Schadeauto verkopen voor de hoogste prijs

Als een voertuig in het verleden schade heeft gehad, bijvoorbeeld door een ongeluk, krijgt deze de stempel schadeauto.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Bestuurders weten vaak niet of hun auto een schadeauto is of niet. Bij de verkoop van het voertuig kun je daarmee voor vervelende verrassingen komen te staan. Schadeauto's zijn moeilijk te verkopen. Zeker wanneer je er nog een schappelijk prijs voor wilt ontvangen.

De waarde van een beschadigde auto is alleen te bepalen door een taxatie. Kom langs bij wijkopenautos.nl voor een gratis taxatie en verkoop je auto direct.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Schadeauto verkopen bij wijkopenautos.nl

schade auto

Wil je graag een tweedehands óf nieuwe auto aanschaffen? Check dan eerst of de wagen een schadeverleden heeft. Het komt helaas regelmatig voor dat een wagen wordt verkocht als nieuw of als in zeer goede staat, terwijl er veel onderliggende schade aanwezig is. Je wilt natuurlijk niet de volle prijs betalen voor een auto met schadeverleden.

Online kun je, door middel van het kenteken, checken of het voertuig een WOK melding heeft. Een WOK melding is een Wacht Op Keuring dat wordt uitgegeven nadat het voertuig schade heeft opgelopen, bijvoorbeeld door een ongeluk. De WOK wordt geregistreerd door de RDW in het systeem dat voor velen autohandelaren zichtbaar is.

Dus ben je niet zeker of jouw net aangeschafte auto een schadeverleden heeft, breng het voertuig dan naar wijkopenautos.nl. Wij kunnen het schadeverleden voor je checken door middel van een gratis taxatie. Onze RDW-erkende experts checken de wagen volledig en maken een proefrit. Aan de hand van deze inspectie kunnen wij vertellen of je auto in het verleden schade heeft gehad. Wil je direct van je eventuele schade auto af, dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het goede adres. Aan de hand van de taxatie en het schadeverleden doen wij een bod op de wagen.

Bevalt ons bod, mooi! Laat de wagen bij ons achter en wij regelen de rest, zoals de vrijwaring en het papierwerk. Het geld wordt direct op je rekening gestort.

2. Taxatie schade auto

Met een schade auto is het voor zowel de koper als voor de verkoper lastig de actuele marktwaarde in te schatten. Als schadeauto verkoper check je als eerste de huidige waarde van de auto zonder beschadigingen. Via de online kenteken check van wijkopenautos.nl bereken je binnen 30 seconden de dagwaarde. Zo heb je als verkoper in ieder geval een idee wat de auto waard is zonder schade. Vervolgens kan alleen een professionele taxatie de exacte waarde van de auto bepalen. Kom voor een gratis taxatie langs bij een van onze 25+ vestigingen.

Daar staan onze getrainde taxateurs 6 dagen per week voor je klaar. Vul onze online waardebepaling in en maak direct een afspraak. Zorg dat je het onderhoudsboekje hierbij hebt, zodat je kunt bewijzen wat er met de auto is gebeurd, dit verhoogt de waarde van jouw voertuig. De schadeauto waarde fluctueert sterk. Met de juiste gegevens en het bewijs dat de auto enkel een paaltje heeft geraakt, kan de autoschade op de prijs beperkt blijven als je de schadeauto verkoopt.

Als schade auto koper moet je vanzelfsprekend letten op wat voor schade er aanwezig is. Is er slechts lakschade? Of is er grotere schade aanwezig zoals versnellingsbakschade of motorschade? Maak daarom, wanneer mogelijk, een testrit met de wagen. Als je biedt op een auto met schade op een online schade auto veiling is er het risico van een te hoog bod. De foto's zijn niet altijd even duidelijk en soms is er "verborgen" schade aanwezig. Wees hier bewust van.

Hoe onze klanten onze service beoordelen