Dagwaarde Volkswagen bepalen

Na jarenlang rijplezier te hebben gehad van die mooie Volkswagen is het tijd voor een nieuwe auto. Bepaal de dagwaarde alvorens te verkopen.

De dagwaarde helpt je bij het maken van een beslissing om je auto weg te doen. Via onze taxatietool bepaal je al binnen 30 seconden wat de waarde van jouw Volkswagen is. Deze waarde is gebaseerd op het model, de kilometerstand en het bouwjaar.

Na de online taxatie maak je direct een afspraak bij een van onze vestigingen waar een expert gratis en vrijblijvend een professionele taxatie doet. De waarde is tevens ons bod op jouw Volkswagen. Spreekt deze je aan, dan kun je jouw auto direct aan ons verkopen.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Populairste Volkswagen modellen

Volkswagen is in Nederland veruit het meest bekende merk op de occasionmarkt. In alle 12 provincies worden er de meeste Volkswagens verkocht met een gemiddelde van meer dan 17 procent in het jaar 2017. Gekeken naar de modellen zijn auto’s met het Polo-embleem het meest gekozen. Met bijna 3 procent van de auto die op de Nederlandse weg rijden zijn Polo’s het bekendste, gevolgd door de Volkswagen Golf. Doordat deze auto’s op dit moment het meest in trek zijn in Nederland gaat de waarde van deze auto’s ook omhoog. Des te gewilder een model is, des te meer mensen bereid zijn om ervoor te betalen.

Het waardeverloop van Volkswagen modellen

De dagwaarde van een auto blijft nooit hetzelfde. Iedere auto heeft een nieuwwaarde. Vervolgens wordt een auto jaarlijks minder waard. Dit wordt ook wel de afschrijving genoemd. De actuele waarde van een voertuig op basis van een aantal gegevens wordt de dagwaarde genoemd. De dagwaarde voor iedere Volkswagen bereken je via de taxatietool op onze website. De inruilwaarde daarentegen is de waarde die je krijgt voor je voertuig bij de dealer om in te ruilen voor een nieuwe.

Laat je auto nu taxeren:

Dagwaarde Volkswagen Polo 1.2 Bluemotion (20.000 km per jaar)

Niet alleen is Polo het bekendste model van Volkswagen, het is ook het meest gekozen automodel in heel Nederland. De Volkswagen Polo is een aantrekkelijke combinatie tussen sportief, professioneel en comfortabel.

Dagwaarde Volkswagen Golf 7 1.4 TSI (20.000 km per jaar)

De Volkswagen Golf is al met vele modellen decennia lang een van de populairste automodellen op het Nederlandse wegennet. Volkswagen heeft, met het blijven vernieuwen en innoveren, de sterke positie in Nederland en over de wereld weten te behouden en verder uit te breiden voor de Golf.

Dagwaarde Volkswagen Caddy Combi 1.2 Trend Bluemotion (20.000 km per jaar)

De Caddy behoort tot de bekendste bestelautomodellen van Nederland. Dat komt doordat de Caddy een compact en comfortabel model is. Niet alleen voor bedrijven is deze auto interessant, maar hij wordt ook geregeld door particulieren gebruikt. Handig om spullen mee te nemen of om de fiets achterin te gooien. Ook tijdens de vakantie kan een Caddy goed van pas komen.

Laat je auto nu taxeren: