Kapotte auto verkopen? Wij vertellen hoe!

Auto kapot, maar hij rijdt nog? wijkopenautos.nl koopt hem binnen 24 uur. Auto's met schade, defecte auto’s of zonder keuring zijn bij ons welkom!

Een schatting van de waarde van jouw kapotte auto ontvang je na de online waardebepaling. Om de exacte waarde te ontvangen raden wij je aan om de zelfevaluatie uit te voeren.

Bij wijkopenautos.nl kun je simpel en snel een kapotte auto verkopen. Doe nu de online waardebepaling en ontvang een schatting van de waarde van de auto.

Wie zei dat een kapotte auto verkopen moeilijk is, is nog nooit bij wijkopenautos.nl langs geweest.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Gratis online taxatie van jouw auto

Ontvang de definitieve verkoopprijs rechtstreeks vanuit huis

Verkoop alleen als jij
dat wilt en het geld wordt direct overgemaakt op je rekening

1. Waar kan ik snel mijn kapotte auto verkopen?

Kapotte auto verkopen

Dat is nogal een stelling, horen wij je denken. Dit valt best wel mee. Binnen ons internationale netwerk van autohandelaren vinden wij altijd de geschikte koper voor jouw defecte auto. Zo krijgen wij iedere kapotte auto verkocht.

Waar kun je terecht met een defecte auto

Je kunt auto’s met schade op veel plekken proberen te verkopen. Alleen zitten minder mensen op een kapotte auto te wachten.

Je kunt auto's particulier verkopen. Op advertentie websites staan auto’s met gebreken doorgaans langer te koop. Ook moet je oppassen dat je alle gebreken vermeld, een koper aan de deur die na het eerste contact wat anders van de auto verwacht is lastig.

Het achterhouden van gebreken bij de verkoop van een auto is strafbaar!

De dealer zit vaak niet te wachten op een kapotte auto vanwege het vele werk dat hij moet verrichten voor vaak weinig winst.

Je wilt de auto ook liever niet naar de sloop brengen aangezien zij wijnig voor de auto geven. Er zitten nog genoeg onderdelen aan de auto die wel wat opleveren.

Wie krijgt er dan toch een goede verkoopprijs vooe een kapotte auto? Vul in de zelfevaluatie alle benodigde gegevens toe en ontvang de definitieve verkoopprijs. Wil je verkopen? Maak dan een inleverafspraak.

2. Kun je een kapotte auto verkopen bij wijkopenautos.nl?

Ja, voer de online waardebepaling uit en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto!

Wanneer je auto ineens niet meer werkt zoals je hem altijd gekend hebt is dat uiterst vervelend. Veel bestuurders willen er daarom zo snel mogelijk vanaf.

Niet elke plek is de juiste plek om een kapotte auto te verkopen. De dealer heeft weinig interesse en een particulier is vaker op zoek naar een betrouwbare auto dan een defect exemplaar.

Je kunt een kapotte auto verkopen aan wijkopenautos.nl. Dit is geen enkel probleem. Doe de online waardebepaling en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto.

Gratis online taxatie

Hoe ontvang ik een vrijblijvende schatting van wijkopenautos.nl?

Via onze online waardebepaling ontvang je een schatting van de waarde van de auto. Aangezien de auto defect is raden wij je aan om de zelfevaluatie uit te voeren. Na de zelfevaluatie ontvang je de definitieve verkoopprijs van de auto.

 • Kapotte auto verkopen binnen 24 uur
 • Online waardebepaling en verkoop snel
 • Wij regelen al het papierwerk
 • We maken het geld snel en veilig over op jouw bankrekening

wijkopenautos.nl werkt samen met een groot Europees dealernetwerk. Daarom kunnen wij altijd een realistische prijs bieden. Wij kijken niet naar het lokale vraag en aanbod. Wij kijken waar jouw auto in Europa het meeste oplevert!

Doe de online waardebepaling en verkoop vandaag nog jouw auto!

Kapotte auto verkopen? Nieuwe auto kopen! En dat doe je natuurlijk ook bij wijkopenautos.nl!

Wat is de waarde van mijn kapotte auto?

Het bepalen van de verkoopprijs is lastig als een auto kapot is. Wij bepalen de waarde op een eerlijke manier. Doe de online waardebepaling en ontvang eenschatting van de waarde van jouw auto.

Hoe werkt de online waardebepaling?

 1. Voertuiggegevens invoeren
  Ontvang de verkoopprijs
 2. Inleverafspraak maken
  Onze expert controleert de gegevens
 3. Gratis online waardebepaling
  Ontvang een schatting van de waarde van jouw auto
 4. Snel en veilig verkopen
  Accepteer je de verkoopprijs? Wij regelen het papierwerk en maken de verkoopprijs snel en veilig over op jouw bankrekening.

3. Kapotte auto verkopen of exporteren?

Kapotte auto's exporteren

Het verkopen van defecte auto's kan soms enorm lastig zijn omdat er in Nederland geen markt meer voor is, maar in andere landen kun je vaak iedere kapotte auto verkopen.

Voor onze maatstaven is de auto afgeschreven, maar dat maakt hem niet ongeschikt voor de auto export naar bijvoorbeeld Afrika of Oost Europa.

Ons internationale netwerk verzorgt dan de afhandeling hiervoor, waardoor je alsnog de beste prijs voor je defecte auto ontvangt!

Aarzel daarom geen moment, doe de online waardebepaling en ontvang een indicatie van de dagwaarde van jouw auto. Daarna kun je de zelfevaluatie uitvoeren.

Voeg aanvullende voertuiggegevens en foto's toe. Onze experts bepalen de definitieve verkoopprijs voor jouw auto.

Wil je de auto voor deze prijs verkopen? Maak dan een inleverafspraak in een vestiging bij jou in de buurt.

4. Een kapotte of een defecte auto verkopen - Het verschil

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto door elkaar, soms is het ook een kwestie van woordgebruik. Echter sluit het één het ander niet uit. Een kapotte auto is namelijk iets anders dan een defecte auto.

Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege te veel problemen. Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto.

Een defect daarentegen hoeft niet per se fataal te zijn. Zo kan het zijn dat je auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservoir. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima en is dus niet zozeer kapot, maar wel defect.

Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen.

Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd verkoopovereenkomst op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Of verkoop jouw auto simpel en snel via wijkopenautos.nl!

Schade of niet? Ook een kapotte auto is geld waard! wijkopenautos.nl is vanaf het eerste contact tot de verkoop jouw partner bij de verkoop van alle auto's.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Ik ben op zeer snelle en adequate manier geholpen door de mensen van Wijkopen auto's in Rotterdam. Uw personeel is heel vriendelijk en voorkomend. Jan Hielema
Jan H. | Rotterdam | Renault Kangoo, 2006 14.11.2019
Aardig, niet pusherig. Gaven 1500 meer dan andere garage! Daarbij snel geregeld en geen gezeur achteraf!
Judith B. | Rotterdam | Fiat 500, 2012 13.11.2019
alles prima en vlot geregeld. zeer teverden.
Raymunda V. | Amsterdam | Citroen Xsara, 1999 07.11.2019