wijkopenautos.nl: dé opkoper van schade auto's in Nederland

Het zal je overkomen: Flinke schade aan je oude auto. De verzekering besluit dat de reparatie aan je auto meer kost dan wat de auto waard is en verklaren je auto total loss.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Dan zal jij je auto moeten verkopen aan schadeauto opkopers. Je kan de auto naar de sloop brengen of autohandelaren blij mee maken. Uitvinden wat het meest oplevert is vaak een hele klus.

Op deze pagina helpen we je op weg. We leggen uit wat de definitie van een schade auto is, hoe je de beste prijs krijgt en hoe je de juiste aankooppartner kiest.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wanneer is een opkoper schade auto nodig?

schade auto

Hoe erg de schade aan je auto ook is, als je zaken gaat doen met een opkoper van een schade auto, dan blijft het belangrijk dat de rest van je auto er goed uit ziet. Immers, je kunt maar één goede eerste indruk maken met je auto en zelfs als deze beschadigd is kan het handig zijn om deze beschadiging minder op te laten vallen. Vergeet dus niet om je auto te wassen, de bekleding goed te reinigen en eventueel de schade aan de auto er enigszins netjes uit te laten zien.

Het zijn altijd specifieke autohandelaren, die enkel en alleen handelen in sloopauto’s. Auto opkopers, en dan met name autowrakken opkopers zijn altijd uit op een koopje. Immers, voor hoe minder je een wrak kunt kopen, hoe meer de losse onderdelen op kunnen leveren. Als je naar een handelaar gaat is het het verstandigst om zaken te doen met een RDW erkend bedrijf. wijkopenautos.nl is zo’n bedrijf en is gespecialiseerd in het aankopen van alle soorten auto’s: normale tweedehands auto’s, maar ook auto’s die schade hebben, een verlopen APK of andere gebreken.

2. Verkoop bij wijkopenautos.nl

Voor wijkopenautos.nl is het aankopen van auto’s dagelijkse business. We zijn geen specifieke opkoper schadeauto of auto opkopers die alleen export auto’s aannemen maar echt een gespecialiseerd auto inkoop bedrijf. Bij ons kun je je auto verkopen na een taxatie. Voer daarvoor je kenteken of de gegevens over je auto in in onze gratis taxatietool. Op basis van deze informatie over je auto geeft onze kenteken check een voorlopige prijsopgave. Echter, dit is de prijs wanneer we er van uit gaan dat je auto géén schade heeft! Wanneer je de daadwerkelijke prijs wil weten die we bieden, kun je het beste een gratis en vrijblijvende afspraak maken bij een van onze vestigingen in de buurt. Daar wordt je auto dan helemaal gecheckt en daadwerkelijk getaxeerd door onze experts. Zij kijken dan wat de auto nog echt waard is en welke prijs ze er voor kunnen geven. Dit is dan niet alleen gebaseerd op de mate van schade maar ook de staat van de rest van de auto. Zo verkoop je je schade auto makkelijk en snel aan wijkopenautos.nl.

Voordelen schade auto verkopen bij wijkopenautos.nl:

  1. Eerlijk bod op je auto
  2. Binnen 24 uur verkocht
  3. Geld na 2 dagen op je bankrekening
  4. Vrijwaring en afmelding geregeld door wijkopenautos.nl

Maak nu een afspraak via de kenteken check op onze website, kom langs voor een gratis taxatie en verkoop alleen als jij dat wilt.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Vriendelijk geholpen, alles keurig netjes uitgelegd. Kortom, geen vraagtekens bij ons. Snelle afhandeling. Bedankt....
Folkert P. | Leeuwarden | Volkswagen Touran 2003 02.01.2018
Fijn contact met de verkoper Goede prijs
Rolf v. | Tilburg | Kia Picanto 2005 28.08.2017