Bepaal niet de sloopwaarde maar verkoop je auto aan ons!

Er zijn weinig kopers voor jouw sloopauto. Je kan naar een autosloperij gaan, maar je kunt de sloopwaarde van jouw auto ook laten bepalen door wijkopenautos.nl.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Wij kijken naar de mogelijkheden die je auto nog heeft. Na grondige inspectie bepalen wij de sloopwaarde auto. Deze waarde is gebaseerd op het bouwjaar, het model en merk, maar voornamelijk de staat.

Bevalt onze waarde dan kan je direct overgaan tot de verkoop. Zo kan de gehele koop al binnen 24 uur afgerond zijn en wij regelen de verdere afhandeling. Laat jouw sloopwaarde auto gratis en vrijblijvend bepalen door wijkopenautos.nl.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Uw auto aan de autosloperij verkopen

auto verkopen

Een oude auto, kapot of volledig versleten. Vaak als je probeert zo'n auto te verkopen is er niemand die interesse toont. In dat geval rest je vaak nog één ding: Jouw auto naar de sloop brengen. Aan de hand van het type auto zal de autosloper de sloopwaarde berekenen.

Zo leveren Duitse auto's over het algemeen meer op bij de autosloperij dan Italiaanse modellen. De sloopwaarde van je auto bepaalt de autosloper ook aan de hand van het gewicht van jouw auto. In combinatie met de prijs voor het oude ijzer wordt de schrootwaarde berekent. Je begrijpt wel dat je auto verkopen voor de prijs op basis van de sloopwaarde niet heel gunstig uit pakt.

2. Laat jouw auto taxeren door onze expert

wijkopenautos.nl biedt het alternatief voor je auto naar de autosloperij brengen. Wij taxeren je auto en daarna kan je hem aan ons verkopen. Hoe gaat dat in zijn werk? Je gaat eerst naar onze taxatietool en vult je kenteken of de gegevens van het voertuig en je e-mailadres in. Onze tool berekent dan de dagwaarde van je auto. Daarna maak je meteen een afspraak in een vestiging bij jou in de buurt. De dagwaarde is gebasseerd op statische gegevens van gelijke modellen, er alleen geen rekening gehouden met het feit dat je auto een sloopauto is. Voor een precieze waarde kom je langs bij ons in de vestiging voor een taxatie.

Het is altijd de moeite waard om je sloopauto door ons te laten taxeren, omdat wij kijken naar wat er nog mogelijk is met je auto. Zeker in het geval van een schadeauto is het zonde om deze naar de sloperij te brengen. Je schadeauto kan wellicht nog een paar jaar mee in plaats van gesloopt te worden. Onze taxateur onderzoekt je auto volledig, maakt een testrit en laat jou de exacte prijs van jouw sloopauto weten.

Verkoop je sloopauto voor de taxatie waarde

De exacte prijs van je auto wordt omgezet in een vrijblijvend, maar gegarandeerd bod op je auto. Ga dus eerst langs bij wijkopenautos.nl, voordat je bij de autosloperij akkoord gaat met sloopwaarde van je auto. Verkoop je auto aan ons voor de taxatiewaarde en wij regelen de gehele administratieve afhandeling! Ervaar het zelf en maak nu een afspraak voor een taxatie.

Hoe onze klanten onze service beoordelen