Gratis online taxatie van je auto
Onze hoofdlocaties

Amsterdam - Rotterdam - Utrecht - Zwolle - Arnhem - Eindhoven

Heb je nog vragen?

Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 09 tot 21 uur en op zaterdag van 09 tot 16 uur bereikbaar voor een persoonlijk gesprek.

Onze Hotline

085 - 888 77 99

 • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
 • Onze service is 100% gratis.
 • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto garantie bij wijkopenautos.nl

Je bent je oude auto meer dan beu maar krijgt hem niet verkocht? Wijkopenautos.nl verkoopt je auto altijd, die garantie geven we. We noemen dit onze 'auto garantie', waarbij je zeker weet dat je auto niet alleen verkocht wordt, maar ook nog eens binnen 24 uur en voor de beste prijs! Is dat geen geweldige garantie? Hier weet je zeker dat je zorgeloos, snel én vrijblijvend van je auto af kunt komen. Je vult simpelweg enkele autogegevens in de taxatietool in zodat we de dagwaarde kunnen vaststellen. Vervolgens ben je van harte welkom bij ons in de garage voor een handmatige taxatie. Je auto kan al binnen 24 uur verkocht zijn!

Ben je nog niet overtuigd en wil je meer weten wat wijkopenautos.nl je te bieden heeft? We zullen het je haarfijn uitleggen. We begrijpen namelijk dat de verkoop van een auto een lastige opgave kan zijn, zeker wanneer je er niet veel verstand van hebt. Het kan dan moeilijk zijn om te bepalen waar je moet beginnen en waar je op moet letten.

Daarom leggen wij je uit hoe het hele proces in zijn werk gaat, zodat je goed voorbereid je auto kunt verkopen!

Onder onze auto garantie valt:

 • Verkoop van iedere auto
 • Meest objectieve prijs auto garantie
 • Binnen 24 uur auto verkocht
 • Gratis RDW erkende taxatie
 • Afmelding en vrijwaring gratis inbegrepen

Hoe onze klanten onze service beoordelen

Een eerlijke keuring van de auto en een eerlijke prijs. Snel het geld op de rekening en het vrijwaringsbewijs krijg je meteen mee. (Henri W.)

De auto was nog vrij nieuw en had zelfs nog garantie, maar hij beviel me gewoon niet. Hier kreeg ik er nog genoeg voor terug om nu een betere te kopen. (Magnus de G.)
Volkswagen Passat, BJ 2002
Volkswagen Passat, BJ 2002
BMW 3, BJ 2001
BMW 3, BJ 2001
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Alfa Romeo 147, BJ 2006
Laat je auto nu taxeren:
Onze locaties
Selecteer je stad:
 • » Amsterdam
 • » Rotterdam
 • » Utrecht
 • » Zwolle
 • » Eindhoven
 • » Groningen
 • » Arnhem
 • Alle 25 vestigingen
Beoordelingen van klanten
Lisanne den K.

Netjes geholpen en redelijke prijs voor mijn auto gekregen. En de garanties die ze geven kloppen ook echt!

Fam. van Dijk.

We waren in eerste instantie een beetje sceptisch over de auto garantie die ze geven, maar wij hebben onze auto verkocht voor een prima prijs!

De beste auto garantie

Wanneer je de beste verkoop auto garantie zoekt, ga je dus naar wijkopenautos.nl. Nu zul je je vast afvragen: “Wat moet ik doen om mijn auto snel te verkopen?” Als eerste hebben we daar je kenteken, email adres en de huidige kilometerstand voor nodig. Zo weet je hoeveel jouw auto ongeveer nog waard is en kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de verkoop. Houd er rekening mee dat dit een geschatte waarde is. Airconditioning en navigatie zullen bijvoorbeeld de waarde van je auto verhogen, terwijl eventuele schade waardeverlagend kan werken. Wanneer je bekend bent met de dagwaarde, kan je direct een afspraak maken om langs te komen in onze garage. Hier zal een RDW-gecertificeerde taxateur je auto grondig inspecteren aan de hand van een uitgebreide checklist. Ook maken we een proefrit in jouw auto, zodat hij de wegligging goed kan inschatten en eventuele gekke geluidjes in de motor kan traceren. Wil je precies weten hoe de taxatie in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Sneller dan het licht

Voor een aantrekkelijk bod en een auto verkoop garantie, is het van belang dat je weet wat je kunt verwachten. Zo zal de taxateur je eerst hartelijk verwelkomen met een kopje koffie of thee. Vervolgens wil hij geen tijd verliezen en gaat hij direct aan de slag met je auto. Je kunt er voor kiezen om in de kantine te wachten, maar je kunt ook meelopen met de taxateur. Zo zie je precies waar hij op let. Hij zal kijken naar het hart van de auto, de motor. Hij bekijkt of het er nog verzorgd uitziet en het goed onderhouden is. Ook worden beschadigingen in de lak, zoals krasjes en deuken, genoteerd. Vervolgens bekijkt hij de binnenkant van je auto. Een goed onderhouden auto zal zeker in je voordeel werken! De taxatie voor de auto verkoop garantie duurt slechts 30 minuten, waarna de taxateur even in je auto wilt stappen. Zo kan hij precies aanvoelen hoe je auto rijdt, of de remmen goed werken en of er andere onregelmatigheden te traceren zijn. Voordat je het weet is hij weer uit je auto gestapt en kan hij je de garantie geven op wat je auto waard is! Deze waarde is ook het bod op je auto.

Is dit bod op je auto wat je ervan verwachtte? Gefeliciteerd! Je kunt je auto meteen bij ons achterlaten. We garanderen dat we de koopsom direct naar je overmaken, zodat je na een aantal werkdagen het geld op je rekening ziet verschijnen. Huiver je nu al van de administratie? Dan heb je geluk, want wij nemen de administratieve rompslomp voor je uit handen. De afmelding en vrijwaring van je auto doen we ook, kleine extra moeite als we toch onze eigen administratie moeten doen. Nog een garantie! Zo zie je maar, voor de beste auto garantie ga je naar wijkopenautos.nl!

Hoe het werkt
1. Advies

Bij de vestiging zal één van onze technische experts uw auto taxeren.

2. Betaling

Onze prijs wordt bepaald naar aanleiding van de taxatie. Het geld wordt direct naar u overgemaakt.

3. Afmelding

De afmelding wordt door ons geregeld en je ontvangt hiervan een bevestiging.

Wat onze klanten stemmen
Wat onze klanten zeggen
Laat je auto nu taxeren: