Auto garantie bij Wijkopenautos.nl

Bij de aanschaf van een auto met garantie ben je ervan verzekerd dat de schade na aankoop vergoed wordt. Maar wat nou als je de auto met garantie wilt verkopen?

Wij kijken niet naar de garantie, maar naar de staat van de auto zelf. Een auto zonder garantie of zelfs een sloopauto, Wijkopenautos.nl koopt elke auto in.

Je vult simpelweg je autogegevens in onze taxatietool voor de dagwaarde. Vervolgens ben je van harte welkom bij ons in de garage voor een gratis taxatie door onze professionals. Wij garanderen de inkoop van jouw auto binnen 24 uur en ook nog eens voor een aantrekkelijke prijs. Dus met of zonder garantie kom langs bij Wijkopenautos.nl.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

De beste auto garantie

Wanneer je de beste verkoop auto garantie zoekt, ga je dus naar wijkopenautos.nl. Nu zul je je vast afvragen: “Wat moet ik doen om mijn auto snel te verkopen?” Als eerste hebben we daar je kenteken, email adres en de huidige kilometerstand voor nodig. Zo weet je hoeveel jouw auto ongeveer nog waard is en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de verkoop. Houd er rekening mee dat dit een geschatte waarde is. Airconditioning en navigatie zullen bijvoorbeeld de waarde van je auto verhogen, terwijl eventuele schade waardeverlagend kan werken. Wanneer je bekend bent met de dagwaarde, kan je direct een afspraak maken om langs te komen in onze garage. Hier zal een RDW-gecertificeerde taxateur je auto grondig inspecteren aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook maken we een proefrit in jouw auto, zodat hij de wegligging goed kan inschatten en eventuele gekke geluidjes in de motor kan traceren. Wil je precies weten hoe de taxatie in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Laat je auto nu taxeren:

Sneller dan het licht

Voor een aantrekkelijk bod en een auto verkoop garantie, is het van belang dat je weet wat je kunt verwachten. Zo zal de taxateur je eerst hartelijk verwelkomen met een kopje koffie of thee. Vervolgens wil hij geen tijd verliezen en gaat hij direct aan de slag met je auto. Je kunt er voor kiezen om in de kantine te wachten, maar je kunt ook meelopen met de taxateur. Zo zie je precies waar hij op let. Hij zal kijken naar het hart van de auto, de motor. Hij bekijkt of het er nog verzorgd uitziet en het goed onderhouden is. Ook worden beschadigingen in de lak, zoals krasjes en deuken, genoteerd. Vervolgens bekijkt hij de binnenkant van je auto. Een goed onderhouden auto zal zeker in je voordeel werken! De taxatie voor de auto verkoop garantie duurt slechts 30 minuten, waarna de taxateur even in je auto wilt stappen. Zo kan hij precies aanvoelen hoe je auto rijdt, of de remmen goed werken en of er andere onregelmatigheden te traceren zijn. Voordat je het weet is hij weer uit je auto gestapt en kan hij je de garantie geven op wat je auto waard is! Deze waarde is ook het bod op je auto.

Is dit bod op je auto wat je ervan verwachtte? Gefeliciteerd! Je kunt je auto meteen bij ons achterlaten. We garanderen dat we de koopsom direct naar je overmaken, zodat je na een aantal werkdagen het geld op je rekening ziet verschijnen. Huiver je nu al van de administratie? Dan heb je geluk, want wij nemen de administratieve rompslomp voor je uit handen. De afmelding en vrijwaring van je auto doen we ook, kleine extra moeite als we toch onze eigen administratie moeten doen. Nog een garantie! Zo zie je maar, voor de beste auto garantie ga je naar wijkopenautos.nl!

Laat je auto nu taxeren: