Gemakkelijk de verkoopprijs van jouw auto bepalen

De verkoopprijs is gebaseerd op de huidige waarde van je auto. Met behulp van onze online tool ontvang je snel en gemakkelijk een indicatie van de verkoopprijs.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Via de handige taxatietool kun je ook gelijk een afspraak maken om je auto te laten taxeren door één van onze gecertificeerde taxateurs.

Voor de hoogste verkoopprijs kun je onderhandelen met particulieren. Dit kost niet alleen tijd, maar ook onderhandelingskracht. wijkopenautos.nl biedt een vast bod. Accepteer je dat, dan kun je direct de wagen bij ons achterlaten.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Wat is de dagwaarde precies?

Wat is de dagwaarde?

De dagwaarde is een auto waarde indicatie. Vanaf het moment dat je jouw auto koopt, verliest deze in waarde. Dat kan komen door schade, maar ook wegens het simpele feit dat jouw auto elke dag ouder wordt. De cataloguswaarde van jouw auto berekenen hoef je dus niet te doen, dit bedrag ga je helaas niet meer voor jouw auto krijgen.

Waarom dagwaarde berekenen?

  • Afsluiten verzekering: Niemand wil oververzekerd zijn maar ook zeker niemand wil na een ongeval merken dat ze onderverzekerd zijn.
  • Taxatie na ongeval: Het is verstandig een taxatie te laten uitvoeren na een ongeval. Je moet weten wat jouw auto waard is na schade. Soms is het beter om jouw auto direct te verkopen na schade in plaats van de reparatiekosten te betalen.
  • Verkoop: Bij verkoop is het handig om te weten wat jouw auto waard is. Op deze manier vraag je niet teveel en ook niet te weinig. Naast kennis over een marktconforme prijs heb je ook een betere onderhandelingspositie.

Dankzij de online taxatietool op onze website kan je gemakkelijk berekenen wat wel een realistische verkoopprijs voor jouw auto is. Je voert jouw voertuiggegevens, of kenteken in en een geldig e-mailadres in. De tool berekent vervolgens razendsnel de dagwaarde van jouw auto. Aan de hand van deze waarde kan je een auto verkoopprijs bepalen. Kijk hierbij goed naar de staat van jouw auto. Is jouw auto in perfecte staat en heb je nooit schade gereden? Dan is de dagwaarde redelijk accuraat. Heeft jouw auto enkele gebreken? Dan moet je de dagwaarde iets naar beneden bijstellen. Als je het moeilijk vindt om zelf in te schatten wat jouw auto waard is, kan je via de taxatietool een afspraak maken voor een gratis taxatie.

2. Een taxatie in één van onze vestigingen

Kom je naar een van onze vestigingen voor een gratis professionele taxatie van je auto? Slimme keuze. Tijdens deze taxatie zal één van onze taxateurs de handelsprijs van jouw auto berekenen. Hij doet dit door aan de hand van een uitgebreide checklist jouw auto te controleren. Zo kijkt hij naar de staat van de auto en controleert hij de lak van jouw auto op schade, roest en onregelmatigheden. Ook de binnenkant van jouw auto wordt gecheckt. Vervolgens kijkt de taxateur of jouw wagen motorisch nog in orde is. Om een volledig beeld te krijgen sluit de taxateur af met een testrit. Een gehele taxatie in 30 minuten! De taxateur van wijkopenautos.nl kan nu de balans opmaken en de verkoopwaarde van jouw auto bepalen. Bevalt de waarde? Verkoop dan jouw auto direct aan wijkopenautos.nl!

Gratis online taxatie

Jouw auto verkopen

Als je ervoor kiest jouw auto aan ons te verkopen, hoef je je geen zorgen meer te maken om administratiewerk. Dat verzorgen wij. Jij verkoopt jouw auto en verder hoef je niks meer te doen. wijkopenautos.nl buigt zich over de afmelding en de vrijwaring van het voertuig. De bevestigingen hiervan ontvang jij. De koopsom maken we dezelfde dag nog aan je over zodat het na ongeveer 2 dagen op je rekening staat.

Ook benieuwd naar de verkoopprijs van jouw auto? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een gratis taxatie. Je kan vaak al binnen 24 uur bij ons terecht. Zo snel heb je jouw auto nog nooit verkocht.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Prima ontvangst, eerlijke prijs en snelle afhandeling.
Frans R A. | Rotterdam | Audi A1 2012 29.11.2017
prima geholpen,viendelijke inkoper. Heel goed
Jan d. | Goes | Citroen C5 2004 10.08.2017