Auto export vanuit Amsterdam

Als hoofdstad van Nederland biedt Amsterdam vele mogelijkheden. Het is een van de belangrijkste steden in de auto export branch.

Een auto vanuit nederland exporteren kan voordelig zijn mits de auto nieuw is. Heb jij een auto met meer dan 6000 km op de teller dan kan je helaas geen btw terug vragen. Een betere optie dan je auto exporteren vanuit Amsterdam is je auto verkopen in Amsterdam.

Wijkopenautos.nl regelt jouw verkoop van a tot z. Het enige wat jij hoeft te doen is onze online kenteken check in te vullen en een afspraak te maken. Daarnaast verzorgen wij de gehele afhandeling. Geen gedoe met papierwerk en belastingformulieren.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Hoe werkt auto exporteren Amsterdam?

Wijkopenautos.nl is uw partner voor auto exporteren Amsterdam, ook wanneer u denkt dat uw auto niet meer geschikt is voor de tweedehands markt. Wij kijken wij niet naar leeftijd, merk of staat, verlopen APK of beschadigingen. Als u wilt weten wat uw voertuig nog waard is, voert u uw kenteken en wat extra gegevens in op onze website. Hieruit volgt een waardebepaling, maar natuurlijk worden andere opties niet meegerekend omdat ons systeem digitaal is. Als u een exacte waarde wilt weten raden wij u aan om een afspraak te maken in onze garage. Hier staat onze expert voor u klaar die u van alle informatie over auto exporteren Amsterdam vooziet en uw auto binnen een halfuur volledig inspecteert.

Er wordt onder andere gekeken naar de werking van de motor, kilometerstand en gepleegd onderhoud. Overigens heeft onze expert een checklist zodat hij niets over het hoofd ziet. Alleen op deze wijze kan er een definitief bod worden gedaan voor auto exporteren Amsterdam. Gaat u akkoord met dit bod, dan kan de hele verkoop binnen een paar stappen geregeld zijn. Geen omkijken meer naar het voertuig, die laat u gewoon bij ons achter. U maakt zich zorgen over de administratie? Niet nodig, vrijwaring en afmelding van het voertuig nemen wij voor onze rekening. Wij bieden niet voor niets full service. Tot slot maken wij het geld nog dezelfde dag over naar uw rekening. Zo snel kan het gaan, de keuze is aan u.

Laat je auto nu taxeren:

Slopen is niet nodig. Kies voor auto exporteren Amsterdam

Misschien weet u niet zeker of uw voertuig wel geschikt is voor auto exporteren Amsterdam en denkt u er daarom aan om uw sloopauto verkopen. Wanneer uw auto zodanig versleten is dat u ervan overtuigd bent dat deze op de Nederlandse markt niets meer opbrengt, is uw auto exporteren een betere optie. U mag er dan in Nederland weinig meer aan hebben, daar denken ze over de grens heel anders over. Het zou toch zonde zijn om uw auto te laten slopen terwijl er nog goede onderdelen inzitten. Nu biedt Amsterdam veel autohandelaren en voor auto export en autoverkoop, maar het is niet altijd even makkelijk om een betrouwbare partner te vinden voor auto exporteren vanuit Amsterdam.

Daarbij nemen veel handelaren slechts hun eigen merken in en zitten zij niet te wachten op een compleet ander model. Bijkomend risico is dat u niet van tevoren weet wat u voor uw auto ontvangt. Bij wijkopenautos weet u dat wel, omdat u voordat u onze vestiging bezoekt zelf een waardebepaling kan doen op onze website. Vanuit huis of waar dan ook kunt u uw kenteken invoeren op wijkopenautos.nl en direct zien wat uw voertuig waard is. Bevalt deze waarde, dan bezoekt u onze garage. Een bijkomend voordeel is overigens dat wij niet kijken naar de staat van uw auto of een specifiek model: wij kopen alle auto's in. Bij ons kunt u altijd terecht voor auto exporteren Amsterdam.

Laat je auto nu taxeren: