Wat krijg ik voor mijn auto? Direct antwoord!

Vraag jij je af: ‘Wat krijg ik terug voor mijn auto?’. Krijg een indicatie via onze kentekencheck! Binnen 30 seconden weet jij wat je terug krijgt voor je auto!

Wat je terug krijgt voor je auto is te berekenen met onze kentekencheck. De prijs is een indicatie. In de vestiging kijken wij wat hij écht waard is.

Je bent al binnen 24 uur terecht voor kosteloze en vrijblijvende taxatie. Een afspraak maak je via de kentekencheck.

In de vestiging beantwoorden wij ‘Wat krijg ik terug voor mijn auto’, in slechts 30 minuten. De dagwaarde uit deze taxatie is tevens het bod waarvoor wij je auto willen kopen.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Wat krijg ik terug voor mijn auto?

Wat krijg ik voor mijn auto

Om een antwoord te geven op ‘Wat krijg ik voor mijn auto?’ houden we rekening met het merk en model, de kilometerstand, het bouwjaar, maar vooral ook de huidige staat.

Wat krijg ik voor mijn auto terug en hoe bereken ik dit?

Een auto verliest jaarlijks aan waarde. Dit waardeverlies noemen we afschrijving. De jaarlijkse afschrijving berekenen, is een manier om erachter te komen wat je voor je auto kunt verwachten.

Ook bij wijkopenautos.nl kun je erachter komen wat je terug kunt krijgen voor je auto.

Wanneer je op wijkopenautos.nl de dagwaarde van je auto opvraagt via de kenteken check, wordt er met alle factoren rekening gehouden, behalve de huidige staat.

Hoe weten wij wat je terug krijgt voor je auto? Via je kenteken vragen we bij de RDW de specificaties van je auto op. Aan de hand van deze gegevens, de kilometerstand en het bouwjaar geven we een indicatie van de waarde van je auto.

De prijs uit de kentekencheck is een indicatie van de prijs die jij krijgt bij verkoop. In de vestiging kunnen wij een individuele taxatie uitvoeren. Elke auto is immers anders!

Is de vraag ‘wat krijg ik terug voor mijn auto’ nu beantwoord? Niet helemaal. Hetgeen je auto oplevert is alleen te bepalen aan de hand van een professionele taxatie.

Zo'n taxatie bieden we bij wijkopenautos.nl gratis aan. Het enige dat jij hoeft te doen is een afspraak maken in de vestiging en wij vertellen je na een half uur wat jij nog terug krijgt voor je auto!

2. Waar krijg ik de juiste waarde voor mijn auto?

Wat je krijgt voor je auto ligt aan de locatie, de plek en aan je onderhandeling. Waar vind je een plek waar de koper de echte auto waarde daadwerkelijk wil betalen?

Hoeveel krijg ik terug voor mijn auto bij inruilen?

Je auto inruilen bij de dealer is een makkelijke manier, maar levert niet het meest op. De inruilwaarde van je auto is altijd lager dan de dagwaarde.

Dat heeft alles te maken met het werk dat de dealer weer moet verrichten voor het verkopen van jouw wagen.

Gratis online taxatie

Hoeveel krijg ik terug voor mijn auto bij particulier verkopen?

Bij de particuliere verkoop krijg je vaak meer terug voor je auto. Maar lang niet altijd. Hier staat ook tegenover dat je meer moeite moet doen, en je auto langer te koop staat.

Een auto die langer te koop staat blijft wegenbelasting en verzekering kosten. Jouw oude auto dus ook.

Kortom, wat je terug krijgt voor je auto is afhankelijk van de vraag naar jouw wagen en hangt ook nauw samen met jouw onderhandelingstechnieken.

Het kan een langdurig proces zijn van een aantal weken, waarbij je geen garantie hebt op de echte waarde.

Wat krijg ik voor mijn auto bij de sloop?

Een kapotte auto verkopen levert nergens veel op. Een dealer zit hier niet op te wachten en een particulier doe je er ook geen plezier mee.

Bij de sloop krijg je slechts de oud ijzer prijs. Zonder dat er nog wordt gekeken naar de bruikbare onderdelen. Zonde, want je kunt meer krijgen voor je auto!

3. Wat krijg ik voor mijn auto bij wijkopenautos.nl?

Wat krijg je voor je auto

Om erachter te komen wat je bij wijkopenautos.nl krijgt voor je auto is een taxatie in de vestiging van groot belang.

Auto taxeren voor verkoop

wijkopenautos.nl maakt de verkoop van je auto gemakkelijk en snel. Na het opvragen van de dagwaarde via de kenteken check maak je direct een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor gratis en vrijblijvende taxatie.

In de vestiging zal een expert je auto onderzoeken en in een half uur tijd de exacte waarde bepalen. Dit doet hij door middel van een uitgebreid onderzoek en het doen van een proefrit.

Hierna zal hij je vraag ‘wat krijg ik terug voor mijn auto’ beantwoorden met de waarde en een vrijblijvend bod. Voor dit bedrag kun je je auto direct verkopen.

Waarom kiezen voor wijkopenautos.nl?

  • Afspraak vaak binnen 24 uur mogelijk.
  • Gratis en vrijblijvende professionele taxatie.
  • Directe verkoopmogelijkheid.
  • Gratis afhandeling van de afmelding en vrijwaring.
  • Veilige overdracht van het aankoopbedrag naar je bankrekening.
  • Hier krijg je het beste bedrag terug voor je auto.

Een zorgeloze verkoop en antwoord op ‘wat krijg ik voor mijn auto’ krijg je bij wijkopenautos.nl. Maak nu contact voor een afspraak want elke auto is welkom!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De service is zoals beloofd goed.En de gratis afmelding is ook goed verlopen.
Yvonne Z. | Amsterdam | Audi Q3, 2013 15.12.2017
Heel professioneel en duijdelijk proces. Snel geregeld, binnen 2 werkdagen kreeg ik geld op mijn bankrekening.
Alex B. | Den Haag | Honda Jazz, 2007 17.08.2017