Auto verkopen Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van Overijssel. Zwolle is zo’n stad waar je meerdere dagen moet zijn omdat 1 dag niet genoeg is.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De stad heeft een ontzettend historische binnenstad, musea genoeg zoals bijvoorbeeld Museum de Fundatie. Zwolle is ook een echte studentenstad met tientallen mogelijkheden om uit te gaan.

Ook wijkopenautos.nl heeft hier een vestiging waar u uw auto binnen 24 uur kunt verkopen. Kom nu langs voor een gratis taxatie en kijk wat u kunt krijgen voor uw auto. Maak vandaag nog een afspraak via de online kenteken check.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Zwolle

Zwolle de Marslanden

Curieweg 19
8013 RA Zwolle

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Zwolle

Zwolle zit vol met interessante musea, barren en cafés. Overdag genoeg om te doen met de kinderen en in de avond kun je zelf op pad. Wandel door de historische binnenstad van Zwolle en geniet de hele dag van alles dat er in deze stad te zien valt.

Een reden dat je zoveel fietsen vindt in Zwolle is doordat het een echte studentenstad is. Maar door die hoeveelheid fietsen wordt het ook echt een fietsstad genoemd. Stap je op de fiets dan ben je vaak sneller van punt A naar B dan met de auto. Daarnaast heeft Zwolle ook genoeg fietsroutes die erg leuk zijn om te fietsen.

In Zwolle wordt het fietsen ook gepromoot. Dat doet de stad door het fietsen nog veiliger en comfortabeler te maken. Klinkt dat voor jou nou ook helemaal interessant? Meer fietsen en minder of geen auto rijden? Dan kom je naar wijkopenautos.nl.

Wat de reden dan ook is waarom jij jouw auto wilt verkopen, het is altijd handig om te beginnen met de waarde opvragen. Door onze online taxatietool in te vullen kom je achter de dagwaarde. Deze dagwaarde is wat jouw auto waard is in perfecte staat zonder gebruikssporen en zonder eventuele schade of extra accessoires. Via de online taxatietool maakt u eenvoudig een afspraak bij onze vestiging in Zwolle. In de vestiging kijkt onze RDW-erkende taxateur uw auto volledig na en vertelt jou na een half uur wat je auto waard is. Verkoop hem direct voor dit bedrag aan wijkopenautos.nl Zwolle. Je hebt je auto binnen 24 uur verkocht maar alleen als jij dat wilt, onze service is namelijk geheel gratis en vrijblijvend.

Waar vind je wijkopenautos.nl Zwolle

De vestiging van wijkopenautos.nl in Zwolle is te vinden in de Marslanden. Onze locatie in de bedrijventerrein de Marslanden ligt in de wijk Marsweteringlanden. Wijkopenautos.nl Zwolle ligt in het grootste bedrijventerrein van Zwolle en het is te vinden ten zuidoosten van het centrum van Zwolle.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Zwolle te bereiken vanaf Station Zwolle

In Zwolle zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Zwolle naar onze vestiging.

Alkmaar De Marslanden

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 30 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goed geregeld. Geld snel in huis .Prima als je niet iedereen aan de deur wilt hebben. Een 10. Afmeldingsdocument direct bij verkoop.
Kees P. | Roermond | Nissan Qashqai+2, 2008 18.01.2018
We werden efficient en vriendelijk geholpen. De man had duidelijk veel ervaring en wist precies wat hij moest doen
Hans L. | Alkmaar | Audi TT, 2000 17.09.2017