Kapotte auto verkopen? Doe het al binnen 24 uur!

Je wilt je kapotte auto verkopen. Waar kun je dat het beste doen? Je kunt het particulier doen, of zelfs bij de sloop. Maar er is een betere en snellere weg.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Bij wijkopenautos.nl voer je eenvoudig je autogegevens via de gratis online waardebepaling in. Voorzie ons van aanvullende details over de staat van je auto, inclusief een paar foto's.

Op basis van deze informatie kunnen onze experts op afstand bepalen wat je kapotte auto nog waard is. Je ontvangt vervolgens een gegarandeerde verkoopprijs, waarvoor je direct kunt verkopen.

Zo weet je niet alleen wat je nog voor je auto kunt krijgen, maar kun je je defecte auto meteen verkopen. Eerlijk, eenvoudig en snel. De beste en snelste manier om je kapotte auto te verkopen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waar kan ik snel mijn kapotte auto verkopen?

Kapotte auto verkopen

Slecht nieuws: je auto is kapot. Wat nu? Je wilt er zo snel mogelijk van af, maar er toch graag wat aan over houden. Waar kun je heen?

Waar kun je terecht met een kapotte of defecte auto

Deze opties kun je allemaal overwegen. Elke manier heeft zijn eigen voor- en nadelen. Welke past het beste bij jou?

Je kunt auto's particulier verkopen. Op advertentie websites staan auto’s met gebreken doorgaans langer te koop. Ook moet je oppassen dat je alle gebreken vermeld, een koper aan de deur die na het eerste contact wat anders van de auto verwacht is lastig.

Het achterhouden van gebreken bij de verkoop van een auto is strafbaar!

De dealer lijkt een gemakkelijke manier, maar zit vaak niet te wachten op een kapotte auto vanwege het vele werk dat hij moet verrichten voor vaak te weinig winst.

De sloop is misschien wel de gemakkelijkste manier, maar ook de meest rigoureuze. Er zitten vaak nog genoeg onderdelen aan de auto die nog wat opleveren, waar de sloper weinig aandacht aan schenkt.

Waar krijg je dan wel een goede verkoopprijs voor je kapotte auto? Bij wijkopenautos.nl! Binnen ons internationale netwerk van autohandelaren vinden wij altijd de geschikte koper voor jouw defecte auto.

2. Hoe verkoop ik mijn kapotte auto aan wijkopenautos.nl?

Je auto verkopen aan wijkopenautos.nl is eenvoudig en doe je grotendeels vanuit huis. Alleen voor het inleveren van je auto hoef je de deur uit.

Start de gratis online waardebepaling met het invullen van je kenteken, gevolgd door andere autogegevens als bouwjaar en kilometerstand.

Voeg daarna aanvullende informatie over je auto toe, inclusief een paar foto's. Onze experts berekenen dan de waarde, op afstand.

Ontvang vervolgens een gegarandeerde prijs en weet voor hoeveel jij direct aan wijkopenautos.nl kunt verkopen! Boek een inleverafspraak bij een vestiging bij jou in de buurt en je hebt je kapotte auto verkocht.

Gratis online taxatie

Hoe ontvang ik een vrijblijvende verkoopprijs van wijkopenautos.nl?

Via onze gratis online waardebepaling kun je gratis jouw gegarandeerde prijs aanvragen.

De gegarandeerde prijs ontvang je gemakkelijk via e-mail. Deze is vrijblijvend dus jij bepaalt altijd zelf of je tot verkoop overgaat of niet.

 • Kapotte auto verkopen binnen 24 uur
 • Online waardebepaling en verkoop snel
 • Wij regelen al het papierwerk
 • We maken het geld snel en veilig over op jouw bankrekening

wijkopenautos.nl werkt samen met een groot Europees dealernetwerk. Daarom kunnen wij altijd een goede, realistische prijs bieden. Zo kijken we waar jouw auto in Europa het meeste oplevert!

Start de gratis online waardebepaling en verkoop vandaag nog jouw auto!

Kapotte auto verkopen? Nieuwe auto kopen! En dat doe je natuurlijk ook bij wijkopenautos.nl!

Wat is de waarde van mijn kapotte auto?

Het bepalen van de verkoopprijs is lastig als een auto kapot is. Wij bepalen de waarde op een eerlijke manier. Doe de online waardebepaling en ontvang een schatting van de waarde van jouw auto.

Hoe werkt de online waardebepaling?

 1. Voertuiggegevens invoeren
  Ontvang een schatting van de waarde van jouw auto
 2. Zelfevaluatie doorlopen
  Geef extra details en foto's en ontvang een definitieve verkoopprijs
 3. Maak een inleverafspraak
  Bij een vestiging bij jou in de buurt
 4. Snel en veilig verkopen
  Wij regelen het papierwerk en maken de verkoopprijs snel en veilig over

3. Wat is het verschil tussen een kapotte en een defecte auto?

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto door elkaar. Maar wanneer is een auto defect en wanneer is deze echt kapot?

Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege schade. Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto.

Een defect daarentegen hoeft niet per se fataal te zijn. Zo kan het zijn dat je auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservoir. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima, en is dus niet zozeer kapot maar defect.

Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen.

Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd een verkoopovereenkomst op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Liever geen gedoe? Verkoop dan aan wijkopenautos.nl! Wij regelen al het papierwerk zodat jij alleen nog hoeft te wachten tot het geld op je rekening staat.

4. Kapotte auto verkopen of exporteren?

Kapotte auto - wat nu?

Het verkopen van defecte auto's kan soms enorm lastig zijn omdat er in Nederland bijna geen markt meer voor is. Het loont zich soms om ook over de grens te kijken.

Voor onze maatstaven is de auto dan misschien wel afgeschreven, maar dat betekent niet dat dat in elk land geldt.

Ons internationale netwerk verzorgt de afhandeling van een mogelijke export, waardoor je alsnog de beste prijs voor je defecte auto ontvangt!

Aarzel daarom geen moment! Doe de online waardebepaling en ontvang een gegarandeerde prijs voor jouw auto.

Voeg je voertuiggegevens en details, en een paar foto's toe. Onze experts bepalen vervolgens de gegarandeerde verkoopprijs voor jouw auto.

Wil je de auto voor deze prijs verkopen? Maak dan een inleverafspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Defecte auto's, auto's met een kapotte motor, of auto's met een kapotte versnellingsbak: wij hebben interesse.

Schade of niet? Ook een kapotte auto is geld waard! wijkopenautos.nl is jouw partner bij de verkoop van alle auto's.

5. Veelgestelde vragen

V : Waar kan ik mijn kapotte auto verkopen?

A : Je hebt verschillende opties. Zo kun je het kapotte voertuig naar een dealer brengen, naar de sloop of toch proberen aan een particulier te verkopen. Ook kun je de auto vaak kwijt bij autoverkoopwebsites zoals wijkopenautos.nl.

Start nu onze gratis online waardebepaling en ontdek wat jouw kapotte auto nog waard is, en verkoop direct.

V : Wat is mijn kapotte auto nog waard?

A : Een kapotte auto is vaak meer waard dan wat de sloop er voor wil geven. Daar wordt vooral naar oud ijzer gekeken. De dealer heeft weinig interesse want hij moet de auto ook nog verkopen. Wij hebben wel interesse.

Voer onze gratis online waardebepaling uit en kom er razendsnel achter wat jouw kapotte of defecte auto nog waard is. Verkoop vervolgens direct voor de ontvangen gegarandeerde verkoopprijs.

V : Wat is het verschil tussen een kapotte en een defecte auto?

A : Een kapotte auto is een auto die niet meer kan rijden vanwege bijvoorbeeld een kapotte versnellingsbak of kapotte motor. Een defecte auto kan nog wel rijden maar heeft mankementen zoals een olielek of kapotte lichten.

V : Kan ik mijn auto met defecte motor verkopen?

A : Zo lang je auto nog rolt kun je deze verkopen. Hoewel een defecte motor funest is voor de waarde van je auto, zijn er altijd nog onderdelen die van waarde zijn.

Simpel en gratis checken wat je auto met kapotte motor nog oplevert? Doe onze gratis online waardebepaling en ontdek het. Dan zie je ook meteen wat wij ervoor kunnen geven. Geheel vrijblijvend.Hoe onze klanten onze service beoordelen