De experts voor oldtimer taxatie

Ben jij in het bezit van een gave oldtimer? Voor jou is deze vast van onschatbare waarde, toch is een oldtimer taxatie in veel gevallen belangrijk om niet over te slaan. Hiermee krijg je snel inzicht in de actuele auto waarde.

Er zijn een aantal momenten in het leven van een oldtimer bezitter dat een oldtimer taxeren belangrijk is. Zo is het weten van de waarde belangrijk voor onder andere de verzekering en om een goede verkoopprijs te bepalen.

Een taxatie voor jouw oldtimer doe je bij een expert, iemand met kennis van oldtimers die weet hoe een oldtimer op juiste waarde geschat moet worden. Bij wijkopenautos.nl ben je op de goede plek voor gratis taxatie en een vrijblijvend bod. Maak snel een afspraak via de kenteken check.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Waardebepaling door oldtimer taxatie

Oldtimer taxatie

Bezitters van een oldtimer kennen de bijkomende problemen bij het bezitten van een oldtimer. Door de leeftijd van een oldtimer gelden er vaak andere regels dan voor auto’s die een stuk jonger zijn. Er is weinig vergelijkingsmateriaal online als je moet uitzoeken wat de waarde is voor bijvoorbeeld verkoop. Ook gelden er andere regels met betrekking tot het betalen van wegenbelasting en is het belangrijk dat je de exacte waarde weet voor verzekering.

Door middel van oldtimer taxatie kom jij achter de exacte waarde van jouw oldtimer. Een oldtimer taxatie wordt doorgaans gedaan op een andere plek dan in een gewone taxatie. Een oldtimer kan namelijk, in tegenstelling tot de meeste andere auto’s, ook in waarde stijgen. Jouw oldtimer taxeren doe je daarom bij een expert.

Oldtimer taxatie voor verzekering

Ben jij op zoek naar een goede verzekering voor jouw oldtimer? Dan raden wij een professionele oldtimer taxatie aan. Door op de hoogte te zijn van de actuele waarde kun je een verzekering afsluiten die alles dekt bij ongeval of diefstal.

Heb jij een oldtimer en maak jij gebruik van de overgangsregeling? Je betaalt dan een stuk minder belasting. Jouw oldtimer moet tussen de 25 en 40 jaar zijn en in december, januari en februari mag je niet de weg op met jouw wagen. In deze periode mag de oldtimer ook niet op straat en moet deze minimaal WA-verzekerd op privé terrein. Is jouw oldtimer 40 jaar of ouder? Dan heb je helemaal geluk, jouw oldtimer is vrij van wegenbelasting.

In sommige gevallen kun je de autoverzekering opschorten in de korte periode dat je de weg niet op mag. Helaas kan dit niet in alle gevallen. Vaak bij speciale oldtimerverzekeringen is dit niet mogelijk. Maar ook aan het opschorten van een autoverzekering zitten kosten verbonden Aangezien de premie van een oldtimerverzekering laag is, is het laten schorsen van een verzekering financieel niet nuttig.

2. Taxeren oldtimer - Gratis

Taxatie oldtimer Een taxatie oldtimer kost over het algemeen geld. Je kan rekenen op al snel 100 euro voor een professionele taxatie. Niet iedereen zit te wachten op kosten maken voor taxatie, daarom bieden wij onze taxatie helemaal gratis aan. Via de kenteken check op onze pagina maak je eenvoudig een afspraak bij wijkopenautos.nl in de vestiging. Na een half uur durende taxatie is de oldtimer taxatie prijs bekend.

Bij wijkopenautos.nl is de oldtimer taxatie prijs die je krijgt tevens de prijs die wij bieden op je oldtimer. Voor deze prijs kun jij hem direct achterlaten.

Gratis online taxatie

Niet langer wachten - direct verkopen

Kom jij voor taxatie oldtimer naar wijkopenautos.nl, dan ben je verzekerd van een snelle en eerlijke taxatie. Na 30 minuten durende taxatie vertellen wij jou de waarde van jouw oldtimer en lichten we je in over de verkoopopties van jouw wagen. Jij kiest welke verkoopoptie het beste bij jou past.

Wacht niet langer en kom nu langs voor oldtimer taxatie bij een van onze experts. Maak een afspraak via de kenteken check. Besluit jij te kiezen voor snelle verkoop bij wijkopenautos.nl dan nemen wij de administratieve afhandeling van je over. Het enige dat jij hoeft te doen is te wachten op het geld dat wij overmaken via bank transfer. Veilig en gemakkelijk verkopen - ervaar het nu zelf.

Gratis online taxatie