Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Koop nu mijn auto

Voldoet je auto niet meer aan je eisen en wil je je auto verkopen maar weet je niet hoe? Dit is begrijpelijk met de vele verkoopkanalen die er zijn. Je kunt je auto bijvoorbeeld te koop aanbieden op een verkoopsite. Als je niet bij elke geïnteresseerde wil denken “alsjeblieft, koop nu mijn auto”, dan is er gelukkig een alternatief: Wijkopenautos.nl! Hier kun je een afspraak maken voor een professionele evaluatie inclusief verkoopmogelijkheid, en dus zelf het moment van verkoop kiezen. Ook als je auto schade heeft kun je terecht.

Wat moet je doen? Vul nu onze online kentekencheck in en maak direct een afspraak met onze jongens van Wijkopenautos.nl in een vestiging bij jou in de buurt! De taxatie duurt slechts een half uurJe vult onze online taxatietool in en je maakt een afspraak voor een gratis taxatie. De taxatie duurt ongeveer een half uur. Je kunt hiervoor zes dagen in de week terecht. We hebben vestigingen verspreid door heel Nederland, waar je overal terecht kunt binnen 24 uur voor een professionele waardebepaling. Kies nu voor Wijkopenautos.nl voor een veilige en zorgeloze afhandeling. Geen advertenties meer met "koop nu mijn auto"! Slechts een ritje naar een van onze vestigingen en je auto is al verkocht. Zo simpel en snel bij Wijkopenautos.nl!

Geen "koop nu mijn auto" advertenties meer, maar:

 • Snel auto verkopen
 • Gratis professionele taxatie
 • Administratieve afhandeling
 • Assistentie van vakkundig personeel
 • Geld direct op uw bankrekening

Hoe onze klanten onze service beoordelen:

Ik heb binnen 24 uur mijn auto verkocht, ongelooflijk! Uitermate goede service en een eerlijk bod op mijn tweedehands auto ontvangen. (10-11-2016 door Dirk de G. uit Amsterdam)
Fiat Grande Punto, BJ 01
Fiat Grande Punto, BJ 01
Ford Cmax, BJ2006
Ford Cmax, BJ2006
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Mercedes Benz Cl. B, BJ 02
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Dank mannen! Top service! Ik ben langs verschillende autobedrijven gegaan en Wijkopenautos.nl kwam met het beste bod en zo bleek ook nog de beste service! (01-11-2016 door Desmond F. uit Rotterdam)

Eerlijke mensen bij Wijkopenautos.nl. Bod lager dan verwacht, maar ik had dan ook geen APK meer. Blij dat ik van mijn schade auto af ben. (18-11-2016 door Lidia R. uit Utrecht)

De auto verkoop mogelijkheden zijn eindeloos. Ik ben blij dat ik bij Wijkopenautos.nl terecht kwam. Simpel en snel zijn ze zeker wel! (10-11-2016 door Sarah L. uit Eindhoven)

Koop nu mijn auto op.

Online zijn er talloze tips en manieren om je snel van je auto af te helpen. Als je zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zul je ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien. Om je te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we je kort welke opties je hebt. Allereerst is het het proberen waard je auto te verkopen in je persoonlijke netwerk. Is dit niet succesvol dan kun je het online proberen. Het nadeel is dat je maar moet afwachten of er iemand reageert op je auto die interesse heeft. Bovendien is het onzeker of je een mooi bod krijgt. Bij een autodealer je auto inruilen of bij een auto met schade naar een sloperij gaan, is ook mogelijk maar niet ideaal. Een dealer wil vaak aan je auto verdienen en biedt daarom minder voor je auto dan dat je auto waard is. Bij een autosloperij krijg je vaak niet meer voor je auto dan de schrootprijs. Om goed te kunnen inschatten hoe mooi een bod is, raden wij je aan van tevoren de waarde van je auto te laten bepalen. Dit kan gratis bij Wijkopenautos.nl.

De taxatie.

Waarom twijfelen? Maak nu gelijk een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt voor een geheel vrijblijvende en zeer professionele taxatie. Om een afspraak te maken kun je ons altijd telefonisch bereiken of je maakt een afspraak via de kentekencheck hierboven. Vul je gegevens in, zoals je e-mailadres en wij nemen contact met je op. Je ontvangt niet alleen de dagwaarde gelijk op je scherm maar ook in je mailbox. Wij willen je er wel graag op wijzen dat deze dagwaarde een schatting is van je auto zonder schade of andere gebreken. Maar geen zorgen, wij kopen ook schade auto's! Breng direct je auto naar een Wijkopenautos.nl vestiging en ontvang een goed en marktconform bod op jouw mooie auto. Graag horen wij dan van je "Koop mijn auto!". Vanaf dat moment nemen we je alles uit handen. Wij zorgen ervoor dat alle papieren in orde zijn. Wij regelen bijvoorbeeld de vrijwaring en dat geheel gratis.

Accepteer je ons bod dan zorgen wij ervoor dat het afgesproken bedrag gelijk naar je bankrekening wordt overgemaakt, zodat je er na twee werkdagen over kunt beschikken. Gelijk geld om je nieuwe auto aan te schaffen. Zie je op tegen de administratie die je moet regelen als je je auto verkoopt? Je hoeft je hier niet meer druk over te maken als je je auto aan ons verkoopt, omdat wij gratis de afmelding en vrijwaring regelen. Heb je al bepaald welke nieuwe auto je zou willen aanschaffen? Wacht niet langer met verkopen van je huidige auto, want deze verliest elke dag een beetje aan waarde. Vul onze online taxatietool in, kom langs voor een taxatie en zeg tegen onze taxateur: Ja, koop nu mijn auto.

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: