Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Hoogste prijs voor je auto berekenen.

De hoogste prijs voor je auto. Het hoogst haalbare. Het maximale rendement. Na jarenlang rijplezier, APK keuringen en onderhoud wordt het tijd voor een niewe wagen. Een stapje hoger, een tandje harder en natuurlijk een mooiere auto. Blijf je bij hetzelfde merk of ga je voor iets compleet anders? Een nieuwe auto kopen of inruilen is de ene afweging maken na de andere. Dat begint bij het verkopen van je auto, hoe pak je dat aan? Wat je er destijds voor betaald hebt is moeilijk te evenaren. Afschrijving, de natuurlijke vijand van de autowaarde slaat hard toe zodra je een auto hebt gekocht. En dan zijn er nog het aantal kilometers dat je ermee hebt gereden. Deze gegevens maken samen de dagwaarde van de auto. Vaak wordt dit als uitgangspunt gebruikt voor de inruilwaarde, samen met het deskundig oog van de autohandelaar. Als je een indicatie van de huidige waarde van je auto wilt hebben, kan je met de taxatietool op deze website een snelle berekening maken. Je voert je kenteken, kilometerstand en een geldig e-mailadres in en binnen enkele ogenblikken staat de dagwaarde op je scherm. Helemaal gratis!

Voor de beste auto prijs is de kwaliteit van je auto van groot belang. Daarom doe je er goed aan je auto te laten taxeren door één van onze RDW-gecertificeerde taxateurs. Hij kan je precies vertellen wat je auto nog waard is. Je krijgt als bijkomend voordeel de mogelijkheid om je auto direct voor de taxatiewaarde te verkopen. Wil jij weten welke prijs we voor jouw auto kunnen bieden? Lees dan hier hoe de taxatie in zijn werk gaat en hoe je auto voor de beste prijs verkocht wordt!

Onder onze service valt:

Elke auto welkom
Beste alternatief voor inruilen
Gratis vrijwaring
Dagwaarde in 30 seconden
Binnen 24 uur auto verkocht

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Bij Wijkopenautos heb ik de hoogste prijs ontvangen voor mijn auto in vergelijking met andere auto inkoop bedrijven. En daarnaast aardige lui! (24-10-2016 door Carlos S. uit Enschede)

Heb nergens een betere prijs gevonden, ook relaxed dat het snel gaat. Inruilen? Denk het niet meer! (02-11-2016 door Yussuf R.uit Utrecht)

Gelukkig wel een autobedrijf die een beetje eerlijk is. Wees super zorgvuldig en probeer meerde dealers uit voor de hoogste prijs. Nog een advies: Wijkopenautos.nl! (28-11-2016 Zack P. uit Alkmaar)
Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Chevrolet Lacetti, BJ 2006
Toyota Yaris, BJ 2009
Toyota Yaris, BJ 2009
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
09-09-2016 door Sandra B. uit Leeuwarden

Hele aardige medewerkers die mijn auto goed geïnspecteerd hebben. Deskundige en snelle werkwijze! Het geld stond snel op mijn rekening en de administratie is keurig afgehandeld. Bedankt!

04-11-2016 door Jillert Jan K.uit Hoorn

Alle lof voor de medewerkers in de garage. Bij inspectie is alles goed nagekeken en ik kon terecht met al mijn vragen. Wijkopenautos.nl is aan te raden!

Hoogste prijs voor je auto berekenen.

Aan de hand van een online kentekencheck kan je gemakkelijk de dagwaarde van je auto opvragen. Via je kenteken worden de bij de RDW bekende gegevens over je auto opgevraagd. Hierbij kan je denken aan bouwjaar, model, cataloguswaarde en merk. Als je vervolgens ook de kilometerstand van je auto opgeeft, maakt de tool een schatting van de afschrijving van je auto. Deze schatting wordt van de nieuwprijs van je auto afgetrokken. Het overgebleven bedrag is de dagwaarde.

Maar autoprijzen zijn natuurlijk niet alleen afhankelijk van de gemiddelde afschrijving. De werkelijke staat van je auto speelt ook een grote rol. De taxatietool kan hier uiteraard geen rekening mee houden. De vraag ‘wat is de prijs van mijn auto’ is dus nog niet volledig beantwoord. Om deze vraag te beantwoorden maak je een afspraak bij één van de vestigingen van wijkopenautos.nl bij jou in de buurt. Aan de hand van een uitgebreide taxatie kan een taxateur de hoogste prijs voor je auto bepalen.

Alternatief voor de inruilprijs.

Bij Wijkopenautos.nl verkoop je je auto gemakkelijk voor de hoogste prijs. Binnen 24 uur kan de verkoop al rond zijn! Daarmee hebben wij een beter alternatief voor het inruilen van je auto. De inruilprijs is vaak lager dan wat je auto echt waard is, aangezien de autohandelaar de auto moet keuren en verkoopklaar moet maken. Het gemak van inruilen heeft dus ook een prijs. Ook moet je het geluk hebben dat de dealer om de hoek maar net de auto heeft waar jij naar op zoek bent en niet te weinig biedt voor je eigen auto. Daarom ben je beter af als je je auto direct verkoopt. Zo ben je onafhankelijk van andermans aanbod, krijg je de hoogste prijs voor je auto én kun je zelf op zoek gaan naar je volgende wagen. Heb je al een andere occasion of nieuwe auto op het oog? Wacht dan niet te lang met het verkopen van je eigen auto!

Hoe krijg ik bij jullie de hoogste inruilprijs?
Heel simpel. In drie stappen is het allemaal gebeurd, en afhankelijk van jouw agenda zelfs binnen 24 uur! Allereerst vul je hierboven je kenteken in, zodat we de dagwaarde van je auto vast kunnen stellen. Deze berekenen we online, onder andere gebaseerd op de cataloguswaarde, populariteit van het model en de kilometerstand. Dit is nog niet de definitieve prijs voor je auto, die krijg je bij de taxatie in onze vestiging. Stap twee is dan ook het maken van een afspraak bij onze vestiging. Bij aankomst wordt je auto van top tot teen gecontroleerd. Denk hierbij aan de technische staat, hoe de motor loopt en de profieldiepte van de banden. De taxatie wordt afgesloten met een proefrit, waarna we de taxateur een bod op je auto doet. Dit is wat je auto op dit moment waard is, de accurate marktwaarde. Zodra je hiermee akkoord gaat is je auto verkocht en feliciteren we je van harte! Stap drie is daarmee ook voltooid: het direct verkopen van je auto, als alternatief voor inruilen. De vrijwaring en afmelding worden gratis in orde gemaakt, het geld wordt direct gestort op je rekening.

Ter afsluiting geven we je nog een aantal tips voor het moment dat je naar je taxatieafspraak gaat. Zo kan je mikken op de hoogste prijs die voor je auto mogelijk is:

 • Zorg dat je auto schoon is: een schone auto maakt een betere indruk.
 • Neem alle bijbehorende accessoires mee: Denk aan het onderhoudsboekje etc.
 • Voer kleine reparaties zelf uit: Kleine krasjes kun je zelf wegpoetsen, dit zorgt ervoor dat je auto een betere indruk maakt tijdens de taxatie
 • We zien je graag verschijnen bij één van onze vestigingen. De koffie staat klaar!

  Hoe het werkt
  1. Advies

  Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

  2. Betaling

  Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

  3. Afmelding

  De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

  Wat onze klanten stemmen
  Wat onze klanten zeggen
  Laat je auto nu taxeren: