Sloopauto verkopen in Groningen

Op een gegeven moment houdt de auto ermee op en is deze rijp voor de sloop. Echter is er een alternatief waarmee je meer voor je auto ontvangt.

Dat alternatief is wijkopenautos.nl. Wij kopen iedere auto, dus ook een sloopauto. Afhankelijk van het merk, model, kilometerstand en staat van de auto stellen wij een prijs vast waar we de auto voor kopen.

De waarde van je sloopauto bepalen wij bij onze vestiging in Groningen. Geheel vrijblijvend maak je bij ons een afspraak. Als het bod niet voldoet aan jouw verwachtig dan ga je zonder verplichtingen weer naar huis. Ook de verkoop kent geen verborgen kosten.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Wat is een sloopauto?

Sloopauto verkopen Groningen

Aan de autosloperij kun je gemakkelijk een auto snel verkopen in Groningen. Het bedrag dat je hier voor je auto krijgt, is vaak niet erg aanlokkelijk. De autosloperij is voornamelijk een praktische keuze om van je sloopauto af te komen. Op basis van het gewicht van jouw sloopauto wordt een oud ijzer waarde gehangen. Dit is het enige bedrag dat jij nog kan ontvangen voor jouw wagen op de sloop. Wij bieden je de kans meer over te houden dan de schrootwaarde. Wat een sloopauto is in Nederland kan aan de andere kant van de wereld nog bruikbaar zijn. Aan ons kun je je sloopauto moeiteloos verkopen in Groningen. Bovendien baseren wij onze prijzen op een RDW-erkende taxatie. Bij ons is je sloopauto meer dan een verzameling losse onderdelen. wijkopenautos.nl taxeert je auto als geheel en overwegen de verschillende mogelijkheden die je auto nog heeft. Afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert, valt deze werkwijze in jouw voordeel uit.

2. Sloopauto verkopen bij wijkopenautos.nl

Overweeg je je sloopauto te verkopen? Vul dan je kenteken en de kilometerstand samen met je e-mailadres in op onze online taxatietool. Direct verschijnt de geschatte dagwaarde van je auto op je scherm. Maak vervolgens een afspraak voor een definitieve taxatie en kom bij ons langs in Groningen. Hier loopt een van onze RDW gecertificeerde taxateurs jouw sloopauto helemaal na. Na een half uur weet je wat jouw sloopauto nog waard is. Deze waarde is tevens het bod dat wijkopenautos.nl op jouw sloopauto doet. Wanneer je akkoord gaat met ons bod, kun je je oude auto direct verkopen in Groningen. Naar de sloop gaan om je auto te verkopen is in Groningen dus niet meer nodig. Wij bieden je een snelle verkoop en een koopprijs die de schrootwaarde vaak overstijgt. Daarnaast is onze service gratis, vrijblijvend en uitgebreid: wij regelen de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Het geld maken we per bankoverschrijving naar je over. Zo kom je zonder moeite van je sloopauto af.

Een overzicht van al onze vestigingen vind je hier.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

vriendelijke mensen goede af handeling
piet v. | Breda | Mazda Premacy, 2000 20.12.2017
Samenvattend in een woord: professioneel
Leendert K. | Goes | BMW 5er, 2006 19.08.2017

Gratis online taxatie