Oldtimer verkopen? Doe het eenvoudig online

Het aantal geïnteresseerden is bij oldtimer verkopen vaak beperkt. Bij wijkopenautos.nl kun je direct terecht, zonder gedoe!

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

wijkopenautos.nl is de juiste plek voor elke auto verkoop dus ook voor jouw oldtimer! Start met het invoeren van het kenteken van je oldtimer en krijg meteen een schatting van wat je oldtimer waard is.

Vraag vervolgens jouw definitieve verkoopprijs aan door verdere informatie op te geven en een paar foto's toe te voegen. Boek een inleverafspraak bij een vestiging en de verkoop is beklonken!

Verkoop je oldtimer zonder te wachten en zonder gedoe, voor een goede prijs.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Oldtimer verkopen 100% gratis!

Blauwe klassieker

Een oldtimer verkopen gaat anders in zijn werk dan een normale auto. Vaak zijn oldtimers een verzamelobject, een klassieker, een oude auto die niet minder, maar soms meer waard wordt na verloop van tijd.

Tevens een auto voor liefhebbers en echte kenners. Een die je niet zomaar van de hand doet voor een kleine prijs, want naast de financiële waarde komt er vaak ook een emotionele waarde bij kijken.

Bij het verkopen van oldtimers kom je er waarschijnlijk achter dat het aantal geïnteresseerden beperkt is. Dat er veel minder mensen zoeken naar een oldtimer dan naar een Volkswagen Golf van een paar jaar oud.

Dit betekent dat jouw oldtimer verkopen een hele klus gaat worden. Hij staat lang te koop en voor jou tikken de kosten door. Wellicht moet je hem aan het eind van de rit wel weg doen voor minder dan je had gehoopt.

Je wacht op het verlossende bericht: oldtimer te koop gevraagd. Nou hier is het: Wij willen jouw oldtimer kopen!

Hoe werkt het? Je oldtimer verkopen aan wijkopenautos.nl?

De oplossing is hier: wijkopenautos.nl. Wij hebben zeker interesse in jouw klassieker en wij bieden je zelfs de mogelijkheid om binnen 24 uur te verkopen!

Wat kost een oldtimer taxatie?
Doorgaans kost dit geld, het bedrag kan oplopen tot boven de €100,-. Bij wijkopenautos.nl is de oldtimer taxatie of de waardebepaling altijd kosteloos!

Oldtimer waardebepaling online

Voordat je je oldtimer gaat verkopen is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de waarde. Omdat een klassieker vaak uniek is en de waardevastheid anders is dan auto’s van nu, is het bepalen van de waarde vaak lastig.

Bij wijkopenautos.nl bieden we jou een handige online waardebepaling om een schatting van de waarde van je oldtimer mee te bepalen. Zo weten ook wij wat deze waard is en kunnen wij je een unieke verkoopprijs bieden.

De waardebepaling van jouw oldtimer gaat als volgt:

 1. Online kenteken of informatie over jouw oldtimer invullen in de kentekencheck
  Ontvang binnen een paar stappen een indicatie van de dagwaarde. Deze waarde is gebaseerd op informatie bekend over jouw klassieker en hier is de huidige staat niet bij inbegrepen.
 2. Vul aanvullende informatie in over de oldtimer inclusief enkele foto's
  Op basis hiervan bepalen wij een verkoopprijs voor je auto.Je hoeft dan alleen nog een inleverafspraak te boeken bij een van onze vestigingen. En hij is verkocht!
Gratis online taxatie

Oldtimer verkopen

Je hebt een afspraak gemaakt voor vrijblijvende oldtimer taxatie en een vrijblijvend bod. wijkopenautos.nl streeft ernaar om elke auto voor het beste bod te kopen. En dat is ons al ruim 1.500.000 keer gelukt!

Onze RDW-erkende expert loopt tijdens de oldtimer taxatie een hele checklist langs. Niet alleen het interieur en exterieur wordt bekeken, ook de staat van de motor en de wegligging worden onder andere getest.

Als de taxatie voorbij is dan brengen zij een bod uit op jouw oldtimer. Zo simpel en snel kan auto's verkopen zijn!

Voordelen van je oldtimer verkopen aan wijkopenautos.nl

 1. Gemak
  Ontdek een schatting van de waarde direct online en ontvang jouw verkoopprijs eenvoudig per e-mail
 2. 100% gratis en vrijblijvend
  Onze service is 100% kosteloos en vrijblijvend. Je kunt er dus elk gewenst moment vanaf zien.
 3. Zonder gedoe
  Na akkoord regelen wij de afmelding en vrijwaring van je klassieker.
 4. Veilig
  Wij maken het geld direct over naar je bankrekening, zodat je het binnen 2 werkdagen hebt.

Door ons Europese dealernetwerk van ruim 60.000 handelaren zijn wij niet gebonden aan lokale prijsschommelingen in Nederland. Wij kijken waar jouw oldtimer écht het meest oplevert. Zo kun jij je oldtimer altijd verkopen voor het beste bod!

2. Zonder gedoe je oldtimer verkopen!

Door beperkte interesse is het verkopen van een oldtimer vaak lastig en een tijdrovend proces. Daarbij komt bij particulier verkopen van je oldtimer veel kijken:

 • Betaalde advertentie maken, die na een dag al niet meer op de eerste pagina met zoekresultaten staat.
 • Afspraken regelen voor proefritten met kopers die soms niet eens komen opdagen.
 • Zelf het papierwerk regelen.
 • De betaling tussen particulieren is altijd een risico.

De dealer zit vaak niet op alle auto's te wachten. Het moet passen bij zijn assortiment en hij moet de auto's ook weer kwijt zien te raken.

Als hij een klassieker koopt dan zit hij met dezelfde problemen als jij: een beperkt publiek. Daar past hij het bod op aan.

Oldtimers

Geen gedoe en een eerlijk bod

wijkopenautos.nl is gespecialiseerd in de inkoop van alle auto's, een omvangrijk geheel waarvan de oldtimer inkoop een klein maar belangrijk onderdeel uitmaakt.

Onze uitgebreide kennis en expertise, gebaseerd op jarenlange ervaring in de autohandel in binnen- en buitenland, maakt dat wij uitstekend op de hoogte zijn van alle trends die de automarkt op dit moment bepalen en daardoor kunnen wij jouw oldtimer taxeren en kopen voor een eerlijke prijs!

Bij wijkopenautos.nl verkoopt iedereen eenvoudig een klassieker zonder het maken van een advertentie. Start nu jouw gratis waardebepaling en vraag jouw definitieve prijs aan.

Voor de verkoop van alle auto's ga je naar wijkopenautos.nl! Vraag nu jouw verkoopprijs aan en verkoop razendsnel!

Hoe onze klanten onze service beoordelen