Auto export vanuit Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland biedt Amsterdam vele mogelijkheden. Het is een van de belangrijkste steden in de auto export branch.

Een auto vanuit Nederland exporteren kan voordelig zijn mits de auto nieuw is. Heb jij een auto met meer dan 6000 km op de teller dan kan je helaas geen btw terug vragen. Een betere optie dan je auto exporteren vanuit Amsterdam is je auto verkopen in Amsterdam.

wijkopenautos.nl regelt jouw verkoop van a tot z. Het enige wat jij hoeft te doen is onze online kenteken check in te vullen en een afspraak te maken.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Hoe werkt auto exporteren Amsterdam?

auto export amsterdam

wijkopenautos.nl is jouw partner voor auto exporteren Amsterdam, ook wanneer je denkt dat je auto niet meer geschikt is voor de tweedehands markt. Wij kijken wij niet naar leeftijd, merk of staat, verlopen APK of beschadigingen. Als je wilt weten wat je voertuig nog waard is, voer je je kenteken en wat extra gegevens in op onze website. Hieruit volgt een waardebepaling, maar natuurlijk worden andere opties niet meegerekend omdat ons systeem digitaal is. Als je een exacte waarde wilt weten raden wij je aan om een afspraak te maken in onze garage. Hier staat onze expert voor je klaar die jou van alle informatie over auto exporteren Amsterdam voorziet en je auto binnen een half uur volledig inspecteert.

Er wordt onder andere gekeken naar de werking van de motor, kilometerstand en gepleegd onderhoud. Overigens heeft onze expert een checklist zodat hij niets over het hoofd ziet. Alleen op deze wijze kan er een definitief bod worden gedaan voor auto exporteren Amsterdam. Ga je akkoord met dit bod, dan kan de hele verkoop binnen een paar stappen geregeld zijn. Geen omkijken meer naar het voertuig, die laat je gewoon bij ons achter. Je maakt zich zorgen over de administratie? Niet nodig, vrijwaring en afmelding van het voertuig nemen wij voor onze rekening. Wij bieden niet voor niets full service. Tot slot maken wij het geld nog dezelfde dag over naar je rekening. Zo snel kan het gaan, de keuze is aan jou.

2. Slopen is niet nodig: kies voor auto exporteren Amsterdam

Misschien weet je niet zeker of jouw voertuig wel geschikt is voor auto exporteren Amsterdam en denk je er daarom aan om jouw sloopauto verkopen. Wanneer je auto zodanig versleten is dat je ervan overtuigt bent dat deze op de Nederlandse markt niets meer opbrengt, is je auto exporteren een betere optie. Je mag er dan in Nederland weinig meer aan hebben, daar denken ze over de grens heel anders over. Het zou toch zonde zijn om je auto te laten slopen terwijl er nog goede onderdelen inzitten. Nu biedt Amsterdam veel autohandelaren en voor auto export en autoverkoop, maar het is niet altijd even makkelijk om een betrouwbare partner te vinden voor auto exporteren vanuit Amsterdam.

Gratis online taxatie

Daarbij nemen veel handelaren slechts hun eigen merken in en zitten zij niet te wachten op een compleet ander model. Bijkomend risico is dat je niet van tevoren weet wat je voor je auto ontvangt. Bij wijkopenautos weet je dat wel, omdat je voordat je onze vestiging bezoekt zelf een waardebepaling kan doen op onze website. Vanuit huis of waar dan ook kunt je jouw kenteken invoeren op wijkopenautos.nl en direct zien wat je voertuig waard is. Bevalt deze waarde, dan bezoek je onze garage. Een bijkomend voordeel is overigens dat wij niet kijken naar de staat van je auto of een specifiek model: wij kopen alle auto's in. Bij ons kun je altijd terecht voor auto exporteren Amsterdam.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Fijne service, alles top geregeld. Heel blij met deze manier van auto verkopen
Sabine v. | Breda | Opel Corsa, 2010 14.11.2019
goed servis ardig mansen
saloua d. | Den Haag | Opel Zafira, 2005 07.11.2019
Netjes geholpen, faire prijs ontvangen voor mijn auto.
Jan O. | 's-Hertogenbosch | Opel Vectra, 2007 23.10.2019

Gratis online taxatie