Jouw auto naar de sloop brengen is niet meer nodig

Jouw auto kan niet meer verder. Dan is de auto sloop nog de enige optie. Een beter alternatief is wijkopenautos.nl, hier wordt je auto gegarandeerd gekocht.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

wijkopenautos.nl koopt iedere auto in, dus ook jouw schade- of sloopauto. Vul jouw kenteken in en ontvang direct de dagwaarde. Dit is de waarde van je wagen in uitstekende conditie. Natuurlijk is dit niet het geval bij een sloopauto.

Kom voor de exacte waarde langs bij onze vestigingen voor een taxatie van je auto. Wij inspecteren jouw wagen daar volledig en vakkundig en komen zo tot een mooi bod. Tevreden? Dan is je auto direct verkocht.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Je auto naar de sloop of toch niet?

Autosloop

Voordat je besluit je sloopauto te verkopen is het belangrijk om zeker te zijn dat het echt een sloopauto is. Een auto die economisch of technisch total loss is verklaard is kun je zien als een sloopauto. Als jouw sloopauto economisch total loss is verklaard dan moeten er zoveel reparaties worden gedaan dat de kosten hiervan hoger zijn dan de dagwaarde van de auto zelf. Is je auto technisch total loss verklaard dan is de auto waarschijnlijk zo vervormd dat hij niet meer te herstellen valt. Mocht het nog lonen om jouw auto te repareren, dan ben je in het bezit van een schade auto.

Je kan een sloopauto altijd weg brengen naar de sloperij. De prijs die je hier krijgt voor je sloopauto is waarschijnlijk laag. Het enige dat je terug krijgt is de prijs van het oude ijzer.

Je moet dus eerst de dagwaarde weten, voordat je kunt bepalen of jouw auto een sloopauto is. Deze waarde van je gebruikte auto is zo berekend. Vul je kenteken en jouw e-mailadres in de online taxatietool in op deze site en laat je auto direct taxeren. Binnen enkele seconden wordt de dagwaarde van jouw auto op je computerscherm getoond.

wijkopenautos.nl biedt niet alleen een online taxatie aan, je kan de waarde van jouw sloopauto ook vakkundig door ons laten bepalen. Hoe? Door bij één van onze vestigingen langs te komen voor een gratis taxatie. Voordat je jouw auto naar de sloop brengt, kan je jouw auto dus eerst door een expert laten checken. Zo weet je precies wat je nog voor jouw sloopauto kunt verwachten.

2. Verkoop jouw sloopauto direct

Wat in sommige landen een sloop auto is dat kan in andere landen nog prima gebruikt worden, of gerepareerd. Auto's die hier in Nederland afgeschreven worden en niet meer de weg op mogen zijn dus in andere landen vaak nog waardevol. Dat betekent dat jij soms meer kunt krijgen voor jouw auto bij verkoop dan bij het wegbrengen naar de sloop. Het verkopen van jouw auto aan het buitenland is alleen een heel gedoe. Vind maar eens een geïnteresseerde koper uit het buitenland voor jouw auto die verder ook het vervoer regelt. Dat is voor particulieren vaak een hele klus. De oplossing op dit probleem is wijkopenautos.be. Hier kunnen we kijken wat jouw auto nog waard is en doen we een eerlijk bod. Kom langs en kijk of dit bod bij u past!

Maak een vrijblijvende afspraak en kom binnen 24 uur bij ons langs. Eén van onze erkende taxateurs zal het onderzoek leiden en jouw auto helemaal doorlichten. Aansluitend maakt hij, indien mogelijk, een proefrit om te kijken wat de auto nog in zijn mars heeft. Daarna weet hij wat jouw sloopauto nog waard is. Je kan hem nu direct voor dit bedrag aan ons verkopen.

Twijfel je erover om je auto naar de sloop te brengen? Kom dan eerst eens langs bij wijkopenautos.nl. Verkoop jouw auto aan ons en wij maken de afmelding en de vrjiwaring gratis in orde. Na twee werkdagen heeft u de koopsom al op je rekening staan. Goed geregeld, toch?

Hoe onze klanten onze service beoordelen