Koop nu mijn auto! Direct verkocht!

Vul jouw kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Kosteloze online waardebepaling

Ontvang de definitieve verkoopprijs direct online

Verkoop indien gewenst & snelle betaling

Geen advertenties, lastige kijkers en een langdurig verkoopproces. Bij wijkopenautos.nl denk je ‘Koop nu mijn auto!’. Verkoop al binnen 24 uur!

Direct verkopen zonder gedoe, dat maakt wijkopenautos.nl mogelijk. Hoe? Door een transparant verkoopproces te bieden waarbij wij jou alles uit handen nemen.

Daarnaast betalen wij jou wat je auto écht waard is. Dat doen wij door middel van onze online waardebepaling. Deze is helemaal kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd wat jouw auto oplevert? Taxeer nu je auto via de online waardebepaling en ontvang jouw definitieve verkoopprijs!

Wij garanderen je een soepel verkoopproces waardoor je direct denkt: Koop nu mijn auto!

1. Koop mijn auto vandaag nog!

koopmijnauto

Online zijn er talloze tips en manieren om je snel van je auto af te helpen. Als je zoekt op ‘koop nu mijn auto’ zul je ook de nodige auto-inkoopbedrijven in de zoekresultaten zien.

Koop nu mijn auto - Waar verkoop je vandaag nog?

Om je te helpen makkelijker een manier van verkopen te kiezen, vertellen we je kort welke opties je hebt.

  • Persoonlijke netwerk - Een voordeel aan een auto verkopen in je persoonlijke netwerk is dat je niet met vreemde mensen hoeft te onderhandelen. Een nadeel is dat zij vaak een vriendenprijs verwachten.
  • Online - Een online advertentie kost doorgaans geld en het verkoopproces is lang en onzeker.
  • Autodealer - Je auto inruilen of verkopen bij de dealer is een snelle manier, maar de dealer biedt vaak een laag bedrag door het eigen winstpercentage.
  • Autosloop - Is jouw auto een wrak dat niet meer rijdt? Dan kun je hier de oud ijzer prijs krijgen, maar dit is natuurlijk geen optie als jouw wagen veel meer waard is dan dat!

Denk jij: koop nu mijn auto? Dan zijn deze plekken misschien niet geschikt om jouw auto te verkopen. Het verkoopproces is doorgaans langer en jij bent op zoek naar een plek waar je snel kunt verkopen.

wijkopenautos.nl koopt jouw auto nu!

Bepaal de waarde van jouw auto veilig en snel online en verkoop al binnen 24 uur: zo werkt wijkopenautos.nl.

  • De dagwaarde krijg je meteen na de eerste stap van onze online waardebepaling
  • Vul vervolgens de zelfevaluatie in en voeg een paar foto's toe
  • Aan de hand van deze gegevens bepalen wij de definitieve verkoopprijs voor jouw auto
  • Klinkt het bod goed? Dan kun jij jouw auto meteen voor deze prijs verkopen
  • Boek vervolgens een inleverafspraak bij een van onze vestigingen en lever je oude auto in

wijkopenautos.nl is de nummer 1 partner voor autoverkoop in Nederland!

Koop nu mijn auto? Ja graag! Doorloop onze gratis online waardebepaling en ontvang direct jouw definitieve verkoopprijs.

2. De online waardebepaling van wijkopenautos.nl

Waarom twijfelen? Start meteen onze gratis en vrijblijvende waardebepaling simpel online en ontvang een persoonlijke definitieve verkoopprijs.

Hoe verkoop je snel en veilig?

Start de online waardebepaling, en geef je e-mailadres en autogegevens door in de eerste stap. Je ontvangt niet alleen de dagwaarde gelijk op je scherm maar ook in je mailbox. Voer vervolgens de zelfevaluatie uit om ons een beter beeld van de staat van je auto te geven. Dit doe je aan de hand van aanvullende informatie en een aantal foto's.

Vervolgens maken wij een definitieve verkoopprijs voor jouw auto op. Hiervoor kun je direct aan ons verkopen! Je hoeft alleen nog een inleverafspraak te maken om je auto in te leveren. Zo snel kun jij je auto verkopen!

Wij willen je er wel graag op wijzen dat deze dagwaarde een schatting is van je auto zonder schade of andere gebreken. Maar geen zorgen, wij kopen ook schade auto's!

Gratis online taxatie

Hoe werkt onze waardebepaling?

Onze waardebepaling doe je gratis en veilig online zodat je vanuit je luie stoel kunt bepalen wat jouw auto waard is. Maar hoe werkt dat?

Je start met het invullen van onze online tool. Aan de hand van je autogegevens kunnen we je direct de dagwaarde van jouw auto geven. Let op: dit is een schatting gebaseerd op een perfecte staat.

Vervolgens vul je de zelfevaluatie verder in door aanvullende informatie en foto's door te geven. Op basis van deze informatie bepalen wij de daadwerkelijke waarde in de vorm van een definitieve verkoopprijs

Dat is een mooi bod! Koop nu mijn auto!

Vanaf het moment dat jij zegt: 'Ja, koop mijn auto', hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken. De rest regelen wij. Alle papieren, de vrijwaring: je hebt er geen omkijken naar.

Wij maken het geld meteen over zodat je het binnen twee werkdagen op je bankrekening hebt staan. Zo snel kun je kosteloos en veilig je auto verkopen bij wijkopenautos.nl!

Maak gebruik van onze online waardebepaling, ontvang een definitieve verkoopprijs, en zeg: ja, koop nu mijn auto!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Netjes geholpen, snelle afhandeling.
Heleen v. | Dordrecht | Suzuki Alto, 2009
Ik ben fijn en serieus geholpen. We hebben een goed bod voor de auto ontvangen, dus wij zijn erg tevreden.
Chantal S. | Almere | Ford Fiesta, 2004

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve tips van experts over alles rondom auto's

Met de aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy .