Auto verkopen Amsterdam

De hoofdstad van Nederland, een uitgebreid grachtennetwerk, smalle gevelhuisjes en het thuisfront van het voetbalteam Ajax, we hebben het natuurlijk over Amsterdam.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Amsterdam is dé plek waar fietsen onlosmakelijk verbonden is met het karakter van de prachtige stad. Sterker nog, een fiets is bijna onmisbaar. Met al haar musea en uitgaansgelegenheden is eht de perfecte toeristenstad.

Een nadeel: een overvolle stad en hoge parkeerkosten. De fiets regeert in Amsterdam. Dus daarom kom jij naar wijkopenautos.nl, dé auto inkoop Amsterdam.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Amsterdam

Amsterdam Zuidoost

Klokkenbergweg 13-15
1101 AK Amsterdam

phone085 888 77 99

Amsterdam Noord

Slijperweg 16
1032 KV Amsterdam

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Amsterdam

Woonachtig in of rond Amsterdam? Dan weet jij als geen ander hoeveel fietsen er rondrijden in Amsterdam. En dat is absoluut niet zonder reden. In Amsterdam kom je nu eenmaal makkelijker overal met de fiets dan met de auto. De stad is overvol, parkeerplekken onvindbaar en als je dan toch zo'n geluksvogel bent met een mooi plekje, dan betaal jij je scheel aan parkeerkosten. Zo leuk is dat auto rijden in Amsterdam dus helemaal niet.

Ben jij de kosten zat en heb jij jouw auto eigenlijk niet nodig in de binnenstad van Amsterdam of wil jij van een grote SUV naar een praktische stadsauto? Dan is tijd om jouw auto te verkopen, natuurlijk voor de beste prijs.

Wat de reden dan ook is waarom jij jouw auto besluit te verkopen, in Amsterdam kan dit op vele manieren. Niet elke manier levert evenveel op en niet elke manier gaat even snel. Geen zorgen om papierwerk achteraf en snel verkopen? Dan ben je bij wijkopenautos.nl aan het juiste adres.

Maak een afspraak bij een van onze vestigingen in Amsterdam. Kom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie door een van onze professionele taxateurs. Met de beste service verzorgen zij hier jouw taxatie en doen aansluitend een bod. Je kan binnen 24 uur van je auto af zijn zonder ergens nog naar om te kijken. Dus kom snel langs, bij de plek om jouw auto te verkopen in Amsterdam: wijkopenautos.nl.

Waar vind je wijkopenautos.nl Amsterdam

De vestigingen van wijkopenautos.nl in Amsterdam zijn te vinden in Noord en Zuidoost. Onze locatie in Noord ligt aan het noordelijke deel van het IJ op loopafstand van Buik Sloterbeek. Onze tweede vestiging in Zuidoost is te vinden aan het water en bij de Leen Bakker en de Praxis.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Amsterdam te bereiken vanaf Amsterdam Centraal Station

In Amsterdam zijn we aanwezig met 2 locaties. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Amsterdam Centraal Station naar een van onze vestigingen.

Amsterdam Zuidoost

  • Reistijd auto: 20 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 30 minuten

Amsterdam Noord

  • Reistijd auto: 15 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snelle service en je weet in één keer waar je aan toe bent.
Michel v. | Utrecht | Suzuki Wagon, 2002 12.01.2018
Goede prijs en snel service!!
Malwinq K. | Den Haag | Ford Mondeo, 2007 04.09.2017