Dé auto inkoop voor jouw Mercedes

Je bent een van de gelukkige die rondrijdt met zo'n fel begeerde Mercedes ster op de motorkap van je wagen. Een bolide die bij veel mensen op het verlanglijstje staat.

Gratis online taxatie van je auto
Kenteken
Vul je kenteken in

Ik weet mijn kenteken niet

Mercedes staat bekend om zijn duurzaamheid en kracht, maar vroeg of laat ontkom je er niet aan: Je moet opzoek naar een betrouwbare plek om jouw auto te verkopen. Het vraag en aanbod online is groot, de dealer biedt vaak onder de huidige waarde en de statijd van auto's is lang. Dus moet je geduld hebben.

Je auto verkopen aan een gespecialiseerde Mercedes inkoper gaat sneller. In wijkopenautos.nl vindt je een betrouwbare Mercedes inkoop. Maak snel een afspraak en ontdek de verkoopopties die wij te bieden hebben.

Gratis een gegarandeerde prijs online

Altijd een vestiging
dichtbij

Verkoop al binnen
24 uur

1. Kies de juiste Mercedes inkoop

Mercedes

Het verkopen van jouw Mercedes hoeft geen weken te duren, je hoeft ook geen vervelende onderhandelingen te ondergaan of te wachten op kopers die misschien niet komen opdagen. Of te zoeken naar een dealer die interesse heeft en een bod doet dat niet ver onder de echte waarde ligt. Hoe je dit doet? Door de juiste plek voor Mercedes inkoop te kiezen.

Particulier Mercedes verkopen

Particulier jouw Mercedes verkopen kost veel tijd. De gemiddelde statijd van auto’s daalt, maar de statijd van Mercedes was in 2017 nog meer dan 90 dagen. In vergelijking: Een Volkswagen heeft een statijd van rond de 65 dagen. Door langer te wachten met de verkoop van jouw Mercedes wordt hij minder waard, ook loop je het risico dat er in de tussentijd nog iets gebeurd met jouw wagen.

Allemaal risico’s waar je tegenaan loopt bij particulier verkopen. Én garantie op de hoogste prijs? Die heb je niet. Daarnaast duurt het bij particuliere verkoop ook langer voordat jij weer budget vrij hebt voor een nieuwe auto of voor iets anders.

Kortom: Particuliere verkoop moet je zin in hebben en tijd voor vrij maken. Heb jij dit niet? Dan is dit niet de juiste Mercedes inkoop voor jou.

Mercedes inkoop bij de dealer

Een andere plek voor Mercedes inkoop is de dealer bij jou in de buurt. Het is een snellere manier van verkopen, maar is het ook een betere?
Niet elke dealer zit te wachten op elk model. Kom jij aan bij de lokale Toyota dealer, dan zal hij niet warm worden van een Mercedes. Als hij al een bod doet, komt dit bod niet overeen met de huidige waarde van jouw Mercedes. Je levert dus in op de prijs en bent niet gegarandeerd van jouw wagen af. De juiste dealer vinden kost tijd.

2. Mercedes inkoop bij wijkopenautos.nl

Een andere mogelijkheid voor auto inkoop Mercedes is wijkopenautos.nl kiezen als partner. Spendeer geen weken aan de verkoop, maar verkoop mogelijk binnen 24 uur al. Maak snel een afspraak via de kenteken check voor gratis taxatie. Op basis van deze taxatie kijken wij wat de beste verkoopoptie is voor jouw auto.

Hoe werkt Mercedes inkoop bij wijkopenautos.nl?

Bij wijkopenautos.nl maak je binnen 24 nog een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt. Je komt hier voor gratis taxatie van jouw Mercedes. Deze taxatie duurt een half uur. Op basis van deze taxatie kijken wij welke verkoopoptie geschikt is voor jouw Mercedes. Dat kan zijn de wijkopenautos | Directe Verkoop of de wijkopenautos | Dealer Veiling.

Gratis online taxatie
  • wijkopenautos | Directe Verkoop
    Bij de Directe Verkoop doen wij een bod op basis van de huidige waarde van jouw wagen. Ga jij akkoord met dit bod dan heb je de mogelijkheid om jouw auto binnen 24 uur nog te verkopen. Het enige dat we nodig hebben is jouw handtekening en je Mercedes is verkocht!
  • wijkopenautos | Dealer Veiling
    Is de beste verkoopoptie voor jouw wagen de Dealer Veiling van wijkopenautos.nl? Dan presenteren wij na taxatie jouw auto 48 uur lang in een exclusieve veiling met meer dan 55.000 autohandelaren uit heel Europa. Al deze inkopers hebben de kans jouw Mercedes te bekijken en hierop te bieden. Bij elk nieuw bod krijg jij van ons een mail. Zit het bod erbij dat je aanspreekt? Super, dan is jouw auto verkocht! Na afloop van de 2-daagse veiling heb je nog 5 dagen om te beslissen of je een bod accepteert.

De afwikkeling van de verkoop van jouw auto vindt plaats in een vestiging naar keuze. We regelen hier de afmelding, vrijwaring en zorgen dat de betaling wordt overgemaakt.

Onze RDW-erkende taxateurs hebben veel ervaring met het taxeren van wagens uit het E-segment. Wagens uit het hogere middenklasse zoals Audi, Jaguar en jouw Mercedes weten zij perfect op waarde te schatten. Zo ben je ook welkom bij wijkopenautos.nl voor inkoop Mercedes oldtimer.

Soms is jouw Mercedes niet zoveel waard binnen de grenzen van Nederland. Dan is een partner voor inkoop Mercedes voor export misschien geschikter. Bij wijkopenautos.nl kijken wij niet alleen naar wat jouw Mercedes waard is in Nederland, maar door heel Europa. Daarom zijn wij ook de juiste partner voor het exporteren van jouw Mercedes.

Het beste uit jouw Mercedes verkoop met de volgende tips

Kies jij voor wijkopenautos.nl als jouw partner voor Mercedes inkoop? Dan kom je eerst naar de vestiging voor taxatie. Met de volgende tips bereid jij je goed voor en haal jij het beste uit de taxatie:

  • Kom met een schone auto - Poets het interieur en het exterieur en verwijder vieze luchtjes.
  • Ruim de auto op en haal vakjes leeg - Een opgeruimde auto maakt een verzorgde indruk, bij directe verkoop ben jij ook sneller klaar als de auto al leeg is.
  • Neem bonnetjes van extra accessoires mee
  • Neem de onderhoudsboekjes mee

Maak nu een afspraak en ervaar de service van wijkopenautos.nl zelf.