Snelle auto check binnen 24 uur

Eens in de zoveel tijd loont het om je auto eens grondig te laten controleren met een auto check. Zo houd je de auto waarde in de gaten, voor het geval je de wagen weer wilt verkopen

En dat kan bij wijkopenautos.nl. Binnen 24 uur ben je bij ons van harte welkom voor een professionele auto check. Niet alleen kom je hier meer over je eigen voertuig te weten, ook weet je wat je kunt verwachten mocht je hem direct willen verkopen.

Met meer dan 1.000.000 verkochte auto's zijn we daarmee Europa's grootste auto inkoper, en dat doen we niet voor een zacht prijsje. Ontdek de waarde van jouw auto door je kenteken in te vullen, en kom binnen 24 uur langs voor een auto check.

Online
evaluatie
Verkoopafspraak
maken
Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Online taxatie van jouw auto

Vrijblijvende taxatie door een expert

Verkoop alleen als jij dat wilt

1. Auto check? Zo werkt onze dagwaardeberekening

auto check

De berekening van de dagwaarde hoeft niet veel tijd in beslag te nemen. Daarom is op een autokoerslijst je auto gegevens invoeren ook helemaal niet nodig. Via onze online auto check bekijk je de waarde van je auto in een handomdraai. Wij kunnen je auto zo snel taxeren op de online manier, omdat wij genoeg hebben aan je kenteken en een indicatie van de kilometerstand.

Aan de hand van je kenteken weten wij om wat voor model en bouwjaar het gaat. Ook weten we dan wat de onderhoudsgeschiedenis is. In combinatie met de kilometerstand kunnen we een schatting maken van de afschrijving en de dagwaarde van je auto bepalen. Deze kenteken auto check voor de waarde geeft je een goede indicatie van wat je auto ongeveer nog waard is. Bij deze online auto check is geen rekening gehouden met eventuele gebruikssporen, schade of extra's.

Doe een snelle online check van je auto

Voor de auto taxatie online ga je naar onze taxatietool. Je vult daar behalve het kenteken en een schatting van de kilometerstand ook je e-mailadres in. Wij gebruiken je e-mail om de informatie over de dagwaarde ook naar je toe te kunnen sturen. Daarnaast geven we je via de mail tips om je auto klaar te maken voor een handmatige taxatie. Wij bieden namelijk ook een handmatige auto check aan, omdat één van onze taxateurs je auto dan kan inspecteren. Een afspraak voor een autotaxatie kun je meteen maken na de dagwaardebepaling. Je kiest zelf een datum en tijd waarop het jou uitkomt.

2. Verkoop je auto na onze taxatie

Op het moment dat jij aankomt bij de door jou gekozen vestiging, staat onze taxateur al voor je klaar. Hij gaat nu de staat van je auto vergelijken met de dagwaarde, zodat hij van je auto de exacte waarde kan checken. Hij begint bij de carrosserie van je auto voor een check van de lak op roest en krassen. Daarna opent hij de motorkap om de staat van de motor te controleren. Als laatste onderdeel van de auto check onderzoekt hij het interieur en maakt hij ook meteen een testrit. Dan heeft hij genoeg informatie en is de autowaarde check afgerond.

De waarde die de taxateur heeft vastgesteld wordt door ons omgezet in een gegarandeerd bod op je auto. Ga je akkoord met dit bod? Dan is je auto verkocht! Wij regelen ook de afmelding en de vrijwaring. De betaling maken we direct over en staat na twee werkdagen op je rekening. Makkelijk en snel je auto verkopen doe je via wijkopenautos.nl

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Heel prettig te woord gestaan en geholpen. Auto verkocht voor een prijs boven verwachting.
Margaret L. | Almere | Kia Sportage, 2007 20.11.2017
Ik ben verrast door wij kopen auto´s , het ging professioneel en de prijs was ook goed.
E.B.M. S. | 's-Hertogenbosch | Skoda Fabia, 2007 25.07.2017

Gratis online taxatie