wijkopenautos.nl koopt nu jouw auto!

Koop nu mijn auto! Geen zorgen. Wij kopen jouw auto direct in. Maak nu een afspraak en verkoop je auto snel en zonder zorgen bij wijkopenautos.nl.

Je auto kan soms maanden online staan voordat je een geschikte koper vindt. De concurrentie is hoog en dagelijks komen er duizenden advertenties bij. Het kost je tijd en energie om daartussen op te vallen.

Daarom geen advertenties meer met “koop nu mijn auto”! Slechts een ritje naar één van onze vestigingen en je auto is al verkocht. Kies nu voor een veilige en zorgeloze afhandeling. Snel en simpel bij wijkopenautos.nl.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Koop nu mijn auto

auto verkopen

Online zijn er talloze tips en manieren om je snel van je auto af te helpen. Als je zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zul je ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien. Om je te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we je kort welke opties je hebt. Allereerst is het het proberen waard je auto te verkopen in je persoonlijke netwerk. Is dit niet succesvol dan kun je het online proberen.

Het nadeel is dat je maar moet afwachten of er iemand reageert op je auto die interesse heeft. Bovendien is het onzeker of je een mooi bod krijgt. Bij een autodealer je auto inruilen of bij een auto met schade naar een sloperij gaan, is ook mogelijk maar niet ideaal. Een dealer wil vaak aan je auto verdienen en biedt daarom minder voor je auto dan dat je auto waard is. Bij een autosloperij krijg je vaak niet meer voor je auto dan de schrootprijs. Om goed te kunnen inschatten hoe mooi een bod is, raden wij je aan van tevoren de waarde van je auto te laten bepalen. Dit kan gratis bij wijkopenautos.nl.

2. De taxatie

Waarom twijfelen? Maak nu gelijk een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een geheel vrijblijvende en zeer professionele taxatie. Om een afspraak te maken kun je ons altijd telefonisch bereiken of je maakt een afspraak via de kentekencheck hierboven. Vul je gegevens in, zoals je e-mailadres en wij nemen contact met je op. Je ontvangt niet alleen de dagwaarde gelijk op je scherm maar ook in je mailbox. Wij willen je er wel graag op wijzen dat deze dagwaarde een schatting is van je auto zonder schade of andere gebreken. Maar geen zorgen, wij kopen ook schade auto's! Breng direct je auto naar een wijkopenautos.nl vestiging en ontvang een goed en marktconform bod op jouw mooie auto. Graag horen wij dan van je "Koop mijn auto!". Vanaf dat moment nemen we je alles uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle papieren in orde zijn. Wij regelen bijvoorbeeld de vrijwaring en dat geheel gratis.

Accepteer je ons bod dan zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag gelijk naar je bankrekening wordt overgemaakt, zodat je er na twee werkdagen over kunt beschikken. Gelijk geld om je nieuwe auto aan te schaffen. Zie je op tegen de administratie die je moet regelen als je je auto verkoopt? Je hoeft je hier niet meer druk over te maken als je je auto aan ons verkoopt, omdat wij gratis de afmelding en vrijwaring regelen. Heb je al bepaald welke nieuwe auto je zou willen aanschaffen? Wacht niet langer met verkopen van je huidige auto, want deze verliest elke dag een beetje aan waarde. Vul onze online taxatietool in, kom langs voor een taxatie en zeg tegen onze taxateur: Ja, koop nu mijn auto.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Netjes geholpen, snelle afhandeling.
Heleen v. | Dordrecht | Suzuki Alto, 2009 14.11.2017
Ik ben fijn en serieus geholpen. We hebben een goed bod voor de auto ontvangen, dus wij zijn erg tevreden.
Chantal S. | Almere | Ford Fiesta, 2004 14.07.2017

Gratis online taxatie