Je auto verkopen zonder APK: eenvoudig en snel!

Je auto verkopen zonder APK onmogelijk? Niet hier! Hoe kun je je afgekeurde auto bij wijkopenautos.nl verkopen binnen 24 uur?

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Elke auto heeft keuringsplicht en als je rondrijdt zonder APK riskeer je een fikse boete. Geen zin om jouw afgekeurde auto op te knappen, maar wil je deze liever verkopen? Maak dan een afspraak via de kentekencheck.

Bij wijkopenautos.nl taxeren wij jouw voertuig zonder APK en bekijken wat deze nog waard is. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend.

Maak vandaag nog een afspraak als jij jouw afgekeurde auto ook binnen 24 uur wilt verkopen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Zonder gedoe je afgekeurde auto vandaag nog verkocht!

Auto bij de keuring

Een afgekeurde auto verkopen een hele klus? Nee hoor. Bij wijkopenautos.nl niet! Wij kopen je auto voor een eerlijk bod op basis van professionele taxatie.

Een auto verkopen zonder APK kan zeker lastig zijn. Een particulier koopt liever een auto met APK, want daarmee kan hij gelijk de weg op. Een geldige APK laat ook zien dat de auto geen problemen heeft.

Een dealer heeft liever ook een auto met APK, omdat bij een auto zonder keuring veel extra werk komt kijken.

wijkopenautos.nl doet eerst een waardebepaling in de vestiging waarbij wij kijken welke onderdelen er nog werken en wat je auto nog waard is. Op basis hiervan doen wij een gegarandeerd maar vrijblijvend bod!

Waarom je auto verkopen bij wijkopenautos.nl?

  • Elke auto is welkom voor gratis taxatie
  • Afspraak al mogelijk binnen 24 uur
  • Vrijblijvend bod op basis van taxatie
  • Overname van afmelding en vrijwaring
  • Het geld wordt veilig overgemaakt naar je bankrekening

2. Stijgende kosten van je APK

Hoe ouder een auto wordt, des te meer kans je hebt op (terugkerende) gebreken bij een auto.

Een goed onderhouden auto zorgt ervoor dat deze kosten worden teruggedrongen. De meeste autobezitters combineren kleine en grote beurt met de APK. Vaak is het namelijk mogelijk om deze tegelijk te doen.

Het combineren van de APK en de grote of kleine beurt is handig omdat veel garages korting geven als dit samen wordt gedaan.

Wat kost een APK?

De kosten van een APK zijn onmogelijk vast te leggen. Ten eerste omdat elke garage een ander bedrag vraagt en ten tweede omdat elke auto andere gebreken heeft en deze kosten komen er natuurlijk ook bij!

Geen zin in de stijgende kosten van je APK? Wij kopen je auto direct! Doe nu een RDW erkende taxatie en zie hoeveel geld jouw afgekeurde auto nog oplevert!

3. APK verlopen; wat nu?

Voordat de APK verloopt ontvang je van de RDW een herinnering voor jaarlijkse keuring. Vaak ontvang je ook een uitnodiging van de garage als je ieder jaar dezelfde garage bezoekt.

Is na keuring gebleken dat je auto de APK niet doorkomt? Dan betekent dit dat je de gebreken aan je auto moet repareren voordat je weer de weg op mag. Kosten waar niet iedereen op zit te wachten.

Is dit het geval of weet jij dat je auto de APK sowieso niet doorkomt dan is het verstandig de auto te laten schorsen (of te verkopen).

Bij een geschorste auto stopt de wegenbelasting en de verzekering. De auto mag natuurlijk niet meer de weg op.

Waarom een auto laten schorsen? Komt je auto de APK niet door? Dan mag je er niet meer mee rijden, maar lopen de kosten wel door. Door je auto te schorsen stopt de wegenbelasting en de verzekering. Zo heb jij tijd om een koper te vinden voor je auto zonder dat je extra geld blijft betalen.

4. Afspraak maken en je afgekeurde auto verkopen

checklist

Een afgekeurde auto verkopen zonder APK lijkt een hele opgave, maar is minder moeilijk dan het lijkt. Bij wijkopenautos.nl verkoop je bijna elke auto!

Wij kopen je auto voor een eerlijke prijs op basis van ons professionele taxatie proces.

In combinatie met onze efficiënte en klantvriendelijke service kan je auto nog binnen 24 uur aan ons verkocht zijn.

Hoe gaat het in zijn werk?
Door middel van een gebruiksvriendelijke online taxatietool maken we een ruwe schatting van hoeveel je auto op dit moment waard is.

  1. Kenteken of auto gegevens invullen in de kenteken check
  2. Indicatie van de dagwaarde ontvangen
  3. Afspraak maken in de vestiging
  4. Gratis en vrijblijvende waardebepaling
  5. Verkopen voor het beste bod

Voer je kenteken of het merk, het bouwjaar en de kilometerstand van je auto in, doorloop in een paar minuten de simpele stappen van het proces en zie direct hoeveel je auto op dit moment ongeveer waard is.

Kentekencheck ingevuld? Houd er rekening mee dat de indicatieprijs gebaseerd is op informatie bekend over een goed functionerend voertuig zonder naar de huidige staat te kijken.

In het geval van APK-afgekeurde auto zal de definitieve waarde hoogstwaarschijnlijk aanzienlijk lager uitvallen. Maak daarom direct een afspraak met een van onze RDW-erkende taxateurs bij een vestiging bij jou in de buurt en laat de exacte waarde van je auto taxeren.

Waarde laten bepalen in de vestiging - Gratis en vrijblijvend!

In tegenstelling tot de taxatietool, waarderen onze experts je auto in zijn geheel. Zo onderzoeken ze de motor, controleren ze de buitenkant en nemen ze ook het interieur van de auto onder de loep.

Onze taxateurs zijn perfect op de hoogte van de vraag en het aanbod, waardoor ze exact weten welke voertuigen als bijvoorbeeld export auto interessant zijn.

Vervolgens de verkoop

Op basis van de complete taxatie bepaalt de taxateur de waarde van je auto en doet je vervolgens een bod, dat de huidige staat van je auto recht doet. Vervolgens is het geheel aan jou om het bod te accepteren of het af te slaan.

wijkopenautos.nl wil benadrukken dat onze service compleet gratis en geheel vrijblijvend is. Je bent dus op ieder gewenst moment gerechtigd om alsnog van de verkoop van je auto af te zien.

Accepteer je het bod wel? Dan is je auto succesvol verkocht en zit je werk als verkoper erop.

Als professioneel auto inkoop bedrijf regelen wij zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto. Bovendien maken we het geldbedrag nog dezelfde dag naar je over.

Wij streven ernaar zo efficiënt, snel en betrouwbaar mogelijk de verkoop van je auto af te ronden. Wij begrijpen dat je auto verkopen als particulier niet altijd eenvoudig is, zeker niet als het gaat om de verkoop van een wagen zonder APK-keurmerk.

Door de balans te zoeken tussen snelheid en goede prijzen bieden wij een unieke dienst aan, die ons van anderen automarkt onderscheidt.

Probeer jij tevergeefs je auto te verkopen zonder APK? Overweeg dan eens je afgekeurde auto te verkopen voor de export en verkoop je auto makkelijk en snel aan wijkopenautos.nl.

Binnen 24 uur kan je de auto zonder keuring, voor een verrassend goed bedrag aan ons verkopen. Vul daarom direct de online taxatietool in, ga met je auto langs bij een van onze vestigingen bij jou in de buurt en kom erachter hoeveel geld je nog kunt krijgen voor je auto.

Vandaag nog een afspraak is vandaag nog verkopen. Zo makkelijk kan een afgekeurde auto verkopen zijn! Zoek nu contact voor een afspraak!

Hoe onze klanten onze service beoordelen