Kapotte auto verkopen? Wij vertellen hoe!

Auto kapot, maar hij rijdt nog? wijkopenautos.nl koopt hem binnen 24 uur. Auto's met schade, defecte auto’s of zonder keuring zijn bij ons welkom!

Een indicatie van de waarde van jouw kapotte auto krijg je via de online kenteken check. Aangezien het bij jou om een kapotte of defecte auto gaat, raden wij je aan langs te komen voor kosteloze taxatie in de vestiging.

Bij wijkopenautos.nl is zelfs een kapotte auto verkopen simpel: maak nu een afspraak via de kentekencheck en binnen 24 uur heb je een afspraak en een vrijblijvend bod op je auto!

Wie zei dat een kapotte auto verkopen moeilijk is, is nog nooit bij wijkopenautos.nl langs geweest.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Waar kan ik snel mijn kapotte auto verkopen?

Kapotte auto verkopen

Dat is nogal een stelling, horen wij je denken. Dit valt best wel mee. Binnen ons internationale netwerk van autohandelaren vinden wij altijd de geschikte koper voor jouw defecte auto. Zo krijgen wij iedere kapotte auto verkocht.

Waar kun je terecht met een defecte auto

Je kunt auto’s met schade op veel plekken proberen te verkopen. Alleen zitten minder mensen op een kapotte auto te wachten.

Je kunt auto's particulier verkopen. Op advertentie websites staan auto’s met gebreken doorgaans langer te koop. Ook moet je oppassen dat je alle gebreken vermeld, een koper aan de deur die na het eerste contact wat anders van de auto verwacht is lastig.

Het achterhouden van gebreken bij de verkoop van een auto is strafbaar!

De dealer zit vaak niet te wachten op een kapotte auto vanwege het vele werk dat hij moet verrichten voor vaak weinig winst.

Naar de sloop wil je ook liever niet want deze betaalt niet genoeg geld. Ondanks het defect zitten er genoeg onderdelen aan je auto die wel wat opleveren.

Waar krijg je dan toch een goed bod voor je kapotte auto? Bij wijkopenautos.nl taxeren we alle auto’s. We kopen elke kapotte auto of schadeauto voor het beste bod.

2. Kun je een kapotte auto verkopen bij wijkopenautos.nl?

Ja! Een eerlijk bod én verkopen binnen 24 uur. Je kunt bij ons een kapotte auto verkopen zonder problemen!

Wanneer je auto ineens niet meer werkt zoals je hem altijd gekend hebt is dat uiterst vervelend. Veel bestuurders willen er daarom zo snel mogelijk vanaf.

Niet elke plek is de juiste plek om een kapotte auto te verkopen. De dealer heeft weinig interesse en een particulier is vaker op zoek naar een betrouwbare wagen dan een defect exemplaar.

Bij wijkopenautos.nl is een defecte auto verkopen geen enkel probleem. Wij taxeren de auto in de vestiging en aan de hand van deze waarde doen wij een bod.

Gratis online taxatie

Hoe ontvang je een vrijblijvend bod van wijkopenautos.nl?

Via onze online kentekencheck is het mogelijk een indicatie van de waarde op te vragen. Aangezien jouw auto een defecte wagen is raden wij aan om een afspraak te maken in de vestiging voor persoonlijke waardebepaling.

 • Kapotte auto verkopen binnen 24 uur
 • Kosteloos taxeren en verkopen
 • Overname van administratieve afhandeling
 • Directe overdracht van geld naar je bankrekening

wijkopenautos.nl werkt samen met een groot Europees dealernetwerk. Daarom kunnen wij altijd een realistische prijs bieden. Wij kijken niet naar het lokale vraag en aanbod en ons bod is niet afhankelijk van lokale prijsschommelingen. Wij kijken waar in Europa jouw auto het meest oplevert!

Kom vandaag nog je kapotte auto verkopen, of laat hem op zijn minst taxeren zodat je de waarde weet. Kapot, geschorst of defect of juist in perfecte staat!

Kapotte auto verkopen? Nieuwe auto kopen! En dat doe je natuurlijk ook bij wijkopenautos.nl!

Wat is de waarde van mijn kapotte auto?

Het bepalen van de juiste verkoopprijs is lastig als een auto kapot is. Bij wijkopenautos.nl bepalen wij op een eerlijke manier de verkoopprijs. Aan de hand van professionele taxatie bepalen wij wat jouw auto nog oplevert!

Hoe werkt de taxatie?

 1. Afspraak maken via de kentekencheck
  Een afspraak is al mogelijk binnen 24 uur en duurt slechts een half uur.
 2. Taxatie in de vestiging door onze taxateur
  In een half uur loopt onze expert jouw kapotte auto helemaal langs. Hij let goed op de nog werkende onderdelen en maakt een proefrit.
 3. Vrijblijvend bod ontvangen
  Op basis van de waarde van jouw defecte voertuig kunnen wij een bod!
 4. Snel en veilig verkopen
  Akkoord met het bod? Dan regelen wij de rest: van administratie tot geldoverdracht dezelfde dag.

3. Kapotte auto verkopen of exporteren?

Kapotte auto's exporteren

Het verkopen van defecte auto's kan soms enorm lastig zijn omdat er in Nederland geen markt meer voor is, maar in andere landen kun je vaak iedere kapotte auto verkopen.

Voor onze maatstaven is de auto afgeschreven, maar dat maakt hem niet ongeschikt voor de auto export naar bijvoorbeeld Afrika of Oost Europa.

Ons internationale netwerk verzorgt dan de afhandeling hiervoor, waardoor je alsnog de beste prijs voor je defecte auto ontvangt!

Aarzel daarom geen moment, gebruik onze online taxatietool en ontvang een indicatie van de dagwaarde van je auto. Daarna heb je de mogelijkheid om direct een afspraak te maken.

Hier gaat een RDW-erkende taxateur jouw auto met schade grondig inspecteren en zal hij een definitief aankoopbod doen. Voor dit bedrag kun je direct de kapotte auto verkopen en laten exporteren.

Bevalt het bedrag? Dan kunnen wij jouw auto direct kopen. Wil je bedenktijd? Ook goed. Het bod is vrijblijvend en 5 dagen geldig.

4. Een kapotte of een defecte auto verkopen - Het verschil

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto door elkaar, soms is het ook een kwestie van woordgebruik. Echter sluit het één het ander niet uit. Een kapotte auto is namelijk iets anders dan een defecte auto.

Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege te veel problemen. Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto.

Een defect daarentegen hoeft niet per se fataal te zijn. Zo kan het zijn dat je auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservoir. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima en is dus niet zozeer kapot, maar wel defect.

Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen.

Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd een verkoopovereenkomst op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Of verkoop je auto simpel en snel via wijkopenautos.nl!

Schade of niet? Ook een kapotte auto is geld waard! wijkopenautos.nl is vanaf het eerste contact tot de verkoop jouw partner bij de verkoop van alle auto's.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Ik ben op zeer snelle en adequate manier geholpen door de mensen van Wijkopen auto's in Rotterdam. Uw personeel is heel vriendelijk en voorkomend. Jan Hielema
Jan H. | Rotterdam | Renault Kangoo, 2006 14.11.2019
Aardig, niet pusherig. Gaven 1500 meer dan andere garage! Daarbij snel geregeld en geen gezeur achteraf!
Judith B. | Rotterdam | Fiat 500, 2012 13.11.2019
alles prima en vlot geregeld. zeer teverden.
Raymunda V. | Amsterdam | Citroen Xsara, 1999 07.11.2019