Auto verkopen Groningen

Groningen staat bekend als een bruisende studentenstad met een interessante geschiedenis. Bezoek de stad en haar historische pakhuizen en gebouwen.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Groningen is een plek die je een keer bezocht moet hebben. Een stad met een van de meest vernieuwende architecturen en tevens de stad waar uit onderzoek bleek dat Groningers het meest gelukkig zijn met hun woonplaats.

En dé plek om jouw auto te verkopen is natuurlijk wijkopenautos.nl, dé plek voor auto verkoop Groningen.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Groningen

Groningen Industriebuurt

Bornholmstraat 72-74
9723 AZ Groningen

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Groningen

Je auto verkopen in Groningen kun je op verschillende manieren doen. Het ideaal is natuurlijk om je auto snel te verkopen en ook nog voor een goede prijs. Wat kun je dan het beste doen? Je auto verkopen op een autoverkoopsite levert een goede prijs op, maar het proces neemt vaak veel tijd in beslag. Een auto verkopen via een veilingsite gaat snel, maar levert niet altijd de beste prijs op.

Wij bieden een mooi alternatief voor de bovenstaande manieren: een snelle verkoop voor een mooie prijs. Wat moet je daar voor doen? Je doet een snelle online taxatie met onze online taxatietool. Je vult je gegevens in en daarna maak je meteen een afspraak met onze Groningse taxateur. Dit kan sowieso binnen 48 uur, maar vaak kun je al de volgende dag bij hem terecht. Hij doet een vakkundige taxatie en doet een geschikt bod op je auto. Als je akkoord gaat met dit bod, dan laat je je auto achter en wij regelen verder alles.

Waar vind je wijkopenautos.nl Groningen

De vestiging van wijkopenautos.nl in Groningen is te vinden in de Industriebuurt aan de Bornholmstraat. Je vind dit bedrijventerrein/industriegebied ongeveer 10 minuten rijden van de bruisende binnenstad van Groningen.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Groningen te bereiken vanaf Hoofdstation Groningen

In Groningen zijn we aanwezig met 1 locatie. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Hoofdstation Groningen naar onze vestiging in de Industriebuurt.

Groningen Industriebuurt

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Goede en snelle afhandeling.
Peter T. | Roermond | Opel Corsa, 2004 16.01.2018
Het is nu de 2e keer dat ik mijn auto via "wijkopenautos" heb verkocht. Beide keren ben ik 100% tevreden. Zowel het maken van een afspraak als ook de afhandeling zijn bijzonder goed verlopen. Ik ben op een heel klantvriendelijke wijze ontvangen en verder geholpen. Nogmaals ik ben 100% tevreden.
Soerin K. | Den Haag | Volkswagen Golf V, 2006 11.09.2017