Een auto verkopen voor onderdelen - Gratis!

Auto onderdelen verkopen? Het strippen van een auto kost tijd en geld. Bij wijkopenautos.nl kun je je auto verkopen voor onderdelen! Gratis!

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Een kapotte auto heeft vaak nog bruikbare onderdelen, hoe zit het met jouw voertuig? Ga jij naar de sloop of kijk je wat de onderdelen individueel wel opleveren?

Bij wijkopenautos.nl krijg je snel een goed bod op je auto als je een afspraak maakt voor taxatie. Vandaag een afspraak gemaakt is binnen 24 uur al een taxatie!

Wil je je auto verkopen voor onderdelen bij wijkopenautos.nl? Wij regelen na de auto verkoop de administratieve afhandeling, zodat jij zonder gedoe verkoopt!.

Voor het beste bod op je auto maak je vandaag nog een afspraak via onze kentekencheck!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waarom auto onderdelen verkopen?

Auto onderdelen verkopen

Volledig opgereden auto's, auto's zonder apk of kapotte voertuigen leveren vaak weinig op. De restwaarde van jouw wagen is laag en jij krijgt bij verkoop niet het bedrag dat je graag zou willen hebben.

Ook kan het voorkomen dat jouw auto total loss is verklaard na een ongeluk. De restwaarde van een voertuig dat total loss is ligt erg laag.

Een auto die total loss is of kapot om een andere reden levert bij verkoop vrijwel niks meer op. Je kunt hem naar de sloop brengen en de oud ijzer prijs hiervoor krijgen. Is dat niet zonde?

Wetend dat er nog zoveel goede onderdelen aan jouw auto zitten? Onderdelen die afzonderlijk vaak nog erg waardevol zijn.

Een manier om nog geld te verdienen aan jouw auto is niet jouw auto als oud ijzer weg doen bij de sloop maar auto onderdelen verkopen.

Een kleine Fiat met bijvoorbeeld waterschade in de motor wordt al snel total loss verklaard en waterschade wordt in veel gevallen niet vergoed. Jouw motor is kapot, maar andere onderdelen van de auto zijn nog perfect. Maar hoe ga je te werk als je jouw auto in onderdelen verkopen wilt?

De waarde uit onze kentekencheck is slechts een indicatie. In de vestiging kunnen wij auto's taxeren op basis van de goede onderdelen.

2. Bruikbare auto onderdelen verkopen levert meer op

Kapotte auto's kun je wegbrengen naar de sloop. Je kunt ze ook proberen te verkopen, particulier of aan een dealer. Je kunt zelfs proberen om onderdelen te verkopen van jouw wagen. Welke verkoop levert het meest op en waar heb je het minste werk bij?

Jouw auto in onderdelen verkopen komt veel meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. Je moet zelf aardig wat kennis hebben van auto’s om te weten welke onderdelen nog goed zijn om te verkopen en welke onderdelen niet meer werken.

Om dit uit te zoeken kun je hulp inschakelen van een expert. Deze hulp en het demonteren van het voertuig kost geld. Bereken goed of het loont om jouw auto in onderdelen te verkopen.

Naast je auto in onderdelen verkopen kun je ook je auto verkopen voor onderdelen. Er zijn verschillende auto sloperijen en demontagebedrijven die graag jouw auto kopen en hem vervolgens zelf uit elkaar halen, de onderdelen die nog bruikbaar zijn zetten zij op een auto onderdelen verkoopsite.

Helaas krijg je bij deze bedrijven niet écht het juiste bedrag voor de onderdelen. Er wordt een bod gedaan op basis van de dingen die direct zichtbaar zijn en niet op basis van taxatie. Bij wijkopenautos.nl wel!

Gratis online taxatie

3. Auto verkopen voor onderdelen bij wijkopenautos.nl

Bij wijkopenautos.nl kun je terecht met de meeste auto's. Een die goed rijdt, total loss is of een schade auto. Maak je een afspraak bij ons voor taxatie lopen wij de auto in een half uur na. Is jouw auto kapot? Dan kijkt onze expert altijd naar de delen van de auto die wél goed werken.

wijkopenautos | Directe Verkoop

Bij de wijkopenautos | Directe Verkoop doen wij een bod op jouw wagen op basis van de taxatie. Jouw auto kun je vandaag nog achterlaten. Wij regelen de afmelding en vrijwaring en het geld wordt dezelfde dag nog via bankoverschrijving overgemaakt. Gemakkelijk en snel verkopen, dat doe je bij wijkopenautos.nl.

Afspraak maken en direct verkopen

  • Vul de kentekencheck in voor een indicatie van de dagwaarde en maak direct een afspraak
  • Kom in de vestiging voor een half uur durende taxatie
  • Na taxatie doen wij een vrijblijvend bod, jij beslist of je het accepteert
  • Auto verkopen voor onderdelen? Top! Wij regelen de rest!

Het verkopen van jouw gebruikte auto vindt dan verder plaats in een vestiging van wijkopenautos.nl. We regelen hier de afmelding en vrijwaring voor jou zodat jij je nergens meer druk om hoeft te maken.

wijkopenautos.nl is dé plek als jij jouw auto verkopen voor onderdelen wil. Haal het meeste uit je gebruikte autoverkoop en maak vandaag nog een afspraak! Vanaf het eerste contact is wijkopenautos.nl jouw partner bij het verkopen van gebruikte auto's.

Hoe onze klanten onze service beoordelen