Jouw Peugeot verkopen doe je vandaag!

Peugeot, een merk met de leeuw als logo. Wie is de koning van de jungle? De koning der dieren? Dat is de leeuw volgens veel mensen. Een reden waarom er voor dit logo is gekozen.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De leeuw staat voor kracht en snelheid. Dat is ook waar Peugeot voor staat. Maar jouw krachtige Peugeot is aan vervanging toe. Je bent van plan jouw Peugeot te verkopen. Hoe en waar doe je dit en waar ontvang je de beste prijs?

Jouw Peugeot verkopen begint bij taxatie bij wijkopenautos.nl. Kom snel en gemakkelijk achter de waarde van jouw Peugeot en bepaal zo een verkoopprijs. Of verkoop je auto direct. De keuze is aan jou!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Een van de oudste merken: Peugeot

Peugeot verkopen

Het Franse automerk Peugeot is ontstaan in 1810, dat maakt het een van de oudste automerken in de wereld. Het plan begon in de fabriek van Jean-Pierre en Jean-Frédéric Peugeot, een staalbewerkings- en productiefabriek. In 1889 werd de eerste stoomauto van Peugeot geshowd op een wereldtentoonstelling in Parijs. Deze stoomauto had plaats voor 2 personen, maar werd niet in productie gebracht. De eerste echte auto van Peugeot die kwam op de markt in 1890.

In 1890 werd Peugeot S.A. opgericht. Deze holding bestaat uit Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel en Vauxhall.

Peugeot verkopen op Nederlandse bodem

Het merk Peugeot doet het verrassend goed op Nederlandse bodem. Het merk staat op de 4e plek qua meest verkochte modellen. In 2018 behaalde het merk 32.228 nieuwe verkopen en had het een marktaandeel van 7,20%.

In de top 5 van best verkochte modellen zit Peugeot er helaas niet bij.

Best verkochte modellen van Peugeot in Nederland (2018)

Peugeot 108

  • Aantal Peugeot verkopen: 9.090
  • Marktaandeel: 2,03%

Peugeot 208

  • Aantal Peugeot verkopen: 6.589
  • Marktaandeel: 1,47%

Peugeot 3008

  • Aantal Peugeot verkopen: 4.596
  • Marktaandeel: 1,03%

Peugeot 2008

  • Aantal Peugeot verkopen: 4.489
  • Marktaandeel: 1%

Peugeot 308

  • Aantal Peugeot verkopen: 4.274
  • Marktaandeel: 0,96%

2. Occasion Peugeot verkopen

Jouw Peugeot is aan het einde van zijn latijn of je bent er op uitgekeken. Je denkt aan je Peugeot verkopen. Maar hoe en waar? Zit er iemand op jouw wagen te wachten en hoeveel tijd heb jij om in de verkoop te stoppen?

Peugeot staat in de top 5 van populairste automerken in Nederland, maar hoe doet Peugeot het op de occasionmarkt? De top 5 meest verkochte occasions zijn Volkswagen Polo, Volkswagen Golf, Opel Corsa, Ford Fiesta en de Renault Clio. Peugeot heeft het niet weten te schoppen tot dit lijstje. Dat betekent niet dat jij niet jouw Peugeot 107 verkopen kunt.

Gratis online taxatie

Particulier verkopen

Met wat meer tijd en geduld kun jij jouw Peugeot verkopen via een online marktplaats. Maak mooie en duidelijke foto’s, schrijf een pakkende advertentie en zorg voor een concurrerende prijs. Alles online? Dan is het afwachten op reacties, telefoontjes en e-mails. Het maken van afspraken voor proefritten en onderhandelen over de prijs moet je ook niet vervelend vinden.

Verkopen aan de dealer

Heb jij wat minder tijd en geen zin in geïnteresseerden die niet op komen dagen of het eindeloze afdingen van kopers? Dan zijn er nog andere manieren om jouw Peugeot te verkopen. Ga bij een lokale dealer langs en verkoop hem hier. Alleen ook hier zitten nadelen aan verbonden. Zo heb je geen garantie dat een dealer interesse heeft in jouw auto. Een dealer moet er namelijk nog wat aan kunnen verdienen in zijn beperkte netwerk. Een auto die moeilijk te verkopen is, koopt de dealer doorgaans niet van je over of hij biedt een bod ver onder de echte waarde.

Gratis taxatie en een vrijblijvend bod? wijkopenautos.nl!

Dit kan anders. Snel verkopen en voor een eerlijke prijs? Dat kan bij wijkopenautos.nl. Voordat jij een keuze maakt over jouw Peugeot verkoop maak je via de kenteken check gemakkelijk een afspraak voor vrijblijvende taxatie.
Waarom? Omdat een geslaagde Peugeot verkoop begint bij het vaststellen van een goede verkoopprijs. Die goede verkoopprijs verkrijg je door professionele taxatie. Met de waarde van jouw Peugeot weet je wat je kunt vragen.

Na taxatie doen wij een vrijblijvend bod op jouw auto. Je kunt hem hiervoor direct achterlaten. Je kunt ook 5 dagen nadenken over dit bod. Vergelijk eerst en verkoop daarna. Besluit jij jouw Peugeot te verkopen bij wijkopenautos.nl? Dan regelen wij de administratieve afmelding.

Het is helemaal aan jou hoe jij jouw Peugeot verkoop gaat aanpakken, maar eerst kom je langs wijkopenautos.nl voor gratis taxatie en een vrijblijvend bod.

Hoe onze klanten onze service beoordelen