Auto verkopen Utrecht

Het symbool van de stad: De Dom. Wie kent hem niet. Jouw bezoek aan Utrecht begint natuurlijk met het beklimmen van deze kerktoren.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De bewoners van Utrecht weten dat deze historische stad stikt van de bezienswaardigheden. Van winkelen tot indrukwekkende kastelen. Utrecht heeft het allemaal.

Zoveel plekken en zoveel te doen. Waar verkopen de bewoners van Utrecht en omstreken hun auto? Bij wijkopenautos.nl, dé auto inkoop Utrecht.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Utrecht

Utrecht West

Zonnebaan 27
3542 EB Utrecht

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Utrecht

Hoewel de reden voor iedereen anders zal zijn, willen we allemaal één ding: onze auto snel en voor een goede prijs verkopen. Zelfs als er geen haast bij is, is het toch fijn wanneer het gauw geregeld is. De één kiest ervoor zijn auto online te verkopen, de ander ruilt zijn auto direct in bij de dealer. Al deze mogelijkheden hebben zowel voor- als nadelen.

Wat je ook kunt doen, is je auto verkopen aan wijkopenautos.nl aan de Zonnebaan in Utrecht. Binnen 24 uur kun je je auto voor voor een goede prijs aan ons verkopen. Hoe gaat het in zijn werk? Vraag allereerst de dagwaarde van je auto op via onze website. Maak vervolgens een afspraak en kom op een tijdstip naar keuze langs bij onze Utrechtse vestiging. Daar zal een RDW-erkende taxateur je auto grondig inspecteren en vervolgens een eindbod doen. Een makkelijkere manier om je auto te verkopen in Utrecht bestaat er niet!

Waar vind je wijkopenautos.nl Utrecht

De vestiging van wijkopenautos.nl in Utrecht is te vinden in West. Het ligt in het bedrijventerrein Lageweide naast de Burger King.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Utrecht te bereiken vanaf Utrecht Centraal

In Utrecht zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Utrecht Centraal naar onze vestiging in West.

Utrecht West

  • Reistijd auto: 20 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 25 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

zeer correcte uitleg over de gang van zaken en een goede prijd voor de auto. Geld was ook snel binnen
janny l. | Tilburg | Renault Kangoo, 2002 18.01.2018
Fijne prettige benadering. Werden goed te word gestaan kregen antwoord op vragen.
Cornelia J. | Alphen aan den Rijn | Nissan Micra, 2002 16.09.2017