Auto verkopen Rotterdam

Rotterdam is zeker een stad die je moet ontdekken. Een stad die gebombardeerd is in de oorlog maar zich niet uit het veld liet slaan met haar onwijze wederopbouw en vernieuwingsdrift.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Rotterdam wordt in internationale nieuwsberichten wel vaker de beste stad van Europa genoemd. En dat is niet voor niets. De stad is groen, jong en vernieuwend.

Rotterdam heeft een aantal milieuzones. Dat betekent dat milieu onvriendelijke auto’s worden geweerd. Als jouw auto de stad niet meer in mag, dan verkoop je hem bij wijkopenautos.nl, dé auto inkoop Rotterdam.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

Vestigingen van wijkopenautos.nl in Rotterdam

Rotterdam Noord

Abraham van Stolkweg 94, 3041 JA Rotterdam

phone085 888 77 99

Rotterdam Zuid

Plompertstraat 44
3087 BD Rotterdam

phone085 888 77 99

vestiging

Jouw auto verkopen dat doe je in Rotterdam

Het perfecte moment om je auto te verkopen. Bestaat dat eigenlijk wel? De één kiest ervoor zolang mogelijk met zijn auto door te rijden. De ander koopt om de vier jaar een nieuwe: zo voorkom je toekomstige onderhoudskosten en blijft het waardeverlies beperkt. Op welk punt je ook besluit je auto te verkopen, in Rotterdam zijn er aantal manieren om dit te doen. Niet allemaal gaan ze even gemakkelijk of snel.

Zonder zorgen je tweedehands auto verkopen in Rotterdam voor een goede prijs? Bij wijkopenautos.nl kun je op elk moment je tweedehands auto verkopen aan ons. Je krijgt bij ons namelijk altijd de meest objectieve prijs, gebaseerd op een professionele taxatie, ongeacht de staat waarin de occasion verkeert. Onze RDW gecertificeerde taxateurs geven jou de allerbeste service en zorgen verder voor de administratieve afhandeling. Zo krijg je gegarandeerd een prijs die bij je occasion past.

Een indicatie van dit bedrag kun je eenvoudig opvragen via de taxatietool op deze site. Vul de gevraagde gegevens in en de dagwaarde verschijnt op je scherm. Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis taxatie en kom exact te weten wat wij voor je auto geven.

Waar vind je wijkopenautos.nl Rotterdam

De vestigingen van wijkopenautos.nl in Rotterdam zijn te vinden in Noord en Zuid. Onze locatie in Noord is gemakkelijk te vinden achter het Roel Langerakpark. Onze tweede vestiging in Zuid is te vinden tegenover het grote gebouw van de GAMMA.

Hoe snel is wijkopenautos.nl Rotterdam te bereiken vanaf Rotterdam Centraal Station

In Rotterdam zijn we aanwezig met 2 locaties. Er is er dus altijd een bij jou in de buurt. Hier lees je hoe lang de reistijd is met het openbaar vervoer en met de auto vanaf Rotterdam Centraal Station naar een van onze vestigingen.

Rotterdam Noord

  • Reistijd auto: 10 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 20 minuten

Rotterdam Zuid

  • Reistijd auto: 20 minuten
  • Reistijd openbaar vervoer: 30 minuten

Hoe onze klanten onze service beoordelen

De service was uitstekend en alles is snel en vriendelijk afgehandeld en heb ik nu ook geen last meer van allerlei vreemde figuren aan de deur.
Martin V. | Rotterdam | MG Rover 25, 2003 18.01.2018
Prima geholpen. Ik vond dit veel fijner dan aanbieden op bijvoorbeeld Marktplaats. Hier weet je met wie je te maken hebt, je krijgt een eerlijke taxatie en je bent in 1 keer van je auto af. Alles geregeld!
Corne V. | 's-Hertogenbosch | Peugeot 307, 2004 14.09.2017