De hoogste prijs voor je auto - Vandaag nog!

Hoe krijg je de hoogste prijs voor je auto? Door te weten wat deze waard is! Vul direct onze kentekencheck in voor een indicatie van de waarde.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Kom langs bij ons in de vestiging voor een uitgebreid taxatie door een van onze professionele taxateurs. Zij zetten de huidige waarde van je auto tevens om in een vrijblijvend bod.

Heb je nog geen afspraak? Maak hem dan nu via de kentekencheck en kom al binnen 24 uur langs voor taxatie.

Klinkt dit bod goed? Dan kun jij je auto verkopen voor de hoogste prijs en nemen wij al het papierwerk van je over!

Taxatie afspraak maken, het beste bod ontvangen en dezelfde dag nog verkopen! Zo makkelijk kan het zijn!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Hoogste prijs voor je auto berekenen

hoogste prijs auto

Aan de hand van een online kentekencheck kan je gemakkelijk de dagwaarde van je auto opvragen. Via je kenteken worden de bij de RDW bekende gegevens over je auto opgevraagd.

Hierbij kan je denken aan bouwjaar, model, cataloguswaarde en merk. Als je vervolgens ook de kilometerstand van je auto opgeeft, maakt de tool een schatting van de afschrijving van je auto. Deze schatting wordt van de nieuwprijs van je auto afgetrokken. Het overgebleven bedrag is de dagwaarde.

Maar autoprijzen zijn natuurlijk niet alleen afhankelijk van de gemiddelde afschrijving. De werkelijke staat van je auto speelt ook een grote rol. De taxatietool kan hier uiteraard geen rekening mee houden.

De vraag ‘wat is de prijs van mijn auto’ is dus nog niet volledig beantwoord. Om deze vraag te beantwoorden maak je een afspraak bij één van de vestigingen van wijkopenautos.nl bij jou in de buurt. Aan de hand van een uitgebreide taxatie kan een taxateur de hoogste prijs voor je auto bepalen.

2. Alternatief voor de inruilprijs

Bij wijkopenautos.nl verkoop je je auto gemakkelijk voor de hoogste prijs. Binnen 24 uur kan de verkoop al rond zijn! Daarmee hebben wij een beter alternatief voor het inruilen van je auto.

De inruilprijs is vaak lager dan wat je auto echt waard is, aangezien de autohandelaar de auto moet keuren en verkoopklaar moet maken.

Het gemak van inruilen heeft dus ook een prijs. Ook moet je het geluk hebben dat de dealer om de hoek maar net de auto heeft waar jij naar op zoek bent en niet te weinig biedt voor je eigen auto. Daarom ben je beter af als je je auto direct verkoopt.

Zo ben je onafhankelijk van andermans aanbod, krijg je de hoogste prijs voor je auto én kun je zelf op zoek gaan naar je volgende wagen. Heb je al een andere occasion of nieuwe auto op het oog? Wacht niet te lang met het verkopen van je eigen auto!

Gratis online taxatie

3. Hoe krijg ik bij jullie de hoogste inruilprijs?

Heel simpel. In drie stappen is het allemaal gebeurd, en afhankelijk van jouw agenda zelfs binnen 24 uur!

  • STAP 1 - Vul je kenteken of autogegevens in in onze kentekencheck
  • STAP 2 - Maak een afspraak in de vestiging, hier controleren wij jouw auto binnen een half uur van top tot teen.
  • STAP 3 - Ga akkoord met het bod en wij nemen alle administratie kosteloos van je over

Hoe krijg je de hoogste prijs voor je auto?

Ter afsluiting geven we je nog een aantal tips voor het moment dat je naar je taxatieafspraak gaat. Zo kan je mikken op de hoogste prijs die voor je auto mogelijk is:

  • Zorg dat je auto schoon is: een schone auto maakt een betere indruk.
  • Neem alle bijbehorende accessoires mee: Denk aan het onderhoudsboekje etc.
  • Voer kleine reparaties zelf uit: Kleine krasjes kun je zelf wegpoetsen, dit zorgt ervoor dat je auto een betere indruk maakt tijdens de taxatie

We zien je graag verschijnen bij één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

Hoe onze klanten onze service beoordelen