Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Snel en makkelijk uw auto exporteren vanuit Amsterdam

U bent al enige tijd in het bezit van een oude of beschadigde auto. Naar uw idee is deze niet meer geschikt voor auto verkoop binnen Nederland. Heeft u er weleens bij stil gestaan dat de uw auto of bepaalde onderdelen nog waarde hebben over de grens? Hierbij gaat het om auto exporteren! Amsterdam biedt vele mogelijkheden voor bijvoorbeeld auto export Afrika, maar veel autohandelaren bieden veel minder voor uw auto dan u wellicht in gedachten heeft. Daarom is het belangrijk om voor auto exporteren Amsterdam een betrouwbare partner te vinden. Wijkopenautos.nl biedt u fullservice op het gebied van auto exporteren Amsterdam. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden bezoekt u vrijblijvend onze website waarop alle praktisce informatie te vinden is.

Onder onze service in Amsterdam valt:

 • marktprijs vaststellen
 • gratis registratie afhandeling van uw auto
 • auto krediet
 • verwisselen van uw auto
 • auto inkoop zonder APK

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Wauw? Dat ging snel. Kon mijn verkoop in een week volledig afhandelen en werd daarbij zorgvuldig geholpen. (Isabella T.)
Nissan Qashqai, BJ 2010
Nissan Qashqai, BJ 2010
Golf 5 Variant, BJ 2008
Golf 5 Variant, BJ 2008
BMW X3, BJ 2006
BMW X3, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Suzanne G.

Ik wilde graag mijn auto door professionals laten taxeren, maar liever niks daarvoor betalen. Mijn zoon had wijkopenautos.nl op internet gevonden en toen heb ik het maar geprobeerd. Uiteindelijk precies wat ik zocht. Ook meteen verkocht.

Petra N.

Wij zijn gunstig van onze auto afgekomen. Vooral de uitvoerige manier waarop de auto werd getaxeerd, was erg over te spreken. Zeker aan te bevelen.

Hoe werkt auto exporteren Amsterdam?

Wijkopenautos.nl is uw partner voor auto exporteren Amsterdam, ook wanneer u denkt dat uw auto niet meer geschikt is voor de tweedehands markt. Wij kijken wij niet naar leeftijd, merk of staat, verlopen APK of beschadigingen. Als u wilt weten wat uw voertuig nog waard is, voert u uw kenteken en wat extra gegevens in op onze website. Hieruit volgt een waardebepaling, maar natuurlijk worden andere opties niet meegerekend omdat ons systeem digitaal is. Als u een exacte waarde wilt weten raden wij u aan om een afspraak te maken in onze garage. Hier staat onze expert voor u klaar die u van alle informatie over auto exporteren Amsterdam vooziet en uw auto binnen een halfuur volledig inspecteert.

Er wordt onder andere gekeken naar de werking van de motor, kilometerstand en gepleegd onderhoud. Overigens heeft onze expert een checklist zodat hij niets over het hoofd ziet. Alleen op deze wijze kan er een definitief bod worden gedaan voor auto exporteren Amsterdam. Gaat u akkoord met dit bod, dan kan de hele verkoop binnen een paar stappen geregeld zijn. Geen omkijken meer naar het voertuig, die laat u gewoon bij ons achter. U maakt zich zorgen over de administratie? Niet nodig, vrijwaring en afmelding van het voertuig nemen wij voor onze rekening. Wij bieden niet voor niets full service. Tot slot maken wij het geld nog dezelfde dag over naar uw rekening. Zo snel kan het gaan, de keuze is aan u.

Slopen is niet nodig. Kies voor auto exporteren Amsterdam.

Misschien weet u niet zeker of uw voertuig wel geschikt is voor auto exporteren Amsterdam en denkt u er daarom aan om uw sloopauto verkopen. Wanneer uw auto zodanig versleten is dat u ervan overtuigd bent dat deze op de Nederlandse markt niets meer opbrengt, is uw auto exporteren een betere optie. U mag er dan in Nederland weinig meer aan hebben, daar denken ze over de grens heel anders over. Het zou toch zonde zijn om uw auto te laten slopen terwijl er nog goede onderdelen inzitten. Nu biedt Amsterdam veel autohandelaren en voor auto-export en autoverkoop, maar het is niet altijd even makkelijk om een betrouwbare partner te vinden voor auto exporteren vanuit Amsterdam.

Daarbij nemen veel handelaren slechts hun eigen merken in en zitten zij niet te wachten op een compleet ander model. Bijkomend risico is dat u niet van tevoren weet wat u voor uw auto ontvangt. Bij wijkopenautos weet u dat wel, omdat u voordat u onze vestiging bezoekt zelf een waardebepaling kan doen op onze website. Vanuit huis of waar dan ook kunt u uw kenteken invoeren op wijkopenautos.nl en direct zien wat uw voertuig waard is. Bevalt deze waarde, dan bezoekt u onze garage. Een bijkomend voordeel is overigens dat wij niet kijken naar de staat van uw auto of een specifiek model: wij kopen alle auto's in. Bij ons kunt u altijd terecht voor auto exporteren Amsterdam.
Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: