, behalve de huidige staat.

Hoe weten wij wat je terug krijgt voor je auto? Via je kenteken vragen we bij de RDW de specificaties van je auto op. Aan de hand van deze gegevens, de kilometerstand en het bouwjaar geven we een indicatie van de waarde van je auto.

De prijs uit de kentekencheck is een indicatie van de dagwaarde. Voer de zelfevaluatie uit om de staat van je auto hierin mee te nemen. Elke auto is immers anders!

2. Waar krijg ik de juiste waarde voor mijn auto?

Wat je krijgt voor je auto ligt aan de locatie, de plek en aan je onderhandeling. Waar vind je een plek waar de koper de echte auto waarde daadwerkelijk wil betalen?

Hoeveel krijg ik terug voor mijn auto bij inruilen?

Je auto inruilen bij de dealer is een makkelijke manier, maar levert niet het meest op. De inruilwaarde van je auto is altijd lager dan de dagwaarde.

Dat heeft alles te maken met het werk dat de dealer weer moet verrichten voor het verkopen van jouw wagen.

Gratis online taxatie

Hoeveel krijg ik terug voor mijn auto bij particulier verkopen?

Bij de particuliere verkoop krijg je vaak meer terug voor je auto. Maar lang niet altijd. Hier staat ook tegenover dat je meer moeite moet doen, en je auto langer te koop staat.

Een auto die langer te koop staat blijft wegenbelasting en verzekering kosten. Jouw oude auto dus ook.

Kortom, wat je terug krijgt voor je auto is afhankelijk van de vraag naar jouw wagen en hangt ook nauw samen met jouw onderhandelingstechnieken.

Het kan een langdurig proces zijn van een aantal weken, waarbij je geen garantie hebt op de echte waarde.

Wat krijg ik voor mijn auto bij de sloop?

Een kapotte auto verkopen levert nergens veel op. Een dealer zit hier niet op te wachten en een particulier doe je er ook geen plezier mee.

Bij de sloop krijg je slechts de oud ijzer prijs. Zonder dat er nog wordt gekeken naar de bruikbare onderdelen. Zonde, want je kunt meer krijgen voor je auto!

3. Wat krijg ik voor mijn auto bij wijkopenautos.nl?

Wat krijg je voor je auto

Om erachter te komen wat je bij wijkopenautos.nl loop je eenvoudig onze online waardebepaling door. Voorzie ons van alle gegevens en details over je auto, inclusief een paar foto's, en wij maken een definitieve verkoopprijs voor je op

Deze is vrijblijvend! Jij bepaalt of je wilt verkopen of niet. Ga je akkoord? Dan hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken bij een dichtstbijzijnde vestiging. Daar regelen wij alles rond het papierwerk, en maken we direct de verkoopprijs naar je over.

Waarom wijkopenautos.nl?

wijkopenautos.nl maakt de verkoop van je auto gemakkelijk en snel. Ontdek het zelf! Dit zijn onze voordelen:

  • Gratis online waardebepaling.
  • Taxatie via de zelfevaluatie, vanuit huis
  • Ontvang online jouw definitieve verkoopprijs
  • Gratis afhandeling van de afmelding en vrijwaring bij inleveren.
  • Veilige en snelle overdracht van het aankoopbedrag naar je bankrekening.

Een zorgeloze verkoop en antwoord op ‘wat krijg ik voor mijn auto’ krijg je bij wijkopenautos.nl. Start nu jouw online waardebepaling!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De service is zoals beloofd goed.En de gratis afmelding is ook goed verlopen.
Yvonne Z. | Amsterdam | Audi Q3, 2013 15.12.2017
Heel professioneel en duijdelijk proces. Snel geregeld, binnen 2 werkdagen kreeg ik geld op mijn bankrekening.
Alex B. | Den Haag | Honda Jazz, 2007 17.08.2017