1.000.000 auto occasions verkocht in Europa

Wijkopenautos.nl koop iedere auto occasion in. Met meer dan 1.000.000 gekochte occasions in Europa en 25 vestigingen zijn wij experts binnen de huidige occasionmarkt.

De occasion markt blijft groeien en het kopen van een gloednieuwe wagen wordt steeds minder populair. Er wordt voornamelijk gehandeld in auto occasions op tweedehands auto verkoop sites. Maar het kopen of verkopen van een occasion online komt met risico’s.

Voor een betrouwbare service kom je langs bij Wijkopenautos.nl. Vul onze online kenteken check in en maak direct een afspraak voor een gratis taxatie op locatie. Voor een aantrekkelijke prijs kun je de auto al direct bij ons achterlaten.

Gratis online taxatie van je auto
  • Je ontvangt het geld direct na de verkoop.
  • Onze service is 100% gratis.
  • Wij melden je auto gratis en vertrouwd af en sturen je hiervan de bevestiging.

Auto occasions kopen met Wijkopenautos.nl

Wat classificeren we als een auto occasion? Een occasion is een term die wordt gebruikt om een tweedehands auto of gebruikte auto aan te duiden. Zoals eerder vermeld is het occasion kopen en verkopen in de laatste jaren toegenomen met de opkomst van online verkoop sites. Een occasion kopen is goedkoper dan het aanschaffen van een gloednieuwe wagen, maar de occasion verkoop en inkoop komt met risico's. In de gemiddelde auto occasions zijn al velen kilometers gereden en heeft dus meer onderhoud nodig. Zit er ook nog wel een apk op de wagen en hoe is er met het voertuig in het verleden omgegaan? Daarnaast kun je via een foto niet opmaken of de motor wel goed loopt. Via een online occasion auto marktplaats is het mogelijk om een proefrit af te spreken. De verkoper heeft hier helaas niet altijd tijd voor of jij hebt er geen tijd voor. Maar hoe weet je of de auto occasion aanbieder er dan de juiste prijs ervoor vraagt? Wijkopenautos.nl kan je bij het auto occasions kopen assisteren. Wij helpen je te manoeuvreren tussen de duizenden auto occasions die per dag worden aangeboden op tweedehands auto verkoop sites. Hoe?

Auto occasion prijs indicatie

Honderden sites, honderden verschillende prijzen voor dezelfde auto occasion. Vanwaar deze verschillen in prijs? Ten eerste verschillen de auto occasions wellicht in bouwjaar of aantal gereden kilometer. Ten tweede kan het prijsverschil liggen aan de staat waarin de wagen verkeerd. Eventuele krassen of andere schade dat de occasion over de jaren heeft opgelopen verlaagt de occasion waarde. De staat van auto occasions op een online marktplaats is lastig te bepalen en men moet afgaan op wat te zien is op foto's en op de verkopers eerlijkheid in de beschrijving. Een betrouwbare occasion marktplaats vinden is daarom van belang bij het auto occasions kopen. Ten derde kunnen de wagens van hetzelfde model en merk verschillen in prijs doordat verschillende occasion dealers of online occasion verkoop sites een bepaald percentage claimen op de verkoopprijs. De waarde van de occasion is dus nooit de objectieve waarde. Daarnaast willen particulieren ook nog zo veel mogelijk aan de tweedehands auto verdienen. Logisch, maar hoe weet je wat de werkelijk prijs occasion is? Wijkopenautos.nl heeft dé oplossing. Vul het kenteken in van jouw potentiële occasion en ontvang de huidige dagwaarde direct en gratis online. Hoe meer informatie je hebt over de occasion, zoals het aantal gereden kilometer en het bouwjaar hoe preciezer de waarde. Let hierbij wel op dat de staat van de occasion hierin niet wordt verwerkt, evenals de eventuele extra accessoires. Maar onze waardebepaling geeft je een start waarde, waarnaar je een betere schatting kan maken hoeveel de occasion werkelijk waard is. Trek van onze occasion waarde de reparatiekosten af en je hebt een objectieve occasion verkoop prijs.


Gratis occasion taxatie

De staat van een voertuig is moeilijk in te schatten als je geen expert in auto's bent, laat staan de staat van een gebruikte auto. Waar moet je op letten bij het auto occasions kopen? Bekijk de foto's online zorgvuldig. Zijn er foto's van zowel het exterieur als het interieur? Voorkant, achterkant en beiden zijkanten? Daarnaast is het belangrijk dat verkoper een gedetailleerde beschrijving geeft van de gebruikte auto. De auto occasions beschrijvingen moeten het bouwjaar, de huidige kilometerstand en het schadeverleden vermelden om betrouwbaar te zijn. Bij een proefrit met de occasion moet je vooral letten op het gebruik van de koppeling, het geluid van de motor en de soepelheid van de wagen. Mocht je toch nog onzeker zijn bij of na aankoop, breng de wagen bij een van onze 25 vestigingen langs voor een gratis taxatie door onze experts. Wij inspecteren de wagen aan de hand van onze checklist en maken vervolgens een proefrit met de occasion om de bovengenoemde factoren te evalueren. De occasion taxatie duurt niet langer dan 30 minuten waarnaar wij jou de waarde volgens onze Wijkopenautos.nl professionals geven. Mocht je na aankoop van een tweedehands auto niet tevreden zijn? Maak dan direct een afspraak met Wijkopenautos.nl voor deze gratis taxatie en wij doen jou een mooi en eerlijk bod zodat je snel weer een nieuwe occasion kopen kan. Laat de sleutel bij ons achter en wij geven je gratis het vrijwaringsbewijs mee en Wijkopenautos.nl zorgt voor de overige administratieve afwikkeling. Simpeler kan het auto occasions verkopen niet!


Inzicht in de Nederlandse occasion markt

Naast het aanbieden van een gratis online waardebepaling en een gratis taxatie hebben onze experts ook nog hun kennis over de huidige Nederlandse occasion markt met je te delen. Met meer dan 1.000.000 gekochte occasions in Europa hebben wij een goed beeld van welke auto occasions het meest gekocht en verkocht worden en welke auto occasions het meest waardevast zijn. Wijkopenautos.nl heeft daarom een lijst samengesteld met de meest verkochte tweedehands auto occasions en de beste occasion auto's (lees de meest waardevaste auto occasions) van 2016.


De meest verkochte auto occasions 2016

1. Volkswagen Golf
2. Volkswagen Polo
3. Opel Corsa
4. Opel Astra
5. Ford Focus
6. Peugeot 206
7. Renault Clio
8. Ford Fiesta
9. Renault Mégane
10. BMW 3-serie
De beste auto occasions 2016

1. Volkswagen Golf
2. BMW 318i
3. Audi A1
4. Renault Clio
5. Opel Mocca
6. Toyota Yaris
7. Ford Fiesta
8. Peugeot 207
9. Volvo S40
10. Fiat 500

Onze auto occasion inkoop vestigingen


Zwolle

Curieweg 19
8013 RA Zwolle

085 8887799

Amsterdam-Zuid

Valschermkade 16
1059 CD Amsterdam

085 887799

Utrecht

Nijverheidsweg 29
3534 AM Utrecht

085 887799

Rotterdam Kleinpolderplein

Abraham van Stolkweg 94
3041 JA Rotterdam

085 887799

Enschede

De Giem 4c
7547 SV Enschede

085 8887799

Den Bosch

Kasteleinenkampweg 4
5222 AX Den Bosch

085 887799

Laat je auto nu taxeren:

Auto occasion gekocht en niet tevreden? Wijkopenautos.nl helpt!

Het auto occasion kopen is een spannend proces. Het gaat vaak om een aardig bedrag. En een gebruikte auto te kopen van een particulier of dealer komt met risico's. Wat nou als je een occasion hebt gekocht en de occasion na twee weken het al begint te begeven? Reparatiekosten kunnen hoog oplopen en dat bovenop het geld dat je al hebt uitgegeven bij de aankoop. Terug naar de particulier of dealer is geen optie. Op auto occasions zit namelijk geen garantie. Wat nu? Toch betalen voor het repareren? Niet doen. Breng je wagen naar onze vestiging en verkoop je miskoop direct aan ons. Onze experts taxeren gratis het voertuig en kijken wat er mis is. Aan de hand van hun bevindingen doen ze je een bod. Dat bod zal waarschijnlijk lager liggen dan de originele verkoopwaarde occasion, maar tenminste krijg je nog een groot deel van het aankoop bedrag bij ons terug. Ga je akkoord, dan is de wagen direct verkocht! Je ontvang gratis nog diezelfde dag de vrijwaring en wij regelen de verdere administratie. Zo hoef jij je geen zorgen meer te maken over de miskoop, houd je nog een goed bedrag eraan over én kun je direct op zoek naar weer een nieuwe occasion!


Lease auto occasions verkopen?

In plaats van in een keer een flink bedrag neertellen voor het kopen van een nieuwe wagen kun je ook een auto leasen. Een auto leasen betekent dat je een vast bedrag per maand betaald en de wagen als het ware leent van de leasemaatschappij. Nu kun je ook een occasion leasen. Een occasion leasen is goedkoper en vaak kan je de occasion al direct meenemen. Wat als je niet tevreden bent met de occasion of benieuwd bent naar de occasion waarde? Kom dan ook langs voor een gratis taxatie bij Wijkopenautos.nl. Ontvang gratis en vrijblijvend de occasion. Aangezien het leasecontract inhoudt dat het voertuig officieel niet van jou is, moet er bij de verkoop van de occasion een onderhandeling plaats vinden met de leasemaatschappij. Lease auto occasions zijn daarom niet makkelijk te verkopen, maar wij kopen ze wel makkelijk in! Wij storten het geld direct op je bankrekening waarmee je de overige lease afbetalen kunt. Makkelijk en snel bij Wijkopenautos.nl.

Laat je auto nu taxeren: