Auto verkopen Maastricht

Maastricht is de hoofdstad van de provincie Limburg, een stad met vele highlights en ideaal om te shoppen en lekker wat te eten in een van de restaurants.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De bewoners kunnen het je vertellen, of Het Vrijthof het mooiste plein van Nederland is. Of je gaat zelf kijken want het is een aanrader.

En deze stad is ook een vestiging van wijkopenautos.nl rijk. Dé plek waar iedereen uit Maastricht en omstreken komt om een auto te verkopen. Snel en gemakkelijk, zo is auto verkopen wijkopenautos.nl Maastricht.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Maastricht

Maastricht Belvedere

Sortieweg 69
6219 NT Maastricht

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Maastricht

In Maastricht kun je wandelen, dat kun je doen samen met een echte local. Deze vertellen jou de details en de mooiste dingen over de rijke historie van Maastricht. Ook zullen zij je vast vertellen wat voor prachtige plek Maastricht is om heerlijk te eten en te winkelen.

Deze actieve stad is ook hard bezig met de CO2-uitstoot terugdringen. Dit wordt gedaan door het stimuleren van fietsen en het rijden van elektrische auto’s. Maastricht wil dus meer oplaadpalen op straat. Daarnaast heeft Maastricht zelfs al geregeld dat er een taxibedrijf is dat zijn dieselauto’s om gaat wisselen voor echt elektrische Tesla’s!

We moeten allemaal mee denken en ons beste been voorzetten. De auto wat vaker laten staan of de auto wat meer delen. Gebruik jij jouw auto helemaal weinig? Dan kost hij jou alleen maar geld als hij voor de deur staat. Dat is zonde, in dat geval kun jij jouw auto het beste verkopen.

Een van de plekken in Maastricht is wijkopenautos.nl. Voordat jij jouw auto wilt verkopen is het belangrijk een verkoopprijs te bepalen. Hier wil wijkopenautos.nl je wel mee helpen. Maak via onze online taxatietool eenvoudig een afspraak. Vaak kun je al binnen 24 uur terecht! In onze vestiging taxeren wij jouw auto in een half uur en als je het wil, kun je jouw auto verkopen voor de taxatiewaarde. Je kan natuurlijk ook proberen je auto particulier te verkopen. Onze service is geheel gratis en vrijblijvend.

Waar vind je wijkopenautos.nl Maastricht

De vestiging van wijkopenautos.nl in Maastricht is te vinden in Belvédère. Belvédère is een wijk in Maastricht, deze wijk ligt tegen de Belgische grens. Een deel van Belvédère is in gebruik als industrieterrein. In dit industrieterrein zijn onder andere diverse vuilstortplaatsen en recycling bedrijven te vinden.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Maastricht te bereiken vanaf Station Maastricht

In Maastricht zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Station Maastricht naar onze vestiging.

Maastricht Belvedere

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Snel, vakkundig , goede prijs!
Palle d. | Haarlem | Alfa Romeo Alfa GT, 2005 18.01.2018
Prettige mensen en een reëele prijs.
Robert V. | Den Haag | Audi A6, 2005 13.09.2017