Sloopauto verkopen in Groningen

Op een gegeven moment houdt de auto ermee op en is deze rijp voor de sloop. Echter is er een alternatief waarmee je meer voor je auto ontvangt.

Dat alternatief is Wijkopenautos.nl. Wij kopen iedere auto, dus ook een sloopauto. Afhankelijk van het merk, model, kilometerstand en staat van de auto stellen wij een prijs vast waar we de auto voor kopen.

De waarde van je sloopauto bepalen wij bij onze vestiging in Groningen. Geheel vrijblijvend maak je bij ons een afspraak. Voldoet het bod niet aan je verwachting? Dan ga je zonder verplichtingen weer naar huis. Ook de verkoop kent geen verborgen kosten.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Wat is een sloopauto?

Niet iedere sloopauto is hetzelfde. In veel gevallen gaat het om oude auto’s met een defect, dat te duur is om nog te verhelpen. De gemiddelde levensduur van een auto ligt rond de zeventien jaar. Veel auto’s halen deze leeftijd niet, bijvoorbeeld doordat ze dusdanig beschadigd zijn dat reparatie niet meer loont. De waarde van een auto neemt ieder jaar gestaag af. Daarmee neemt de kans op een total-loss verklaring bij schade toe. Zijn de reparatiekosten van de schade hoger dan de dagwaarde van de auto? Dan wordt de auto bestempeld als sloopauto. Een dergelijke auto verkopen in Groningen, wordt vanaf dit moment moeilijk.

Laat je auto nu taxeren:

Een auto verkopen aan de sloop in Groningen

Aan de autosloperij kun je gemakkelijk een auto snel verkopen in Groningen. Het bedrag dat je hier voor je auto krijgt, is vaak niet erg aanlokkelijk. De autosloperij is voornamelijk een praktische keuze om van je sloopauto af te komen. Wij bieden je de kans meer over te houden dan de schrootwaarde. Aan ons kun je je sloopauto moeiteloos verkopen in Groningen. Bovendien baseren wij onze prijzen op een RDW-erkende taxatie. Bij ons is je sloopauto meer dan een verzameling losse onderdelen. Wij taxeren je auto als geheel en overwegen de verschillende mogelijkheden die je auto nog heeft. Afhankelijk van de staat waarin de auto verkeert, valt deze werkwijze in jouw voordeel uit.

Overweeg je je sloopauto te verkopen? Vul dan je kenteken en de kilometerstand samen met je e-mailadres in op onze online taxatietool. Direct verschijnt de geschatte dagwaarde van je auto op je scherm. Maak vervolgens een afspraak voor een definitieve taxatie en kom bij ons langs in Groningen. Wanneer je akkoord gaat met ons bod, kun je je oude auto direct verkopen in Groningen. Naar de sloop gaan om je auto te verkopen is in Groningen dus niet meer nodig. Wij bieden je een snelle verkoop en een koopprijs die de schrootwaarde vaak overstijgt. Daarnaast is onze service gratis, vrijblijvend en uitgebreid: wij regelen de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. Het geld maken we per bankoverschrijving naar je over. Zo kom je zonder moeite van je sloopauto af.

Laat je auto nu taxeren: