Alternatief voor de autosloperij

De reparatiekosten zijn te hoog uitgevallen en de autosloperij lijkt de enige oplossing. Gelukkig biedt wijkopenautos.nl jou een alternatief.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Wanneer jouw auto total loss is verklaard of hij mag de weg niet meer op dan is de wagen klaar voor de sloop. Vaak levert je wagen niet meer op dan geld voor de oud ijzerprijs.

wijkopenautos.nl koopt iedere auto, ongeacht de staat waarin deze auto verkeert. Is je auto oud of versleten? Wij beschikken over een internationaal netwerk waardoor we iedere sloopauto naar het buitenland kunnen exporteren. Zo kunnen we je een marktwaardig bod aanbieden.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Autosloperij? Sloopauto eerst taxeren

Taxeren voor de sloop

Hij is oud en kapot, rijp voor de sloop maar hij staat nog steeds op de stoep. Wat zijn voor jou de opties? Een gedachte kan zijn: direct naar de autosloperij. Maar er zijn meer manieren om van jouw auto af te komen en de autosloop is een oplossing die maar weinig oplevert. Maar welke opties zijn er nog meer om van jouw sloopauto af te komen? Particulier verkopen zit er niet meer in. Niemand zit te wachten op jouw sloopauto en verkoop op deze manier zal dus niets opleveren en een hoop tijd kosten.

Naar de sloperij gaan is je auto bijna gratis weggeven. En natuurlijk wil jij meer voor jouw auto dan wat er op de autosloop gegeven wordt. Op de autosloperij krijg je slechts de waarde van het oude ijzer. Laat jouw total loss verklaarde sloopauto eerst taxeren voor je besluit voor de autosloop te kiezen. Misschien zitten er nog meer goed werkende delen aan jouw auto dan jij in eerste instantie denkt. Zoek het juiste bedrijf dat jouw auto kan taxeren. Veel autodealers vragen geld voor een taxatie. Bij wijkopenautos.nl laat u gratis uw auto taxeren én heeft u de mogelijkheid tot directe verkoop. Zelfs uw sloopwagen is nog wat waard bij wijkopenautos.nl.

2. Slopen of exporteren

wijkopenautos.nl is een internationaal georiënteerd autobedrijf en we beschikken over een uitgebreid netwerk in heel Europa. Onze taxateurs zijn daardoor als geen ander op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op de automarkt. Bovendien weten ze door hun kennis, ervaring en expertise feilloos hierop in te spelen. Waar een ander bij een oude auto slechts sloop onderdelen ziet, zien zij kansen. Wij verkeren in de unieke positie dat wij je auto voor verkoop of reparatie naar het buitenland kunnen exporteren in plaats van dat jij hem naar de autosloperij brengt. Wij begrijpen dat niet in alle Europese landen dezelfde hoge eisen aan een auto worden gesteld als in Nederland.

Een auto die hier klaar is voor de sloop, gaat na het uitvoeren van een kleine reparatie in een ander land vaak nog jaren mee. Dit brengt twee belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste is het hergebruiken van een voertuig goed voor het milieu. Hoe eerder we een auto slopen, des te sneller moet er een nieuwe geproduceerd worden. Door een auto zo lang mogelijk te gebruiken, stoten wij dus zo min mogelijk schadelijke stoffen uit. Ten tweede is het goed voor je portemonnee. Daar waar een sloopbedrijf je auto voor een minimaal bedrag van je overneemt om hem vervolgens te demonteren, laten wij je auto intact. Zo blijft de auto verkoopbaar, behoudt hij voor ons zijn waarde en kunnen we ook jou daardoor een betere prijs bieden.

Gratis online taxatie

3. Verkoop je auto

Veel auto occasions voldoen niet meer aan de hedendaagse maatstaven maar zijn ook nog niet klaar om naar de autosloperij gebracht te worden. Juist aan de bezitters van deze auto’s biedt wijkopenautos.nl een interessant alternatief. Zet onze ervaring en kennis op de internationale automarkt om in je voordeel en verkoop je sloopauto voor een prijs die je bij de sloper niet snel zal krijgen.

Door gebruik te maken van een efficiënt en overzichtelijk taxatieproces, kan je auto bovendien binnen 24 uur aan ons verkocht zijn. Wacht daarom niet tot morgen maar maak vandaag nog gebruik van onze online taxatietool. Maak direct een afspraak met één van onze RDW-erkende taxateurs en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. In deze milieubewuste tijden is weggooien geen optie meer. Verkoop daarom je sloopauto makkelijk, betrouwbaar en snel aan wijkopenautos.nl.

Gratis online taxatie