Gespecialiseerd in oldtimer taxatie

Een oldtimer taxatie dient gedaan te worden door een specialist. Je wilt jouw oldtimer goed verzekeren en gebruik maken van gunstige regelingen voor oldtimers. Je oldtimer laten taxeren is dan een belangrijk proces.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

De experts van wijkopenautos.nl hebben een jarenlange ervaring en expertise op het gebied van taxaties, zelfs als het om de taxatie van een oldtimer gaat.

Heb jij de dagwaarde van jouw oldtimer nodig? Maak dan een gratis afspraak bij wijkopenautos.nl en laat jouw oldtimer gratis taxeren!

Maak nu een afspraak via de kenteken check en krijg naast gratis taxatie een vrijblijvend bod op jouw oldtimer.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Waardebepaling door oldtimer taxatie

oldtimer taxatie

Een oldtimer is een auto waarvoor er een gunstige regeling geldt bij belastingen. Daartegenover staat wel dat je niet het hele jaar in jouw oldtimer mag rijden.

Om gebruik te maken van deze gunstige regelingen is het verstandig om jaarlijks je oldtimer te laten taxeren.

Ben jij op zoek naar de dagwaarde van jouw oldtimer? Dan ben je op de goede plek. wijkopenautos.nl heeft ervaring met het op waarde schatten van oldtimers. Daarom nodigen wij jou uit voor een uitgebreide oldtimer taxatie in de vestiging.

Oldtimer taxatie voor verzekering

Ben jij op zoek naar een goede verzekering voor jouw oldtimer? Dan raden wij een professionele oldtimer taxatie aan. Door op de hoogte te zijn van de actuele waarde kun je een verzekering afsluiten die alles dekt bij ongeval of diefstal.

Oldtimer taxatie voor de belasting

Heb jij een oldtimer en maak jij gebruik van de overgangsregeling? Je betaalt dan een stuk minder belasting. Jouw oldtimer moet tussen de 25 en 40 jaar zijn voor de overgangsregeling en in december, januari en februari mag je niet de weg op met jouw wagen. In deze periode mag de oldtimer ook niet op straat en moet deze minimaal WA-verzekerd op privé terrein.

Is jouw oldtimer 40 jaar of ouder? Dan heb je helemaal geluk. Je kunt gebruik maken van de oldtimerregeling dat betekent dat jouw oldtimer vrij is van wegenbelasting.

In beide gevallen is het belangrijk je oldtimer te laten taxeren om het gunstigste voordeel te behalen.

2. Oldtimer taxeren - Gratis

oldtimer taxeren

Een taxatie oldtimer kost over het algemeen geld. Je kan rekenen op al snel 100 euro voor een professionele taxatie. Niet iedereen zit te wachten op kosten maken voor taxatie, daarom bieden wij onze taxatie helemaal gratis aan.

Via de kenteken check op onze pagina maak je eenvoudig een afspraak bij wijkopenautos.nl in de vestiging. Na een half uur durende taxatie is de oldtimer taxatie prijs bekend.

Gratis oldtimer taxatie en een vrijblijvend bod

Na de taxatie van jouw oldtimer doen wij tevens een vrijblijvend bod, deze is op basis van de dagwaarde.

Wij bieden een transparant verkoopproces waarbij we jou alle zorgen tijdens de verkoop ontnemen. De verkoop van jouw oldtimer kan binnen 24 uur geregeld zijn.

Wil jij na de taxatie van jouw oldtimer deze niet verkopen? Geen probleem. Onze service is gratis en vrijblijvend. Je bent altijd welkom voor een oldtimer taxatie bij wijkopenautos.nl.

Niet langer wachten - direct verkopen

Kom jij voor taxatie oldtimer naar wijkopenautos.nl, dan ben je verzekerd van een snelle en eerlijke taxatie. Na 30 minuten durende taxatie vertellen wij jou de waarde van jouw oldtimer en lichten we je in over de verkoopopties van jouw wagen. Jij kiest welke verkoopoptie het beste bij jou past.

Wacht niet langer en kom nu langs voor oldtimer taxatie bij een van onze experts. Maak een afspraak via de kenteken check. Besluit jij te kiezen voor snelle verkoop bij wijkopenautos.nl dan nemen wij de administratieve afhandeling van je over. Het geld maken wij direct naar jouw bankrekening over! Veilig en gemakkelijk verkopen - ervaar het nu zelf.

Gratis je auto laten taxeren bij wijkopenautos.nl - maak nu een afspraak!