Koop nu mijn auto! Direct verkocht!

Vul jouw kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

km
Hoe verkoop ik mijn auto?

Geen advertenties, lastige kijkers en een langdurig verkoopproces. Wij kopen je auto nu! Ons proces is simpel en glashelder.

 • Doe de gratis online waardebepaling
 • Ontvang jouw prijs via e-mail
 • Verkoop bij een vestiging en ontvang je betaling

Je auto verkopen met wijkopenautos.nl

 • Voer je autogegevens in via onze online waardebepaling
 • Omschrijf de staat van je auto en voeg eventueel foto's toe
 • Ontvang je gegarandeerde prijs per e-mail
 • Deze prijs is vrijblijvend en 4 dagen geldig
 • Selecteer een vestiging voor de inleverafspraak
 • Bij de afspraak worden je gegevens bevestigd en wordt het geld overgemaakt

Koop mijn auto vandaag nog!

Direct verkopen zonder gedoe, dat maakt wijkopenautos.nl mogelijk. Hoe? Door een transparant verkoopproces te bieden waarbij wij jou alles uit handen nemen.

Krijg een directe verkoopprijs online

krijg een directe verkoopprijs online

Daarnaast betalen wij jou wat je auto écht waard is. Dat doen wij door middel van onze online waardebepaling. Deze is helemaal kosteloos en vrijblijvend.

Benieuwd wat jouw auto oplevert? Taxeer nu je auto via de online waardebepaling en ontvang een gegarandeerde prijs voor jouw auto!

Wij garanderen je een soepel verkoopproces waardoor je direct denkt: Koop nu mijn auto!

We hebben een paar dingen van je nodig:

 • Basis autogegevens: via het kenteken of je vult ze handmatig in
 • Staat van de auto: beschrijf de binnen- en buitenkant van de auto, mogelijke schade en meer
 • Foto's van de auto (optioneel): voeg foto's toe van je auto voor een nauwkeurige prijsbepaling

Koop nu mijn auto? Ja graag! Wij kopen alle auto's. Doorloop onze gratis online waardebepaling en ontvang een direct en vrijblijvend bod op jouw auto.

Verkoop je auto direct voor deze prijs!

Zodra je een prijs voor jouw auto hebt ontvangen kun je direct overgaan tot verkoop. Hiervoor boek je eenvoudig een inleverafspraak bij een vestiging naar keuze.

klant levert auto in

Selecteer de vestiging die het dichtst bij jou is. Kies vervolgens een dag en een tijdstip om je oude auto naar de vestiging te brengen.

Bij de vestiging worden je gegevens gecontroleerd met de daadwerkelijke staat van je oude auto. Onthoud: hoe uitvoeriger je je auto beschrijft, hoe nauwkeuriger je prijs is. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Als eenmaal je prijs is bevestigd, wordt direct een koopcontract opgesteld. Het geld wordt vervolgens naar je overgemaakt zodat je het binnen 2 werkdagen op je rekening hebt staan. De vrijwaring regelen wij ook.

Zo nemen wij alle zorgen rondom jouw auto verkoop bij je weg en kun jij snel je auto verkopen voor een eerlijke prijs. Snel, simpel en zonder gedoe.wijkopenautos.nl koopt jouw auto nu!

Bepaal de waarde van jouw auto veilig en snel online en verkoop al binnen 24 uur: zo werkt wijkopenautos.nl.

 • Start met onze gratis online waardebepaling
 • Voorzie ons van zoveel mogelijk details over de staat van je auto en voeg eventueel een paar foto's toe
 • Aan de hand van deze gegevens bepalen wij een gegarandeerde prijs voor jouw auto
 • Akkoord met het bod? Dan kun jij jouw auto meteen voor deze prijs verkopen
 • Boek vervolgens een inleverafspraak bij een van onze vestigingen en lever je oude auto in

wijkopenautos.nl is de nummer 1 partner voor autoverkoop in Nederland!

Doorloop nu onze gratis online waardebepaling en ontvang een gegarandeerde prijs. Deze prijs is vrijblijvend dus je zit nergens aan vast.

Auto verkopen aan wijkopenautos.nl

Zoek je een plek waar je jouw auto direct kan verkopen voor de beste prijs? Én wil je daarvoor zo min mogelijk zelf doen? Wij helpen je uit de brand!

Onze service is geheel vrijblijvend en transparant. Zelfs na de online waardebepaling en de zelfevaluatie zit je nergens aan vast.

Wij maken de verkoopprijs snel en veilig over naar jouw bankrekening. Zo simpel en snel kan het zijn! Dus denk je: "ik wil mijn auto verkopen!", denk dan aan wijkopenautos.nl.

Auto verkopen aan wijkopenautos.nl:

 • Wachttijd: je kunt je auto al in 24 uur verkopen
 • Veiligheid: wijkopenautos.nl opereert door heel Europa en is betrouwbaar
 • Prijs: niet transparant dus onzeker of het de juiste prijs is
 • Papierwerk: deels de dealer, deels jijzelf

Dat is een mooi bod! Koop nu mijn auto!

Vanaf het moment dat jij zegt: 'Ja, koop mijn auto', hoef je alleen nog een inleverafspraak te boeken. De rest regelen wij. Alle papieren, de vrijwaring: je hebt er geen omkijken naar.

Wij maken het geld meteen over zodat je het binnen twee werkdagen op je bankrekening hebt staan. Zo snel kun je kosteloos en veilig je auto verkopen bij wijkopenautos.nl!

Maak gebruik van onze online waardebepaling, ontvang een definitieve verkoopprijs, en zeg: ja, koop nu mijn auto!

Klantervaringen

De aanvankelijke scepsis verdween als sneeuw voor de zon nadat ik kennis genomen had van de professionele manier van werken en de vriendelijkheid van de medewerkers. Het bedrijf heeft zich aan zijn afspraken gehouden. Het bedrag werd binnen 3 dagen overgemaakt. Zeer correct. Chapeau !

Snel en fijn geholpen, ook de afhandeling en beoordelen van de auto wordt vakkundig opgepakt met een goed eindoordeel. Top

Veelgestelde vragen over auto verkopen

V : Hoe verkoop ik mijn auto binnen 24 uur?

A : Je hebt een paar opties. Zo kun je particulier verkopen via advertentiesites, maar de kans dat je binnen een dag verkoopt is erg laag vanwege bezichtigingen en testritten. Je auto inruilen is in principe een snelle optie als je al een terugkoopauto hebt uitgekozen. Helaas krijg je niet altijd waar voor je auto. Bij wijkopenautos.nl wordt altijd eerst de waarde berekend zodat je verzekerd bent van een juiste prijs. Je hoeft geen auto terug te kopen en we hebben direct interesse. Zo kan je auto bij ons al binnen 24 uur zijn verkocht.

V : Hoe wordt de waarde van mijn auto berekend?

A :De waarde van je auto wordt bepaald aan de hand van de dagwaarde en de staat van je voertuig. De dagwaarde is de waarde van je auto in perfecte staat en zonder gereden kilometers. De staat van je auto bepaald vervolgens wat de daadwerkelijke waarde is. Vraag nu gratis en vrijblijvend een gegarandeerde prijs aan en ontdek wat jouw auto waard is.

V : Welke papieren heb ik nodig bij de verkoop van mijn auto?

A : Om je auto te verkopen heb je het kentekenbewijs (of kentekencard) met de tenaamstellingscode van het voertuig nodig. Bij particuliere verkoop dien je de koper het Overschrijvingsbewijs of Tenaamstellingsbewijs, en het kentekenbewijs met de tenaamstellingscode te overhandigen. De koper moet op zijn beurt jou voorzien van het vrijwaringsbewijs. Bij wijkopenautos.nl hoef je je hier geen zorgen over te maken: wij regelen de vrijwaring en de tenaamstelling.Nu aanmelden voor onze nieuwsbrief

Ontvang exclusieve tips van experts over alles rondom auto's

Met de aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en onze Privacy Policy .