Alternatief voor de autosloperij.

De reparatiekosten zijn te hoog uitgevallen en de autosloperij lijkt de enige oplossing. Gelukkig biedt Wijkopenautos.nl jou een alternatief.

Wanneer jouw auto total loss is verklaard of hij mag de weg niet meer op dan is de wagen klaar voor de sloop. Vaak levert je wagen niet meer op dan geld voor de oud ijzerprijs.

Wijkopenautos.nl koopt iedere auto, ongeacht de staat waarin deze auto verkeert. Is je auto oud of versleten? Wij beschikken over een internationaal netwerk waardoor we iedere sloopauto naar het buitenland kunnen exporteren. Zo kunnen we je een marktwaardig bod aanbieden. Kom lang met de wagen bij één van onze vestigingen voor een professionele taxatie.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Autosloperij? Sloopauto eerst taxeren

De autosloperij is een plek waar het er een stuk minder gewelddadig aan toe gaat dan de naam doet vermoeden. In plaats van een auto domweg te slopen, worden de onbruikbare voertuigen bij veel sloperijen tegenwoordig gedemonteerd. Op die manier wordt tot wel 95% van de auto-onderdelen voor andere doeleinden hergebruikt. Een milieuvriendelijke oplossingen voor auto’s die echt niet meer mee kunnen. Maar wat nu als je auto niet meer op de weg thuishoort maar ook nog niet rijp is voor de sloop? Of als je met prima occasions een dusdanige schade hebt gereden, dat reparatie verzekeringstechnisch niet meer loont? Voor dit grijze gebied biedt wijkopenautos.nl een alternatief. Wij kopen iedere auto, ongeacht de staat waarin deze verkeert. De prijs die je ervoor krijgt, bepalen we op basis van een tweeledig taxatieproces. Zo weten we iedere auto, dus ook je sloopauto, op waarde te schatten. Hoe gaat dit voor jou in zijn werk? Vul allereerst je kenteken of het merk, het bouwjaar en de kilometerstand van je auto in onze online taxatietool in en ontvang direct een voorlopige prijsindicatie van je auto in je mailbox.

Omdat deze waardeschatting uitgaat van een goed functionerend voertuig, zal de uiteindelijke prijs van je sloopauto lager uitvallen. Maak daarom direct een afspraak met een RDW-erkende taxateur bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt en hij zal je vertellen hoeveel je auto precies waard is. Dit doet hij door middel van een grondige inspectie van de motor, de binnen- en de buitenkant van je auto. Op basis van wat hij waarneemt, bepaalt hij de waarde van de auto en doet hij je een eindbod. Accepteer je zijn bod? Dan is de auto waarvan je dacht dat hij alleen gesloopt kon worden, toch succesvol verkocht. Als full-service bedrijf regelen wij de afmelding en de vrijwaring van je auto en maken we bovendien het geld dezelfde dag nog naar je over. Zo staat het bedrag normaal gesproken binnen twee werkdagen op je rekening. En dit is nog niet alles.

Laat je auto nu taxeren:

Slopen of exporteren

Wijkopenautos.nl is een internationaal georiënteerd autobedrijf en we beschikken over een uitgebreid netwerk in heel Europa. Onze taxateurs zijn daardoor als geen ander op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen op de automarkt. Bovendien weten ze door hun kennis, ervaring en expertise feilloos hierop in te spelen. Waar een ander bij een oude auto slechts sloop onderdelen ziet, zien zij kansen. Wij verkeren in de unieke positie dat wij je auto voor verkoop of reparatie naar het buitenland kunnen exporteren. Wij begrijpen dat niet in alle Europese landen dezelfde hoge eisen aan een auto worden gesteld als in Nederland.

Een auto die hier klaar is voor de sloop, gaat na het uitvoeren van een kleine reparatie in een ander land vaak nog jaren mee. Dit brengt twee belangrijke voordelen met zich mee. Ten eerste is het hergebruiken van een voertuig goed voor het milieu. Hoe eerder we een auto slopen, des te sneller moet er een nieuwe geproduceerd worden. Door een auto zo lang mogelijk te gebruiken, stoten wij dus zo min mogelijk schadelijke stoffen uit. Ten tweede is het goed voor je portemonnee. Daar waar een sloopbedrijf je auto voor een minimaal bedrag van je overneemt om hem vervolgens te demonteren, laten wij je auto intact. Zo blijft de auto verkoopbaar, behoudt hij voor ons zijn waarde en kunnen we ook jou daardoor een betere prijs bieden.

Verkoop je auto

Veel auto occasions voldoen niet meer aan de hedendaagse maatstaven maar zijn ook nog niet klaar om naar de autosloperij gebracht te worden. Juist aan de bezitters van deze auto’s biedt wijkopenautos.nl een interessant alternatief. Zet onze ervaring en kennis op de internationale automarkt om in je voordeel en verkoop je sloopauto voor een prijs die je bij de sloper niet snel zal krijgen.

Door gebruik te maken van een efficiënt en overzichtelijk taxatieproces, kan je auto bovendien binnen 48 uur aan ons verkocht zijn. Wacht daarom niet tot morgen maar maak vandaag nog gebruik van onze online taxatietool. Maak direct een afspraak met één van onze RDW-erkende taxateurs en kom erachter wat wij voor jou kunnen betekenen. In deze milieubewuste tijden is weggooien geen optie meer. Verkoop daarom je sloopauto makkelijk, betrouwbaar en snel aan wijkopenautos.nl.

Laat je auto nu taxeren: