Koop nu mijn auto! Direct verkocht!

Geen advertenties, lastige kijkers en een langdurig verkoopproces. Bij wijkopenautos.nl denk je ‘Koop nu mijn auto!’. Verkoop al binnen 24 uur!

Direct verkopen zonder gedoe, dat maakt wijkopenautos.nl mogelijk. Hoe? Door een transparant verkoopproces te bieden waarbij wij jou alles uit handen nemen.

Daarnaast betalen wij jou wat je auto écht waard is. Dat doen wij door middel van professionele taxatie in de vestiging. Deze is helemaal kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd naar onze service en wat jouw auto oplevert? Maak vandaag nog een afspraak via onze kentekencheck.

Wij garanderen je een soepel verkoopproces waardoor je direct denkt: Koop nu mijn auto!

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online waardebepaling

Ontvang definitieve verkoopprijs
direct online

Verkoop als jij dat
wilt & snelle betaling

1. Koop mijn auto vandaag nog!

koopmijnauto

Online zijn er talloze tips en manieren om je snel van je auto af te helpen. Als je zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zul je ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien.

Koop nu mijn auto - Waar verkoop je vandaag nog?

Om je te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we je kort welke opties je hebt.

  • Persoonlijke netwerk - Een voordeel aan een auto verkopen in je persoonlijke netwerk is dat je niet met vreemde mensen hoeft te onderhandelen. Een nadeel is dat zij vaak een vriendenprijs verwachten.
  • Online - Een online advertentie kost doorgaans geld en het verkoopproces is lang en onzeker.
  • Autodealer - Je auto inruilen of verkopen bij de dealer is een snelle manier, maar de dealer biedt vaak een laag bedrag door het eigen winstpercentage.
  • Autosloop - Is jouw auto een wrak dat niet meer rijdt? Dan kun je hier de oud ijzer prijs krijgen, maar dit is natuurlijk geen optie als jouw wagen veel meer waard is dan dat!

Denk jij: Koop nu mijn auto? Dan zijn deze plekken misschien niet geschikt om jouw auto te verkopen. Het verkoopproces is doorgaans langer en jij bent op zoek naar een plek waar je snel kunt verkopen.

wijkopenautos.nl koopt jouw auto nu!

Een afspraak maken online en binnen 24 uur langskomen voor kosteloze en vrijblijvende taxatie? Zo werkt wijkopenautos.nl.

  • De dagwaarde vraag je op via de kentekencheck, hier maak je tevens een afspraak
  • Kom binnen 24 uur langs met je auto voor professionele taxatie en krijg een vrijblijvend bod op je auto
  • De taxatie zelf duurt maar een half uur, je weet dus snel wat jouw wagen nog waard is
  • Klinkt het bod goed? Dan kun jij jouw auto nu verkopen
  • Om het je helemaal makkelijk te maken nemen wij het papierwerk van je over en maken wij het geld direct over

wijkopenautos.nl streeft ernaar vanaf het eerste contact tot de daadwerkelijke verkoop jouw nummer 1 partner voor de autoverkoop in Nederland te zijn.

Koop nu mijn auto? Ja graag! Maar jij wil natuurlijk weten voor welk bod wij dat doen! Maak daarom snel een afspraak zodat wij je kunnen vertellen wat je kunt krijgen voor je auto.

2. De taxatie bij wijkopenautos.nl

Waarom twijfelen? Maak nu gelijk een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een geheel vrijblijvende en zeer professionele taxatie.

Hoe maak je een afspraak?

Vul je gegevens in in onze kentekencheck, zoals je e-mailadres en autogegevens. Je ontvangt niet alleen de dagwaarde gelijk op je scherm maar ook in je mailbox. Maak vervolgens ook via deze kentekencheck een afspraak.

Wij willen je er wel graag op wijzen dat deze dagwaarde een schatting is van je auto zonder schade of andere gebreken. Maar geen zorgen, wij kopen ook schade auto's!

Breng direct je auto naar een wijkopenautos.nl vestiging en ontvang een goed en marktconform bod op jouw mooie auto. Graag horen wij dan van je "Koop mijn auto!".

Gratis online taxatie

Hoe werkt onze taxatie?

Heb je een afspraak op zak? Dan ben je welkom in onze vestiging. De taxatie uitgevoerd door RDW erkende professionals duurt slechts een half uur.

Binnen deze 30 minuten loopt onze expert je auto volledig na. Interieur en exterieur, maar hij doet ook een uitvoerige proefrit waar hij de wegligging en motor onder andere checkt.

Hij maakt foto's en stuurt de gegevens door naar het hoofdkantoor waar de uiteindelijke waarde wordt bepaald. Deze waarde zetten wij om in een vrijblijvend bod.

Goed bod! Koop dan nu mijn auto!

Vanaf het moment dat jij zegt: 'Ja, koop mijn auto', nemen wij je alles uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle papieren in orde zijn. Wij regelen bijvoorbeeld de vrijwaring en dat geheel gratis.

Zie je op tegen de administratie die je moet regelen als je je auto verkoopt? Je hoeft je hier niet meer druk over te maken als je je auto aan ons verkoopt, omdat wij kosteloos de afmelding en vrijwaring regelen.

Maak gebruik van onze online taxatietool, kom langs voor een taxatie en zeg tegen onze taxateur: Ja, koop nu mijn auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Netjes geholpen, snelle afhandeling.
Heleen v. | Dordrecht | Suzuki Alto, 2009 14.11.2017
Ik ben fijn en serieus geholpen. We hebben een goed bod voor de auto ontvangen, dus wij zijn erg tevreden.
Chantal S. | Almere | Ford Fiesta, 2004 14.07.2017