Bepaal gratis de exacte verkoopwaarde auto

Voordat je je auto te koop zet, is het verstandig om de verkoopwaarde auto te bepalen. Dit kun je eenvoudig bij veel bedrijven doen. Maar niet altijd kosteloos.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

wijkopenautos.nl biedt je de mogelijkheid je auto gratis door professionele taxateurs te laten taxeren. Zo weet je precies wat de actuele auto waarde is. Bovendien doen we je gelijk een bod, zodat je je auto direct kunt verkopen voor de verkoopwaarde.

Gebruik daarom onze service gratis en vrijblijvend en vergelijk met andere aanbieders. Want wie vergelijkt, verkoopt slimmer! Vul snel de kenteken check in en maak een afspraak.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Verkoopwaarde auto: ons concept

autowaarde

wijkopenautos.nl presenteert een uniek concept dat zo efficiënt mogelijk de balans zoekt tussen de tijd die het verkopen van een auto kost en het geld dat de verkoop oplevert. Wij streven ernaar om iedere auto, ongeacht het merk, de leeftijd of de conditie, zo snel mogelijk tegen een goede prijs van de huidige eigenaar over te nemen. Dit doen wij door zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen over datgene, waar het bij een autoverkoop om draait: de waarde van de auto. Wat is de verkoopwaarde auto? is een vraag die door autobezitters vaak gesteld wordt. Een vraag die wij door middel van een vakkundige taxatie van de restwaarde van je auto, zo duidelijk mogelijk willen beantwoorden. Op basis van onze bevindingen doen we je vervolgens een bod. Accepteer je dit bod? Dan is je auto direct aan ons verkocht. Voordat we verder kijken naar de verkoopprocedure, zullen eerst de details van ons taxatieproces nader uiteengezet worden.

2. Ons taxatieproces

wijkopenautos.nl probeert op een zo vakkundig mogelijke wijze duidelijkheid te scheppen over de conditie en zijn verkoopwaarde auto. Dit doen we door de twee meest voorkomende taxatie-mogelijkheden bij elkaar te brengen tot één overzichtelijk taxatieproces. Bij ons wordt het gemak van de online taxatie gecombineerd met de kennis, ervaring en expertise van professionele taxateurs. Allereerst stellen we je onze online taxatietool ter beschikking, waarmee je binnen enkele minuten een indicatie van de dagwaarde van je auto in je mailbox ontvangt. Door middel van het doorlopen van drie eenvoudige stappen, maakt de taxatietool op basis van merk, bouwjaar en kilometerstand een ruwe schatting van de waarde van je auto op dit moment. Het geschatte bedrag komt tot stand op basis van de catalogusprijs van de auto, verminderd met een schatting van hoeveel je auto op dit moment heeft afgeschreven. Al deze bedragen zijn bij benadering en het is daarom verstandig zo snel mogelijk een afspraak te maken bij één van onze vestigingen bij jou in de buurt voor een professionele taxatie.

Laat je auto door onze RDW-erkende taxateurs uitvoerig onderzoeken en kom de exacte verkoopwaarde auto te weten. In tegenstelling tot onze taxatietool nemen onze experts het totaalplaatje in ogenschouw. Zo inspecteren ze niet alleen de staat van je auto onder de motorkap, ook nemen ze zowel de binnen- als de buitenkant van het voertuig grondig onder de loep. Op grond van al hun bevindingen doen ze je vervolgens een eindbod, waarvan zij menen dat het recht doet aan de staat van je auto op dit moment. Het is vervolgens geheel aan jou om te beslissen of je met dit bod akkoord gaat of niet. Zo ja, dan is je auto succesvol verkocht. Als full-service bedrijf nemen we zowel de afmelding als de vrijwaring van je auto volledig voor onze rekening. Dit betekent dat het bod accepteren wat ons betreft je laatste handeling binnen het verkoopproces is. Bovendien maken we het bedrag nog dezelfde dag naar je over, zodat het na twee werkdagen op je rekening staat. Een service die wij graag en vanzelfsprekend aan al onze klanten leveren.

Gratis online taxatie

3. Bepaal nu de verkoopwaarde

Staat de cataloguswaarde je nog helder voor de geest en ben je benieuwd hoeveel je auto op dit moment waard is? Meld je dan nu eenvoudig aan voor een gratis en complete taxatie bij wijkopenautos.nl door je gegevens in onze taxatietool in te vullen. Kom te weten hoeveel je auto op dit moment bij benadering waard is, maak direct een afspraak voor een definitieve taxatie en ervaar zelf wat wij voor jou kunnen betekenen. Misschien is de auto waarvoor je vandaag een prijsindicatie hebt op gevraagd, morgen al verkocht. Wij streven ernaar zo snel en gemakkelijk mogelijk iedere auto binnen 24 uur van de huidige eigenaar over te nemen. Bovendien maken we het geld nog dezelfde dag naar je over, zodat het binnen een aantal werkdagen op je rekening staat. Wacht daarom niet te lang en vraag nog vandaag een indicatie van de verkoopwaarde auto aan op onze site.

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Aardig en behulpzaam personeel waarbij je je direct op je gemak voelt! Eerlijke prijs en snelle afhandeling! Keurig!
Nisan S. | Amsterdam | Audi A3 2006 29.11.2017
Het verliep goed en snel.
Hans W. | Enschede | Kia Carens 2004 10.08.2017