Dagwaarde van iedere bestelauto berekenen

Een bestelauto verkopen voor de juiste prijs doe je door eerst de dagwaarde vast te stellen. Ook wanneer je een tweedehands bestelauto op het oog hebt controleer je eerst de waarde.

Een indicatie van de dagwaarde van jouw bestelauto stel je vast met de online kenteken check op deze website. Voer het kenteken en de kilometerstand in en op basis van de gegevens bekend bij de RDW stellen wij een waarde vast.

Voor een professionele waardebepaling van iedere bestelwagen maak je een afspraak bij een van de vestigingen van wijkopenautos.nl.

Wij berekenen niet alleen gratis de dagwaarde van jouw bedrijfsauto, wij regelen ook een zorgeloze verkoop!

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Wat is mijn bedrijfswagen waard?

waarde bedrijfsauto

De verkoop van een tweedehands bestelauto gaat niet altijd snel. Er is vaak beperkte vraag en wat is nou precies de waarde van jouw bedrijfsauto?

Bij wijkopenautos.nl geven we antwoord op de vraag wat jouw bestelauto waard is.

Dagwaarde bedrijfsauto online opvragen

Eerst bieden wij jou een indicatie van de dagwaarde van jouw bedrijfsauto. Deze waarde krijg je door je gegevens of het kenteken van de tweedehands bestelauto in te vullen in de tool. Binnen een halve minuut heb jij de waarde.

Dagwaarde bedrijfsauto door taxatie in de vestiging

De exacte waarde is alleen te bepalen met een professionele taxatie. Bij taxatie in de vestiging bekijken onze experts de gehele staat van jouw bedrijfswagen.

Heb jij interesse in een gratis en vrijblijvende taxatie in de vestiging? Een afspraak is makkelijk te maken via de kenteken check en vaak kun je al binnen 24 uur terecht.

De waarde taxatie van jouw bedrijfsauto duurt slechts een half uur en na de taxatie ontvang jij niet alleen de dagwaarde, je ontvangt ook een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod gebaseerd op de dagwaarde van jouw bedrijfsauto

Je bent bij wijkopenautos.nl niet verplicht het bod te accepteren, onze service is gratis en vrijblijvend.

Accepteer je ons bod wel? Dan garanderen wij een zorgeloze verkoop waarbij wij de afmelding en de vrijwaring van de tweedehands bestelauto regelen en het geld dezelfde dag nog overmaken naar jouw bankrekening.

2. Waarom wil je weten wat jouw bedrijfswagen waard is?

Voor bedrijven is het belangrijk om het waardeverloop van de bedrijfsauto’s bij te houden. De waarde is afhankelijk van de hoeveelheid die een bestelauto wordt gebruikt en de manier waarop. Er zijn verschillende redenen waarom het lonend is om de waarde van de bestelauto’s bij te houden.

  • Voor de bedrijfsadministratie. De waarde die de bestelauto jaarlijks minder waard wordt is de afschrijving.
  • Bij de overweging voor het aanschaffen van nieuwe bedrijfsauto’s is het noodzakelijk om te weten wat de oude auto‘s waard zijn.
  • Voor financiële berekeningen over welke auto’s het meest rendabel zijn.
  • Berekenen van de jaarlijkse afschrijving voor de begroting.

3. Meest gebruikte bestelauto’s in Nederland

Bestelauto’s maken over het algemeen veel kilometers. Dagelijks zijn deze nodig om naar klanten te rijden, goederen te vervoeren of voor het meenemen van bouwmaterialen. Een goede bestelwagen is daarom een belangrijke investering.

Maar welke bestelauto’s worden er in Nederland het vaakst gekozen? Los van de dagwaarde op basis van de RDW gegevens is een populaire bedrijfsauto ook meer waard. Gewilde auto’s kunnen voor een hogere prijs worden verkocht.

Op de occasionmarkt van bestelauto’s scoort het merk Volkswagen het best. De meest verkochte occasion onder bestelauto’s is de Volkswagen Caddy, gevolgd door de Volkswagen Transporter.

Verder worden er veel Peugeot Partner auto’s verkocht. Andere bekende bestelauto’s in Nederland zijn de Citroën Berlingo, de Mercedes-Benz Vito en de Opel Vivaro.

Gratis online taxatie

Bestelauto's uitgelicht

Volkswagen Caddy Combi 1.2 Trend Bluemotion (20.000 km per jaar)

De Volkswagen Caddy staat bekend als compacte, maar ook ruimtelijke auto. Door de comfortabele grote is deze zowel geschikt als bedrijfsauto als personenwagen of hobby-wagen. Je gooit gemakkelijk een fiets achterin of gebruikt de Caddy tijdens een vakantie.

  • 2014 (nieuw): €27.060,-
  • 2019 (dagwaarde): €10.845,-

Volkswagen Transporter 2.0 Trend (20.000 km per jaar)

De Transporter is al vele decennia een van de meest bekende bestelauto's. Deze Duitse bestelauto is beschikbaar in veel verschillende varianten en is bijzonder comfortabel voor het vervoeren van gereedschappen en bij ander werkgerelateerd gebruik.

  • 2014 (nieuw): €46.420,-
  • 2019 (dagwaarde): €13.937,-

Peugeot Partner Active 1.6 (20.000 km per jaar)

De Peugeot Partner is een populaire bestelauto, omdat deze relatief klein en compact is. Daarnaast is het een zuinige auto wat de auto interessant maakt voor bedrijven die lange afstanden afleggen en relatief weinig goederen hoeven te vervoeren in de wagen.

  • 2014 (nieuw): €26.890,-
  • 2019 (dagwaarde): €6.693,-

4. Zorgeloos jouw bestelauto voor de dagwaarde verkopen

bestelauto

Ben jij op zoek naar een partner voor een zorgeloze verkoop van jouw tweedehands bestelauto? Dan raden wij je aan om gebruik te maken van onze service.

Wij weten hoe kostbaar tijd is en daarom nemen wij jou bij de verkoop alle zorgen uit handen. De administratieve afhandeling nemen wij kosteloos voor onze rekening en we zorgen dat het geld dezelfde dag wordt overgemaakt!

Maak nu een afspraak voor de dagwaarde van jouw bedrijfsauto en een snelle verkoop voor een eerlijke prijs!

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Zeer goede service
C.G.B.E. W. | 's-Hertogenbosch | Hyundai Accent, 2003 22.11.2017
Snelle en nette service. Na de taxatie een duidelijk verhaal met de vervolgstappen en na akkoord binnen 3 dagen het geld op mijn rekening. Kortom, een uitstekende ervaring.
Roel W. | 's-Hertogenbosch | Ford Mondeo, 2008 27.07.2017

Gratis online taxatie