Een kapotte auto verkopen, zonder gedoe bij wijkopenautos.nl

wijkopenautos.nl koopt iedere auto ongeacht het merk of de staat van de auto. Kapotte auto’s, defecte auto’s of wagens zonder keuring zijn bij ons welkom!

Wij maken geen uitzonderingen en taxeren ieder voertuig individueel. Dat is wel zo handig want je kunt niet bij iedere dealer je kapotte auto verkopen. Zij zien jouw wagen eerder als een last dan een aanwinst.

Bij ons is het mogelijk een kapotte auto te verkopen. Voor ons bod vul je jouw gegevens in en maak je direct online een afspraak bij een vestiging in de buurt.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Een kapotte auto snel verkopen

Kapotte auto verkopen

Dat is nogal een stelling, horen wij je denken. Dit valt best wel mee. Binnen ons internationale netwerk van autohandelaren vinden wij altijd de geschikte koper voor jouw defecte auto. Zo krijgen wij iedere kapotte auto verkocht. Onze taxateur neemt de schade of het motorische probleem natuurlijk wel mee in de taxatie, maar dat je iedere auto kunt verkopen blijft een feit. Al is de auto (deels) onbruikbaar geworden, er zit altijd nog wel iets aan de auto waar andere auto's mee gerepareerd kunnen worden. Onthou ook dat er veel verschil zit in kapotte auto's. Aan de hand van de aard van het probleem kan de marktwaarde in veel gevallen meevallen! Auto's worden hier in Nederland nu eenmaal wat sneller afgeschreven dan sommige andere landen.

2. Kapotte auto verkopen of exporteren naar Afrika?

De verkoop van je defecte auto kan hier soms enorm lastig zijn omdat er geen markt meer voor is, maar in Afrikaanse landen kun je vrijwel iedere kapotte auto verkopen. Voor onze maatstaven is de auto afgeschreven, maar dat maakt hem niet ongeschikt voor de auto verkoop in bijvoorbeeld Afrika of Oost Europa. Ons internationale netwerk verzorgt dan de afhandeling hiervoor, waardoor je alsnog de beste prijs voor je defecte auto ontvangt! Aarzel daarom geen moment, gebruik onze online taxatietool en ontvang een globale inschatting van de actuele dagwaarde van jouw auto. Bij deze globale waardering geven wij meteen de mogelijkheid om een afspraak te maken voor taxatie in één van onze werkplaatsen. Hier gaat een RDW-erkende taxateur jouw auto grondig inspecteren en zal hij een definitief aankoopbod doen. Voor dit bedrag kun je direct de kapotte auto verkopen. Bevalt het bedrag niet helemaal? Dat is geen enkel probleem, deze kapotte auto taxatie is 100% gratis en vrijblijvend, met 5 dagen bedenktijd.

Waar kun je terecht met je defecte auto?

Advertentiewebsites op internet willen alleen goeie auto's. Auto's met gebreken staan er langer op en worden moeilijk verkocht. Ook moet je oppassen dat alle gebreken vermeld worden, aangezien het strafbaar is om een auto te verkopen met verborgen gebreken. Toch wil je er ook niet mee naar de autosloop want ondanks het defect brengt je auto nog genoeg op! Bij wijkopenautos.nl taxeren we iedere auto, kapot of niet, op basis van de actuele marktwaarde. Verkoop hem binnen 24 uur!

Gratis online taxatie

Een kapotte auto verkopen is bij ons geen probleem

Wanneer een je auto ineens niet meer werkt zoals je hem altijd gekend hebt is dat uiterst vervelend. Veel bestuurders willen er daarom zo snel mogelijk vanaf. Niet iedere dealer zit te wachten op een reparatie, zeker niet als het om een defecte auto gaat die opnieuw verkocht moet worden. Als hij het voertuig al accepteert wordt het een kwestie van inruilen, waardoor je ook afhankelijk bent van het occasion aanbod van de dealer. Bij ons kun je geen nieuwe auto kopen, maar de kapotte auto verkopen kan altijd. Daarom is het ook ook verstandig om je huidige kapotte auto te verkopen voor je op zoek gaat naar een nieuwe.

De inruilwaarde auto valt vaak nogal tegen. Zeker met een kapotte auto. De defecte auto kun je ook naar een autodemontagebedrijf brengen. Maar hier is het opnieuw lastig een goede prijs voor je auto te ontvangen. wijkopenautos.nl daarentegen biedt altijd een goede en realistische prijs. Wij houden namelijk van tevreden klanten die graag terugkomen. Kom vandaag nog je kapotte auto verkopen, of laat hem op zijn minst taxeren zodat je weet wat hij waard is. Kapot, geschorst of defect of juist in perfecte staat!

3. Een kapotte of een defecte auto verkopen - Het verschil

Veel mensen gebruiken het woord kapotte of defecte auto door elkaar, soms is het ook een kwestie van woordgebruik. Echter sluit het één het ander niet uit. Een kapotte auto is namelijk iets anders dan een defecte auto. Het grootste verschil is dat een kapotte auto niet meer kan rijden vanwege teveel problemen. Bijvoorbeeld met de motor of de versnellingsbak. Een kapotte distributieriem betekent 9 van de 10 keer een kapotte motor, en dus een kapotte auto. Een defect daarentegen hoeft niet per sé fataal te zijn. Zo kan het zijn dat je auto bijvoorbeeld een defect achterlicht heeft of een defect in het oliereservaat. De auto lekt daarmee olie maar rijdt nog prima en is dus niet zozeer kapot, maar wel defect. Een defecte auto verkopen lijkt daarmee makkelijker, maar vergeet niet dat het strafbaar is om een auto met verborgen gebreken te verkopen. Stel bij de particuliere auto verkoop dan ook altijd een koopcontract op, waarbij de koper akkoord gaat met de staat van de auto. Of verkoop je auto simpel en snel via wijkopenautos.nl!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Ik ben op zeer snelle en adequate manier geholpen door de mensen van Wijkopen auto's in Rotterdam. Uw personeel is heel vriendelijk en voorkomend. Jan Hielema
Jan H. | Rotterdam | Renault Kangoo, 2006 14.11.2019
Aardig, niet pusherig. Gaven 1500 meer dan andere garage! Daarbij snel geregeld en geen gezeur achteraf!
Judith B. | Rotterdam | Fiat 500, 2012 13.11.2019
alles prima en vlot geregeld. zeer teverden.
Raymunda V. | Amsterdam | Citroen Xsara, 1999 07.11.2019

Gratis online taxatie