Sloopauto verkopen? Doe het binnen 24 uur!

Je wilt je sloopauto verkopen? Dan heb je diverse opties. Ontdek welke manier het beste bij jou past.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Een sloopauto hoef je niet altijd naar de sloop te brengen. Er zijn andere opties die voordeliger uit kunnen pakken. En als je nog iets meer kunt vangen voor je auto dan graag!

Bij wijkopenautos.nl kun je vrijblijvend de waarde van jouw sloopauto taxeren. Dit doe je zelf online door de gratis online waardebepaling uit te voeren.

Voer je autogegevens en verdere details in, voeg een paar foto's toe en ontvang direct een definitieve verkoopprijs. Deze prijs is vrijblijvend!

Als je akkoord gaat hoef je alleen nog een inleverafspraak te maken. Zo verkoop je een schade of kapotte auto al binnen 24 uur!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waar kan ik mijn sloopauto verkopen?

verkopen sloopauto

Een sloopauto verkopen is vaak geen gemakkelijke klus, daarnaast levert het ook niet veel meer op. Wij snappen dat je daarom ook niet veel tijd meer wil steken in de verkoop ervan, maar toch hoopt op het beste bod.

De volgende plekken zijn opties waar je jouw sloopauto kwijt kunt.

Wat is een sloopauto en wanneer is jouw auto een sloopauto?
Een sloopauto is een voertuig waarvan de schade- of reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van het voertuig. Het voertuig wordt dan total loss verklaard.

2. Hoe werkt snel je sloopauto verkopen bij wijkopenautos.nl

Je schadeauto verkopen gaat bij wijkopenautos.nl zonder gedoe en kan binnen 24 uur geregeld zijn!

Sloopauto verkopen in 3 stappen

Gegevens invullen

1. Gegevens invullen

Selecteer merk, model, kilometerstand en bouwjaar
of kenteken

Online waardebepaling

2. Zelfevaluatie

Voeg aanvullende informatie over je auto inclusief een paar foto's toe.

Verkopen bij wijkopenautos.nl

3. Ontvang definitieve verkoopprijs

Krijg een vrijblijvend bod en verkoop

Voordelen van je sloopauto verkopen bij wijkopenautos.nl

Bij wijkopenautos.nl is je sloopwagen niet alleen verkocht zonder gedoe, wij bieden je ook een goed bod!

 • Gratis - Van het eerste contact tot de verkoop
 • Vrijblijvend - Je kunt er op elk gewenst moment vanaf zien
 • Snel - Je auto kan al binnen 24 uur zijn verkocht
 • Geen gedoe - Wij regelen de RDW vrijwaring en afmelding
 • Veilig - Van het taxeren tot het inleveren
 • Overal - Met rond de 30 vestigingen zijn we altijd in jouw buurt

Doordat wij met een groot internationaal netwerk van handelaren samenwerken zijn wij niet gebonden aan lokale prijsschommelingen. Wij kijken op welke plek je auto het meest oplevert, daarop baseren wij ons bod!

Autosloperij vs wijkopenautos.nl

Je sloopauto verkopen voor de hoogste prijs? Dat gaat niet lukken bij de autosloop. Hieronder hebben wij de voor- en nadelen naast elkaar gezet.

Autosloperij

 • Geen gratis online waardebepaling
 • Geen aankoop auto's met verlopen APK
 • Geen gratis afmelding
 • Ophaalservice

wijkopenautos.nl

 • Gratis online waardebepaling
 • Aankoop auto's met verlopen APK
 • Gratis afmelding
 • Geen ophaalservice

Ga naar wijkopenautos.nl als je je sloopauto, kapotte auto of autowrak wilt verkopen. Al is de auto een compleet wrak of totaal versleten, wij hebben interesse.

Start nu je online waardebepaling. Wij bepalen dan wat je auto werkelijk nog waard is en doen je een vrijblijvend bod. Als RDW erkend full service bedrijf zijn wij de grootste schadeauto opkoper van Europa. Bovendien regelen wij de afmelding en het RDW vrijwaringsbewijs krijg je tijdens de inleverafspraak mee.

3. Demontage auto verkopen of naar de sloop

Je auto verkopen aan de sloop levert vaak slechts de oud ijzer prijs op. Dat is zonde want er zijn meer onderdelen die goed werken aan je auto én daardoor nog niet afgeschreven hoeven te worden.

Voor hoeveel koopt de sloop een auto? Bij de sloop kun je je auto kwijt voor de oud ijzer prijs. Doorgaans schommelt deze tussen de €0,15 en €0,25 per kg.

Een andere optie is je auto verkopen als demontage auto. Bij demontage wordt er gekeken welke onderdelen er aan jouw auto nog waardevol zijn en hier wordt ook een bedrag voor gegeven.

Ervaring leert dat een auto zo niet heel veel opbrengt. De auto moet worden gestript en daar worden ook kosten voor in rekening gebracht.

Waar kun je dan je sloopauto verkopen voor de beste prijs? Start de online waardebepaling en ontvang een definitieve verkoopprijs voor jouw sloopauto!

Is 150 euro voor sloopauto eerlijk?
In de praktijk biedt een autosloper een paar tientjes tot een paar honderd voor een sloopauto. Biedt de sloper 150 euro voor sloopauto? Dan heb je vaak wel een eerlijke prijs te pakken.

De oud ijzer prijs voor een auto van gemiddeld formaat komt neer op een bedrag van rond de €75,-. Krijg je 150 euro voor sloopauto dan weet je dat de sloper ongeveer 75 euro geeft voor de overige (bruikbare) onderdelen.

De sloperij biedt dit vaak zonder écht te inspecteren hoeveel geld de onderdelen waard zijn. Hier krijg je niet het beste bod. Ga jij niet akkoord met 150 euro voor sloopauto, dan raden wij aan om je auto bij ons te taxeren. Wij doen een bod op basis van wat wel werkt aan je auto.

4. Sloopauto verkopen zonder gedoe

Gratis online taxatie

Taxeer je auto bij wijkopenautos.nl - Gratis en vrijblijvend!

wijkopenautos.nl streeft ernaar een zorgeloze autoverkoop te bieden voor haar klanten. Of het nou om een sloopauto, een auto met financiering of een goed werkende occasion gaat. Iedereen kan bij wijkopenautos.nl wel zonder zorgen verkopen.

Sloopauto inkoop in heel Nederland

Je vindt overal in Nederland wel een locatie van wijkopenautos.nl. Doorloop eenvoudig en snel de online waardebepaling, ontvang een definitieve verkoopprijs en boek een inleverafspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Simpel en snel je sloopauto verkopen
Wij bieden als RDW erkend full-service bedrijf het snelste en het meeste ideale alternatief voor de autosloperij. Vanaf het eerste contact zijn wij jouw partner bij een succesvolle verkoop.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Wij zijn zeer goed geholpen en de afwikkeling vannse verkoop was prima!!
Claudia R. | Dordrecht | Renault Megane 2011 05.01.2018
Vriendelijk,netjes en correct. Geen nawerk.
E. B. | Groningen | Citroen Berlingo 2003 28.08.2017