Dé plek voor de inkoop schadeauto

wijkopenautos.nl is dé inkoper van Nederland. Wij kopen iedere auto in dus ook uw schadeauto tegen de marktwaarde. Kom langs voor een gratis taxatie.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Kleine en zeker grote beschadigingen doen af van de verkoopwaarde. Het is daarom lastig om een geschikte koper te vinden. wijkopenautos.nl koopt jouw schadeauto gegarandeerd binnen 24 uur in.

Om een afspraak te maken bij een vestiging in de buurt vul je eerst je kenteken in en kies je een datum en een tijd. Onze professionals voeren een uitgebreide taxatie uit. Bevalt ons bod? Verkoop direct aan wijkopenautos.nl!

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. De inkoop van een schadeauto

auto verkopen

Sommige dealers zullen interesse hebben in het opkopen van je auto. Dit zijn vaak dealers die actief zijn in de auto export. Zij kopen je auto op en verschepen deze vervolgens naar een ander land. Daar zullen zij proberen je auto op de tweedehands markt te verkopen. Als je langs de dealer gaat, is het aan te raden om eerst de dagwaarde van je auto te bepalen. Op die manier sta je steviger in je schoenen bij de prijsonderhandeling. Met de online taxatietool op deze website is het bepalen van deze waarde een fluitje van een cent. Je vult je kenteken en e-mailadres in en binnen enkele seconden staat de dagwaarde op je scherm.

De tool houdt geen rekening met de beschadigingen die je auto heeft. Je kan daarom vervolgens zelf proberen in te schatten hoeveel elke buts of kras de waarde vermindert. Of je maakt een afspraak voor een gratis en vrijblijvende taxatie in één van onze vestigingen in het land. Dan kan een van onze experts precies bepalen wat je auto nog waard is.

2. Een taxatie in een van onze vestigingen

Een afspraak voor een taxatie maak je via de taxatietool. Kies een datum en tijd die jou uitkomen en klik op 'afspraak maken'. Bij aankomst in onze vestiging kan één van onze taxateurs direct aan de slag. Uiteraard bekijkt hij de schade aan je auto, maar hij zal zich vooral focussen op de positieve kwaliteiten van je auto. Aan de hand van een uitgebreide checklist loopt hij je auto na van accu tot zijknipperlichten. Om een volledig beeld van je auto te krijgen maakt de taxateur ten slotte nog een proefrit. Nu kan hij de balans opmaken en je precies vertellen wat je auto waard is. Wij zetten deze waarde direct om in een gegarandeerd, maar vrijblijvend bod. Zo kan je de inkoop van je schadeauto ook door ons laten regelen!

Verkoop je auto aan wijkopenautos.nl

Wij zorgen dat alle administratieve zaken zoals de afmelding en de schrapping bij de inkoop van je auto in orde wordt gemaakt. Je kan je auto dus met een gerust hart bij ons achterlaten. De koopsom maken wij op de dag van de verkoop over, zodat je het geld na ongeveer twee werkdagen op je bankrekening hebt staan.

Een overzicht van al onze vestigingen vindt je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede service en reeel bod! Geld stond volgende dag al op mijn rekening
Sebastiaan V. | Rotterdam | Opel Corsa 2007 01.01.2018
De service was goed en de afmelding was goed en snel geregeld ook het overmaken van het geld
Roland V. | Rotterdam | BMW 3er 2007 28.08.2017